- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Igen lényege, hogy a Gömböt vagy pedig ha lehet (nyilak mutatják, hogy merre haladhat az információ, ha nincs akkor mind2 irányba) a védelmi rendszer központját (ami hasonlít egy oszlopra), időn belül "elfoglald", mert különben riaszt a rendszer vagy kitilt (fögg, hogy ajtó, gép, zár stb.)
Ha nem törsz fel semmit, akkor nagyon meg tudod nehezíteni a játékodat, de könnyen rá lehet jönni a nyitjára a hekkelésnek
.
-
Spet
addikt
Hát érdekes mert nálam volt olyan hogy igencsak mellé kellett céloznom, hogy a sárga karikán belül villogjon a piros, jelezve azt hogy telitalálat lesz (pedig még nem is mozgott az ellenfél, csak a folyosó másik végén volt).
De az is lehet hogy én voltama béna, attól függően elég jól bevált ez a célzó módszer
.
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1400 üzenetére
Célzósegédlet (szép csúnya szóval
). Ha azt használod akkor nagyobb eséllyel találod el a célpontot (pontosan jelzi hova fog menni a lövedék).
-
Spet
addikt
válasz
JCD.Gyros #1394 üzenetére
Én hard fokozaton csináltam meg: először kilőttem távolságival a 2 gépágyúst, hogy még a közelébe se jussanak Malik-nak (na meg ha robbana robot akkor ne haljanak meg) majd a többit meg elintéztem testi erővel vagy kábító pisztollyal vagy gáz gránáttal sprinteléssel megspékelve. Persze nem sikerült minden elsőre de úgy 4-ik 5-ik gyakorlatra mindenki kábultan a földön Malik pedig megmentve.
Nem olyan nehéz hard fokozaton sem csak tudni kell elosztani a praxis pontokat rendesen (hosszabb sprintelés, immunitás gránátokra, energy cell maxon 2 unit ütés egyszerre stb.)
-
Spet
addikt
válasz
JCD.Gyros #1390 üzenetére
Kábító fegyverek illetve altató gázgránát alkalmazása elengedhetetlen. Lényegtelen, ha felfedeznek, legalább elveszel egy kis sebzést Malik-tól így időt spórolsz. Illetve bug vagy exploit: ha valakit testi erőddel kábítasz addig a többi ellenfél nem lő így további időt spórolsz meg.
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1385 üzenetére
Nem kell minden embert leszólítanod, csak azokat akiket nem citizen-nek police officer-nek vagy más tömegesen előforduló megkülönböztető névvel rendelkeznek
.
Eleinte nekem is labirintus szerűnek tűntek a városok, de ha kiismered magad már bennük akkor nagyon gyorsan el lehet jutni A pontból B-be (főleg hogy nem is igazán nagyok a városok,sajnos
).
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1367 üzenetére
Megmondom őszintén én csak a legszükségesebbeket hordoztam magammal, nem igazán változtattam az inventorym tartalmán
(shotgun/automata gépkarabély, pisztoly, +a kábító fegyverek).
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1365 üzenetére
Nem egy szokásos páncélszekrény, hanem rejtett páncélszekrény
(csak nem szeretném lelőni, hogy merre lehet megtalálni
)
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1361 üzenetére
If you don't upgrade your inventory you will gonna have a bad time! Csak úgy tapasztalatból mondom
Egyébként a mesterlövész puskának sajnos tényleg nem sok értelme van a játék során, illetve akár a játék legelején is meglehet szerezni ha nagyon akarja az ember és még pénzt sem kell rá költeni
Szerl.: Valami fegyver viszont a boss fight-hoz feltétlen kell, de nem kell aggódni pacifist acsit az nem érinti!
-
Spet
addikt
válasz
JCD.Gyros #1354 üzenetére
Látom nagyon jól elszórakoztatod magad, főleg azzal, hogy kevered össze vissza az 1. illetve 3. részt (mindkettőnek meg van maga topicja [csak rá kell keresni] szóval csak a megfelelő helyre kell címezni a hozzászólást
). Ráadásul igazából így csak "szemeteled" a topicot (floodolsz), szinte feleslegesen, hiszen önmagad hozzászólásaid követik egymást. Ha esetleg valami eszedbe jut akkor tudod az előző hozzászólásodat szerkesztened 5 percen belül. Ajánlom figyelmedbe elolvasni az általános alapelveket.
Remélem nem volt számodra ez sértő megjegyzés, de mielőtt valahova valamit leírsz először nézd meg az első hozzászólást, hogy miről is szól pontosan a topic.
-
Spet
addikt
Na úgy néz ki, hogy a fájlok leellenőrzése illetve az adott chapter újrakezdése megoldotta a problémát, remélem később nem fog előfordulni újra ez a jelenség
.
-
Spet
addikt
válasz
Kareszovics #1342 üzenetére
Azt tudom, mert mint említettem már egyszer végigvittem a játékot
. Tök8 volt az újrakezdett pályán, hogy hogyan mentem be a szobába (csatornán vagy ajtón keresztül) a bomba már aktiválta magát a pálya futtatása közben valamikor és nekem ez a gondom. Lefuttattam egy fájl ellenőrzést, majd később leírom mi lett az eredménye (ha volt).
-
Spet
addikt
Üdv mindenkinek találkozott már valaki hasonló bugokkal mint én? Gondoltam nekiesek a legnehezebb fokozat+pacifist+örök nem riasztása +missing link ha megszerzem pár napon belül) kombónak erre, már az elején amikor a laboratóriumban a bomba szegény munkásemberek már ha lopkodva jutok el hozzájuk is, igen fáradt állapotban vannak (aka. halottak), előtte meg amikor az őröket kihallgatom és szétválnak, csak a dumájuk jelenik meg legközelebb ha vissza loadolok. Igaz ez még az eleje (kb 20 perc alatt meg lehet csinálni nyugisan), de elég idegesítő (meg így rontja a játékélményt).
Eddig amit nem csináltam még: game file-k ellenőrzése (hiszem előző végig játszás során ment minden mint a karikacsapás nem találkoztam bugokkal)+ a játék nem lett letörölve se újrarakva.
Bár látom viszonylag régen lett hozzá szólva a topichoz, csak fog tudni valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest