- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
#65675776 #1494 üzenetére
A módosított biochip teljesen ok, meg a Namíros kellemetlen hatása is...
Viszont Adam sem lesz tőle zombi, illetve abszolút nem értem, hogy mi értelme az őrjöngésnek, miért nem csak rosszul lesz tőle minden augmentált, vagy kezd el iszonyatosan szenvedni.
Szerintem ez a zombulás kicsit gagyi, csak hát e nélkül nem lett volna ellenfél Pancheán...
-
Rossi
addikt
daa-raa, dying_star:
A Hyron Projekt miatt pont, hogy kapcsolódik az alapjátékhoz.
Az oda nem illő rész szerintem is a zombis, csodálkoztam is rendesen, hogy ez most minek?
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1460 üzenetére
Szerintem max a hackelésben hiányozna (na jó meg a gáznál...).
Give Me Deus Ex-en nyomtam, spóroltam a nehézfegyverekkel, vártam egy boss-fightot a végére (még egy turretet is cipeltem a hajóig, hátha Burke után ott vár valami über-boss), de aztán nem kellett semmi...
Nem volt túl nehéz.
-
Rossi
addikt
Missing Link letolva, tetszett.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1456 üzenetére
Mindkettő. Mozdulni sem tudok, aztán egyszer csak hirtelen visszakapom az irányítást.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1447 üzenetére
A GPU-Z sajnos nem segített...
Give Me Deus Ex nehézségen Barrettet csak úgy tudtam kinyírni, hogy a cutscene után kb. minden 5. próbálkozásra maradt annyi HP-m (hypostimmel persze), hogy fedezékbe fussak...
Többi bossnál nem lesz ennyire gáz, de most majdnem feladtam...
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1445 üzenetére
Megpróbálom.
Nagyon tetszik, első végigjátszás rohanós volt 20 óra alatt, most kezdtem újra legnehezebb fokozaton mindent megnézek/mindent elolvasok/minden mellékküldetést megcsinálok üzemmódban.
Már egyszer nekifutottam a játéknak a megjelenés után, de akkor (valószínűleg) CPU-limit miatt játszhatatlan volt, fájt is a szívem hogy félbe kellett hagynom...
Egyébként a VGA-nál ki lehet lőni ezt a tényezőt, ha tényleg ez a probléma?
-
Rossi
addikt
Üdv!
Találkozott valaki olyannal, hogy a cutscene-ek után közvetlenül lefagy az irányítás kb. 5-10 másodpercre?
Hiába mozgatom az egeret, egy ideig nem reagál, viszont a játék fut tovább.Ez a jelenség különösen a bossfightoknál dühítő, mert mire visszakapom az irányítást, addig alig marad HP-m...
-
Rossi
addikt
Még egy napig 5,99 EUR a játék.
Nálam csak szeptemberben lesz aktuális az új konfig vásárlása, úgyhogy most is kihagyom az akciót...
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1425 üzenetére
Láttam én is, fájt a szíves, de gép upgrade-ig nem veszem meg, mert diavetítés, utána viszont mindenképpen, akció nélkül is...
-
Rossi
addikt
Feladtam, majd akkor folytatom (pontosabban kezdem újra) a játékot, ha meglesz az alaplap, proci csere. Jelenlegi konfiggal jócskán butítva hol 70-90 fps, hol 0. Pedig nagyon tetszik, de megvár.
-
Rossi
addikt
válasz
fxgladiatus #1273 üzenetére
Van róla tutorial videó a játékban, meg a gamepod-os tesztben is le van írva.
-
Rossi
addikt
válasz
fxgladiatus #1271 üzenetére
Nézd meg melyik gombra van konfigurálva alapból az aim, ha meg nem tetszik állítsd át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest