- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Typhoon, jegyeztem.
Pisztoly és revolver között vacilálok most...
Meghalnak ezek bugtól is, wiki is felhívja a figyelmet néhányra, van olyan, hogy térden is lőheted a kábító fegyverrel, akkor is meghal, annyira nem érdekel, hogy emiatt visszatöltögessek, a szándék megvan bennem, aztán majd meglátjuk. Tökölök így is eleget, kinyitok-hackelek mindent, meg felmászok mindenhova, ahova tudok, nincs értelme még ezzel is foglalkozni.
-
DeFranco
nagyúr
Ami kell, azt én is magamnál tartom, de mivel nem használok lőfegyvert, így azokat le kell raknom valahova... a nem-halálos fegyverek meg a lőszerek és tápok így is elfoglalják az egész hátizsákomat, egy-egy fegyvert tudok még elvinni lootnak eladni.
Ide kapcsolódik a következő kérdésem is: mivel nem használok halálos fegyvert, összesen egy pisztoly meg egy 50-es lőszer van nálam ilyenből. Mi lesz a helyzet a bossfightoknál? Ha jól hallottam, akkor azokat jóformán csak tűzerővel lehet megharcolni, de ahhoz lehet kevés lesz a pisztoly? Spoilerek nélkül tudnátok tanácsot adni hogyan készüljek a bossokra? Még csak egy volt meg a legelején, de azt rábeszéléssel intéztem el, illetve most kerültem át Detroitból egy új helyszínre valami bandához, most találkoztam ezekkel a fekete katonákkal először, szerintem itt most lesz valami bossfight lassan.
-
Bad Pritt
félisten
a prológban elslisszoltam mindenki mellett, azzal nem volt gond. máskor is inkább hagytam őket, gázgránátoztam meg megtanultam használni rendesen a peps-et, de azt nem tudom hogy balesetben meghaltak-e csak rémlik mintha lett volna olyan hogy becsúszott egy ájult forma a vízbe, amibe áram volt vezetve.
-
Sok a küldetés
Városonként találok 1-2 mellékest és ennyi, amúgy meg a fő szál... jó persze, kiírja a játék, hogy a rejtett küldetésekhez a megfelelő emberrel kell beszélni, de annyira azért nem unatkozom, hogy minden embert leszólítsak. Ez a szintén múlt századi gyökérség, a labirintus-szerű városok, valamint a gyors utazás teljes hiánya azért eléggé ódivatúvá teszi a játékot, pedig egyébként marha jó lenne.
-
Huma
addikt
Kár. Nem tom miért hagyták ki ezt a ziccert. Feldobta volna a játékot. Fallout 3-ban imádtam berendezni a lakásom. Egy csomó lomot gyűjtöttem oda.
Vagy ha legalább már berendezni nem lehet akkor rakhattak volna bele használható tárolókat. Pl szekrény, fiókos asztal, stb. A földre dobálás olyan snassz.Na. Már elégedetlenkedek pedig még egy percet sem játszottam a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest