- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
válasz
GypsFulvus2 #1698 üzenetére
Hülyén mutatna egy trailer amiben 5 percen át kuksol valaki a fedezék mögött.
-
válasz
GypsFulvus2 #1698 üzenetére
A HR trailere is erőszakos volt, úgyhogy ettől még nem kell megijedni. Gondolom, eladhatóbb így.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
GypsFulvus2 #1640 üzenetére
Én is azt érzem reálisnak, Montreálban tesztelgettem a katonákon. Valszeg tényleg bug volt, mert nem sikerült reprodukálni egyszer sem.
Más: DC-ben a Missing Link után gondolom az alapjátékbeli fejlesztéseket kapjuk vissza igaz? Csak mert a Missing Linkben egy elég más Adam Jensent csinálok.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1633 üzenetére
de, lenne, mert van, hogy "út közben" kell befele kapkodni... például közvetlenül Montreal előtt, amikor Hengshából menekültem ki a CEO-val való találkozó után, ott is úgy mentem ki, hogy szellőzőn le a lépcső mellett, majd onnan cloakkal stadionbú ki a katonák mellett, és az 3 duracellel nem ment volna, így amikor lefogyott még a cloakban ettem a csokit, így elmentem legalább 7 elemnyi távot egyszerre
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1619 üzenetére
Amikor találkozol Eliza hologramjával, bejönnek a katonák, és lemész a lifttel (vagy mellette az aknán. Na ott jutsz ebbe a szobába. Képernyőmentés nincs.
-
válasz
GypsFulvus2 #1616 üzenetére
Megéri. Minden egyes ellenfelet el lehet kábítani úgy, hogy ne legyen riasztás, így van megcsinálva a cucc. 1-2 helyen kell csak (vagy előnyösebb) elcsalogatni őket tárgyak eldobásával.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1613 üzenetére
Én is szeretném, de a játék ebből a szempontból komoly kihívás, van amikor közel lehetetlennek látom a feladatot.
Van például ebben a Montreali épületben az a szoba, ahova levisz a lift. Van négy ürge, az egyik heavy gunos, illetve egy aktív turret. (Meg fent kettő, de azok egyszerűek)
Na itt el van dugva egy PC ami vezérli a turretet, de ezt csak utólag találtam meg, nagyon mászkálni ugye nem lehet, mert sokan vannak, hogy megkeressem, és a három ürge látja egymást, csak a heavy van valamennyire külön. Plusz ott a turret, ami meg mindenkit lát és riaszt.
Na ezt hogy oldod meg?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #1611 üzenetére
Én is, de egyre inkább kezdek ráállni a tranq dartra.
-
Pala
veterán
válasz
GypsFulvus2 #1451 üzenetére
Én inkább eladni akarom a karimat (egy kicsit később még, nem most). Bár semmi bajom az 5870-nel, de inkább valami vele hasonló szintű, de modernebb kártyára váltanék (pl. 7790).
-
Lui04
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #1398 üzenetére
Ki lehet kapcsolni külön is a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest