Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
üzenetére
Jaja, Adam esetében őt még csak "kikapcsolta" Zhao (*) , viszont Darrow még nem aktiválta a zombiszimulátort, csak miután társalogtunk Megannel.

Mikor Pancheán beszélgetünk Taggarttel, nem véletlen érvel Adam a "monsters" kifejezés ellen, hisz ő is épphogy csak megúszta a dolgot.*első végigjátszásnál én amúgy sejtettem, hogy itt valami sunnyogás lesz az új chippel, így nem vettem meg, szerencsére, aztán persze kipróbáltam később, milyen úgy Namir ellen, hát, nem túl jó.

-
törölt tag
Mert mikor aktiválták az új biochipek extra funkcióit, akkor azok folyamatos változásokat idéztek elő. Elsőre ugye csak funkciózavarok. Aztán szép folyamatosan romlott. Adam esetén az egész folyamat csak pár percig élt, mert Megan megszervizelte. Na ez az, amit az átlagaugmentáltaknál nem tudtak megoldani. A végső fázis volt a megőrülés. És ahogy Darrow mondta is, a cél a zavarkeltés volt, amit így sokkal hatékonyabban el lehetett érni, mint egyszerű funkciózavarokkal. Ezzel Darrow igazából azt akarta bizonyítani, hogy bármit megtehet az emberekkel, mivel egy központosított rendszer útján hatalma van felettük. És Ő mag ais felismerte, hogy ezzel mennyire vissza lehet élni. Máshogy pedig nem tudta bizonyítani ezt a világ számára a jelek szerint.
-
Rossi
addikt
válasz
üzenetére
A módosított biochip teljesen ok, meg a Namíros kellemetlen hatása is...
Viszont Adam sem lesz tőle zombi, illetve abszolút nem értem, hogy mi értelme az őrjöngésnek, miért nem csak rosszul lesz tőle minden augmentált, vagy kezd el iszonyatosan szenvedni.
Szerintem ez a zombulás kicsit gagyi, csak hát e nélkül nem lett volna ellenfél Pancheán...
-
válasz
üzenetére
A magyarázat oké, de számomra idétlenül csapódott le az egész.
Előnyösebb lett volna nem megőrüléssel megoldani a dolgot.
Az sem lett volna kisebb dolog, ha a Darrow-signal miatt pl mindenki meghal az új biochippel, vagy tönkremennek az augmentációi, stb.
De persze ez ízlés kérdése, és ennyit el lehet nézni a játéknak. -
törölt tag
Annyira szervesen azért nem. Kb az az egyetlen része, ami kapcsolódik a fő történeti szálhoz, de az meg csak egy nagyon kicsi részén a DLC-nek is.
A "zombis" rész alatt gondolom a bekattant augmentáltak értendőek. Nos arra nagyon is megvan a magyarázat, mégpedig a módosított biochip. Amit ugye mi magunk is beszerezhetünk, és Namir ellen bizony okozhat némi kellemetlenséget. És az egésznek ez volt az alapvető célja. Ráadásul ha nem illik bele, akkor nem tudom, hogy miért említik már a bevezető videoban is.
-
Rossi
addikt
daa-raa, dying_star:
A Hyron Projekt miatt pont, hogy kapcsolódik az alapjátékhoz.
Az oda nem illő rész szerintem is a zombis, csodálkoztam is rendesen, hogy ez most minek?
-
válasz
üzenetére
Szerintem szervesen illeszkedik a játékba, érdekes látni, mi történik az elrabolt emberekkel, akik közül kikerülnek a Hyron humánerőforrásai
az viszont biztos, hogyha már alapból a játék részének szánták, akkor így egészben már egész jó játékidőt kapunk majd.
Mondjuk az én szöszölős-olvasgatós játékstílusommal így sem panaszkodhattam.Azt mondjuk elképzelhetőnek tartom, hogy ezt a szálat nem pont így akarták hozzáfűzni, de talán mindenképp meg szerették volna mutatni, és a játék többi részébe nem illett volna így, hiszen folyamatosan történtek a dolgok, egyik eseményből következik a másik, semmi okunk nem lett volna a foglyok után menni, a hajó útvonala mentén elhelyezni kézenfekvő volt, ott van üresjárat.
Ami viszont tényleg nem illett a játékba, az a zombirush a végén.. én pl szívesen maradtam volna többeta megzombultak nélküli Pancheán, ha pedig nagyon muszáj volt elsütniük, maradhatott volna az utolsó 15 percre...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért ami azt illeti a The Missing Link története eléggé odaférceltnek tűnik. Sehogy sem illik az eredeti történetszálba és nem is kapcsolódik hozzá.
-
Amúgy szimpatikus lépés, hogy végre egyben az egész játék.
Persze így kellett volna kiadni, nem feldarabolva, de gondolom a kiadó igyekezett minél több pénzt csinálni (és mivel piszok jó a cucc, nem is sajnálom tőlük). -
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincsenek. Ugyan azok, mint eddig.
proci985: Helyfoglalásban igen, mint írtam 2x annyi hely kell neki, mint a simának minden DLC-vel.
-
Vannak új achik?
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox
üzenetére
mármint az éles aknák hatástalanításán és felvételén is elvileg elbukható a dolog.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox
üzenetére
aknákat nem szabad felvenni, én ott buktam el anno.
apropó, directors cutnál van dlc is, ha már megvettem korábban a DX:HR collectorst és a missing link dlct?
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, minden benne van, integránsan a játékban. Ergo nem külön játékként van a Missing Link sem, hanem ott, ahonnan eredetileg kivágták. Ergo a hengsha-i kikötői robbantás után.
Annyit még nem játszottam vele, hogy érdemben nyilatkozzak az AI-ról. Grafika nem tűnik többnek, mint eddig.
-
válasz
üzenetére
Gépigény / grafika változott? AI miben más, ha más, illetve ebben alapból benne van minden plusz motyó?
Nekem az alapváltozat van meg, tehát az automatikus hack motyó, duplacsövű, és a plusz küldetés (a srác kiszabadítása) nélkül, ezek gondolom ebben benne vannak alapból. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
2x annyi helyet foglal, mint a sima az összes DLC-vel.
-
Na, valaki megvette már a DC-t? Milyen?
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Láttam, hogy elég sokat játszod.. talán ha lesz valami akció, én is benevezek rá..
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én DIshonoreddel vagyok így, most tolom a "tiszta kéz" Achikat... Komolyan mondom brutál.

-
Na, valamit elbaltáztam, pedig újrakezdtem, de nem adta be a végén a Factory Zero-t.
Nem baj, ráérek
Már csak az az egy hiányzik a kiegből. -
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát én is ezt néztem, de a Do not fire any weapons. Takedowns (lethal and non-lethal) are not considered weapons and can be used freely. Nem igazán tér ki rá, hogy mi a fegyver. De elkezdem elölről, és csak a gyógyszereket/energiatöltőket szedem fel.
Már csak két achi van hátra, Quinn megszocializálása, és a Factory Zero. -
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Megírhatná valaki, aki tudja

Még nagyon az elején vagyok, most kötnénk ki a hajóval, nem késő újrakezdeni.. -
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem akarok hazudni Neked, de emlékeim szerint én azt sem mertem használni.
-
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem max a hackelésben hiányozna (na jó meg a gáznál...).
Give Me Deus Ex-en nyomtam, spóroltam a nehézfegyverekkel, vártam egy boss-fightot a végére (még egy turretet is cipeltem a hajóig, hátha Burke után ott vár valami über-boss), de aztán nem kellett semmi...
Nem volt túl nehéz.
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Jaj, oké
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Privát Profil; felveszlek.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az szép. Akkor van még mit pótolnom

-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekem úgy még hátravan, nem mertem eddig

-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Úgy is elég jó.

-
-
Rossi
addikt
Missing Link letolva, tetszett.
-
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mindkettő. Mozdulni sem tudok, aztán egyszer csak hirtelen visszakapom az irányítást.
-
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A GPU-Z sajnos nem segített...
Give Me Deus Ex nehézségen Barrettet csak úgy tudtam kinyírni, hogy a cutscene után kb. minden 5. próbálkozásra maradt annyi HP-m (hypostimmel persze), hogy fedezékbe fussak...
Többi bossnál nem lesz ennyire gáz, de most majdnem feladtam...
-
Pala
veterán
7870 az jó, az ára is korrekt, volt hozzá szerencsém egy pár napig, amíg ismerősnek szereltem össze gépet. 8-as szériára én nem várnék, de ez én vagyok. Először abból is a csúcs fog megjelenni, aztán mire szépen beszivárog a piacra a középkategória, kiderül, hogy adott gyártó adott kártyája miért ajánlott vagy éppen nem ajánlott, addig eltelik fél év, és csak vártál. Ettől függetlenül biztosan jó kártyák lesznek azok is, attól függ igazából, hogy mennyire ráérős a dolog számodra.
-
Pala
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én inkább eladni akarom a karimat (egy kicsit később még, nem most). Bár semmi bajom az 5870-nel, de inkább valami vele hasonló szintű, de modernebb kártyára váltanék (pl. 7790).
-
Pala
veterán
-
Passz.. nekem a laptopban levo vga mutatta ezt a jelenseget, de csak 1-2mp-ig, mig visszatert 3d orajelekre.
Ha jol tudom, a GPU-Z, ha fut a hatterben, fixen 3D orajeleken tartja.En is szoszmotolve szoktam jatszani, most vas hianyaban nem tudok, de majd folytatom nemsoka, van 1-2 achievement, amit nem oldottam meg fel.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megpróbálom.
Nagyon tetszik, első végigjátszás rohanós volt 20 óra alatt, most kezdtem újra legnehezebb fokozaton mindent megnézek/mindent elolvasok/minden mellékküldetést megcsinálok üzemmódban.

Már egyszer nekifutottam a játéknak a megjelenés után, de akkor (valószínűleg) CPU-limit miatt játszhatatlan volt, fájt is a szívem hogy félbe kellett hagynom...
Egyébként a VGA-nál ki lehet lőni ezt a tényezőt, ha tényleg ez a probléma?
-
-
Rossi
addikt
Üdv!
Találkozott valaki olyannal, hogy a cutscene-ek után közvetlenül lefagy az irányítás kb. 5-10 másodpercre?
Hiába mozgatom az egeret, egy ideig nem reagál, viszont a játék fut tovább.Ez a jelenség különösen a bossfightoknál dühítő, mert mire visszakapom az irányítást, addig alig marad HP-m...
-
Bad Pritt
félisten
Most ez lehet hülye kérdés, és én vagyok a naiv, de akik beszerezték az alap változatot, azoknak felpeccseli majd a Steam DC-re a játékot vagy hoppon maradunk?
Csak mert pont annyi újítást és változtatást eszközölnek a gammán, hogy már zavaró legyen, hogy az enyém jóval "butább" lesz ennél és úgy érezzem, hogy jobb élményt nyújt az új játék. -
-
Rossi
addikt
Még egy napig 5,99 EUR a játék.
Nálam csak szeptemberben lesz aktuális az új konfig vásárlása, úgyhogy most is kihagyom az akciót...
-
Tüphón
senior tag
-
-
pylon
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én szemen lőttem valakit azt hiszem egyszer és meghalt

Hong Kongban pedig belesett a vízbe az elájult katona és megfulladtps.: mondjuk factory zero achi bugos a Missing Linkben és nem adta meg (másnak se ahogy olvastam)
-
-
Bad Pritt
félisten
a prológban elslisszoltam mindenki mellett, azzal nem volt gond. máskor is inkább hagytam őket, gázgránátoztam meg megtanultam használni rendesen a peps-et, de azt nem tudom hogy balesetben meghaltak-e csak rémlik mintha lett volna olyan hogy becsúszott egy ájult forma a vízbe, amibe áram volt vezetve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát remélem azért megkapom majd, sztem egyszer kétszer meghaltak így véletlenül a formák
A robotnál nem halt meg senki szerencsére, arra direkt figyelmet, a zombik meg majd kapják a peps-et... -
-
Bad Pritt
félisten
sziasztok, épp a pacifista achievementre hajtok.
ha valakit lesokkolok, és utána mondjuk leesik valahonnan, vagy beleesik a villamos vízbe és esetleg meghal, akkor az nem számít killnek igaz?
a másik, hogy a végén a bolondok annak számítanak majd? -
Én most vettem meg a Missing Linket.
8 óra volt a végigjátszása, igaz, anno "kipróbáltam", de most mindent elolvastam, megnéztem, nem bántottam senkit, stb.
Ha ezt a küldetést benne hagyják az alapjátékban, akkor annak igen tisztes végigjátszási ideje lett volna.
Mondjuk így sem rossz, de az, hogy a Missing Link önmagában több játékidőt produkál, mint sok mai játék single playere, sokat elmond a mai játékokról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Láttam én is, fájt a szíves, de gép upgrade-ig nem veszem meg, mert diavetítés, utána viszont mindenképpen, akció nélkül is...
-
Bazi nagy akció van Steamen, -75% a DXHR és a Missing Link, akit esetleg érdekel, még van rá pár órája...
-
Pala
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Még viszonylag az elején járok (Detroit streets), de már én is látom, hogy sokszor csak oszloptól oszlopig kúszva-lapulva lehet előre haladni.
A "normál" végigjátszásnál nagyon rá voltam szokva a hackelésre is, most meg vagy mindenhova kódot kell keresgélni, vagy más úton továbbjutni. -
proci985
MODERÁTOR
augmentációk nélkül kitoltam legnehezebb fokozaton anno, "luddita"ként.
topikban elvileg dokumentáltam is a dolgot. weapon upgradek annyira nem voltak érdekesek, gyakorlatilag végig lopakodni és takedownolni kellett a kis stash miatt. meg ott nem volt teljesen pacifist a mentalitás: lehet ment volna, de így is kegyetlenül nehéz volt pár rész (Malikot emlékeim szerint végül megmentettem).
-
Xaels
félisten
Kiolvastam a könyvet. Nekem nagyon tetszett. Kb. a könyv felénél tart ott a történet ahol a játék kezdődik. Akinek a játék bejött és szereti a témát annak ajánlom.
-
Na, végül sikerült végigtolnom. Nem volt egy rossz darab!

mobal,
-
Második bosszra van valami jó taktika vagy metodika? Ugrálós bújócska, mindig lenyom és kicsit unom.
mobal,
-
Xaels
félisten
Valaki kiolvasta már a Deus Ex: Ikarosz-hatás c. könyvet?
-
Spet
addikt
Igen lényege, hogy a Gömböt vagy pedig ha lehet (nyilak mutatják, hogy merre haladhat az információ, ha nincs akkor mind2 irányba) a védelmi rendszer központját (ami hasonlít egy oszlopra), időn belül "elfoglald", mert különben riaszt a rendszer vagy kitilt (fögg, hogy ajtó, gép, zár stb.)
Ha nem törsz fel semmit, akkor nagyon meg tudod nehezíteni a játékodat, de könnyen rá lehet jönni a nyitjára a hekkelésnek
. -
mad1
veterán
Most keztem a jatekot.Ezeket az ajto hekkeket nem ertem,a pontokat zaszlokkal osszekotni? =D. Van valami rendszere ennek?csak mert a skyrimban vagy falloutnak atlatom a zarnyitasat,de ennek...
...
amugy a jatek faja. -
Spet
addikt
Hát érdekes mert nálam volt olyan hogy igencsak mellé kellett céloznom, hogy a sárga karikán belül villogjon a piros, jelezve azt hogy telitalálat lesz (pedig még nem is mozgott az ellenfél, csak a folyosó másik végén volt).
De az is lehet hogy én voltama béna, attól függően elég jól bevált ez a célzó módszer
. -
Lui04
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Azért ez nem pontosan van így. Nem azt jelzi, hogy hova lősz, hanem hogy hova kell lőnöd, hogy eltaláld a célpontot. Főleg arra jó, ha valakit mozgás közben (mármint a célpont mozog, sétál például) akarsz lelőni.
-
-
JCD.Gyros
csendes tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az egy update a fegyverhez ami csak akkor jelenik meg ha tuningolod is. Ha nincs a fegyvereden lezer es ki van kapcsolva a celkereszted is, azokat helyettesiti. Szoval ha az emlitett ket dologbol valamelyik megvan, akkor ellat olyan feletteb ''hasznos'' informacioval peldaul, hogy milyen messze van a celpont.

-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Célzósegédlet (szép csúnya szóval
). Ha azt használod akkor nagyobb eséllyel találod el a célpontot (pontosan jelzi hova fog menni a lövedék).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az viszont biztos, hogyha már alapból a játék részének szánták, akkor így egészben már egész jó játékidőt kapunk majd.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.