- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Mondom próbáljad ki 2500-zal, hogy biztioosan lássuk működik-e, erre nekiesel 2000 LoH-hal amikor másnak 1860-nal nem ment. Aztán meg te kezdted a személyeskedést, csak elég marha voltam, hogy felvettem. Elnézést! Rossz szokás...
ProEvoFan: de nem is egyedül mentél neki Diablonak. Esetleg Ghom is menne csapatban. Hogy lehet, hogy erre nem gondoltál?
Mindenesetre a Diablo killhez fogadjátok elismerésem!
-
WayneGace
őstag
Szerintem fölösleges tovább ragozni. Ghom üthető monkkal. Egyébként elég szerény tulajdonságokkal bírnak a ruháid. Dodge kevés és a pajzsod is, kevés a blokk is (főleg helm of command-ben), valamint a res is kevés. Keress lv63-as pajzsot, jobban jársz vele. Én nem érzem jól magam 2000 dex alatt. Ha meg ennyire rámész a crit damage-ra és chance-re, akkor life steales fegyverrel jobban járnál.
szerk.: Annyival kiegészítem, hogy én amikor váltottam monkra, akkor eladtam a wd cuccaimat és elég jó felöltöztettem. Csak a skull grasp gyűrű volt 21m és olcsón vettem. Szóval gyengébb cuccokban valóban lehet nagyon nehéz is ghom.
-
mikromanus
veterán
Lehet hogy működik. Azért próbáltam olyan feltételek mellett lenyomni amit a monk is tud tartani. Max az Attack speed ami különbség, de life regen csapnivaló barbnál. Csak arra se veszed a fáradtságot, hogy kipróbáljad. Én meg monkot nem indítok ezért. Nyomd fel két gagyi fegyverrel +1 amuval (esetleg egy gyűrű plusz) 2500-ra a LoHot és ha akkor se bírod a strapát a 830 resisteddel akkor nem működik. Addig meg csitt! Azt akarod mondani, hogy barbárral kevesebb Hp, armor és resisttel alaptámadással is le lehet nyomni, de monknak erős? Akkor itt valami nagyon nem kóser. Próbáld ki agynélküliben (LoH)! Ha nem jó, akkor kezdj el végre gondolkodni!
Edit: Amíg nem teszteled, addig az állításod, miszerint "monkkal nem működik" nem releváns szakvélemény
-
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
Ja, zárjuk a témát. Túl együgyű csacsogás ez a részedről. Leviszel a szintedre és győzöl a rutinoddal. Ez kb olyan, hogy a monk bármi skillt használjon Ghom ellen, csak felszerelést ne. Az esetek többségében nem a jéték vagy a többi karakter a "broken" hanem amit te használsz karaktert annál erős a "user error". Szedd össze önbecsülésed darabkáit és küzdjél a rinya helyett! Nekem is ez segített mikor még patch előtt haver tesco gazdaságos cuccban farmolta wizardként act 3-4-et ln meg act 2 elején szívtam a szúnyogokkal
-
mikromanus
veterán
Kicsit pontosítva már ésszerűbbek az állításaid. A pontatlanságokat már a többiek korrigálták. A monk így sem egyértelműen rosszabb ami Ghom elleni esélyeket érinti amúgy barbár izomagy tankosan szemből szemben:
1. resistek: a barbár választható rúnából szerezhet +50% pontnyi resistet minden már megszerzett resist pontjára. A monk egy resist maximalizálásával+passzív skillel mindegyikre megkapja ezt a magas resistet. All resistre 70-80 a plafon itemenként (veszett drága persze), egyedi resben 50 (ez meg többnyire elég olcsó). Reistre gyúrva nem csak hogy elérhető a barbár szintje, hanem még jobb is kijöhet. Az alacsonyabb resistek választás kérédse voltak ez esetben. A 900-1100 resist warcry mellett nálam meg paranoia határa
2. armor: a monknak nem is kell elérnie a barbár armor szintjét. Jellegét tekintve a dodge értéke sokkal jobb szokott lenni. nem azon nyer, hogy magasabb az armorja, hanem, hogy kevesebb ütés találja el.
Ghomnál sebzés oldalon két tényező van.
- A méreg/gáz -> az ellenállás számít, így kb azonosak az esélyek a két kasztnál
- bevitt üzések -> barbárnál az armor csökkenti, monkot kevesebbszer találják el (szélsőséges esetben monkot kettőből egyszer elhibázza, barbárt tízből egyszer)Gyógyulási oldalon vannak a LoH cuccok és az egyéb élet regeneráló jellemzők és technikák. LoH-ban talán jobb a barbár a gyorsabb támadások miatt, de a monknak meg azt hiszem van 1-2 agresszív life regen képessége.
Nem feltétlen barbárral a könnyebb. Barbárral csak egyszerűbb. Megy, üt, majd mindig fix sebzést kap. A monk meg elhajolgat -
Cyberbeni
addikt
Frenzy 75% attack speed bónuszt kap, és 3 támadásból 240%-ot healel, fists of thunder 55% bónuszt kap, és 375%-ot healel, tehát monknak jobban jön a life on hit.
De armorban tényleg elég brutális, hogy két fő statból is kap, meg +45%, meg +50 resist.@kabalthendk: all resist+bármilyen másik resist, és one with everything passzív, és így simán 100 fölötti resisteket kaphatsz bármelyik armorról.
-
mikromanus
veterán
Ha mindezzel tisztában vagy akkor keress valami egyszerűbb játékot, mert hülyeség!
A kedvenc részem:
"Tisztában vagyok vele hogy a barbárnak nem kell választani pl +resist vagy + armor, a monknak kell, a barbárnak nem kell választani hogy sok life on hit vagy nagy dps mert átmegy jetibe és megdarál mindenkit, tisztában vagyok vele hogy barbárnak több armorja van alapból a strength main stat miatt + a talent a vita= +armor"Ebből csak az az igaz, hogy az erő miatt több az armorja a többi demagóg trollkodó marhaság, vagy csak tévedsz.
- A barbárnak valóban nem kell választania. Egyszerűen mind kell neki és nincs választási lehetősége. Ha melee jellegű buildet nyom és nem csak szaladgál és forgószelet generál akkor meg pláne. Igazából nem látom át a dilemmát ami előtt a monk van, hogy most több armoros cuccot szerezzen vagy több resistet. A barbárnak mindkettő kell + az erő is persze. Meg a vita
- sok LoH vs DPS: miben más a barbár mint a monk. Vagy DPS (crit dam), vagy LoH a fegyvernél. Vagy súlyos milliók pluszban mindkét kasztnál.
- yeti: mi bajod a yetikkel? Mellesleg minden kasztnak vannak speckó képességei amiket lehet és illik használni. Gondolom a monknak is van pár jó dolga. Minek emeled ki itt a Nagy Fehér Embert? Az sem mindenható. Időszakos képesség, ha szar az alapod szar leszel vele is, ha nincs elég life ugyanúgy lecsapnak vele. Ilyen erővel törölgethetném szemeimből a krokodilkönnyeket, hogy a monk olyan jól kitér a csapások elől a barbi meg beleáll mindenbe. Na és?! Ez van, ezzel kell együtt élniVisszatérve a példára. Ha egy barbár 10k armorral, 900-1000 közti resistekkel, passzív extra absorb mellett, 1200 LoH és aktív gyógyital ivással épp le tudja nyomni Ghomot akkor miért vagy feldúlva, hogy 830 res, 1200 LoH, 7k armor és mégis meghal a monk? Vérig lennék sértve ha menne neki. (vagy csak gratulálnék mert nem semmi munka).
1500-1700 LoH mellett egyszerű alaptámadás (frenzy) és WarCry használattal is le lehet nyomni a szellentőbajnokot. Ekkora különbség nincs a kasztok közt. Ha a quest a cél és nagyon nem megy neki, akkor szerezzen ólcsó szar LoH fegyvert. 7-900 LoH crap 4-500 DPS fegyveren van 100-300k goldért. ha kevés vehet kettőt. HA drága vagy így is kevés, akkor vehet egyszerű crap kék amut 5-600 LoH-hal 100k-ért. Ha 2000-2300 LoH-nál is meghal, akkor valamit nagyon nem érez a játékban, vagy súlyosan alulöltözött. 9K DPS-sel 414 DPS fegyverrel simán lenyomtam Ghomot a patch előtt, után, soloban és csapatban is 1600 LoH-hal. Ennyivel nem szarabb semelyik kaszt. 2300-zal még tán egy DH is lenyomná ha bele lehetne erőltetni a kezébe 1-2 rozsdás bökőt. Bár ha nyílpuskákban is van hasonló, akkor nem is kell a bicskaA másik lehetőség, hogy vagy nem áll annyit a gázban, vagy csapatban nyomja le, vagy megvár más javaslatokat is
-
kovsol
titán
Beírod ide a fórumra, hogy nem megy le és majd jön egy ember aki segít, velem is ez történt.
Sajnos kevés volt a dps és enragelt a második kör után és a felhőkben meghaltam.
Huma segített úgy, hogy jött ilyen 300dps es fegyverekkel amin volt darabján 900+ life on hit és igaz egy órán át ütötte, de felhőben állva bírta.Szerintem annyi az eltérés köztem és azok között akik most érdeklődnek, hogy én nem szégyelltem segítséget kérni bizonyos részekre ahol partiban sokkal könnyebben lehetett haladni. Nem vagyok teljesen maximalista és nem szeretem magam szívatni fölöslegesen.
-
mikromanus
veterán
Akkor marad a passzív vagy aktív védelmi skillek és rúnák használata és ideiglenesen az elérhető LoH optimalizálás/maximalizálás. Persze job lenne az is ha jobb lenne a resist, de nem tudom mennyiben kivitelezhető ez. Vagy az armorra, vagy a dodge képességekre rá lehet azt hiszem gyúrni képességekkel is, van masszív időszakos life visszatöltés is a monknak (inner sanctuary, Breath of heaven. Lehet van még, csak eddig néztem át a skilleket)
-
mikromanus
veterán
A legfontosabb, hogy többet gyógyulj mint amit sebezni tud. Ez egyrészt mehet jobb resist, jobb armor és jobb life on hittel, vag ylife leach használattal (Nem tudom mi van a monknak, de gondolom van 1-2 aljas kis trükk a tarsolyában neki is)
Nem látni hogy hozod össze a LoH-et és a többi értékedet, így nehézkes. Valami célszerszám lehet megdobná a mennyiséget. Amunk 4-500 viszonylag olcsó, ringen szerintem 200 körül még lehet tesco gazdaságos verzió. Esetleg szerezz fegyót, vagy ideiglenesen válts ametisztre a mostaniban! Persze biztos van más módja is. Van valami überdurva DPS build esetleg amivel gyorsan meglenne monkkal?
Aktív témák
Hirdetés
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest