- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1473 üzenetére
Én DIshonoreddel vagyok így, most tolom a "tiszta kéz" Achikat... Komolyan mondom brutál.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1470 üzenetére
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1468 üzenetére
Nem akarok hazudni Neked, de emlékeim szerint én azt sem mertem használni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1464 üzenetére
Privát Profil; felveszlek.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1462 üzenetére
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1460 üzenetére
Úgy is elég jó.
-
Kareszovics
addikt
Inventory kérdése:
Bár megértem a felvetést, hogy mindenféle stuff elférjen, de ez a játék nem arról szól.
Én úgy toltam végig, hogy nem volt inventory fejlesztésem. Az alap pisztoly, illetve az SMG volt az általam elérhető max-ra upgrade-elve, mindenre elég volt bőven.
-
Kareszovics
addikt
Igen fura dolgok, amiket leírsz, nekem az utóbbi évek egyik olyan játéka volt a DXHR, ahol sem bugokkal, sem quest problémákkal nem találkoztam.
Az emberek meg azért halottak, mert ha az ajtón lépsz be (legyen az lopakodás, vagy sem) mindenképp meghalnak, mert aktiválod a csapdát. Ahhoz, hogy ne haljanak meg a szervízalagúton kell a szobába behatolni és az asztalon(?) levő bombát hatástalanítani kell.
-
Kareszovics
addikt
Tegnap elkezdtem a Missing Linket. Az "alapelv": You survived The Missing Link using no Praxis kits, weapons, or explosives.
Végjátéknál vagyok, de valami borzasztóan kemény kiégés lesz én már látom.
Millió katona, csapda, meg mittomén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest