- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
Te tényleg elhiszed, hogy cactus ezért fog jobban aludni?
-
Viktor77
titán
Talán tudod, hogy Kungen az egyik legjobb WoW-os guild MT-je volt. Aki benéz egy ilyet azok után amit letett az asztalra, az minimum noob, és akkor nagyon finoman fogalmaztam.
Főleg azok után, hogy szerintem kb. milliószor olvasta el a "Don't stand in the fire!" töltőtippet.
Az meg, hogy ki mire élvez, maradjon meg egyéni preferenciának, semmi jogod megkérdőjelezni.Viszont a véleményedet sokkal (ismétlem, sokkal) finomabban add elő. Senki nem "alja nép" attól, hogy nevet rajta, max neked nem tetszik.
-
Ren Hoek
veterán
Azt nem értem, miért véditek a Blizzardot? Egyértelműen pocsék lekezelő kommunikáció kliens oldalon. Ismerősömet egyszer ezért megvágták programozásból, mert a "program nem kommunikál megfelelően". Avagy kiírta az eredményeket és ennyi. Ez lóf*sz. A usernek értelmes visszajelzés kell. Ráadásul a koreai hírből láthatjuk, hogy sajtó kommunikáció sincs teljesen rendben...
Másrészt miért zavar téged, ha az jogosan felháborodott vásárlók idejönnek tájékozódni vagy kifejezni a nemtetszésüket a szerverleállásokkal/lagolással/programhibákkal kapcsolatban? Ez alapvetően akkor is single játék, coop móddal, így teljesen jogos a felháborodás. Ez pedig, hogy itt védet a Blizzardot, csak mégjobban felhergeli az embereket, és pont emiatt lesz 10x több felesleges hozzászólás. Ráadásul lehülyézed őket, milyen alapon? Ez már megérne egy moderálást...
Most ez a téma, ez az aktualitás sajnos...Hagyni kell az embereket erről beszélni, és kiereszteni a fáradt gőzt. Többet ér, mint egymás torkának esni..
-
RI/OS
addikt
Here is:
Ha a szerződés hiteles szövege, illetve a szerződéshez fűzött, az (1) bekezdés d) pontjában meghatározott fenntartások vagy nyilatkozatok hiteles szövege kizárólag idegen nyelvű, a kihirdető jogszabály azok szövegét egyrészt az egyik hiteles - lehetőség szerint angol - nyelven, másrészt pedig hivatalos magyar nyelvű fordításban tartalmazza.
-
Egyebkent neked miert jo, hogy itt toltod az idod a forumon, folyamatosan veded oket, vitatkozol a tobbiekkel, amikor latszolag semmire nem mesz veluk s megis ujra es ujra es ujra leirod ugyanazokat a szovegeket.
Tobb ertelme van szerinted mint az utalkozok hozzaszolasainak?persil: 157 ora jatek volt a karakterebe, s a blizz hulyesege miatt meghalt.
En sajnalom, mert o legalabb maganak farmolta ki a cuccokat, nem keves ido alatt, nem pedig kuncsorgott mint egyesek, megkuzdott azert amije volt. -
RI/OS
addikt
de ez a bullshit a usert miért is érdekli?
megy vagy nem megy?
nem megy. akkor?
24304: Akkor nem kellett volna eladni amíg szar. Ennyi a történet.
/Engem annyira nem zavar a téma, mert anyázok párat, aztán majd megy.. De tényleg gáz hogy itt kampányoltok a blizz mellett, mikor eladtak valamit , ami konkrétan nem működik, és meglepődtök hogy kivannak a userek.
-
killerjohn
addikt
most komolyan, neked blizzard részvényed van? te hogy éreznéd magad hogy az ottani állatok annyira gerinctelenek, hogy a fél világ nem tud játszani mert a szervereik épp összeomlóban vannak, és ennek ellenére nem állítják le a hc játékokat, aztán szépen meghalsz? öcsémnek még én szóltam 6-kor telefonon, hogy láttam hogy online, és nagyon figyeljen rá hogy megint gebasz van... amit a blizzard csinál az
1) technikai töketlenség. még a fővárosi informatikai ügyosztályon is tudnak új szerveeket beállítani ha kell, pedig ott kb annyira értenek hozzá mint a 3 éves fiam
2) PR töketlenség. ekkora arcvesztés a Sony balhé óta szvsz nem volt (előtte se nagyon)
3) gerinchiány. Csernobilkor jobb volt a tájékoztatás mint most. sunnyognak aztán csá. "maintenance". anyjuk a maintenance, ez nem karbantartás hanem "az általuk elkövetett gigászi hibák javítása" -
persil
nagyúr
Ezt aztán mondhatod a sok trollnak.
Az a baj ezzel, hogy akinek címezték, az nem érti. Aki érti, az pedig eleve így viselkedik.Amúgy sejtésem, hogy a peticíó semmire sem fog jutni. 7 millióan megvették a játékot, e mellett pedig 18 ezren írtál alá a peticíót. Az arányok magukért beszélnek sajnos.
-
Jazz
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Jo ez a szoveg.
Persze, senkinek nem lesz jobb, de ha az ember a nap nagy reszeben nem azt csinalja amit szeretne s feltetelezi, hogy a szabadidejeben vegre a maga ura lehet s eldonti, hogy de mar most neki diablo 3-azni van kedve, akkor marhara ideges tud lenni, mikor rajon, hogy ezt az oromot is elveszik tole s akkor mar nem fogja erdekelni mas elfoglaltsag, hiaba lenne.
Mintha bemennel a boltba s kernel egy diablo 3 normal editiont, de mivel nincs, veszel egy tetrist, vegulis ekvivalens egymassal.Amugy nem hiszem el, hogy Te soha nem vagy ideges hasonlo helyzetben vagy mas olyanban, amire mi csak legyintenenk, ergo nincs sok ertelme szapulni a sok hulye elegedetlenkedot, mert tuti lenne olyan szitu ahol fordulna a kocka.
-
Gyuri27
félisten
Ha akarom elolvasom az eluát. Ha akarod rákeresel arra mi az a teljesités és mi az a hibás teljesités.
Nem érdekel az elua. Mert emberileg senki el nem magyarázza, hogy általam kifizetett terméket, szolgáltatást nem tudom használni az jól van és legyek megértő. Nem vagyok. Én egyből fizettem, a hiba orvoslását is egyből szeretném.
Másrészről mint irtam és irták. Irhat bárki bármit az eulába. Abban a pillanatban semmis amint eltér a magyar szabályozástól.
Erre hoztam egy példát. A kedves T nem úgy szolgáltatott ahogyan kellett volna.
Magyaráztak nem keveset (meg náluk is le vannak okos dolgok irva a szerződésbe). A vége csak az lett, hogy egy hónapot nem kellett befizetnem.
Ott se érdekelt mitől nincs net vagy mitől szar. Mint ahogy őket se érdekli, hogy adott esetben miért nem fizetem ki a számlám. -
Nordic
Közösségépítő
"attol, hogy millio post erkezik arrol, hogy "error37", "nekemis", "nekemis", "nekemis", ... (itt meg otvenezren elirjak, hogy nekik is), senkinek nem lesz jobb, semmilyen uj informaciot nem kapnak." - De legalább pörög a topic
.
Aki nem akar lemaradni, annak mondom ,hogy a köv 200hsz arról fog szólni:
Köcsögblizz, kevésszerver, kéremvisszaapénzem, eula, pereskedés, nemmegymégmindig, mért lesz vége a doktorhouse-nak ebben az évben(jah az nemide)error37, error73, errorerrorerrorerrorerrorerrorerrorerrorerrorerrorerror.
Lehet ugrani(csak ne nekem, én játszom tovább
)!
-
MrCsiT
addikt
nem magyarázok.
Működö terméket várok.
Ha ezt nem érted, idézheted nekem Buddhát, Krisnát, Eulát, akármit..
részemről ezzel a hsz-el befejeztem, mert annak ellenére, hogy nem vagy egy buta arc, nem akarod megérteni, hogy én a "semmit adunk a pénzedért" dolgot kifogásolom..
Lézerparaszt : sajnos nem, mert rt06 Eula-t idézget, amivel szerinte az normális és megindokolt, hogy a pénzedért nem kapsz semmit : "benne van az Eulában, hogy nincs rendelkezésre állás" - na erre írtam neki, hogy ezen a ponton nem érdekel az Eula, ez nonszensz : és ebből lett a "vita"..
-
MrCsiT
addikt
Áruld már el, kérlek, hogy azon, hogy ha valaki bemegy egy pl. autókereskedésbe, és a pénzéért semmit nem kap, szerintem BÁRKI fel lesz háborodva, mit kell ennyit ragozni ?
WoW szerókat már viszi a Blizz, én nem gondolom, hogy ott autisták ülnek, kell, hogy legyen tapasztalatuk magas rendelkezésre állás melletti hibaelhárításban is.
..és igen, mint usert, nem érdekel, hogy miért balfékek :
-volt tesztidőszak, akkor is belépett pár "pistike" ;
- nem hiszem, hogy a d3 project forráshiányos lenne ;
- fentebb írtam, hogy a szaktudás hiányát sem gondolnám róluk;ezek után, minek nekem háttérinformáció ? Arra ott az "error 37"
A lényeget nem érted, még mindig : én most nem IT -s vagyok - aki azt mondja / írja ki a weboldalra / bejelentkezéshez : "dolgozunk a problémán, előreláthatólag még 17 óra " - ettől lesápad a user, de megérti, hogy egyszer vége lesz a javításnak. Mint IT -s , én azt nem értem meg, miért nem adnak infót a javítás időbeniségéről ?! - mint user, engem tényleg nem érdekel, miért nem megy, ha el "merték" adni, menjen.
..és mivel tőlem a kereskedő nem veszi vissza a játékot, külföldre meg küldözgesse aki akarja, így , nem marad más lehetőség, mint a játék magyar, és külföldi fórumain
- "dícsérni" a terméket, ha az egy ótvar, nem működő fos;
- dícsérni a terméket, ha az rendben van, és egy jó játék..vendingo : alapból egyetértek veled, én is játszani szeretnék.
"akkor levásárolhatja" - ettől a sz*rtól hányok : ha vennék tévét, és elromlik, és már nincs , nem ám visszaadják a pénzem a kis drágák, hanem , (mert jó fejek) vehetek rotációs kapát, mert az épp van. Fasza..
-
MrCsiT
addikt
"nem szamitottak ekkora rohamra" - értem, de 2 hét milyen javításra nem lehetett elég, szerinted ? OK, 15-16-n rájöttek, hogy alultervezték, befuccsolt az auth. rész, mert sok volt a user.
Szerinted , 2 hét alatt mi az, amit képtelenek voltak megoldani - és arról ne beszéljünk, hogy a cucc nálam pl. még reggel is ment, tehát szvsz nem a 16-i "sok lúd"-hiba áll fenn, hanem valami nagyobb sz*r, főleg, hogy itt PH-n is sokan egész napos error 37-ről írogatnak..Nem mondom, hogy nem értesz nálam jobban hozzá (főleg a jogi részhez
) , de mint felhasználó, én működő terméket vártam/várok a pénzemért, a többi az nekem rizsa...
-
MrCsiT
addikt
Arról se off-ban, se on-ban , se semmiféle EULA idézettel nem fogsz tudni meggyőzni, hogy én valójában egy "semmit" akartam venni.
..és szerintem, a többi csalódott felhasználó szintén nem azt gondolja, hogy a Blizz. 2 szép szeméért, ellenszolgáltatást nem várva, fizették meg a 13-60k -t..
"az meg, hogy nem vagy kepes/hajlando elolvasni az eula-t, s ugy nyilatkozol rola, kulon pontot er" - amíg nem az van benne, hogy inkasszózhatnak / perelhetnek rólam, addig valóban nem olvasom el, és kb. 90% szintén nem fogja.. ( a "képes" -en jót nevettem : kb. "nem tudsz olvasni" -ra fordítottam, és ez vicces volt
)
-
zhata
senior tag
Figyelj, Te egyáltalán Hazánkban élsz?
Mert a helyesírási, stb. stílusaid alapján nem erre következtetek.Igenis ciki, hogy egy CSAK neten keresztül használható szoftver (hm...) használata erősen korlátolt, hogy finom legyek.
A CSAK-on van a hangsúly.
Nagyon kevesen lennének felháborodva, ha net nélkül is játszható lenne.ps.
A 23000- es hozzászólásod csak megerősíti bennem ezt. -
MrCsiT
addikt
Ha a hsz-ed nem kapcsolódik a témához, akkor tehetnéd OFF-ba, eléggé régi vagy a rangod alapján..
Az előző hsz-ed még OFF-nak is gyenge, mert egyszerűen ízléstelen.
A köv. ilyennél biztos lehetsz benne, hogy keresek egy modit..Ha van a témához hozzászólnivalód, az rendben.
Nekem van : SÜN annak, aki elkér X forintot, és cserébe error 37-et ad - kivéve, ha a dobozon is ez van , de nekem nem ez rémlik. Azt pedig, hogy mi van az EULA-ban, magasról lesz*rom, ugyanis az biztos nincs benne egzaktul, hogy "majd néha menni fog (talán)" -innentől meg, árulni valami nem-működőt, az a fogyasztó megtévesztése, ha nem a bíróság előtt, akkor a jó ízlés és erkölcs szintjén. A technikai gondjaik meg kb. csak annyira érdekelnek, mint kanárit az atomfizika..
-
killerjohn
addikt
Ehhez képest leszarom meddig csinálják, én is "szolgáltató" szektorban dolgozom, és ha a szoftver szar amit csinálok, akkor még a házamat is viszik, céggel, asszonnyal, gyerekekkel együtt, nem hogy röhögök a markomba a megrendelőn. Ne viccelj már, 10 éve fejlesztek óriásrendszereket, van "némi" rálátásom a témára. Amit a blizz csinál az szimplán annyi, hogy 1) egy rakás fos a szoftver, 2) nem vettek alá elég vasat, 3) mi meg nézzük a login screent. Ha 4M user várható volt (előrendelésekből számolva), akkor a rendszernek 8-10M userre felkészülve kellett volna várnia máj 15-ét... de ha neked ez jó, akkor védd őket bátran
-
killerjohn
addikt
most kivételesen teljesen értetlenül állok a hszed előtt pedig nagy rajongód vagyok. miért is nem várhatom el egy pénzért megvett szolgáltatástól hogy működjön? a világon sehol semmilyen szolgáltatást nem vesznek komolyan 99.9%-os rendelkezésre állás alatt - de persze blizz mindent megtehet, mert NMHH van, de BlizzHatóság nincs... szakdjon rájuk a mennyezet
remélem usaban jól rongyá pereli őket valaki - ott minden szarért lehet perelni, ekkora, arcátlan szar szolgáltatásért biztos jó eséllyél lehet reklamálni...
azt mondod hogy eulában az van hogy 14 nap alatt kb 4 nap outage még belefér? nehogymár... (én nem olvastam)
-
Kashim
őstag
Csak úgy a kíváncsiság kedvéért, olvastál te végig egyetlen ilyen eula-t is életedben? Őszintén. Semmi rosszindulattal kérdem.
szerk: Ah, így már világos, thx.Amúgy bármilyen halovány jogi lábakon is áll a dolog ezekkel a kibúvókkal, azért én is kicsit szánalmasnak érzem, hogy ekkora online tapasztalattal a háta mögött pont a Blizzard szenvedjen ennyit. Engem ilyenért már kirúgtak volna úgy, hogy a lábam se érné a földet, de persze én pótolható vagyok és nincs múltam egy ilyen nagynevű cégnél.
Érthető a probléma, bármennyire bosszantó, csak én (még ha tévesen is) úgy képzelem, egy ilyen napi szinten több 10 milliós játékosbázissal operáló fejlesztőbrigádnak nem kéne ennyit töketlenkednie és a kezdetektől fogva alulbecsülni egy évtizeden keresztül készült játék rajongóbázisát. Szerintem várható volt hogy ennyit adnak el és ha több millió játékosról van szó, akkor az több millió logint jelent amik rövid időn belül is megtörténhetnek, főleg egy karbantartás után.
-
Gyuri27
félisten
Nagyon érdekel az eula elhiheted. Másrészről ha nem tudja megoldani akkor a szerverek legyenek átjárhatóak.
Ez a tipikus a vevőnek a jó anyját. Amiért vásárol. Amiből a blizznél esznek. Amiből nyaralnak. Meg amiből marha drága autókat vesz a vezetés.
Egy, kétszer elcsúszik ez szódával. De most már unalmas. Azt gondolom, van ott annyi haszon, hogy néhány új szervert beállitsanak. -
Gyuri27
félisten
Azért az vicc, hogy órákkal később is szaros error 37-t dobál.
Hülye farmolós köcsög órákon keresztül ki be lép. Mig mások órákat várnak.Ha dolgozok és hibázok az mondom bocs. Ha megint dolgozok és megint hibázok. Azt mondom bocs. De ennyi medve már nincs az erdőben amennyit a blizz elkurt ebben a pár hétben.
-
proci985
MODERÁTOR
már fél órája lehetetlen belépni. a hibaüzenet meg kb ezt leírja.
egységsugarú userként meg még mindig nem érdekel, hogy éppen mit csinálnak a szerver oldalon, oldják meg.
Rankerz: elvileg volt egy patch még az éjjel. illetve nálam felment a patch, de belépni már nem engedett.
akela91: fizikailag egy olyan helyről vagyok, ahol nagyobb a játékossűrűség, lehet amiatt is neccesebb a dolog.
-
Djuree
félisten
persze, vannak ott bőven marhaságok is, de azért nem kell a blizzt védeni, bőven van igazság a fanyalgásokban, érdekes a D2 megjelenésénél semmi ilyesmi nem ment, mindenki játszott az első perctől mint a kisangyal, na de mind1, lesz ez még jobb is, vagy nem
még biztos be fogom írni pedig párszor magamat ismerve
attól hogy tudok mást is csinálni, D3-azni is szeretnék, legalább hétvégente kicsit, de most ráuntam, egyedül sok értelme nincs. érdekes hogy a D2-őt egyedül sem unom még ma sem -
Djuree
félisten
az lehet, de akkor is igazam van
ha így marad akkor jó ha 1 év múlva még emlékezni fogunk a játékra, ez nem lett D1, de még 2 sem sajnos
itt sürgős változtatásokra lesz szükség ha a blizz akar valamit...a nehézségi szint is úgy szar ahogy van...első 2 fokozat egy vicc, másik 2 is, azokat meg lehetetlen megcsinálni, legalábbis a hsz-ek alapján
-
mikromanus
veterán
SC2-ben nem rémlik, hogy lett volna ilyen. 2010-2011-ben elég aktívan nyomtam (néha reggelig és gyakran 3 utánig is). Előfordult leállíás, de nem hiszem, hogy heti rendszerességgel. Patcheknél meg sürgős esetben volt szerintem csak leállás/szünet. A dió is ilyen lesz.. pár hónap foltozgatás után
-
headhunter86
senior tag
SC2-ben a majdnem 2 év alatt (657 órám van a játékban) 99 %-ban tudtam játszani. Ha van is karbantartás az éjjeltől reggelig max. Hogy milyen gyakran azt meg nem mondom.
De nem lesz itt se gáz. Csak itt kicsit több a játékosbázis, lassan ez is beáll és nem lesznek itt gondok. A héten már 60-80-as pingjeim voltak. Egyre jobb lesz ez.
Már csak az FPS droppot oldják meg és minden fasza. Bár mostanság már azt se veszem észre olyan mértékben. -
mikromanus
veterán
Annyira tán nem baj ha valamennyire korlátozzák. Azt viszont kissé szivatásnak érzem, hogy nem lehet lemondani/megszűntetni egy aukciót később. biztos van ennek reális oka, de nagyon kicseszésnek tűnik a normál felhasználóknál... Kiraksz naivan pár dolgot, aztán ha rá is jösz, hogy a kutyának se fog ennyiért kelleni akkor is két nap múlva kerül vissza hozzád. Addig meg nem rakhatsz fel helyette mást.
Tényleg, megvásárolhatod a saját itemedet is? Vagy ezt nem engedi a rendszer? 15% fix költségért így épp visszahívható/felszabadítható egy hely a tízből
-
Jazz
veterán
Igazad lehet. Na majd kipróbálom. Kéne venni only ias-os cuccokat, és megnézni maxon meg anélkül. Bár mivel nagy a dmg szórása alapból egy fegyvernek, elég nehéz normális következtetést levonni.
Meg akkor még kérdéses hogy az egyszeri skillek időegység alatt bekövetkező sebzését hogy növeli a ias. Wave force, 15 sec CD, egyszer robban amint elsütöd. És itt még casting delay sincs mivel azonnali effekt, és még csak nem is signature. A CD ugye nem csökkenhet, sem az arcan fogyasztás. Tehát marad a növelt dmg. De ha nem, akkor a details-nál lévő dmg fals, mert akkor nem mindenre igaz. De ilyen hibát nem hiszem hogy elkövetne a blizz.
És ha ias 50%, akkor +50% dmg? Mert ennyinek kéne lennie. Egy ray of frost-nál 1.5x gyorsabban kéne fogynia a manának.
-
Jazz
veterán
Szóval akkor visszatérve a force wave skill-hez, tehát hamarabb elsüti a skillt az IAS hatására? Mondjuk ez még ésszerű is lehet.
És mi a helyzet egy ray of frost-al, vagy egy desintegrate-val? (a lézerágyú). Ott nincs casting. Vagy is van, ha egy egységnyi arcane használatot egy lövésnek tekintünk. -
RockHaRD
addikt
sztem bármikor visszamehetsz, de megnézem mindjárt. Normalhoz képest beteg loot van, ömlik a kék cucc, az a baj, hogy a következő szintes plan-ek csak az adott szint végigvitele után jelennek meg.
én most act3-nál járok hell-ben, így még csak a nightmares terv van meg, de nincs meg rá a 200k...
-
persil
nagyúr
Nekem is ezt mondta a monk, persze más szavakkal.
Aztán tyrael rá is vágta, hogy time will tell.SPOILER lehet egyeseknek
Igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz egy esetleges kiegészítőben.
Mégis Adriával mi lett? Leah elküldte, "amíg nem üzen érte újra". Aztán lelépett. Én nem lepődnék meg, ha egy kiegben csak a biztonság kedvéért még őt is fel kéne darabolni.
Bár legnagyobb sajnálatomra nagyon lezárták a story-t. Kissé lehetett volna komorabb, gonoszabb vége, ez a jó győzött és vége a gonosznak nagyon nem illik ide.
Én valami olyasmire számítottam, hogy oké diablonak annyi, a közvetlen threat megszűnt, de ettől független az emberiség mégis pusztulásra van ítélve. Valami kis utalás a végén, hogy mégsincs minden rendben... vagy valami. Az diablós lett volna. Ez így annyira nem adja -
persil
nagyúr
Értelek, viszont ez sem teljesen igaz.
Attack speed például nagyban tudja befolyásolni néhány skill működését.
Most így hírtelen a breath of healing jut eszembe(bár már nem használom) Az alapból 140%-ot adott de attack speed bufftól felszökött 170%-ra is néha.
Ne kérdezd miért, én nem látok benne sok összefüggést, de ha van egy monkod, akkor próbáld ki. -
persil
nagyúr
"a tobbseg pedig egyaltalan nem, mert a fegyver sebzeset veszi alapul "
Pont azok fejlődnek csak igazán.
Gondolj bele 10 sebzés 1-es szinten remek, 60-ason meg észre sem veszed, annyira kevés.
10% sebzés viszont 1-es szinten is remek és 60-ason is ugyanolyan hasznos marad.
Épp ettől tudod végig használni a skilleket, ellenben a diablo 2-vel, ahol egzakt értékek voltak megadva a skilleknél. 20as karakterrel nagyon jó volt 200as sebzés, de 90-en már fel sem tűnt + - 200. -
Nordic
Közösségépítő
Hát ha azt nerfelik, akkor le is rakom a barbárt...infernon nem életképes nélküle, sőt még vele se nagyon. Mellesleg az a 30% esély ami van rúnával az se teszi legyőzhetetlenné, van olyan csata, ahol elő sem jön. És hidd el elég életmentő tud lenni, ha körbekapnak, mivel infernon te nem arra fogod használni, hogy beugrasz a mobok közé (mert az kvázi öngyilkosság), hanem hogy túléld.
-
Ez oké, de a Force Armorral ~halhatatlan volt a wizard, ha nem pakolt fel vit-es cuccot, csak liferegent.
Volt 4K HP-ja és 1000+ reg.(#21419) proci985:Magic Missile, Hydra, Arcane Orb, Magic Weapon, Sparkfiend. Ennek elégnek kéne lenni dmg-nek.
Mirror Image + Diamond skin védelemre. -
FehérHolló
veterán
Jut eszembe, itt is van cover hatás?
Tehát a linkelt esetben például számít a diamond skin és a force armor cast sorrendje?
Értsd/értsétek: Van olyan sorrend (eset), ahol találat után először csökkenti a diamond skin a dmg-t, utána véd a force armor? Ha van, akkor mindegyik ilyen, vagy cast sorrendtől függ? -
Az ingyen van, de kb. annyit is ér.
Gondolkoztam azon, hogy valahogy a dynamoval ki lehetne kombózni ügyesen, de amikor egy kupac sampion ugrik rád nem nagyon tudsz ilyenekkel szórakozni.(#21118) Ilsyde: Ez elméletben jól hangzik, gyakorlatilag nincs ilyen offhand cucc.
Lehet később lesz amikor többen farmolják az infernot, de most nincs. -
Ghoosty
őstag
Megfelelő rúnával, és/vagy passziv skillel, még termelnek is AP-t a signature spellek, így lehet értelme gyors fegyvernek is, mert lősz gyorsan párat vele, amivel visszatermelődik az AP, majd elsütöd a nagyobb sebzésű nagy AP igényű spellt. Mivel hamarabb újratermeled az AP-t ezért több nagyot tudsz ellőni, így nagyobb damage-t tudsz kitolni.
(Ez egyelőre csak theorycraft a részemről)
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest