- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha a kábító puska (tranquilizer rifle) van nálam, akkor a jobb alsó sarokban van egy kis pisztoly ikon, amit az "E" nyomva tartásával ki/be lehet kapcsolgatni. Már lassan a végéhez érek a játéknak, de még mindig nem jöttem rá: mire jó?
-
-
Másnak is fagy a játék amúgy? Egyszercsak merevre fagy a kép és a Win-ben a DEHR működése leállt... és ezt úgy 0,5-1 óránként. Látszik, hogy az AMD támogatta
-
-
Sok a küldetés
Városonként találok 1-2 mellékest és ennyi, amúgy meg a fő szál... jó persze, kiírja a játék, hogy a rejtett küldetésekhez a megfelelő emberrel kell beszélni, de annyira azért nem unatkozom, hogy minden embert leszólítsak. Ez a szintén múlt századi gyökérség, a labirintus-szerű városok, valamint a gyors utazás teljes hiánya azért eléggé ódivatúvá teszi a játékot, pedig egyébként marha jó lenne.
-
-
válasz
DeFranco #1362 üzenetére
Igen, hát a pacifista hozzáállás miatt is kelleni fog minden nehezen megszerzett praxis pont. Elsők közt vettem meg az embertípusok analizálásához szükséges modult (social enhancer), úgy jutottam be a rendőrségre. Amellett meg a hackelést kell fejleszteni, úgy vettem észre, főleg azt, hogy kevesebb esélye legyen a rendszernek a riadóra, ha elfoglalsz egy node-ot. Mert enélkül elég sokat kell menteni / betölteni, ha olyan helyen vagy, ahol képtelenség megölni mindenkit (pl. a rendőrség), ha élesedik a riadó.
Nem túl bonyolult egyébként, csak gyorsabbnak kell lenned, mint a gép. Van, hogy lehetetlen, ekkor kell egy nuke vagy stop. Én nem vettem észre, hogy fogyna csak úgy.
Én voltam már a lakásomon, de nem tűnt fel a páncélszekrény.
Spet: leginkább a dupla shotgun miatt vettem meg azt a DLC-t, nagy kár, hogy a sima - játékban megszerezhető - shotgun többet ér, mert többet lehet vele lőni újratöltés nélkül, a sebzése meg úgy vettem észre, hogy ugyanannyi
-
válasz
DeFranco #1359 üzenetére
Egyet már én is bővítettem praxis pontból, de azért nem szeretnék erre elcseszni egy rakás pontot, inkább letenném a mesterlövész puskát, sok értelme nincs is a távcsővel fejlesztett kábító puska mellett. Csak eldobni nem akartam, ha már fizettem érte. Azért egy óriási fekete pont a készítőknek az olyan hülyeségért, hogy a nuke és stop vírusok egy floppyn(!) elfoglalnak egy helyet a tárban
Xaels: köszi, megnézem
-
Üdv,
Nem nagyon pörög a topic már, de azért remélem lesz, aki segít. Nemrég vettem meg a játékot a Tactical és Explosives DLC-vel együtt, ami marha jó meg minden, de kapásból alig marad helyem az inventory-ban. Van valahol egy láda vagy akármi, ahova le lehet pakolni a cuccost, majd később elővenni?
Előre is kösz!
Leszámítva ezt az igen oldschool tárgylista-kezelést elég hangulatos a játék, bár azért a grafikán lett volna még mit csiszolni, a Half Life-os időket idézi a fejmozgással összenőtt inggallér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest