- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
FoxiestFox #1832 üzenetére
60-on is szaggat, v-sync mellett is akadozik, ki-bekapcsoltam a driverben a beállításokat, az sem segített. Witcher 3, Black Mesa is szaggat, Cyberpunk, Dark Souls 3 szépen megy, nem ugrál a GPU órajel. Majd visszaváltok Nvidiára később.
-
Egyedi probléma lehet, talán utálja a 75Hz-et. Tedd át 60-ra vagy oldd fel a vsyncet hogy menjen amennyivel akar.
Érdemes átnézni a grafdriver felületén a játék beállításait és a Radeon Anti-Lagot és egyéb baromságokat kikapcsolni.
Nekem is 570-em van, bár 60Hz-es monitorral használom, nem tapasztaltam ilyen problémát. -
Mans20
addikt
Talán olvassa valaki
Elkezdtem játszani a sima verzióval, tökletesen fut 75 fps-el, RX570-en. Grafika maxon. Megvettem a steam-en a DC verziót, az meg szaggat és a GPU órajel ugrál. Nem tudom mit variálak a grafikán. Neten többen írják ezt a problémát, a régebbi verzió náluk is szépen fut. Van 3 registry beállítás ami talán segíthet, de már alapból át vannak állítva nálam. Valami ötlet?
-
mad1
veterán
Koszi sracok az elso skillpontom a turetek iranyitasa az ellensegekre...
FoxiestFox
Akkor jo iranyban keztem -
-
mad1
veterán
Mik azok a skill pontok amikre kellene tenni az elejen?
-
-KP-
addikt
válasz
FoxiestFox #1825 üzenetére
le ne törjön a körmöd
-
-
-KP-
addikt
válasz
FoxiestFox #1823 üzenetére
link?
-
-
-KP-
addikt
miután végigtoltam a mankind dividedet kedvet kaptam, hogy újra elővegyem a HR-t. director's cuttal játszom, de ez a játék szó szerint ronda. Anno nem így emlékeztem rá régebbről. pedig elvileg ez a director's cut javított textúrákat tartalmaz stb. Ez a játék mindig is ilyen ronda volt, vagy csak akkor nem volt szembetűnő?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1819 üzenetére
Nem kell, mindkettőnknek igaza van.
Nehézségi szinttől függ. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1817 üzenetére
Csak az utolsót. Fejleszteni is csak a számát meg a visszatöltés sebességét lehet csak. Legalábbis én így emlékszem.
-
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Hátha olvassa még valaki: a láthatatlanságot, ha használom, akkor utána nem töltődnek újra az elemeim. Az elemek száma és a töltődés gyorsasága is maxon. Ez tényleg így van? Vagy esetleg programhiba?
-
Hunork
veterán
válasz
FoxiestFox #1812 üzenetére
A fiamnak sem. Rám csak most került sor.
Tényleg másnál is volt, utána néztem természetesen. Vagy csak valóban én voltam az Ultra-hardcore játékmenet tesztalanya.
-
-
Hunork
veterán
Plusz info:
Mentés, Quicksave MINDIG!!!
Belefutottam bba, amibe sokan, legalábbis a világháló szerint. Highland után jött Sanghaj küldetés, és NEM volt célkereszt, radar, eszköztár, semmi. Gondolkoztam, hogy így folytatom, az az igazán hardcore ebben a játékban.De inkább vissza, másfél óra alatt megcsináltam előző pálya felét, mert csak ott volt mentésem. Most már szinte ötpercenként F5.
(mondjuk elég gáz, hogy egy Steam játék ezt produkálja, lefogadom, hogy a megtört nem...) -
Bad Pritt
félisten
Ez lehet enyhén spoileres a helyszínekkel kapcsolatban, de megválaszolja a kérdésed:
A játékban sorban jönnek helyszínek: Detroit-Hengsha-Montreal-Detroit-Hengsha-Panchea. Ezek közül Detroit és Hengsha számít open-worldnek sok küldetéssel, a másik két helyszínen is vannak felfedeznivaló dolgok, de inkább lineáris a játékmenet ott.
Ezen kívül a két detroiti és két hengshai látogatás során is más lesz a városkép kicsit, de azért nem számottevően. Szóval válaszolva a kérdésedre, vissza fogsz még kerülni Detroitba és ha akkor tudod használni a liftet (most így fejből nem vágom, melyikre gondolsz amúgy) és más dolgokat is. Ha nem tudod, akkor sajnos csak dísznek vannak ott -
Hunork
veterán
Hali!
Én csak most estem neki, nagyon király, anno az első rész volt az én személyes kedvencem, pedig FPS párti vagyok
Viszont egy kérdésem lenne: ha egy fejezetet megcsináltam, azaz helyszínt, akkor bejárhatom újra? Mert most a Highland parkban vagyok, minden kész, de még keresgélni szeretnék. El is jutok a nagy raktárig, ahol fent rámpák vannak, és lefelé kell menni a lifthez, viszont a lift nem jön, pedig az nagyon kéne. Sőt, a létrákra sem tudok felmászni. Ez most bug vagy normális?
A játék Steam-es, és a Director's Cut verzió.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Bad Pritt
félisten
válasz
#65675776 #1805 üzenetére
A Namir takedown ugyanúgy működik az alapjátékban, a DC-ben szerencsére már nem. Ráadásul a bossharcok pályái is sokkal jobbak, nem is nagyon lehetne úgy meglepni szerintem.
Viszont ez a módszer asszem a DC-ben is működik. Kb. ugyanolyan szintű bug lehet, mint a másik.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1804 üzenetére
Namir ellen működött, de az egy bug volt, amit később javítottak.
-
-
Chiller
őstag
válasz
#65675776 #1802 üzenetére
Hmm... Most végignéztem a YT-n a két változatot, és úgy néz ki tévedtem.
Mégsem tették át a DC verziót, viszont valamiért én úgy emlékeztem, hogy sokkal könnyebben ki lehetett őket fektetni (non lethal módban), és simán működött rajtuk a takedown. Most viszont nem működik.
A legjobb megoldás erre a stun gun.És mintha a HP-jük is több lenne. Hangsúlyozom legutoljára az alapjáték megjelenésekor vittem végig a játékot.
-
válasz
Chiller #1800 üzenetére
- Sunyin az alapjátékba is átemelték a Directors Cut botrányos bosszharcait.
Ezt nem értem. A Directors Cut javít a helyzeten a gagyi bossharcok terén, már mindegyik legyőzhető trükközéssel is, 1v1 rushparty helyett. Tehát ha a sima megkapta a DC bossharcait, az csak jó.
-
Chiller
őstag
Végigvittem ismét az alapjátékot, most "rambó" módban (pontosabban most jóval ritkábban használtam a lopakodást, és az ellenfelek nagy részét szétlőttem/szétlövettem). Ehhez egyébként nagy segítségemre volt az ammo mod (több lőszer fér egy slotra és a fegyverek is kevesebb helyet használnak).
Rátoltam még az ENB series sweetFX-et is. Tapasztalataim:- Az ENB jócskán megdobja a gépigényt, ráadásul visszahozza a játék vége felé a mikroakadásokat és a töltési időt is tízszerezi (!). Cserébe tényleg érezhetően szebb a játék. Bár már így is látszik, hogy nem ma jött ki.
- Sunyin az alapjátékba is átemelték a Directors Cut botrányos bosszharcait.
- Az ammo mod nagy segítség, enélkül gyakorlatilag esélytelen "rambó mód"
- Már nem lehet megvenni (upgradelni) 4.99-ért a játékot DC-re, hiába van meg az összes DLC és az alapjáték is.Újabb nagy feketepont.
- Elkezdtem a Missing linket is, de túlzottan lopakodásra építették a játékmenetet, azt meg már unom, majd valamikor moddal előveszem és kinyírok mindenkit. -
Bad Pritt
félisten
Simán elmenne ez a modellruházat NPC-nek valamelyik Deus Exbe.
-
-
-KP-
addikt
kicsit off, de gondoltam leírom.
van egy új sci-fi sorozat, a címe The Expanse. Első szezon első részének kritikája itt.
Ami miatt ez érdekes, hogy pár részben feltűnik a főhősünk Adam Jensen hangját adó színész. Elég mókás volt viszonthallani ezt a jellegzetes hangot de más arc mellett
-
whitezo88
nagyúr
Megtalaltam David Sarif alter egojat: Homonnay Zsolt, itt van egy magazin a boltban egy egy az egyben o
-
Šolaire
veterán
Sziasztok most telepítem a steam-ről ezt a játékot. Nemrég lett kész a directors cut magyarítása. Van valakinek tapasztalata vele?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1791 üzenetére
egyébként terminátor módban mennyire teljesíthető/nehéz a játék?
-
válasz
[Prolixus] #1790 üzenetére
Directors Cutban is benne van pár másik extrával együtt. Pl lefűrészelt csövű puska is ilyen, meg van még valami, csak nem jut eszembe, de valami robbanós.
Haszontalan mind, az én játékstílusommal. -
[Prolixus]
addikt
Ahum, köszi. Nem preoderként vettem az alapjátékot, szóval azért volt teljesen új nekem a dolog.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1788 üzenetére
Az alapjátékban preorder bónusz volt, vagy az explosive mission packkal kaptad, a DC-ben alapból benne van
Alapvetően nooboknak való cucc, de ha minden kötél szakad, akkor több haszna van, mint kiguglizni a kódot.
-
[Prolixus]
addikt
Egyáltalán micsoda ez az automata kódtörő? A sima verziójában a játéknak én nem találkoztam ilyennel, ez valami DC fícsör?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1785 üzenetére
stealth megvan, hack lvl. 3-ig, nehéz tárgyak megvan, ugrás, esés megvan, falakon átlátás stb. ezek megvannak, vastüdő is, meg a hackek extrái. hal futás nincs, de nem szoktam futkározni. ha futok akkor meg mint a nyúl az első csatornáig, nem érdekel, hogy ki hall meg
hack eszközhöz csak végső esetben nyúlok, mondom, hogy elég sok meg is maradt. igazából nehezebbnek gondoltam a játékot, és tartalékoltam, hogy ha leküzdhetetlen akadályba ütközöm, legyen mivel buffolni.
felesleges volt.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1783 üzenetére
jogos, de így is van 3 felhasználatlan praxis pontom az utolsó helyszín elején, már nincs értelme mire költeni, mert így is teljes túlerőben vagyok.
mindig nézegetem, hogy el kellene költeni, csak minek, ha így is mindenkit kézzel szedegetek le különösebb erőfeszítés nélkül.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1780 üzenetére
3-as szintig megvan a skill, a felett meg vagy megtaláltam a kódot leírva valahol (jellemzően ez volt a helyzet, mert molyolós típus vagyok, minden lyukba és zsebbe belenézek) vagy rádobtam egy AUD-ot, így is maradt a játék végére 10+.
Azért érdekes ez, mert amúgy a széf és a gépek kódja is létező, rákerestem neten, és ki is próbáltam őket, működnek, ami azt jelenti, hogy valahol elérhetőnek kellene lenniük, ugyanis a hackelés ha jól emlékszem csak nyit, nem adja vissza a kódot/passt.
@Reno7: be, persze. mondjuk sok értelmét nem látom, ha jól olvastam a wikin csak valami IRL zeneszámra történő utalás, sztori vonatkozása semmi.
-
-
DeFranco
nagyúr
Részben spoiler:
Eljutottam a végjátékban odáig, amikor az Omega Ranch-en találkozok Reed-del a fehér szobában. A szobában van Darrow széfje és számítógépe, illetve a hangárban van még egy titkos szobában levő számítógép, mind lvl.5-ös védelemmel.
Mivel nincs meg a megfelelő szintem, az automata kódtörőkkel nyomtam fel ezeket, de érdekelne, hogy vajon a szükséges kódokat és jelszavakat meg lehetett volna-e szerezni valamilyen formában "hagyományos" úton, tehát egy levélben/noteszben megtalálva?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1758 üzenetére
köszi a linkeket, állítottam pár dolgot a felsoroltakból, ami elméletileg javít a teljesítményen valamennyit. így is van komoly fps-drop de talán nem akkora mint előtte. mivel rég nem vettem már elő, így nem találtam el a tényleg neon-orgiás belvárosi térig az 5 perces köröm alatt, de megnézem majd azt is.
-
válasz
Maxtreme #1774 üzenetére
Semmi gond nincs vele.
Sőt, van benne egy nuni is, akinek tökre eltalálták a hangját.
Ha lövöldözős végigjátszást tolsz, talán unalmas lehet, de stealth-non lethalban jó szórakozás.
Ráadásul a végén újraoszthatod a praxisokat, szóval aki menet közben vált játékstílust, annak még vízválasztó is. -
Maxtreme
addikt
Másrészről (szerintem) az alapjátékhoz képest szörnyű ez a kieg, ráadásul kb semmit nem ad hozzá a történethez.
Viszont a HR nagyon nagyon tetszett, bár kissé rövidnek tűnt.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #1771 üzenetére
A második hengsha-i látogatás vége egyébként az a jelenet.
-
Reno7
senior tag
válasz
[Prolixus] #1769 üzenetére
Később, majd a kikötős-konténeres rész után, majd tudni fogod.
-
[Prolixus]
addikt
A Missing Link-et sztoriügyileg mikor érdemes játszani? Most érkeztem meg (először?) Montreálba.
-
Maxtreme
addikt
válasz
FoxiestFox #1767 üzenetére
ja hogy lesz később. Akkor nem töröm magam köszi
-
-
Maxtreme
addikt
Srácok lenne egy kérdésem.
Kissé balfék voltam és a sniper helyett az altatópuskám dobtam el a játék során. (amit rögtön az első missziónál kaptam)
Mivel elsősorban a lopakodást preferálom, nem jönne rosszul.Ezt valahol be tudom még szerezni, vagy így jártam? (árusoknál nem igazán találkoztam még vele)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1757 üzenetére
nVidiából mi van pariban a 6770-nel? a gtx260 nagyjából ott van teljesítményben, de nem tud dx11-et és fogyasztásban is elmarad.
nem ragaszkodom az amd-hez, csak prociban, mert lapot nem cserélnék.
-
válasz
[Prolixus] #1758 üzenetére
Erre van az újrajátszás lehetősége.
Sőt, new game+ is van, ahol megmarad minden kiosztott praxisod, és a következő játékmenetben már rövid időn belül maxolva lehetsz, ha szeretnéd, akkor minden eszközöd meglesz felfedezni mindent.
Csupán egy végigjátszás esetén valamiről mindenképp lemaradsz. -
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1746 üzenetére
Persze, a smiley arra vonatkozott, hogy "na akkor most legyek okos, mindneki mást mond". Persze igazából számítanom kellett volna erre, ilyen sok skill meg többféle lehetséges játéksítlus mellett.
Amúgy nyilván mindneki játsszon a maga stílusa szerint, én sem szemellenzővel csinálom ugyanazt, mint amit egy adott guide ír, de ahogy látom nincs lehetőség az elköltött skill pontok újrakonfigurálására (már ha jól látom), attól meg nincs zavaróbb szerintem, ha rakás dologról lemaradsz (mint pl itt, új útvonalak, jutalmak stb), csak azért, mert rosszul használtál fel 4-5 pontot a játék elején, mert fogalmad nem volt ugyebár arról, hogy tényleghesen menniy haszna lesz a szóban forgó skilleknek a játék során.
DeFranco: Ezt vagy ezt nemtom olvastad-e. Igaz, hogy a beállításoknak nincs a legtöbb esetben drasztikus jelentősége, de azért van egy-két feature ami durván lehúzhatja a teljesítményt például az SSAO.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1751 üzenetére
nem tudom felmérni az erőviszonyokat ahhoz képest, amit írsz sajnos.
az biztos, hogy nagyon durva fps dropok vannak főleg az utcai részeken, bőven beesik tizenx fps-re a játék tartósan, rendesen szaggat, bosszantó. nem vagyok egy fps fag, elég lenne egy decens 25-30 fixen.
a keret nyilván minimális, nem szeretnék sokat költeni a fejlesztésre, tehát az a pontot keresem ami a legolcsóbb, de még megbirkózik a játékkal korrektül.
-
válasz
DeFranco #1748 üzenetére
Nem igazán CPU-igényes... megjelenéskor, mikor kipróbáltam a virágboltit, még egy egymagos A64-em volt, egy HD4670-nel.
Aztán X2 6000+, ahol már VGA limit volt ugyanazzal a kártyával.
Most a notiban egy HD3650 van a Core2 mellett, szintén VGA limit, de némi OC-val elég szépen fut natívon (1680x1050), 1280-on pedig teljesen sima. Persze közel sem maxon, de ebben a játékban nem sok különbség van a max és a minimum beállítások között... nem szép a cucc. Viszont hangulatos, az pont elég.
Nyilván ha fejlesztesz, akkor fizikai négy mag és valami erősebb VGA (5870 pl, már olcsók) kisimítaná nálad. -
törölt tag
-
válasz
#65675776 #1747 üzenetére
Akkor te még nálam is aprólékosabb voltál.
Vannak helyek, amiket csak úgy tudtam elérni, hogy arrébb pakoltam 1-2 konténert, italautomatát, illetve sok átüthető fal mögött van hasznos cucc (azt hiszem, egy csatornában praxis kit is).
Ja, és a magasra ugrás is nagyon hasznos, nincs mindenhol felpakolható doboz. -
DeFranco
nagyúr
most hogy aktív lett a topic, nekem is megjött a kedvem a játék folytatásához
most kerültem át az ázsiai negyedbe tartósabban, és eléggé zavar, hogy a mostani konfigomat már nagyon megfogja így a játék, rendesen szaggat időnként.
am3 alapon a jelenlegi konfigot figyelembe véve kb. mire kellene váltanom a processzort és a videokártyát, hogy szépen fusson a játék 1280x1024-ben valami korrekt grafikai beállítás mellett?
a jelenlegi konfig az adatlapomon, a proci egy ahtlon II x2 250 a videokártya egy 5670 512 rammal.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1746 üzenetére
Ezzel egyetértek. Ki kell alakítania mindenkinek a saját stílusát. Nekem pl nem volt szükségem a falak átütésére, és a nehéz dolgok emelésére sem.
Mondjuk az is igaz, hogy minden apró sarokba benéztem, szóval nekem 50 óra körül volt a végigjátszás.
-
válasz
[Prolixus] #1745 üzenetére
Kérdeztél, válaszoltam.. én ezeket találtam hasznosnak. Sosem játszottam semmit guide-ok alapján, szerintem tőled is elveszi az élményt, de te tudod.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1744 üzenetére
Guide-okban azt írják, hogy a falon átlátás felesleges, mert arra ott van a map, az is bőven elég, mérges gázos veszély meg alig van a játékban
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1739 üzenetére
A láthatatlanság mindenképp kell. Ami szerintem még alap, az a maximumra húzott energiaszint (aka: legyen meg az összes elem
), meg szerintem az inventory is jó, ha maxon van.
-
válasz
[Prolixus] #1741 üzenetére
Nincs bonyolult nyelvezete, úgyhogy azért nem vész a szótárazás mennyisége.
Az első rész annak idején eléggé felturbózta az angoltudásom (abból tanultam meg szinte). -
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1740 üzenetére
Jó, ilyen alapon akkor végtelen ideig lehet lenni vele.
Második végigjátszásom nekem is biztosan lesz, a DC (de az már lehet angolul, azért vannak félrefordítások a magyarításban meg eléggé...hát magyarul furán hangzó, nyers szövegek...mondjuk ha nem hagyok sok időt a két walktrough között lehet nem is kellene sokat szótárazni).
-
válasz
[Prolixus] #1739 üzenetére
Ha kifüleled az embereket, elolvasol mindent (és amit nem értesz, szótárazol, mint én), non-lethal stealth stílust tolsz, igyekszel mindent felfedezni, 20-22 óra, a DC.
A sima HR az nálam is 14-20 között ment végigjátszástól függően, ha jól emlékszem.
127 órám van a simában, DC-ben 68, szóval azért el lehet vele lenni több ideig/többször is. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #1738 üzenetére
Hmmph, az az első tapasztalatok alapján nem is tűnik soknak...
Amúgy elég sok skill elég értelmetlennke tűnt így a játék elején, úgyhogy elkezdtem skill guide-ok után kutatni, amik hát nagyjából meg is erősítettek a hipotézisemet. Szerintetek melyek azok a skillek, amelyekre tényleg nem érdemes praxist költeni (stealth orientált játéksítlus esetén)?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1737 üzenetére
17+4 a The Missing Link.
Plusz ehhez jött 2 óra olvasgatás a végén. -
[Prolixus]
addikt
Nektek hány óra volt aqz első végigjátszás? Már vagy 4 órát játszottam, de még csak az első "igazi" küldetésen vagyok túl, megvan Typhoon prototípus. Lopakodva játszani, szétnézni mindnehol, feltörni minden gépet...
Más: Az eredeti DEHR nekem azt csinálja, hogy amikor kilépek, vagy 3-4 másodpercig nem csinál semmit a program. Szal rámegyek hogy kilépés->ok, utána hatásszünet (3-4-5 sec), majd kilép a játék. Nem azonnal. Ilyet még soha nem tapasztaltam egy játéknál sem, pedig párral játszottam már. Másnak is volt ilyen?
Nem nagy dolog de azért kicsit zavaró.
-
törölt tag
Csak a Dx-ekben a boss, mint olyan egy eleve nem létező dolog volt a HR előtt. Maximum a leges-legvégén a végkifejletnél szembesültél ilyesmivel, de soha nem voltál rákényszerítve igazából a brute force megoldásra. Talán csak az IW-ben az Omar befejezés (kill everybody) volt ilyesmi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1727 üzenetére
Le lehet csapni egy ütéssel.
Spoilermentesen kb ennyi.
-
válasz
[Prolixus] #1724 üzenetére
A simában én typhoonnal oldottam meg, nem volt sok kedvem lövöldözni és robbantgatni őket, a DC már ad lehetőséget némi taktikázásra, ott érdemesebb sunnyogni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1724 üzenetére
Egyáltalán nem. Az első kettőnél csomó fegyvert lehet szétszórva találni, a harmadik bugos, azbutolsónál csak ügyesen kell manőverezni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Executioner #1723 üzenetére
Cool köszi az infót!
Akkor már egy kérdés: Az eredeti játékban mennyire nehezek a bossharcok, ha alapvetően lopakodásra gyúr az ember?
-
Executioner
tag
Elkészült a magyarítás!
"Közzétéve 2015. aug. 22.
Szerző: ·f·i· csoportBár vicces lett volna, ha azt mondhatjuk, hogy tűzijátékkal ünnepeljük a megjelenést, de még volt néhány elintézendő apróság, amit nem akartunk elsietni. Mostanra viszont elkészült, és az alternatív letöltési helyen már elérhető a Deus Ex: Human Revolution és a The Missing Link DLC magyarítása.
A Director’s Cut szövegén van még némi munka, majd a tesztelés következik, ami esetlegesen, a megosztott szövegkészletek miatt akár a HR és az ML kisebb javítását is maga után vonhatja. Tekintve, hogy a HR + ML tesztelése több, mint 70 órát vett igénybe, és még így sem sikerült mindent megnézni (egyes alternatív eseményeket többszöri visszatöltéssel és kísérletezéssel sem sikerült előidézni; talán majd teljesen más stílussal játszva a DC során), a DC legkorábban valamikor szeptember második felében lesz várható."
-
válasz
[Prolixus] #1721 üzenetére
Amúgy a The Fall-nak folytatása is volt betervezve, úgy tudom. Nem tudom, tervezik-e még... szerintem a sok lehúzó kritika elvette a kedvüket, és amúgy is inkább az MK-ra koncentrálnak.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1720 üzenetére
Ahum. Magyarul mindent a helyén kell kezelni.
Hát, ha a Fall nem volt teljes érétkű játék PC, remélem a Mankind divided duplán az lesz.
Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
[Prolixus] #1718 üzenetére
A Fall nem egy teljes értékű játék, ezért háborogtak sokan PC-n.. kezdetben én is.
Aztán egy leértékelésen beszereztem (Deus Ex, nehogy már ne legyen meg), és elvoltam vele igazából.
Tabletekre szánt játék, nagyon butított játékmnettel/inventoryval, kevésbé minőségi szinkronszínészekkel, de valamennyi hangulat átjön belőle.. mivel nincs tabletem, örülök hogy kiadták PC-re, így legalább egy újabb szegletet láttam a játékból.
És azért vannak pillanatai, tabletjátékhoz képest pedig helyenként nem is olyan ronda. -
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1718 üzenetére
Droidos táblán játszottam, ott azért van egy nem rossz 4 egészes átlaga. A PC változat valóban kula lehet, abba csak belenéztem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #1717 üzenetére
Köszi az infót!
Mindenképpen el fogom olvasni, a kérdés alapja az volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a játék előtt olvassam-e el, vagy inkább utána, de akkor inkább előtte fogom, játszani mindig van mivel.
"The Fall pedig egy korrekt játék, más főhőssel.
"
Na ez érdekes vélemény, a Fall kapcsán csak olyan véleményeket olvastam eddig, amelyek a *bitang pusztulatosan fostos - szimplán csak szar* spektrumon mozogtak, ilyen "jól" kevesen nyilatkoznak róla, hogy korrekt.
Lehet meg kellett volna venni amikor ilyen másfél euróért vesztegették?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus] #1716 üzenetére
Szia!
Vannak amolyan easter eggek, amik mosolyt csalnak az ember arcára, de létfontosságú kapocs nincs a játékok között.
Az Ikarosz hatásnak a The Fall c. játékhoz van közvetlenül köze, de sok karakter ismerős lesz a Human Revolutionból is, vagy épp fordítva, ha a könyvet olvasod előbb, mivel amolyan előzmény a játékhoz. Érdemes elolvasni, nagyon jó könyv, a The Fall pedig egy korrekt játék, más főhőssel. -
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Gondolom hasonló kérdés merült már fel a topicban, de nem kerestem vissza, nézzétek el nekem.
A DEHR élvezeti értékéből mennyit "von le", ha valaki abszolúte nem játszott eddig DE játékkal? Gondolok itt magamra, például.Tudom, hogy kronológiailag ez egy előzményjáték, de ettől még lehetnek a későbbi eseményekre utalások, vagy amolyan "aham, akkor *ebből* lesz később *ez*, tyűű" nagy relevációk. A kérdésem lényegében az, hogy ezekből milyen sok van és mennyire jelentősek ezek, ha vannak. Csak mert nézem itt a timeline-t, és nem telt el olyan sok idő a játékok között, ha jól látom....
A másik: Itt figyel a polcomon már ősidők óta a Fumax kiadó által kiadott Ikarosz hatás regény(?). Ezt mennyire érdemes olvasni a játék előtt? Mennyi köze van a Human Revolution eseményeihez, mennyire teszi a játékot átláthatóbbá, érdekesebbé, vagy egy teljesen önálló sztori aminek zéró köze van a játékhoz, max feltűnik benne egy-egy ismert név és slussz-passz?
-
Zolás
addikt
válasz
FoxiestFox #1713 üzenetére
Értem. Még eddig nem játszottam a játékkal, az akkori gépemen nem ment rendesen, most meg nem szeretném megszívatni magamat. Akkor beaktiválom a dc kódot, és játszom vele rendesen.
Mindenkinek köszönöm a választ -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1713 üzenetére
Egyetlen baj szerintem a Missing Linkkel, hogy így integrálva nagyon fel tudod tápolni Jensent és a végére szinte maxon lesz minden aug. Kicsit finomíthattak volna az xp szerzésén, de amúgy tényleg bele kellett rakni, így kerek a sztori.
-
-
Zolás
addikt
Hátha feléled egy kicsit a topik
Nekem a régi kiadás van meg a dlcvel együtt, nem a directors cut verzió. Ahogy olvasom a steames hozzászólásokat mindenki szidja az újabbik kiadást, és a régit preferálja. Ez még mindig így van? Most szereztem egy directors cut kulcsot, de nem akarom aktiválni, ha tényleg rosszabb mint a régi változat. -
válasz
Coccolino_O #1707 üzenetére
Egyikre sem lesz szükséged a bossoknál sem, ha DC-vel játszol.
Elég furcsa elképzelés amúgy non-lethalban ennyi szarral futkározni. -
genndy
addikt
válasz
Coccolino_O #1704 üzenetére
De van. Nem láda, hanem szekrény, a lakásodban. Ez a hivatalos. Asszem az ablakkal szemközti falon, de kicsit olyan rejtekajtós. Ez tuti biztonságos, de sajnos nem mindig hozzáférhető, csak ha visszamész Detroitba. Viszont kb. minden második küldetés máshová visz, és nem tudod előre mi kell. Lehet hogy jobb eladni ami nem kell, attól függ milyen stílusban játszol.
De egyébként ja, kb. bárhová pakolhatsz nem viszi el senki, csak ne hagyd ott mert ritkán mész vissza egy helyre többször. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Coccolino_O #1704 üzenetére
Ahol leteszed ott marad. Legalább is határozottan így emlékszem.
Én pl. az irodámba szoktam lepakolni, meg egy-két konténerbe, ahova visz amúgy is a sztori.
Tároló láda nincs.
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e a játékban olyan tároló, ahova eltudom rakni a "felesleges" cuccokat? Mert a Sarif központban a saját irodámban nem találtam semmit, de nekem úgy tűnt, hogy a lakásomon sincsen ilyesmi. Csak azért kérdezem, mert hiába van már a játék elejétől kihúzva az inventory, ha nem fér benne el sok minden. Nem szívesen dobnék ki bármit is, hiszen nem tudom, hogy mikor fog jól jönni. Köszi.
-
-
TSL16b
csendes tag
Emberek, forradalom! Újult erővel készül a magyarítás, reményeink szerint még az idén meglehet.
-
Bad Pritt
félisten
Alkottam neki topikot. Még elég üres, de majd lehet frissítgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest