Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mert mikor aktiválták az új biochipek extra funkcióit, akkor azok folyamatos változásokat idéztek elő. Elsőre ugye csak funkciózavarok. Aztán szép folyamatosan romlott. Adam esetén az egész folyamat csak pár percig élt, mert Megan megszervizelte. Na ez az, amit az átlagaugmentáltaknál nem tudtak megoldani. A végső fázis volt a megőrülés. És ahogy Darrow mondta is, a cél a zavarkeltés volt, amit így sokkal hatékonyabban el lehetett érni, mint egyszerű funkciózavarokkal. Ezzel Darrow igazából azt akarta bizonyítani, hogy bármit megtehet az emberekkel, mivel egy központosított rendszer útján hatalma van felettük. És Ő mag ais felismerte, hogy ezzel mennyire vissza lehet élni. Máshogy pedig nem tudta bizonyítani ezt a világ számára a jelek szerint.
-
törölt tag
Annyira szervesen azért nem. Kb az az egyetlen része, ami kapcsolódik a fő történeti szálhoz, de az meg csak egy nagyon kicsi részén a DLC-nek is.
A "zombis" rész alatt gondolom a bekattant augmentáltak értendőek. Nos arra nagyon is megvan a magyarázat, mégpedig a módosított biochip. Amit ugye mi magunk is beszerezhetünk, és Namir ellen bizony okozhat némi kellemetlenséget. És az egésznek ez volt az alapvető célja. Ráadásul ha nem illik bele, akkor nem tudom, hogy miért említik már a bevezető videoban is.
-
-
-
-
-
Pala
veterán
7870 az jó, az ára is korrekt, volt hozzá szerencsém egy pár napig, amíg ismerősnek szereltem össze gépet. 8-as szériára én nem várnék, de ez én vagyok. Először abból is a csúcs fog megjelenni, aztán mire szépen beszivárog a piacra a középkategória, kiderül, hogy adott gyártó adott kártyája miért ajánlott vagy éppen nem ajánlott, addig eltelik fél év, és csak vártál. Ettől függetlenül biztosan jó kártyák lesznek azok is, attól függ igazából, hogy mennyire ráérős a dolog számodra.
-
Pala
veterán
-
Passz.. nekem a laptopban levo vga mutatta ezt a jelenseget, de csak 1-2mp-ig, mig visszatert 3d orajelekre.
Ha jol tudom, a GPU-Z, ha fut a hatterben, fixen 3D orajeleken tartja.En is szoszmotolve szoktam jatszani, most vas hianyaban nem tudok, de majd folytatom nemsoka, van 1-2 achievement, amit nem oldottam meg fel.
-
-
-
Én most vettem meg a Missing Linket.
8 óra volt a végigjátszása, igaz, anno "kipróbáltam", de most mindent elolvastam, megnéztem, nem bántottam senkit, stb.
Ha ezt a küldetést benne hagyják az alapjátékban, akkor annak igen tisztes végigjátszási ideje lett volna.
Mondjuk így sem rossz, de az, hogy a Missing Link önmagában több játékidőt produkál, mint sok mai játék single playere, sokat elmond a mai játékokról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest