- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
he7edik. #1697 üzenetére
Szép-szép, de egy kicsit túl sok a vérengzés az én ízlésemnek. Remélem megtartják a megszokott lopakodós játékmenetet is, és nem megy át lövöldözős akciójátékba. Meg furcsa egy kicsit számomra, hogy Jensen ismét él, mivel én kiterjesztett öngyilkosságot követtem el vele a Panchaea bázison.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco #1618 üzenetére
Na jó , asszem tényleg újra felrakom pénteken.
Hét közben sajna nincs sok időm gép előtt ülni, meló, edzés, stb. Majd tolj be egy képet, pontosan melyik szobára gondolsz, kíváncsi vagyok sikerül-e kézzel megoldanom. Ja, és ti is nyilván "Gimme' Deus Ex" fokozatban játszotok, gondolom.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco #1614 üzenetére
Hát lehetséges, hogy voltak lehetetlen helyzetek. Bár az sem kizárt, hogy úgy készítették el a játékot, hogy mindenre legyen megoldás, csak már nem éri meg a számtalan próbálkozást és reload-ot. Most nincs fenn a játék, ezért nem tudom a konkrét példádnál mit csináltam; lehet hogy ott én is elsunnyogtam. Az biztos, hogy ölni nem öltem sehol. De lehet, hogy hétvégén felteszem, újra megjött hozzá a kedvem.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco #1607 üzenetére
Én sportot űztem belőle, hogy mindenkit elkábítsak és kizsebeljek.
Sok türelemmel meg lehet csinálni. Két embert egyszerre el lehet kapni hátulról ha megvan a skilled hozzá, aztán egy közelben álló harmadikba mehet a stun gun. Ahhoz kell sok türelem, hogy kivárja az ember amíg ehhez tökéletes pozícióba kerülnek, úgy hogy a harmadikat is elkaphasd, és ne legyen több őr aki feléd fordul. Szeerencse is kell, hogy ha rossz helyre esnek el tudd vonszolni egy asztal mögé, mielőtt a legközelebbi még álló őr irányba fordul. Én minden játékban szeretek molyolni, és utálom, ha a hátam mögötti terep "nem tiszta".
Minden ölés számít, akár te viszed végbe, akár egy általad megbuherált eszköz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest