- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
WayneGace #46611 üzenetére
Nem szar a wized...A3-ban simán haladsz, nem?
Én is wizarddal játszom inkább, bár az én buildem azért más.http://eu.battle.net/d3/en/profile/dSp-1984/hero/330946
Áh, marha jó a builded, geared. Grat.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace #46110 üzenetére
Na talán meghallgatódott az imám és egy egész jó bökő esett:
Gondolom érni nem ér sokat, mert mindenkinek dögivel esik ki ilyen... csak azért örülök neki, mert tudom használni... és bizony aprít whirlwindben mint a szemét
5% dodgenak és 30 allresnek felel meg ami rajta van...Loh se hiányzik egyelőre, mert szétaprít mindent. -
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #45740 üzenetére
ÉN barbárként szégyenkezek miiatta a blizesek helyett is. Gyengék a legendaryk? Rakjuk maxra az erősebbek statjait és kukázzuk ki ezzel az összes rare pajzsot. Gratula Blizz! Nagyon kreatív. Legalább valami speckó tulajdonságot tettek volna rá ehelyett a kimaxolós förtelem helyett. A stormshield épp nem igényelte a buffot. vagy nem ekkorát. No mindegy.
-
Ren Hoek
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace #45426 üzenetére
Jah, de ettől függetlenül bannoltak elég sok acc-ot, és arról nincs infónk, hogy mennyire súlyos botok voltak. Szvsz nem lehet egyértelmű következtetést levonni, hogyha 3rd party-t használsz nem bannonlnak. Mivel az új eulában mostmár benne van a memória ellenőrzés warden által (tech részleteket nem tudni) ezért simán lehet, egy ilyen miatt szívni.
Biztos vagyok benne, hogy Murphy törvényei szerint, ha én írnék egy gemcraft vagy gearswap AutoIT, engem kibannolnának egyből
Szóval jobb az óvatosság szerintem.
Tény, hogy a ban szinte semmit sem ér... mert ettől még ugyan úgy megéri botolni. Főleg sajnos a profi botok örökké működhetnek kb, és azokat bannolják, akik mezei userként elkeseredésükben leszednek valami eke AutoIT botot.
Célzott programozói tudással simán lehet olyan botot írni, ami szimulálja az emberi egérmozgást, néha szünetet tart, sok random tevékenységet csinál. Mindez virtual box-ban. Lehetetlen megmondani, hogy 4 kínai kissrác váltva farmolgat. Na ilyeneket SOHA nem fogják bannolni, ez fix. Ezek okozzák a legnagyobb kárt...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace #43598 üzenetére
Nah, ez igen kemény... főleg ahogy tölti ki a táblázatot a bot. Eléggé félelmetes android feelingje van...Most látok először botot videón.
Amúgy abszolút könnyen le lehetne leplezni. Ki a franc képes ilyen gyorsan kattintgatni, meg kitölteni a keresési feltételeket? Ilyen szögletes egérmozgás meg nevetségesen gyanús.
Akkor legalább lenne hűen szimulálva az emberi egérmozgás, és lassabban töltené ki, több random kanyarral. Ha ezt nem tudja 5 perc alatt kiszűrni a Blizzard, akkor egy vicc amit csinálnak...
-
-
warcat
veterán
válasz
WayneGace #43119 üzenetére
Na keresd vissza légyszíves azt a hozzászólást,ahol én powerlevelt kerestem;de nem probléma nem haragszom,ez az emberi agy tipikus működése,összemossuk a dolgokat,hogy a világképünkbe illő végeredmény szülessen.Through the wormhole utóbbi részében rendkívül érdekesen dolgozták fel a témát,ajánlom mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
WayneGace #42963 üzenetére
Ha a Blizzard azonnal kidobná a bot használókat és nem lenne idejük kifarmolni egy bot árát vagy nem lenne eléggé nyereséges akkor nem vennék meg újra a D3 accot, hogy újra el tudják kezdeni. Ez egy mókuskerék és a Blizzard soha nem lépte volna túl a 10 milliót ha nincsenek bot-ok.
De majd a Torchlight 2 elhozza a fényt a hitetleneknek meglássátok
más:1.0.4-ben lesz valami értelmes változtatás?
-
Ghoosty
őstag
válasz
WayneGace #41104 üzenetére
Ha nem glasscannon a ranged, akkor 80-90%-ban tud lőni az is, mert nem kell azonnal futnod. A kékeket elég messze el tudja lökni a force wave és még egy nagyon is sebez rájuk. A teleport 1 másodperc és megint tudsz lőni, ha szerencséd van, akkor a keletkezett mirrorokra megy a mob, így megint csak nem kell mozogni. Mivel nem vagy glasscannon, ezért pár ütést simán kibírsz addig, amíg le nem jár a cd. Ha van egy kis regenerálódás vagy LOH, akkor méginkább bírod. Persze van néhány kombó, ami kb esélytelen, de tényleg ritka.
Általában az AP kevés, hogy kiteljesedjek, így amúgy is kell valamennyit szaladgálni.
Láttam én már 10-15k sebzésű közelharci karaktert is és haladt vele az illető, mert nem halt meg.(#41079) priti
Te sírsz, hogy meghalsz nem én, az meg, hogy körbeállnak rangedként a te képességeidről tesz tanubizonyságot. Rosszabb kombók valóban tartanak 4-5 percig, de élek és leölöm öket. A kevésbé rosszak nem tartanak 1 percig.
-
-
maross
nagyúr
válasz
WayneGace #40506 üzenetére
"6.100 dollárt kerestem pontosan egy hónap alatt."
Ennyi erovel lehetne itt is egy-ket emberrel interjut kesziteni, akik nem botokkal haracsoltak ossze hasonlo (szerk: vagy lenyegesen nagyobb) mennyiseget...
mas: Mi lesz a következő lépés? Még dolgozol a Diablo 3-on, amíg keresel rajta, vagy más játékra váltasz alkalomadtán?
"A Diablót most szüneteltetem, mivel jelentősen visszaesett a forgalom "
Megnyugodtam, hogy nem en vagyok egyre dragabb
.
-
Gyuri27
félisten
válasz
WayneGace #39892 üzenetére
Tudni kell kivel craftoltatni. Ennyi.
Én pl nem szoktam megnézni.
Ismiknek ha kell kölcsön is adok ezt-azt. A fiamat rendszeresen supportálom (hol kis goldal, hol itemmel). Mégis magyar vagyok. Persze lehetek kinai is. Igaz az ember nem attól ember, hogy melyik nemzet fia vagy lánya. -
Wolverine
félisten
válasz
WayneGace #39524 üzenetére
A multiboxing nem cheat, hanem "creative use of game mechanics". A Blizzard nem tiltja az ilyesmit - nagyon kevesen csinálják, ezért nincs érezhető hatása a játékra.
#39574: a listádról az 1. és a 4. ugyanaz. Az 5. jobb, mint a 2. (elvégre mindkettő a minimális sebzést emeli), és a 3. hatása nagyjából ugyanolyan, mint az 5.-é, ha az átlagos fegyversebzést nézed. Ugyanakkor a sebzésed szórását az 5. csökkenti a legjobban, így szerintem az a nyerő.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WayneGace #39528 üzenetére
Bármit is írnak azon az oldalon, de ha publikus lenne ez a program, akkor be lenne linkelve Blizz oldalán.
-
warcat
veterán
válasz
WayneGace #39334 üzenetére
Természetesen,de így is elenyészően kicsi az esély,ami abszolút nem fenyegeti a gazdaságot.
1-5 millió aprópénz.
Anno a masszív replendescent chest farmolás is minimális kárt okozott végeredményben,pedig azért az komolyabb mennnyiségű cuccot jelentett.Kaptok egy kis ízelítőt milyen lehet egy nagyon gearelt karakter,azok ugyanilyen halhatatlanok,csak mondjuk még 3-5x akkora dps-el.
-
Djuree
félisten
válasz
WayneGace #39099 üzenetére
persze, de ah nélkül nem haladnék sehova, az a baj nem esnek használható cuccok, egyáltalán. a d2-ben azért estek. eddig 1 db set cuccot nem találtam pl. a d2-ben is ritka volt a zöld, de néha jött, és az tuti brutál erős volt, itt általában szarok. a legendaryk is használhatatlanok. a d2-ben az arany cucc ha esett nagy ritkán az ütött mindent a szintjén, itt egy sima kék cucc is jobb lehet nála. plusz pl. a wizardos cuccokon str van és így tovább a barbároson int, hát grat, aki ezt kitalálta.
ha nem ah-znék hell-en sem jutottam volna át... -
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #39011 üzenetére
Ja, akkor igen, de ezzel se jutok közelebb a "mennyitérhet" részhez. Kint van 5-10 amin van vita is valamennyi (jellemzően 50 körüli). Egy van 10 milláért, a többi 14-25 milla. Hm. Azt hiszem erre is sasolok néha. Hátha lesz milla körüli. Az biza a nap/hét üzlete lenne
-
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #39009 üzenetére
Egy darab van ami megüti a 300 intet és 500 armor felett van. Azon semmi vita nincs. Nem egészen azonos kategória. Amúgy armoron az int max alapból 200 lehet a vita meg 300, így a vita többlet gyakoribb. 300 inthez minimum 2 socket és 200 közeli (majdnem maxos) int kell.
De inkább nem vitatom a prioritásokat. Barbárként más a nézőpontom20 millát szerintem se ér, de egy ilyen magas armoros, potenciálisan 400+ statpontos armor elég jó dolog. Nem is egymillás szerintem azért
-
Helmoras
őstag
válasz
WayneGace #37645 üzenetére
A jelenleg nálam levő cuccok legrégebbi darabja maximum másfél hete van nálam (illetve az rmahban) a régebbieket idővel szép lassan megfelelő árra húztam le amit már igenis megfizettek (kb 80%-uk el is ment rmahban), arra jöttem rá hogy csak az igazán jó cuccokat érdemes rmahba rakni a többi elmegy goldért, és biztos vagyok benne hogy a most meglévők sem lesznek már meg 2 hét múlva, nem hajt a tatár, ha a megtalálás időpontjában pl. egy cucc az ah ba a 100 euros kategóriába illik be (hacsak ki nem fogsz valakit aki egyből elviszi, mert ilyen is volt már egyszer) akkor is 50 körül el fog menni mire visszarakod harmadjára vagy negyedjére, illetve helyesbítek, tőlem megvették.
Olyan mintha azt akarnád hogy győzzelek meg valami módon, nincs több érvem, tény sokat játszok nagyon jelenleg 200 órás már a DH, baromi szerencsés vagyok, de már a játék árán felül 60k van a paypalon + közel 700 euronyi cucc (ami lehet csak 200 ért megy el de akkor is rengeteg pénz) meg vagy 30 millio arany jelenleg.
Én a tapasztalataimat nem önigazolásként írom le hanem segítségként azoknak akik fel akarnak csapni "ázsiai farmer"-nek, Leírtam hol ölök mivel ölök hogyan ölök, innentől már mindenki a maga szerencséjére és idejére van utalva.
-
DjDanee87
addikt
válasz
WayneGace #36651 üzenetére
De csináltam egy videót, meg van nyitva a karakterlap is és ezért csalóka a "csak" 15k DPS, mert Berserk alatt az 40k és úgy megy le alájuk a tűz:
http://www.youtube.com/watch?v=VYDuSayCw3M&feature=youtu.be -
DjDanee87
addikt
válasz
WayneGace #36651 üzenetére
Tudom, hogy nem arról ment, csak gondoltam megosztom a személyes tapasztalatomat vele.
Sokmindentől függ. Ha nem elszaladós fajta nincs shieldingje vagy extra HPja akkor meghal Berserk + Earthquake comboval. Ha van shielding akkor trükközni kell. Úgy néztem, hogy behúzás után rögtön felrakják, után rövidel (pár sec) rá megint, és utána szoktam alájuk pörkölni és jó esetben nem shieldezik el megint - olyankor azok is majdnem meghalnak vagy meg is halnak a max HPjuktól függ.
Nem szabad lebecsülni a 15k DPSt ilyen builddel, mert Earthquake 2000% weapon damaget sebez le x idő alatt, és 1000+os viszonylag lassabb fegyverrel az nem kevés sebzés. Főleg, hogy ennek a dupláját sebzi,mert berserket a 100% damage rúnával használom.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
WayneGace #36268 üzenetére
Nézd jelenleg úgy állok, hogy a life steal szarabb mint a loh. Volt 8,2% life stealem 42k-s alap dps mellé(buffokkal 49k). A chd-m 300% felett e mellé jött egy laza 45,5%os chc. Crit-el átlak 80-100k között ütöttem, és jelentem semmit sem ért a life steal(5-600 gyógyításra volt képes/sec)...Most ott tartok, hogy sikerült összeszednem 600loh-t eddig(ez már bővel 100 felett gyógyít/sec), és sokkalta jobb. Túl nagy nerfet kap infernon a life steal, ami miatt konkrétan használhatatlan...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest