- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan #49246 üzenetére
Első 1-2 napban jó volt a drop, aztán jöttek a ninjanerfek. Szerintem a legendary dropot visszavették + kicsit szélesítették az iLvl határokat amin belül eshetnek az itemek (éljen act 3-4-en az iLvl 51-58-as ritka pottyantós legendary). Így már picit lassúbb minden. Ráadásul szépen feltelt az első napokban minden, így az árak csak esnek. De érzem, hogy a barbim 15000. elit killjével akkora nagy és szerencsés rollos legendary vagy set item esik, hogy beleremeg az egész EU szerver. Mondjuk egy 3 socketes, 75 all res 200-200 körüli str-vita kombós 835 armoros immortal chest. Csak hogy ne tűnjek telhetetlennek...
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan #49244 üzenetére
Jó neked, nekem 389 óra alatt semmi se esett ami landolhatott volna rmah-ba. Múltkor pottyant egy manticor, amivel mázlim volt és elment 18ba. De ezt leszámítva 300k-1,5m tételek a jellemzőek 1-2 naponta...
Kitartó vagyok e? Igen. Esik e vmi? Nem. Vettem aranyat, mert szar a drop? Igen. Jó a játék? Igen. Peccs után a 10milliós gearem hírtelen 500k-t se ér? Igen. Örülök ennek? Nem. Bassza meg a blizzard? Igen! Esett már cucc a WDmre? Nem. Bassza meg a blizzard? Igen! És ezek után kitartó vagyok e? Igen. -
Kobe
veterán
válasz
ProEvoFan #49168 üzenetére
sztem arra gondol. hogy ami pár héttel ezelőtt még 3-4 millióért volt benn cucc, most jó ha vendor árról indítva pár száz K-ért (kevesebb mint 500K) elmegy. Régebben napi 1-1,2 M aranyat össze tudott szedni minden játékos 2-3 item eladásával, most hetek óta zúzom be a 110 allreses durva vitalitys sapkákat, mert a kutya nem viszi őket, hiába járta meg 8x AH-t, előtte meg millió alatt meg nem kaptad. Meg arra, hogy aki közkedvelt streameket vezetett, azoknak a fele már lelépett másik játékot tolni.
A monkomat, és a DH-mat pár héttel ezelőtt 10-10 millióból szereltem fel, most 2-3 millióért jobb geart rakok neki össze
Mondjuk ez nem feltétlen rossz, mert nekem nagyobb öröm tlaálni egy jó cuccot, mint megvenni, és szeretem ha csapatban megyünk és cserélgetünk, feelingesebb mint bevásárolni mint a supermaerketben
-
sith7
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
ProEvoFan #49012 üzenetére
A d2-ben is végtelen ww-vel toltam, mert annyi mana illetve hp stealem volt, hogy egyik sem fogyott el soha. Ott is hatékonyan működött, és itt is. Ettől nem hiszem, hogy kevesebbet ér bárki, mert olyan barbárral tolja. Én spec a tank barbárral nem vagyok kibékülve.
Ha nincs goldod, akkor nincs dps, helyette vannak fél órás harcok. Elég csak Sirandrish barbárját megnézni, van dps-e, remekül felépített karakter, jó gearrel, de kétlem, hogy 10M aranyból hozta össze.
Azt meg hagyjuk, hogy multiba/coopba nem jó a dt-buildes barbár, mert nincs tank. Ha tankként mész, ha nem, a mobok/elitek úgyis összevissza rohangálnak, mivel ez nem egy mmo, hogy az aggroval magadon tartsd a mobokat, innentől felesleges bármilyen tank build.
proci985: Hát a petek buffja óta lehetséges, bár erről Gorneck-et lehetne kérdezni, ő jobban ismeri a WD kasztot.
-
vhunor
őstag
válasz
ProEvoFan #48373 üzenetére
Első nap óta megvan, a nálam egészségesnek számító mennyiségnél sajnos sokkal többet, kb. 250 órát toltam (gyerekként imádtam az első és második részt, aztán valahogy elkapott újra a hév), a 98%-át ugyanazzal a karakterrel. Sokiáig 300+ mf-be átöltözködős módszerrel, utána állandó 100-150 basic mf-el.
Még egy szett cucc sem esett. Egy. Se.
A két barátomnak, akikkel együtt kezdtük és együtt mentünk, több játékidővel 1-1 darab (Zunimassa gyűrű, Spirit of Adventure amu).
Szal.
Kb. 900 óra total /played alatt esett kettő darab, hármunknak.
Az AH implementálása, és az e miatti ótvar szar droprate annyit ér el hosszú távon, hogy azt érezd, a befektetett időért végül nem kapsz semmit.
Amikor egy ilyen típusú játékban a mobok, bossok legyőzése már egyáltalán nem kihívás, akkor egyetlen motiváló tényező marad, a dédelgetett karaktered saját ízlés szerinti felcuccolása.
Jelenleg 0,000000001% esélyt látok arra, hogy az Immortal King szett meglegyen. Ha mindenemet eladnám, akkor talán meg tudnék venni 1 jó, vagy 2 szar itemet, mert esni láthatólag úgy se fog.
Ez nem túl motiváló.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan #48373 üzenetére
(patchnotesben nincs benne, de sajät érzés)
úgy néz ki a legendarykat javították, a bossokat könnyítették, a dropon pedig vágtak egy nagyot a patchal. patch előtt a3 nehéz volt, de legalább az ember olyan tudatban ment, hogy a pénz drop a befőttekkel fedezi a javítást, abból meg ami pluszban esik lehet javítani. 0mfel is.
namost, 0mfel jelenleg gyakorlatilag kék esik használható sárga nem igazán. persze, 30-40mfem van így paragorn8on, de alapvetően gyorsan akarok haladni. patch előtt jobb volt az arány.
eladni cuccokat egyre nehezebb, másik oldalról meg ha előrelépést jelentő cucc 3-5m fölött megy a karinak, akkor a jól eladható drop fogalma is átértékelődik. főleg, hogy A3 azért még mindig kemény. másrészt meg infláció van, szóval én éppen inkább emeraldokat transmuteolok egyéb fejlesztés helyett.
-
Dadan01
senior tag
válasz
ProEvoFan #48350 üzenetére
A lézerek pajzzsal együtt is felszabdalnak, meg a láva is, a molten már lehet hogy egyszerűbb. Én megmondom a frankót, kb 3-4 halállal viszem végig act3 farm vonalat. Ennyit megér hogy dupla olyan gyorsan haladok, mint defenzív mód, def gearrel builddal. Az öngyilkos robbantók, az elit phasebeast és monjduk a bikák, olyan dögök, ha akrnak, megölnek. Az elit képességek javarésze csak bizonyos kombinációkban veszélyes, pl waller desecrator mellé elég rossz, de knockback vortex fast mellé mintha nem is lenne.
-
Dadan01
senior tag
válasz
ProEvoFan #48311 üzenetére
Az én monkom jelenleg így néz ki [link]
Ezzel a gearrel és builddal act3 simán megy, act4et pedig MoE/hard targettel néztem meg tegnap, ott sem volt gond .Az 570 allres nem a világ ami rajtam van most, de igazából elég, mert a láva/molten ellen minden kevés, a többi zavarás ellen pedig eleget véd. A két fegyver adta +15% atk speed hasznos annak a kevés lohnak , amit hordok, több knockback a FoT miatt, ez a trükk egyik része -
ígyvanferi
addikt
válasz
ProEvoFan #48262 üzenetére
Kösz! radi8tor1-nak is. Próbálom feltornászni az all rest. A pajzsot első körben lehet, hogy nem erőltetem (túl drága), inkább visszateszem a Hard Target rúnát. Deadly Reach is jól hangzik, megnézzük, bizonyos helyzetekben jól jöhet. Resole-ot elképzelhető, hogy cserélem The Guardian's Path-re. A Searing Light misseltetése elitek esetében 3 sec-ig tart?
Ilyenek, hogy health globe healing bonus, thorns, lifesteal, life/sec mondhatjuk, hogy sokadlagos statok? Bizonyos tárgyaimon van egyik-másik, néha ezért nem cserélek valamit, mert bár main statban, allresben, stb. valamennyire upgrade lenne, de ezek miatt mégis elvetem.
-
Helmoras
őstag
válasz
ProEvoFan #48286 üzenetére
a srácnak történő tanácsadás volt kicsit kusza, azt már mindenki elolvasta hogy te nagyon jó vagy meg azok is akikkel játszol, de lehet ő nem vagy a társai sincsenek agyon gearelve, nézz az ő szemével is ha ennyire képben lenne nem kérne tanácsot.
abban persze tök igazad van hogy a 200 resi kevés, nekem act 3 ra 600 elég volt egy átlagos 3 fős partyban.
-
Dadan01
senior tag
válasz
ProEvoFan #48278 üzenetére
Desecrator és molten eszeveszettet sebez, azokból ki kell álni, ha visszahúznak megint ki kell lépni
Az a baj, hogy vannak ezek a standard buildek, amiket mindenki pufogtat, de én is sokág be voltam ragadva egy szinten, azután láttam h miért nem jó ez nekem és kis költekezéssel nagyon fordult a világ. Monknak pl ha nem megy MoC/overawe, akkor tessék váltani MoE/hard targetre, resolve helyett guardians path .Ezzel esz annyi armor meg dodge, hogy bőven rendben lesz a védekezés, és nem kell pajzs (én nagy pajzs hívő voltam, de a grafikájától már rosszul voltam).
(#48280) flash- Nekem SSD-m van, néha mégis akad akkorát, ami már zavaró, pedig ugye itt nincs jelentősége hogy mi hol is van.
-
Dadan01
senior tag
válasz
ProEvoFan #48262 üzenetére
Nem csak neked szól a kérdés, inkább mindekinek aki az SW/cyclone rúnával tolja. Milyen gyakran lövitek el a skillt? Mert azt tapasztalom, mire mennének a kis tornádók meghalt mindenki, vagy ha nem, már édesmindegy nekik. Ezért a dps növekedés nemigen érzékelhető. Két fegyverrel hiba resolve-t használni, oda guardians path kell, és a deadly reach is marhaság szerintem.
BoGyesz_24 Tudok neked adni 1000dps feletti baltát szépet, nemrég cseréltem le, akár olcsón is, dex, vit van rajta
szerk, a hányszor lövi el a skillt úgy értettem, hogy egy pályán.
-
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan #47404 üzenetére
Simán. Még tome-ot se kell hozni. Csak ha a saját forrásom elszámolása 750 goldos aranyáron sok lenne akkor
Craftolni meg minden kavicsot tudok perfect starig...(#47407) Cyberbeni
Lehet le van írva. AZ is, hogy additív az összes %-os bónusz, vagy szorzás jellegű. Nem mindegy, hogy a 20% crit damot és 60 str-es 60% damot úgy számolod, hogy 1,6*1,2 vagy hogy 1+(0,2+0,6). Vagy ez is szépen le van írva valahol ingame???
craft: nem is célom hogy az én erőforrásaimat rabolják le. Hozzanak elemózsiát maguknak! -
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #47404 üzenetére
játékon belül le van írva minden, hogy mi mit csinál. csak összeadod meg összeszorzod a számokat.
és be lehet fogni, bár neked goldért sem craftolnék gemet, nemhogy ingyen.
@mikromanus: ahhoz képest az AH-ban azaz 522-es ár rablásnak tűnik -
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #46896 üzenetére
miért lenne borzalmas csapatban? csak nem filléres karival kell menni, és akkor nem halsz meg, amikor ráteleportálsz.
de engem nem zavar, hogy neked 3-5-ször annyi ideig tart megölni bármit, plusz sokkal lassabban sétálsz, mint egy dt barb. szóval ha időmilliomos vagy, akkor teljesen jó a frevenge barb. -
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan #46891 üzenetére
Nono. Ez csak spuri build némi seismic mellékessel. WW az nincs. A lelkét öltem meg épp a buildnek
edit: a spuri meg nem kellene feltétlen, de gyorsabb. Folyamatos utánégető/turbófeltöltő bekapcsolással lehet hasítani. Kevesebb unalmas séta van a préda után. A Zsákosak meg néha annyira megdöbbennek, hogy raret dobnak a forgószélben menekülés közben is
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ProEvoFan #46830 üzenetére
Hát igen, nekem ez reálisan avarage - overgear-ben lenne kb 6-700 óra Act1 run és farmolás .
Ez kb majd egy félévnyi 22-24 kredit teljesítése az egyetemen, ha a hivatalos számítást vesszük.Ha eltekintünk ettől, és kb napi 3-4 órás tanulást veszek egy nehéz mérnök egyetemen (ami már elég sok, és nem ismerek senkit aki ennyit tanulna ZH-kon kívül
) akkor simán lenyomható a félév.
Persze aki szórakozásból farmolgat suli/meló után annak oké, csupán egy elméleti számítás, hogy 100 paragon LVL == 1 félév teljes elvégzése az egyetemen(#46854) pitepeti71: Csinálj kefíres lángost... 100x jobb mint az alap recept, sokkal pufisabb, ízletesebb és könnyebb is a tésztája. Egész nyáron ezt sütöttük haverokkal, ha nyaraltunk.
Kefíres lángos recept
Mindenkinek ajánlom nagyon finom! Saját találmány a kobuci lángos feltét: Fokhagymás tejföl, pirított kolbászreszelék, kockázott uborka, paradicsom és a tetejére sajt. -
RockHaRD
addikt
válasz
ProEvoFan #46767 üzenetére
van értelme a pónis pályát farmolni infernon?
én örömmel konstatáltam, hogy képes vagyok rá a pici wd-mmel, de nem tudom, hogy milyen a drop... amikor végigtoltam, akkor semmi értelmes nem esett, és nem olvasni sehol sem arról, hogy végülis milyen lenne ott a drop (értem ezalatt, hogy hány %-kal esik ilvl63-as item), mert elvileg act1-ben vagyunk, de gyakorlatilag act4 szintű a cuccli...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #46032 üzenetére
egyik sincs beleszámolva a weapon dps-be
egyrészt van egy adds 6% to lightning damage, ez az összes sebzéshez ad még 6%-ot, és bármilyen skillel működik
aztán van egy lightning skills deal 16% more damage, az csak bizonyos skillekkel működik.@SLYM: nem nagy varázslat infernót végigvinni, főleg most, hogy mégkevesebbet sebez az összes ellenfél, és az eddig sokat sebző ellenfeleknek mégjobban levették a sebzését.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #46030 üzenetére
nem op... akkor lenne op, ha fizikai sebzés mellé lenne a %dmg, mint például a The Fist of Az'Turrasq-nál
egyébként meg rare cuccon is lehet +50% dmg (csak a fizikai sebzést növeli, tehát ha van rajta +300-600 lightning dmg, akkor azt a +50% után adja hozzá) -
oxox
addikt
válasz
ProEvoFan #45687 üzenetére
nem állitottam, hogy csak a diablonak kell "félnie"....természetesen minden másnak is. De azt gondolom, hogy manapság a wow mellett a dionak van a legnagyobb látogatottsága...tehát itt lesz leginkább mérhető a gw2 effektus....a gw2 még mindig jobban hasonlit a dio-ra mint az általad emlitett bf3, de szerintem ott is érezhető lesz, még ha nem is akkora mértékben mint itt. Azért nincs igazad, mert Én dio3 előtt sc2-ztem, ami aztán tényleg más tipusú játék, azóta mióta megjelent, nyugodtan meg lehet nézni, hogy mennyit voltam fent (pedig azt minden nap játszottam, szintén megjelenés napjától...van is vagy 4000 lejátszott partym). A pvp nagyban meghosszabíthatja egy játék iránti érdeklődést, legyen az cod2, sc, vagy akár dio.
Aki meg azt állítja, hogy a 400 óra után ugyanolyan érdeklődéssel megy le vault of assasinba mit második alkalommal, azzal vagy komoly baj van, vagy nemtudom. Persze jó ez a tamagocsi feeling, hogy felszereled a kis emberkédet, és tetszik még mindig, de a népre szabadított AH, a kontrolálatlan csalások (bot-ok), a PvP hiánya azt gondolom hiba volt egy olyan cégtől aki eddig mindig iránymutató volt, és követendő...de legyen ez tényleg mind mellékes, és ne legyen igazam...de azt magyarázd el, hogy mi tart 10 óráig???....10 óra alatt Kina képes lenne bevenni Taiwant,....élhetnék ezernyi példával,hogy mire elég manapság 10óra de ma mikor egy szerver mellé raksz két másikat, akkor ennek úgy kéne működnie, hogy az embernek mondjuk villan egyet a képernyő, vagy jó legyen egy óra szünet...ebből indult ki az egész felháborodásom. Lesz.rom a gw2-t nem fogom megvenni, mert így is elég időmet töltöm gép előtt, és örülök, hogy próbálják javítani a játékot, csak ezt kb úgy csinálják, mintha a titus the fox időket élnénk....
Nem is értem, hogy az amerikai szerverek, hogy jönnek ide?!?! kb beszélhetnénk akkor a timbuktui helyzetről is...az ott van, ez itt...meghamár ott sem tudják végleg orvosolni a hasonló dolgokat egy órán belül az szintén őket minősiti. ha pénz van, és van, akkor van technikai háttér, és elég manpower...és ennyire képesek.
Amúgy a játék miatt eddig nem sírtam, és fogok is vele játszani (ahogy az sc2-vel is tettem eddig), csak a hozzáállás nem tetszik, és a pvp hiánya...ennyi...jahhh és a monkom még mindig a tőled vett cipőt koptatja
-
mcsabee
senior tag
válasz
ProEvoFan #45687 üzenetére
Attól függetlenül, hogy műfajilag nem egyezik meg a kettő, még egyértelmű versenytárs. Elég csak arra emlékezni, hogy az EA milyen pillanatok alatt reagálta le azt, hogy nem 2011-ben jelent meg a Diablo III. Pénteken bejelentette a Blizzard, hogy csak 2012-ben jön a játék, szombaton bejelentette az EA, hogy még 2011-ben megjelenik a Star Wars: The Old Republic. Vagy ugyanez a The Secret World esetében, kicsit azt is eltolták, nehogy véletlen ütközzön a D3-mal, mert akkor tuti a bukás.
Pont ugyanígy van ez most. Nem véletlen, hogy pár nappal a GW2 előtt adta ki a patch-et a Blizzard, ők is érzik és tudják nagyon jól, hogy a GW2 versenytárs lehet, és elszipkázhatja a játékosokat.
Van átfedés, egyértelműen, persze nem akkora, mint mondjuk egy BF <-> CoD esetében, esetleg a FIFA <-> PES viszonylatban, de azt állítani, hogy a D3-nak semmi félnivalója sincs a GW2-től, nem a teljes igazság, mert bizony van mitől félnie.
-
oxox
addikt
válasz
ProEvoFan #45682 üzenetére
nem, bf3 nem, de a gw2 sok tekintetben megadja azt amit a dio3-ban hiányolnak....pl. pvp (fantasy környezetben)...jahh "nem volt elég idejük" (ez is egy vicc) megcsinálni dio-ba....sajna kezdem úgy érezni, hogy ez a banda már nem az a banda aki anno a warcraftot, dio1-et kifundálta, a játék persze jó, hosszú távon ez kevésbé igaz (gondolom a nagy játékkinálat miatt is).....visszatérve, nekem 3 olyan ismerősöm van aki nagyon várja a gw2-t (mindhárman dioznak)....és ahogy ismerem őket ketten simán nem fognak diozni ezek után...ill. ha fognak is töredékét mint most....meglátjuk.
-
Helmoras
őstag
válasz
ProEvoFan #45522 üzenetére
Elég rossz embernek címezted ezt, kérlek legközelebb jobban olvass vissza.
sunny: fejtsd ki kérlek mi az előnye, milyen tartalmat kaptál a paragon rendszerrel, könnyebb lett a játék ami eddig sem volt túl nehéz és szinte teljesen értelmetlenül " fejlődhet " tovább a karakter hogy a pvpn majd nyilván ezáltal erősebb legyen.
Az mf szempontjából meg szintén tök felesleges ezzel az erővel tolták volna fentebb a valort azt jónapot.
Szerintem a kaszt és fegyvermódosítások jók amik jönnek az új patchben de ez a paragon túró egyenlő a semmivel.
-
maross
nagyúr
válasz
ProEvoFan #45327 üzenetére
O is ezt mondta. Gyakorlatilag 10-edere csokkentik a minimalarat, de nem lehet 100k-s egysegekben, csak milliosban vasarolni, ennyi. Kivancsi vagyok hol fog megallni, mert ez nettoban 2euro/10millio gold bevetelt jelent a kedves botozo kollegaknak, annal azert tobbet er jelenleg, es majd vagnak szepen egymas ala 0.01 centekkel
.
-
Peat;)
veterán
válasz
ProEvoFan #45091 üzenetére
Kvázi fizetőssé teszik a játékot, annak aki tovább szeretne fejlődni aukció útján. Már majdnem eddig is ilyen volt, de most már egyértelmű, egy új fajta mikrotranzakciós modell ha úgy tetszik. Mindezt úgy hogy méregdrága már maga az alapprogram is. Persze megint jön a pár fan majd és megmondja hogy ez így szép és jó és miattunk teszi a blizzard...
Hozzáteszem ugyanakkor hogy a többi változás között van sok ami előnyös javulás is. Elvileg ugye könnyebb lesz a farmolás, én a patchig hanyagolom is a játékot.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ProEvoFan #45091 üzenetére
Viszont valamelyest kompenzálja majd a helyzetet a cancel! Gondolj bele, eddig muszáj 1d12h-ig benttartanod mondjuk jelentősen túlárazva a cuccot. Ezentúl fogva, én tutira árat fogok csökkenteni, ha pár órán belül nem viszik el, hogy pörögjön a dolog. Ráadásul folyamatosan szinten lehet tartani az árat, hogy te legyél épp a legolcsóbb.
Mod: Ráadásul bitang nagy buffot kap a farmolás maga. El tudjátok képzelni mekkora dam növekedést jelent egy 70%-ról > 700%-ra buff? Brutális...
Mindenki orrán száján fogja farmolni infernot, és ez is ad egy nagy árcsökkenést. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
ProEvoFan #44937 üzenetére
csak is a blizzard tette lehetővé ezt
ha foglalkoztak volna az üggyel többet mint 30 másodperc, nem lenne botoló. ezt így megmondom neked. valószínűleg ugyanúgy leszarják a botolást mint a diablo 2-ben.
egyáltalán nem támogatom őket, csak megértem. könnyű pénzszerzési lehetőség. emberi logika, hogy a lehető legegyszerűbben keressen pénzt.
amúgy rengeteg való életben is érvényes példát tudnék neked felhozni.amúgy a BF3 aimbot az teljesen más. ott direktben rontod el a másik játékélményét, itt meg nem látom hogy a botolás hogy rontaná el a te játékbeli szórakozásodat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hehe, két hete nézem xbow árakat. 915ös Xbowom van, 2.60 vagy 2.80as life steallel, majd 1000 life on killel (fehérek jók pillanatok alatt gyógyulni) és a jelenlegi 80as emeralddal 135ös crittel. 1m volt (jewel 50es volt benne). és nem találok érezhetően jobbat, legalábbis most a 12mes keresési feltételek mellett.
+30damért ennyit nem adok, magas crit kell (legalább 50 chd legyen, meg socket), life steal kell... utóbbit próbáltam anélkül, nyertem 10% (kb 6k) dpst, de a fegyver ment vissza AHba.
AH gyakorlatilag be van állva... amit nem visznek el max két óra alatt, az gyakorlatilag arra jó, hogy engem akadályozzon a keresésben (socket + crit + lifesteal/loh), mert nevetségesek az árak. pl egy 850es xbowon hiába van 80crit meg sockat (meg talán 40-50 dex), az attól még borderline használható marad csak, nem ér 18met. várom a patchet, mert ha bejönnek az 1500as uniquek, akkor az 1300as crites bowok hirtelen mindjárt nem lesznek highendek, 200milliárdért.
gyűrű detto, nem véletlenül tartottam meg végül mindkettőt, amit találtam. amuból azon röhögtem, hogy a jelenlegi 135dex 41chd 6chcnál, amit anno 700kért vettem, olyan 3-4m alatt nincs jobb, 10 dexért meg megint nem fogok kiadni 5met (akkor már menne be a fegyverbe a 90es jewel).
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
"a bot által szerzett arany nagy részét nem RMAHban adják el, ez hol haszon a Blizzardnak?15%-tól esik el a nem RMAHban eladott gold mennyiség után."
Nem az arany az igazi haszon a Blizzardnak, hanem a felszerelés a RMAH-ban. Mivel az aranyat nagyon lassan lehet csak eladni, ezért felvásárolnak mindent az AH-ban, majd eladják a RMAH-ban.
Ha egy D3 "kereskedő" 10k dolláros forgalmat generál egy hónapban, akkor azon a Blizzard keres havi 1500 Dollárt. Ha egy emberen keres a Blizzard 1500 Dollárt, akkor mennyit keres a RMAH teljes forgalmán az összes kereskedővel?
A botolás nagyon is megéri a Blizzardnak, mert az AH egy idő használhatatlan lesz high-end cuccokra és aki be akarja fejezni az infernót, az megveszi a felszerelést a RMAH-ban.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #44630 üzenetére
Pont, hogy nem WoW szerű következő klónt csinálnak, ez lényegesen eltér az összes mostani MMO-któl. Nem ez fogja elszívni a WoW játékosokat mert elfér a kettő egymás mellett de ha lesz játékos vesztésük akkor azt csak is a MoP-nak köszönhetik.
Blizzard-nak nincs konkurenciája, D3-nak és StarCraft2-nek se nagyon. Talán lassan egy WarCraft4-et is össze dobhatnának már -
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #44554 üzenetére
2.5-szeresét kapja meg a cuccokon levő str/dex/int/vit statoknak, de azt már beleírja a 2022 int-be. csak a dps direkt csökkentve van minden followernek
@oxox: de megnöveli az attack speedet, csak a karakterlapon mindig a legutóbb használt kéz attack speedjét írja. (tehát ha van egy 1.00 és egy 2.00 as-ű fegyver a két kezedben, akkor 1.15 és 2.30 között fog váltogatni a kijelzés, ha nincs +as semmi cuccodon - a dual wield alapból +15% as)
és ha fegyveren van +attack speed, az nem növeli a másik fegyver attack speedjét
Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest