Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #50060 üzenetére
Természetesen abban a rétegben is vannak "szószólók", ahogy az elitebb körökben is vannak magukat nem mutogató játékosok.
A dolog problematikája az, hogy adott egy játék, nem feltétlenül kell annak D3-nak lennie, lehet mondjuk a Kiskacsafürdik 46. Szóval végigtolod a játékot, aztán azt mondják neked, hogy nézd csak, van még egy nehézségi szint, amire csak komolyabb felszereléssel léphetsz be. Mit gondol egy hc gamer? No fene, ez kell nekem, uzsgyi, 1-2 hét alatt kifarmolja a geart, és ennyi, neki vége a játéknak.
Mit gondol egy mainstream gamer? No fene, ezt ki kell próbálni, uzsgyi, 1-2 hét alatt nem jut egyről a kettőre, megunja. Viszont látja, hogy milyen cuccok esnek a jobbaknak ott, érthetően ő is oda akar kerülni a húsosfazék mellé, és ugye ekkor jön az említett sírás.
Valahogy úgy kellene ezt megoldani, mint a HC-SC párosítást, az SC-sek többsége nem érez késztetést arra, hogy neki HC karija legyen, és nem is lát bele a HC-sek világába közvetlenül. Lehetne egy külön játékmód azoknak, akik SC módban vágynak kihívásra, hogy ne keveredjen azzal az SC élménnyel, ami most tapasztalható. Mert így sajnos ugye az a vége, mint most, van akinek már semmi kihívást nem rejt a játék, viszont van olyan, aki meg élvezi.
Mind a két fél érvei érthetőek, de azt is be kell látni, hogy egyiknek sincs igaza. Ha inferno tényleg annyira nehéz lenne, mint ahogy a Blizzard beharangozta, akkor lenne az a réteg, akik inferno Act 3-at farmolnák, ahogy volt is a legelején, illetve lenne az a réteg, akik act 1-ben bohóckodnának, és próbálnák kifarmolni a goldot azokra a cuccokra, amit az act 3-asok találnak, akik közben ugye hülyére keresik magukat.
Talán valami olyasmivel lehetne nagyobb kihívást csempészni a játékba, mint UT volt a második részben, de azt is úgy, hogy ne jussanak komoly előnyhöz azok, akik képesek megélni ott a 200 millás gearjükben, Pl minden Actet át lehetne kapcsolni "Classic Infernóra", vagy ilyenek, aztán lenne ott kihívás. Más kérdés, hogy biztos sokan nem használnák, mert minek, ha ott a könnyebb lehetőség?
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #50042 üzenetére
Az a legidegesítőbb, mikor eltorlaszolják az utat. Amúgy nem tudom, hogy van, de néha bizonyos szörnyek gyorsabban pakolják a frozent például, volt már bőven olyan, hogy kileapelek, és bamm, megint ott a frozen, Igazából az ilyen dolgok főleg koopban zavaróak, egyedül act 3-at nem bírom a kis dmg miatt, koopban meg nem rohangálhatok kedvemre, mert a dps karit valamelyest védeni kell. Plusz én nem is szeretek egyedül játszani
.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #50036 üzenetére
Nem neki kell avengernek lennie, hanem ha meghal egy avenger, akkor a körülötte levő elitek megnőnek. Dupla avenger pakknál a legutolsó már azért szép méretű szokott lenni.
@mcsabee: akkor kevés az élettöltésed, én jóval kevesebb védelemmel simán zúzok dupla descaratoron is. Persze ha molten meg plague is van mellette, akkor már néha óvatosnak kell lenni. -
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #50030 üzenetére
Ha befrozenelnek egy egy desecrator pokolba, vagy egy arcane lézer origójába, akkor semmi sem véd meg
. Legalábbis engem ~11.5k armorral és 950-1050 resisttel ez leszed, 54k life mellett. Sőt, a puci desecrator is akkorát csap, hogy 1 mp-t nem tudok benne állni kb, mondjuk ez nem baj, mert nem is szoktam, amint látom, hogy keletkezik, azonnal arrébb állok.
Kivéve, ha illusionist + desec, mert akkor semmit sem látok, pláne koopban, ahol egy kisebb diszkó fényerejével vetekszik a játszótér
.
@(#50039) Thrawn: azt ne mondd, hogy neked kihívás az, hogy egy elite packot 20 mp helyett 1 percig kell ütnöd, vagy még tovább, mert egy hülye shieldet idéz maga köré. Kihívás kerülgetni a desecrator poklot, de az már nem az, ha bele is fagyasztanak. Kihívás kerülgetni az arcane lézert, de ha belejailelnek a gyökerébe, az megint nem az. Vagy szintén kihívás maga frozen, kivéve, ha desecrator kerül mellé, vagy arcane ench, vagy vortex, vagy waller és bewalloznak. Persze, vannak ezekre skillek, lehet is velük egy ideig játszadozni, de sajnos a szörnyek nem a skillek CD-je szerint működnek
.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #50030 üzenetére
sok armor és sok resist?
Ez passzív? Még sose láttam -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #50011 üzenetére
Az a baj, hogy nem 1 baba van elől, hanem 2/3 és utánuk 3 kutya és mint szupermen szál a köcsögje egészen addig míg ki nem csap...az egyetlen mob ami 1 hitelni tud, sőt...az egyetlen ami kárt tud bennem okozni.
Persze van mikor mellel leveszem és utána eltávolítom csontjáról a húst...de ettől még nagyon idegesítő...mert olyan gyorsan történik a dolog, hogy reágálni képtelenség rá...(#50010) Thrawn: Szerencsére a madárka már nincs...azt úgy nézki hosszú hónapok után javították...de azért is levágtam volna szívesen a programozók kezét. Ez egy bike ami a jeges barlangba tanyázik ott ahova peccs előtt se szívesen járt le senki.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #50008 üzenetére
Hát a bikák én nem tudom hogy működnek de általában úgy néz ki hogy én megyek elől..sehol semmi aztán egyszer csak elszáguld mellettem valami, félre lök mint egy darab szart és meg sem áll Gorneck (szegény kicsi WD) arcáig....és ugyan a kicsi WD egy kőkemény koponyát húzott a fejére...igen gyakran összehullik a találkozástól
Hja és ez kb 0,12sec alatt le is zajlik tehát időd mint a tenger a reagálásra
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49847 üzenetére
Flame war?
Szó sem volt ilyesmiről..
Elmondtam mi történt..nevettünk egy jót..vettem egy szarabb itemet ócsóért amivel erősebb lett a karim
Ennyi a történetszerk: hja Az armorynak és Gornecknek hála az is kiderült hogy fél %al kevesebb a CHC is a jelenlegi kesztyűmön..szóval OP
-
Dadan01
senior tag
válasz
mikromanus #49707 üzenetére
Ha neked hígfos az a 20 milla amiért már bő választék van, akkor akkor hígfos. De nem 100+ kategóriás cucc, még ha legendás is és maga jay wilson dedikálta
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus #49695 üzenetére
Monk ezt tudja használni? Ha igen akkor az a Dex bonus nagyon durva. A crit+socket comboról nem is beszélve. Goldban szerintem 150 milka felett. A kérdés, hogy vásárló erőt talál e rá. Inkább RMAH-ba kéne próbálkozni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #49663 üzenetére
Azért a critical massos buildekben eléggé egymásra építenek a skillek.
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus #49674 üzenetére
Hát én a minap találkoztam egy durva wizard tankkal
Act 4 legelején nem tudtam sehogy se levadászni az első bosst. Mindig megettek a kis árnyék szerü lények. Aztán bementem cooba. Össze is rakott egy szép partyba. 2 barbi egész türhető statokkal meg egy wizz. Elösször én csuklottam össze. Aztán egymás után a 2 barbi. A wizard meg Arcane Hydraval lenyomta a boss-t úgy hogy csak körbe körbe rohangált és a pajzsokat pakolta magára. Az viszont tény, hogy a boss után act 4 többi részére használhatatlan volt ugyan ezzel a builddel.
-
priti
addikt
válasz
mikromanus #49632 üzenetére
Amúgy nem hordasz te invben felesleges szarokat magaddal? Azért olyan gyorsan nem lesz az tele, ha üressel indulsz meg amiben csak egy hp poti van aztán csók, kell vagy 5-10 perc. Meg amúgy annyi idő alatt amíg én nyitok egy kaput, odafutok a kereskedőhöz és végigklikkelem az összes kéket te kábé felderítesz 4-5db sárgát amiből kb. 3db 3000 goldot se ér összesen és még nyithatod a kaput és mehetsz eladni. Én úgy vagyok vele, hogy már nem is nézem mi az a kék, mert a ctrl+nzegetés is csak lassít, felveszek mindent amíg tele nem leszek, ha tele van beszól és tiplizek vissza. Ha kevesebb a sárga az csak jó, de kb olyan fele-fele szokott lenni és így is rühellem, hogy mennyit kell várnom miattuk, ha csak az lenne eret vágnék magamon a faluban.
Lehet okoskodni, mit éri meg felvenni, de onnan hogy nem találtál semmi AH-ban eladhatót, ami elég gyakori csak a stopper számít a többi meg csak önáltatás. -
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #49674 üzenetére
Az az 1600%-os robbanás nekem egyszer 1.6M-t sebzett, a Warden egyből feküdt
A gond az, hogy 2 percenként egyszer használható, és van nála jobb rúna, de poénnak poén.
A wiz tank olyan, mint a dt barb: tömeg kell hozzá, hogy folyamatosan tudj critelni, ami így folyamatosan leviszi 1-2 secre a diamond skin cd-jét, ami így kb folyamatosan rajtad van. Teljesen életképes, 1.0.4 előtt a3-4 nem is nagyon volt elképzelhető mással. Mondjuk 2-3 gombot kb folyamatosan kell nyomogatni, ami nekem nem feküdne...
-
Zeratul
addikt
válasz
WD ilyen szempontból kakukktojás, mert jó pár varázslata rövid hatótávolságú.
-
Edge
veterán
válasz
Pedig megvan ott is a skillek egymásra épülése, patch óta az electrocute forked lightning és az energy twister storm chaser párossal nagyon durván lehet aprítani(ugye a twister használata charge bónuszt is ad és amikor signature spellt jelen esetben az electrocutet használod egy extra forgószelet nyom az ellen képébe ami nyíl egyenesen halad nem kb. random mint a twister szokott) ha magas chc és jó chd van mellette. Ez mellé Critical mass passzív és akkor az archont is elég sűrűn lehet használni. Persze nem árt egy combosabb dps is de ez melyik kasztra nem igaz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Barbárban nekem az tetszik, hogy a képességei jól kapcsolódnak egymáshoz és jó kombókat ki lehet hozni (+ több életképes lehetőséged van).
A wizard számomra kicsit kaotikusabb volt. Nem láttam benne azt a rugalmasságot és skillek egymásra épülését mint ami barbárnál megvolt
/agreeA támadásaihoz nem kell érintkeznie és közel mennie az ellenfélhez.
A vicc az, hogy a 3 Armor spellből 2 akkor csinál valamit, ha épp ütnek (az ice fagyaszt, a storm sebez). Szóval kb használhatatlanok hacsak nem tank wizt viszel. -
SzlobiG
félisten
válasz
mikromanus #49615 üzenetére
30milláért már van kevesebb int+vittel.
(#49616) Gorneck23 33euró megy a paypalomra én már ennek is örülök.
Több ilyen gondolom nem fog esni nekem már.
(#49618) mar_tin Gondolom aki megvette az vissza forgatja, de én nem akarom veszem ki mer ha elkezdem költögetni akkor abból nem sül ki jó wownál se úgy lett.
(#49617) Thrawn Jól tudod.
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #49588 üzenetére
Jah, es akkor mi van? Elotte is leuthetett volna egy champion packet, ugyanott lett volna a 2 sargaval.. Nevetseges hogy elsore se ad egy kukasargat sem.
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #49568 üzenetére
Nem nagyon nézegettem, mert nem érdekel...csak 1 hónapja ennek kb fele volt:
141216
Lifetime Kills
11394
Elite Kills -
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #49544 üzenetére
Én már fel se veszem a kéket, ha nem ér 7-800 goldot, a sárgákat is hagyom a földön lvl58 alatt (kivéve ha gyűrű/amulet), így azért lehet haladni. Jó lenne ha be lehetne állítani, hogy mit vegyen fel automatikusan (pl minden lvl60 és afeletti rare-t és legendaryt), mert az Archon mellett vagy felveszek minden sárgát és akkor talán nem esik le, vagy elkezdem nézegetni, hogy mit érdemes felvenni, de akkor meg leesik...
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #49561 üzenetére
Tuti folyamat állítgatják a dropot, mert ennyire sose volt szar, mint az elmúlt hetekben. Pedig megdupláztam az elit/mob killjeim számát, ami napi 1-2 óra játékkal nem rossz.
Megtartás/csábítás droprate-tel nem fog menni, mikor a játékban egy bazi nagy nulla kihívás van...
A többség meg vagy vett goldot mert megunta a végtelen farmolást, vagy még bízik a szerencséjébe és kitartóan farmol...én pl a TS társaság miatt játszom még...gearem olyan amilyen, para miatt nincs értelme másik karit húzni...szal elvok a langyos vízben és várom a csodát a kihívást a játékban...közben ha esik vmi annak örülök.
Oszt ha egyszer olyan mázlista leszek, mint pl Te, akkor lehet pénzt is szedek ki a játékból...Bár kétlem, hogy lesz ilyen mázlim, ahogy azt is, hogy vha is hajlandó leszek regelni egy olyan szarfos rendszerbe, ahova paypal kell...
-
Coyot
őstag
válasz
mikromanus #49553 üzenetére
Az biztos hogy nagyon könnyen fog fejleszteni, és olcsón
Rém:
Ki akarom próbálni őket, de nem nagyon esik használható 1 kezes xbow, egy 1100as dps-es socketes van már ha jól rémlik, várom h a párja is kiessen, +10disc meg valami hatred regennel, neagyistan +90% chd velELADÓSÁG:
1250es dps es xbow eladó, 90 vittel, meg sockettel. -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #49544 üzenetére
Pl para 23-24en egy gyorsított ACT3-on 1 sárga itemet kapok 5ös szerencsecsomaggal fűszerezve...
Minap 2 óra alatt 1 az 1db 60+ os item eset rareből...Nálam az a trend, hogy minél magasabb a para annál szarabb a loot és annak mennyisége...
(#49550) BaLee: Örülök neki...de nem te játszol a karimmal és nem te látod a dropját...
-
H@lede
tag
válasz
mikromanus #49549 üzenetére
Én nem gondolnám annyira rossznak a régit ki lehet még fogni belőlük ár/érték arányban jókat. Nekem is még van 2 partom belőle a többi meg elment real money ah-ban.
-
Coyot
őstag
válasz
mikromanus #49547 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy szerintem xbow kellene inkább, kurva idegesítő szeirntem a bowok damage range, egyszer 40ezret critelek egyszer meg 120at vele, inkább legyen mindig 90k felett
A fejlesztés tudtomon kívül megtörtént a DH-n, elfelejtettem hogy bideltem még tegnap egy fegyverre, mondjuk ezzel lehet h pont átbasztak
[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #49542 üzenetére
Kár, hogy a gyakorlatban ez nem látszik...
-
Kephamos
addikt
válasz
mikromanus #49510 üzenetére
Ez oké, de ha játék közben megnyomom a printscreent, akkor az asztalról csinál fotót.
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #49481 üzenetére
ez a gyűrű sztem nem ér sokat...
így kezdtem el írni a hsz-t, aztán megpillantottam egy aprócska adatot
damage against elite 25%
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #49481 üzenetére
tudtam én, hogy valaki lopja a legendaryjaimat. A gladiator gauntletset is vihetted volna.
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #49434 üzenetére
új chest armort, vállast, sapit, és jobb kezes gyűrűt szeretnék, meg esetleg egy erősebb fire walkert, de ezeken kívül késznek nyilvánítom a karit, jöhet a monk
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #49417 üzenetére
Vegyél egy Lamentationt. Nekem se hiányzik a loh.
Szerk.: Immo cuccokhoz sok sikert, én letettem róla. Ha esik lesz, ha nem, nem lesz.
Mivel (ha jól emlékszem) te nagyrészt szólózol, 100k dps mellett nem kell über allres, mert berserk alatt minden elit elolvad másodpercek alatt.
-
Kephamos
addikt
válasz
mikromanus #49383 üzenetére
Mi hibádzana? Megkapták a zsetont, kérem a szolgáltatást.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #49378 üzenetére
Vasárnap lett 60 a wizardom, visszakértem egyik barátomtól a fegyót amit a dokijával használt addig amíg én nem tudtam. Sírt, hogy jaj, most honnan lesz normális fegyvere, aztán bement AH-ba, és vett 1 misiért egy 290 int, 1xx vit, 850+ dps, 65% critdam kardot. Hasonló statokkal volt egy spear is, 500k-ért. Hát így.
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus #49378 üzenetére
5 millát költöttem a dh-mra 104-ben diablo "mama" elött állok. Fingós gond nélkül lement. Szerintem 3 millából is simán összejön egy a3-a4 képes gear fölleg egy wiznek
-
Hun'reeth
őstag
válasz
mikromanus #49366 üzenetére
Tudom.
Az immo övem 30-40 milla kb. mert a jobbfajta a kétféle immo övtípusból.Nem mondta senki, hogy 100k-ért adják a legendary szuper cuccokat nyilván.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy egy mezei játékos mire Infernóig jut kb. mennyi pénzt szed össze. 3-4 millát maximum.
Ehhez képest ha egy jobb rare csizmát szeretne venni mondjuk 160 str, 60 allres, 80 vit. nem kap 2 milla alatt és akkor is mákja van.
Vagy pl. egy stormshieldet nem hoz el annyi pénzből amit addig összesen sikerült összeszedni. Csoda ha nem veszi meg?
Ez egyébként az ah behalása - ebben egyetértünk - ahogy nem forog a pénz behal mert vásárlóerő sincs. Nyilván ha én is eladhatnék pár jó cuccot, jó áron megvehetném a drágább itemeket.
Amúgy nem játszottam 1.0.3 előtt. Még friss játékos vagyok. -
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #49366 üzenetére
Tegnap leptunk 60-ra ismerosommel, mivel sok idonk nincs, ezert nem probalkozunk ah nelkul infernon (eddig ah nelkul jatszottuk), de egy 10k-s korlatot bevezettunk, max ennyiert vehetunk cuccot. Most ugy nez ki a wizardom, hogy 3k armor, 400allres, 38k hp es 32k damage unbuffed, buffolva kb 4k, 600allres, 38k hp es 40k damage. (eddig egy cuccot se talaltam, csak ketszer atfutottam az ah-t, es megvettem 10k-ert amit lattam). Szoval lehet itt haladni 100k-bol is.
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49285 üzenetére
Jó, részemről lezártam a vitát. Vannak emberek, akik nem fogják fel, hogy nem csak önnön hibájukból szívhatnak meg dolgokat, vannak, akik felfogják. Hagy idézzek szép, magyar szóval élve: Ez is opcionális.
Sirandrish:
Megelőztél!
Pontosan ezt akartam írni. Nem lenne nagyobb meló, mint kiszedni azt, hogy minden coop játékba lépéskor feljöjjön az az ablak, hogy a loot nem közös!
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49270 üzenetére
Pff...'nem tudom' kinek van itt fullos gearje, mert nekem nem, az biztos! Ugyan úgy azt sem tudom, ki bújja az AH-t még a munkahelyéről is..
, mert én nem, az biztos! Azt sem tudom ki érzi azt itt közülünk, hogy egy kicsit nagyobb ember lett(ha már a neve kicsi) attól, hogy World's First Armorja van egy videojátékban; mert én nem, az biztos! ( hogy nagyobbnak érzed magad azt abból következtettem, ahogyan fölényesen, leszarós módon tudsz sokszor megnyilvánulni).
De biztos többet foglalkozom a játékkal...biztos...!
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49264 üzenetére
Miért lenne rugalmatlan? Mert nem lehetne átverni senkit?
Hát borzasztó!Komolyan nem értem miért veszel a védelmed alá egy rosszul működő rendszert!
Téged nem vernek át? Nem, mert nem használsz tradet..
Több 10 vagy akár több 100ezren viszont igen..
Ők is megvették a játékot és nem várhatják el attól akinek fizettek a termékéért hogy egy "geci"biztos rendszer legyen abba a termékbe?
Dehogyisnem..simán elvárható...megkapják? NeeeeeeemHát nehogy már még megveregessük a Blizzard vállát hogy "jól van fiúk...10M+ eladott példány, nem baj ha nem futja belőle egy minőségi trade-re, főleg ha már beleraktátok"..
Érdekes egy hozzáállásod van..
Téged nem zavar az a pár 1000 ember meg le van szarva..
Gratulálok...ilyen mentalitással némi kitartással, még belőled is lehet valaki!Gorneck23 Nem is akarja eladni...épp azon gondolkodik hogy elég-e ha percenként egyet üt de az 1M DMG
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49253 üzenetére
Kedves Mikroemberünk!
Azt hiszem, egy kicsit tele lett az a bizonyos testrészem a csodálatos, már-már világszínvonalú modoroddal! Nem tudom, hogy kinek/minek képzeled magad, de lenne egy ötletem, amit esetleg szívesség gyanánt megtehetnél nekünk:
Vegyél egy 400-500 millás Itemet 30 milláért, vedd fel videóra és nézesd meg egy kedves családtagoddal elmagyarázva neki, hogy miért vagy te a NAGY ász, hogy megkötötték ezt a csodás üzletet! Mindezek után lécci rakd fel a YouTube-ra és oszd meg a világgal (és persze velünk), hogy mindenki vidamkodhasson rajta, hogy mennyire kifinomult meggyőző-képességgel rendelkezel! Köszi!
FLAME OFF részemről!
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49260 üzenetére
Egyszerű...ne engedjék a módosítást..ha esetleg rossz itemet rakna be az illető akkor új trade
Bonyolult? A legkevésbé sem!
Megoldaná a problémát? Mint a huzat!
A Blizz megtudná oldani? Simán!
Ennyi...igenis a Blizz hibája hogy egy olyan rendszert hagy a játékába ami nem működik tökéletesen.Szerintem nálam nagyobb fejek ülnek a "kerek asztal" körül.
Ha én kitudok találni egy megoldást akkor nekik ne menne? Ugyan már..És pont ez a lényeg...seggfejek mindig és mindenhol voltak/vannak és persze lesznek is.
De nem kell nekik teret adni..az akarat önmagában kevés.
Hiába akar átbaszni ha nem tud..."te arra költesz, hogy verőlegények helybenhagyják azt akit utálsz attól még nem a munkaadód lesz a felelős aki a pénzt adta."
Ez a rész csak azért érdekes mert ők hagyták benne a lehetőséget..
És nem tesznek semmit..
Ami még vicces hogy ha egy olyan bugot vaaaaagy ugyebár lehetőséget használsz ki amiből előnyöd származna vagy esetleg a Blizznek kára lenne belőle akkor bannolna..
Kérdem én...MIÉRT? Hát én csak kihasználom a játék adta lehetőségeket..
Ugyanez vonatkozik a BOTokra is..lehet csinálni? Igen! Hát akkor mindenki essen neki..
a Blizz nem bannolhat mert ez csupán egy lehetőség amit én okosan kihasználok..Zan Mákos? Még ma is csak egy Blacktrone gatya meg egy Perfect emerald recept esett
-
mpierre
veterán
válasz
mikromanus #49250 üzenetére
Csak nem kétkezes baltát adtál a törékeny kis luvnya kezébe...
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49239 üzenetére
Ennek mi köze bármihez?
Te sem és én sem dolgozom a blizzardnak..
A Blizzard a saját termékébe beletesz egy opciót/lehetőséget amivel te, mint felhasználó(és nem munkatárs) élhetsz...
Igen ám csak ez az opció nem működik megfelelően..és emiatt a kis g*cik téged, vagy engem mint felhasználót átvernek/lehúznak/átkúrnak, tehát kárt okoznak!És a Blizzard mit csinál? Szarik rá..
Kapsz tőle cserébe még egy opciót (report) amivel szintén élhetsz, csak a gond az hogy arra IS szarik magasról...Ez semmiképp nem nevezhető fairnek..ha valamivel nem akarnak vagy nem tudnak (kac-kac) foglalkozni akkor azt ne tegyék lehetővé..
mikromanus Te nem fogod fel a lényeget!
Egy új Storm helyett egy régit rakott be a gyerek..ennek a cseréjét nem veszed észre.
Persze..accept előtt megnézhette volna még egyszer de a jóhiszeműsége (mellesleg egyszeri ellenőrzés után) miatt ne bazd már le.. -
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49242 üzenetére
Csodás, hogy most már az offical Blizzard Trade ablakot az ecserihez hasonlítod! Gratu!! ^^
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49217 üzenetére
AZ lehet hogy jobb lenne ha nem lenne de van!
Van trade ch és van trade ablak is..ergo a Blizzard teljes mértékben támogatja azt... -
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49213 üzenetére
"Szívjál ha nem figyelsz!"
Köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólásodat! Remelem egyszer majd te is jól besz*p*d a nagyf@szt egy ilyen formával,akinél hiába figyelsz, a programja átvágja a fejedet!
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49213 üzenetére
Értem...
Szóval ha a Blizzardnak nem származik pénz abból hogy te élsz akkor....
Van egy opció(ha csak egy lenne..) a játékukba ami sz*r...és ez így van jól? -
S e t h
nagyúr
válasz
mikromanus #49155 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Egyébként kicsit fura, hogy act3-ban amíg elértem az ötös valort, egy, tehát egy rare item sem esett, csak kékek, köztük 52-es szintűek is.
Azért még ilyet act2-ben sem tapasztaltam. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #49155 üzenetére
Megadja, igen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
mikromanus #49153 üzenetére
skandargraun#2909, köszi
-
ooooobi
senior tag
válasz
mikromanus #49146 üzenetére
Na most megjavult, es kitöltötte, nem tudom mit benäztam el az elöbb.
-
ooooobi
senior tag
válasz
mikromanus #49143 üzenetére
ez a linkbemäsolosdni nekem nem megy, azt irja, csak äzsiai szerveren levö karaktereket tud
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
mikromanus #49110 üzenetére
egy nagyon hasonlót bontottam szét tegnap, de legalább a brimstone elkelt 10mp-en belül :-)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #49110 üzenetére
Púzó köpő?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49020 üzenetére
Nanana..
A Ground Stomp a legjobb CC skill kb az egész játékban..
Infernon IS tökéletesen működik..
Még Diablot is bestunnoljaTapasztalat: több mint 300órán keresztül (ebből kb 270infernon) használtam..
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #49014 üzenetére
normalon és nm-en ground stomp > ignore pain
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #49014 üzenetére
jó, hát hülyeség ellen semmi nem véd...
egyébként nekem egyre gyanúsabb, hogy a WD talán még jobb is lehet tanolni, mint a barb. csak ugye WDből kevés van, szóval annyira nem vagyok biztos a dologban.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #48974 üzenetére
Nem igazán értelek, de oké ^^.
@(#48975) SSJPeter Egy ilyen időszakom nekem is lehetne, vennem kellene egy tök új geart a barbomra, hogy egyedül is act 3 compatible legyen
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #48970 üzenetére
De ezek egy hét alatt estek ki neki, plusz a rakat 500k-2 millás cucc közben, hét nap alatt csinált valami 50 millió goldot ^^.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48958 üzenetére
Fej-fej mellett küzdenek a legfeleslegesebb legend item díjért, kesztyű kategóriában
-
Coyot
őstag
válasz
mikromanus #48932 üzenetére
Ha jól rémlik full act4 et mentünk és hozzám csatlakoztak, mindegy annyira nem fontos hol a csík csak feltűnt hogy nincs meg végig. Az a baj DH val egyedül nem állok neki act4nek előről mert csak felbasz hogy percenként halok.
Előző kérdésben még segíthetne valaki, hogy számolja a gém az AH-ban töltött órákat a játékidőbe? a kiválasztott karakter idejéhez adja egy az egyben? mert nekem a matek valahogy nem jön ki.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
mikromanus #48916 üzenetére
így van
még ha szenet lapátolnék 8 órában az is értelmesebb volna
kb. 1 percig néztem és máris unalmas volt -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48916 üzenetére
Mondjuk nem is nagyon értem hogy a francba van tele a ládája meg az invje legendekkel, mikor nekem pl a legend itemek 90%a trashből esik amiket ő pont magasról leszar..
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48905 üzenetére
Őszintén megmondom neked hogy én nem értem ebbe mi a jó!
Oké..gyors..paragon LV jön mint az atom (bár nem értem hogy hogy) de ezt valaki élvezi? Futkos mint pók a falon..nem lát semmit..elitenként nyom egy altot hogy esett-e legendary és fut tovább..
Ha ezt a fajta játékot nyomnám akkor kb 30óra után megunnám a DIablo3at...Végül is mindegy...nem kötelez senki hogy így játsszak..akinek meg tetszik annak hajrá!
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus #48728 üzenetére
Tegnap toltam velük coop - ban, .....
arra nincs idő, hogy megnézzem mi esett, csak a városban lehet megnézni a sárgákat, mert go - go - go van
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #48726 üzenetére
Várfal kivételével kb mindent kipucolunk...
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #48724 üzenetére
Amúgy hogy runoltok? Elég Elit központúnak tűntök. Az utolsó 27 napban 8309 elitet és össz 95440 szörnyit öltél le. Ez elitenként 11,49 "kísérő". Nálam összesítettben 22 körül van az arány. Elég céltudatos...
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48724 üzenetére
Én %life-os kavicsot használtam sapiba de ProEvo annyira győzködött hogy ez milyen jó lesz nekem hogy engedtem neki
Hogy jó-e nekem azt nem tudom..problémáim így sincsenek..valamennyivel több exp-t kapok úgyhogy sz*r nem lehet -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48719 üzenetére
Nah ez az az infó amit sose nézek, jó tudni hogy te igen!
Sajna nem sok minden jutott rá amúgy... -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48658 üzenetére
Szerintem kicsit többet toltam weapon throw barbbal, mint te, pedig én is csak kb 1,5-2 órát játszottam vele
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48656 üzenetére
Ez neked is szól: Örülnék, ha nem csak azért szólnál hozzá valamihez, hogy kötekedj.
Mert a normál mobok nem halnak meg attól, ha elfutsz mellettük, esetleg átpörögsz rajtuk egyszer... Nem hagyod ki őket, csak nem szarakodsz el 5 percet azzal, hogy ne 90% haljon meg, hanem mindegyik. Ha tudod mit érdemes felvenni, akkor nem lassulsz be.
Barbárral 2 vagy 3 kört toltam eddig.De neked meg Andrishnak mondhat bármit az ember, folytatjátok a saját okoskodásotokat.
-
oxox
addikt
válasz
mikromanus #48549 üzenetére
es Ot hol talalom? meg milyen fokozaton?
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus #48532 üzenetére
ok
Mr.Csizmás
Akkor téged nem felpörget, hanem "lepörget" -
sith7
félisten
válasz
mikromanus #48530 üzenetére
Eddig nem kávéztam, de most elkezdek ...
-
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #48503 üzenetére
Milyen standalone milyen profil, nem vagom. Az MPQ fajlokat atmasoltam, krealltam egy linket, es ugy fut eltuntek a mikrolagok is.
@(#48505) hackeeeee: azok a lagok is eltunte, meg en tobbszor haltam mar meg ilyen lag miatt
-
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #48498 üzenetére
Eleg egy 2k-s pendrive is, nekem egy 16G-s memoriakartyan 200huf-os olvasoval van a gepre kotve, sokkal jobb, mint vinyorol
-
Sonja
nagyúr
válasz
mikromanus #48498 üzenetére
A macro laggolás bizos hanyag programozói munka, mivel HDD-n nem is tesztelték a játékot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #48461 üzenetére
válla, öve, pantsja, vértje szerintem egyáltalán nem drága, bár én dexvitallresből indulok ki. párMért már kapna jobbat, az meg még mindig olcsóbb, mint endgear uniqueket vadászni.
40allres még annyira nem vészes árban, int és vit se annyira magas, hogy egekbe lökje az árat. 150primary+100vit+60allres környékén kezd exponenciálisan elszállni az árazás.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #48433 üzenetére
Én is úgy vagyok vele most, hogy 90k már ok. A Hammer of the Ancients-et próbáltad mostanában? Kisebb területre hat mint a seismic, de ott főz-mos-takarít.
+ a dps a lényegre: kicsit játszottam a valamikor félbehagyott mágusommal, ahogy elérte a 43-at, ráraktam az 1100 dps kétkezes kardot amit valamikor találtam, na az a nem semmi. 15k dps nightmaren vicces, azmo 0,01 sec volt (megnyomtam az Archont a robbanás rúnával
).
ProEvoFan: tudom, van aki egyenlőbb, csak unom, hogy sosem én vagyok az.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #48429 üzenetére
Ez a life per kill dolog mennyire jó? 100k dps körül a normál mobok elolvadnak, ott ahogy láttam elég a revenge/healthglobe kombó. Eliteknél meg...
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #48409 üzenetére
Trade channel azért egész jó megoldás AH elkerülésére.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
mikromanus #48406 üzenetére
RMAH?
mert ott már adtam el követ
esetleg kombinálni a loot+AH-s gemek > RMAH...? (csak hangosan gondolkozok)
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus #48403 üzenetére
pont ezt mondtam én is. ha az anyag ingyen (építő kövek, tome) van, akkor 30k a legózás, és eladod 35k-ért. de ebből lejön a jutalék, illetve amit írtál, a be nem folyt anyagköltség, így már nem éri meg. viszont ha maga a kő pottyant, azaz full ingyen van, akkor ha eladod, akkor van rajta haszon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #48389 üzenetére
Sarkoth csak goldban adott szépet.
-
tatabánya
senior tag
válasz
mikromanus #48387 üzenetére
de senki se használjon ilyesmit aki még akar játszani az adott megvásárolt példányával!!!
(persze vehetek újat ezt a Blizz a ticketre adott válaszban is ajánlotta, aztán kijelentette hogy többet nem foglalkozik az üggyel) én még régebben írtam, hogy így vagy úgy de a süllyesztőben végzi nálam, a bann csak segített
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus #48345 üzenetére
erre én is gondoltam, viszont ha az off-hand cuccot lerakom, azaz csak egy egykezes fegyver van nálam, és úgy nézem a kétkezest, akkor sokkal nagyobb a különbség, azaz az off-hand-ből is beleszámolt valamit
De akkor az a lényeg, hogy mindent fel kell próbálni, mert szar az egész
Köszi a választ!Más: arcan/holy sebzése milyen szörnynek van, hogy egy csomó cuccom nyomatja a +x arcane resistance-t? kell ez nekem? nem nekem van, amivel az élő halottakat tudom nagyobb büntibe rakni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48295 üzenetére
Seismicet csak soloba használom..
Partyban inkább ráugrok a futkozós elitekre
80K-val betámadtak? hát valamit rosszul csináltál -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48292 üzenetére
Én nem költöttem semmire és így nézek ki fullbuffed
Játék közben nem így nézek ki egyébként, mert feleslegesnek tartom az ekkora DPS-t..
Inkább a kényelemre megyek...soloba mindenki hal 50K+ DPS-nél is pikkpakk (78am van stantard felállásba wotb nélkül)...csapatba meg azért vannak a többiek hogy ők is öljenek nem?Am muta már azt a legend wepet te beteg állat
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48237 üzenetére
írd be keresőbe, hogy 35mf + akárhány gf amu, és már azok 400k-tól kezdődnek
a barbárom enchantressét meg nem érdekli a dps, mert úgyis elalszik a nagy tömegben, amíg én kerigőzök
sima 39 mf, meg 295k-tól
úgy látszik gyorsan akarta eladni a 39mf amulettjét
ha találok hasonló árban egy grand vizier-t, akkor azt is megkapja -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48206 üzenetére
nekem múltkor dobott egy legendary receptet izual, szóval nálad lehet a probléma
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #48220 üzenetére
Act 3-at főleg, néha változatosságképp act 4-et, de ott kevés az elit, meg sokat kell mászkálni köztük. Act 1-2-ben ezer éve nem voltam, kivéve ha segíteni kell.
radi8tor1: ez másfél hónapja volt, pár hete csak próbálgatok mindenfélét, mert ugye kihívás nuku, a milliárdos cuccban ugyanúgy csirke az egész inferno mint a tized, huszadannyit érőben. Akkor az igaz volt btw (Gorni, Evo tanúsíthatja).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #48220 üzenetére
Nincs egy goldja sem. Nem értem miért titkolózik.
Lol, rábukkantam erre a hozzászólására: [link]
Második mondatot olvasd el. -
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #48215 üzenetére
-
Horbal
őstag
válasz
mikromanus #48199 üzenetére
Jah
tényleg az beragadt a 2x1h buildemből (miután másodiknak is agyonvágott a shadow fázisban átálltam erre és elfelejtettem áttenni másra) ahol egy Axe a main a crit ch miatt
Mekkora LoL - na nem baj a lényeg, hogy megpusztult.
-
Horbal
őstag
válasz
mikromanus #48188 üzenetére
Igazából nem ezt az összeállítást használom, de Diablo nem ment le a 2H+sprint+whirlwind builddel.
Az érdekes, hogy ebben semmi LoH nincs, mégis Ignore painnel tudtam menedzselni a life-ot... elég fura.
Szal ezzel öltem le a górét:
[link]Elite kill: 7701
Lifetime kill: 192.285Act 1-2 elitek kb 20-60mp/pakk
Act 3 ott folyamatosan olyan kombókat dob nekem, hogy a hajam szála az égnek áll
Act 4 1 kivétellel nem volt gond velük -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48155 üzenetére
1 azaz EGY darab StormShield esett eddig az is ért kemény 3M-t
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #48130 üzenetére
Nah akkor most ki is az undorító kis droplopó?
A ringed többet ért mint az én eddigi ÖSSZES legendem, erre még esik egy ilyen..
fúj, bannolnálak, irigy vagyok, huzzá innen, irgumburgum és a többi amit már a fejemhez vágtak -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
De durvaaaaa...na jó, megyek vissza BF3mal játszani...ez az álom armorom a Monkoknak...
-
warcat
veterán
válasz
Pff,egy nagy rakás millió.
Nekem bezzeg mi esett,dörzsölöm a szemem,legendary shoulders...
lvl 58as statok nélküli szar,köszönjük szépen
Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest