- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
rt06
veterán
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #18966 üzenetére
Elvan a srác, még mindig ott futkározik (órák óta)
Nemhiába lvl_Ásziai
Aztán meg jön ez. -
rt06
veterán
válasz
janos1988 #18966 üzenetére
act 2, kashim outpost, command post
vagy
act 2, alcarnus, alcarnus cellar (inkabb ez lesz az)de kosz a tippet, este megnezem
akela91: nem, hiszen neki is kell dodge es resist
persze ez nalam is csak sokadlagos, elsosorban str-re, masodsorban vita-ra megyekde ezt mondtam tobbszor, hogy nagy szerepe van az item-eknek, azzal dotod el, pl baba eseteben, hogy mit akarsz csinalni
lehet nyomni a vita+dex+int kombot, es akkor vagy meg sem tudnak utni, vagy ha meg is utnek, csak minimalisan sebzodsz, cserebe viszont nem lesz rendes sebzesed, vagy lehet menni full str+dmg build-re (en ezt csinalom), ahol mindent elfujsz a palyarol, viszont 1-2 pofontol felborulsz, illetve lehet probalkozni az arany kozeput megtalalasaval -
Wolverine
félisten
válasz
janos1988 #18425 üzenetére
Pont ugyanazt, mintha tévézne, de épp elment a kábel
Türelmesen vár, mire megint lesz szolgáltatás.
#18427: nem kötelező, általában én sem hordom.
#18438: van olyan ismerősöd, aki feltelepítette ás játszik? Ha igen, másold le tőle a játékot, valószínűleg simán menni fog (egyébként a #1-ben van 3 db magyar nyelvű hibajavító link is...).
Csendben megjegyezném (visszaolvastam), hogy az első telepítést nem kellett volna legyalulni, csak a loginscreenen a régiót átállítani Európára, mert ha minden igaz, akkor a default beállítás Amerika. -
persil
nagyúr
válasz
janos1988 #15432 üzenetére
Ez azért egy ici-picit talán túl nagy cím, hogy napok kelljenek a "finomhangoláshoz"...
Erre ott volt a béta, az open béta és a béta utáni 15 nap.Én fizettem és játszani akarok, nem pedig azt olvasni, hogy a starteredition-ös olcsójánosok már végignyomták a starter tartalmat...
Én csalódott vagyok, nem tudom ti hogy vagytok vele.
-
KBB
tag
válasz
janos1988 #15391 üzenetére
Nekem 7 órán át tartott az Act 1, úgy hogy minden mapot felfedeztem, minden pincébe és dungeonba bementem, szövegeket elolvastam, cinematicokat nem skippeltem. Persze lehet ebből a játékból is "ki tudja minél gyorsabban végigvinni" típusú bránerméregetést csinálni, de sztem összehasonlítási alapnak nem igazán jó egy új játékos szemszögéből (avagy az, hogy valaki a youtube-on 1 óra 42 perc alatt tolja végig a Half Life 2-őt, nem azt jelenti, hogy egy átlagos játékos számára is csak ennyi játékidőt és élményt tartogat)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest