Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #1738 üzenetére
Hmmph, az az első tapasztalatok alapján nem is tűnik soknak...
Amúgy elég sok skill elég értelmetlennke tűnt így a játék elején, úgyhogy elkezdtem skill guide-ok után kutatni, amik hát nagyjából meg is erősítettek a hipotézisemet. Szerintetek melyek azok a skillek, amelyekre tényleg nem érdemes praxist költeni (stealth orientált játéksítlus esetén)?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #1717 üzenetére
Köszi az infót!
Mindenképpen el fogom olvasni, a kérdés alapja az volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a játék előtt olvassam-e el, vagy inkább utána, de akkor inkább előtte fogom, játszani mindig van mivel.
"The Fall pedig egy korrekt játék, más főhőssel.
"
Na ez érdekes vélemény, a Fall kapcsán csak olyan véleményeket olvastam eddig, amelyek a *bitang pusztulatosan fostos - szimplán csak szar* spektrumon mozogtak, ilyen "jól" kevesen nyilatkoznak róla, hogy korrekt.
Lehet meg kellett volna venni amikor ilyen másfél euróért vesztegették?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Bad Pritt #1641 üzenetére
A Missing Linkben úgy építgeted Adamet, ahogy akarod, a helyszín végén praxisokat kapsz, méghozzá annyit, amennyi a korábban (a szabaduáls után) megtaláltak nélkül volt benned.
Tehát újra ki kell osztanod. Ezt az állapotot viszi tovább a játék.
Többi motyód is visszakapod. -
-
-
válasz
Bad Pritt #1603 üzenetére
Nekem azért jó, mert nem szeretek gyilkolászni.
A játék többi része alatt sem teszem, a bosookat is csak azért, mert muszáj. Arra pedig a sima bossfightok frusztrálóak voltak, az újak meg méltók a játékhoz.
Remélhetőleg a következő részben beleszövik lehetőségként, hogy ki éljen, ki haljon meg, döntéseink függvényében esetleges főellenfelek esetén is. -
-
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1589 üzenetére
lennazutszán nincsen kegyelem
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1561 üzenetére
Nekem is van annyi, én is a hackelést tolom. Azért raktárazok, mert nem tudom még, hogy mi kell mi nem. Pl. eltettem az összes fegyverfejlesztést, és most, hogy már tudom mit akarok használni, melyik fegyvereket, így célzottan tudom rádobálni ezeket. Ha eladtam volna, most vehettem volna meg drága pénzért, ha találok egyáltalán.
A többi kb. ugyanez a logika, ki tudja mikor lesz rá szükség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bad Pritt #1559 üzenetére
Nekem csak a stun gun, tranq gun, peps kombó van készleten, plusz pisztoly és revolver, de előbbieket is csak nagyon-nagyon elvétve használom. Amit lehet elintézek kézzel.
Van egy raktáram, oda halmozok mindent (detroitban a kosárpálya mellett, lézerrel védve) mindenből van egy darab, plusz a szükséges lőszer, szóval nagy meglepetés nem érhet, ha mégis kell. Helyem viszont kevés van az inventoryban.
-
-
-
válasz
Bad Pritt #1518 üzenetére
Nem esküdnék meg rá, de mintha néhány npc részletesebb lenne, illetve a fény-árnyékhatások pár helyen talán megváltoztak.
Nálam körülbelül ugyanúgy fut natívon (1680x1050), mint az alap.
A nagyobb csetepatéknál (sok npc, sok fényhatás) esik be 15-20 fps közé, de az esetek többségében 20-30 között van.
Kipróbáltam 1280x800-on is, úgy röcc nélkül megy (30-60 fps), de natívon sokkal szebb, tehát elviselem a kevesebb fps-t, hisz úgyis sunnyogósan játszom, a reakcióidőmre nincs sok szükség.A gépem gamer körökben már ócskavasnak számít, tehát nem aggódnék a gépigény miatt.
-
válasz
Bad Pritt #1516 üzenetére
Ha ez szándékos, nem tudom mi céljuk lehet vele, többet árt a renoméjuknak, mint amennyi bevételt esetleg hoz még.
Azt se felejtsük el, hogy alapból úgy kellett volna kiadni a játékot, amilyen a DC, de ez mondjuk elnézhető, hisz a cucc piszok jó.Az achikban nem vettem észre változást, úgyhogy vélhetően igen.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest