- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyedi probléma lehet, talán utálja a 75Hz-et. Tedd át 60-ra vagy oldd fel a vsyncet hogy menjen amennyivel akar.
Érdemes átnézni a grafdriver felületén a játék beállításait és a Radeon Anti-Lagot és egyéb baromságokat kikapcsolni.
Nekem is 570-em van, bár 60Hz-es monitorral használom, nem tapasztaltam ilyen problémát. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Chiller #1800 üzenetére
- Sunyin az alapjátékba is átemelték a Directors Cut botrányos bosszharcait.
Ezt nem értem. A Directors Cut javít a helyzeten a gagyi bossharcok terén, már mindegyik legyőzhető trükközéssel is, 1v1 rushparty helyett. Tehát ha a sima megkapta a DC bossharcait, az csak jó.
-
-
-
válasz
[Prolixus] #1790 üzenetére
Directors Cutban is benne van pár másik extrával együtt. Pl lefűrészelt csövű puska is ilyen, meg van még valami, csak nem jut eszembe, de valami robbanós.
Haszontalan mind, az én játékstílusommal. -
-
-
-
-
válasz
Maxtreme #1774 üzenetére
Semmi gond nincs vele.
Sőt, van benne egy nuni is, akinek tökre eltalálták a hangját.
Ha lövöldözős végigjátszást tolsz, talán unalmas lehet, de stealth-non lethalban jó szórakozás.
Ráadásul a végén újraoszthatod a praxisokat, szóval aki menet közben vált játékstílust, annak még vízválasztó is. -
-
válasz
[Prolixus] #1758 üzenetére
Erre van az újrajátszás lehetősége.
Sőt, new game+ is van, ahol megmarad minden kiosztott praxisod, és a következő játékmenetben már rövid időn belül maxolva lehetsz, ha szeretnéd, akkor minden eszközöd meglesz felfedezni mindent.
Csupán egy végigjátszás esetén valamiről mindenképp lemaradsz. -
-
válasz
DeFranco #1748 üzenetére
Nem igazán CPU-igényes... megjelenéskor, mikor kipróbáltam a virágboltit, még egy egymagos A64-em volt, egy HD4670-nel.
Aztán X2 6000+, ahol már VGA limit volt ugyanazzal a kártyával.
Most a notiban egy HD3650 van a Core2 mellett, szintén VGA limit, de némi OC-val elég szépen fut natívon (1680x1050), 1280-on pedig teljesen sima. Persze közel sem maxon, de ebben a játékban nem sok különbség van a max és a minimum beállítások között... nem szép a cucc. Viszont hangulatos, az pont elég.
Nyilván ha fejlesztesz, akkor fizikai négy mag és valami erősebb VGA (5870 pl, már olcsók) kisimítaná nálad. -
válasz
#65675776 #1747 üzenetére
Akkor te még nálam is aprólékosabb voltál.
Vannak helyek, amiket csak úgy tudtam elérni, hogy arrébb pakoltam 1-2 konténert, italautomatát, illetve sok átüthető fal mögött van hasznos cucc (azt hiszem, egy csatornában praxis kit is).
Ja, és a magasra ugrás is nagyon hasznos, nincs mindenhol felpakolható doboz. -
válasz
[Prolixus] #1745 üzenetére
Kérdeztél, válaszoltam.. én ezeket találtam hasznosnak. Sosem játszottam semmit guide-ok alapján, szerintem tőled is elveszi az élményt, de te tudod.
-
-
válasz
[Prolixus] #1741 üzenetére
Nincs bonyolult nyelvezete, úgyhogy azért nem vész a szótárazás mennyisége.
Az első rész annak idején eléggé felturbózta az angoltudásom (abból tanultam meg szinte). -
válasz
[Prolixus] #1739 üzenetére
Ha kifüleled az embereket, elolvasol mindent (és amit nem értesz, szótárazol, mint én), non-lethal stealth stílust tolsz, igyekszel mindent felfedezni, 20-22 óra, a DC.
A sima HR az nálam is 14-20 között ment végigjátszástól függően, ha jól emlékszem.
127 órám van a simában, DC-ben 68, szóval azért el lehet vele lenni több ideig/többször is. -
válasz
[Prolixus] #1724 üzenetére
A simában én typhoonnal oldottam meg, nem volt sok kedvem lövöldözni és robbantgatni őket, a DC már ad lehetőséget némi taktikázásra, ott érdemesebb sunnyogni.
-
válasz
[Prolixus] #1721 üzenetére
Amúgy a The Fall-nak folytatása is volt betervezve, úgy tudom. Nem tudom, tervezik-e még... szerintem a sok lehúzó kritika elvette a kedvüket, és amúgy is inkább az MK-ra koncentrálnak.
-
válasz
[Prolixus] #1718 üzenetére
A Fall nem egy teljes értékű játék, ezért háborogtak sokan PC-n.. kezdetben én is.
Aztán egy leértékelésen beszereztem (Deus Ex, nehogy már ne legyen meg), és elvoltam vele igazából.
Tabletekre szánt játék, nagyon butított játékmnettel/inventoryval, kevésbé minőségi szinkronszínészekkel, de valamennyi hangulat átjön belőle.. mivel nincs tabletem, örülök hogy kiadták PC-re, így legalább egy újabb szegletet láttam a játékból.
És azért vannak pillanatai, tabletjátékhoz képest pedig helyenként nem is olyan ronda. -
-
válasz
Coccolino_O #1707 üzenetére
Egyikre sem lesz szükséged a bossoknál sem, ha DC-vel játszol.
Elég furcsa elképzelés amúgy non-lethalban ennyi szarral futkározni. -
-
válasz
GypsFulvus2 #1698 üzenetére
A HR trailere is erőszakos volt, úgyhogy ettől még nem kell megijedni. Gondolom, eladhatóbb így.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
New Game+ -ban ugyanúgy élnek az achik?
Van még 3 hátra, és kíváncsi vagyok, ebben a módban is beadná-e őket. -
-
-
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1649 üzenetére
Igazából nem nehéz.
Legyen sok energiatöltőd, és kész. Álcázva leszeded a két heavy-t, ők a legveszélyesebbek.
Ha elég gyors vagy, a robotot le sem dobják.
Ha mégis, akkor senki ne legyen a közelében, mikor robban.
Többieket sokkolod, vagy ha jól célzol, és nem pacifistet csinálsz, adod a fejeseket.
Vagy viszel pár gázgránátot, és a kezdőpontról már szétdobálod.. elég sok eszközt ad a játék az ilyesmihez.
Elsőre én is szívtam vele, de csak azért, mert nagyon kilógott a lopakodós, lassan sunnyogós játékstílusomból.. -
-
-
válasz
Bad Pritt #1641 üzenetére
A Missing Linkben úgy építgeted Adamet, ahogy akarod, a helyszín végén praxisokat kapsz, méghozzá annyit, amennyi a korábban (a szabaduáls után) megtaláltak nélkül volt benned.
Tehát újra ki kell osztanod. Ezt az állapotot viszi tovább a játék.
Többi motyód is visszakapod. -
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1618 üzenetére
Kézzel se nehezebb, csak a fentieket szedtem tranq-val, hogy ne kelljen felmennem... a heavy elsétál a sarokig, ott leüthető.. a másik két fickóból az egyik eljön a lépcsőfeljáróig majdnem, ott le lehet csapni.
A másikat én elcsalogattam a számítógép felé.. mondjuk nem emlékszem minden lépésemre -
válasz
GypsFulvus2 #1616 üzenetére
Megéri. Minden egyes ellenfelet el lehet kábítani úgy, hogy ne legyen riasztás, így van megcsinálva a cucc. 1-2 helyen kell csak (vagy előnyösebb) elcsalogatni őket tárgyak eldobásával.
-
-
-
-
-
válasz
Bad Pritt #1603 üzenetére
Nekem azért jó, mert nem szeretek gyilkolászni.
A játék többi része alatt sem teszem, a bosookat is csak azért, mert muszáj. Arra pedig a sima bossfightok frusztrálóak voltak, az újak meg méltók a játékhoz.
Remélhetőleg a következő részben beleszövik lehetőségként, hogy ki éljen, ki haljon meg, döntéseink függvényében esetleges főellenfelek esetén is. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Amúgy DC-ben csinálhattak volna egy achit arra, ha az ember augmentek nélkül viszi végig...
Missing Link-nél ugye van ilyen továbbra is, de az egész játékra szerintem nem ad semmit, mert a simát kimaxoltam, és abban nem volt ilyen.. -
-
-
-
-
válasz
DeFranco #1545 üzenetére
Kizárólag a magam nevében, a véleményem.
A DC-vel "érett be" úgymond a játék a lehetőségekhez képest.
Ha hallgatod a fejlesztőket a kommentárban, mesélnek elég sokat arról, hogy milyen ötleteik voltak, mit hogyan terveztek, mi alakult volna másképp, milyen lehetőségeket hogyan szerettek volna beépíteni, de nagyon szorított az idejük.
Ha alájuk tolnak még egy évet és pár tucat programozót, minden idők legdurvább Deus Ex-e lehetett volna, így "csak" egy méltó utód.
Achik ugyanazok mint az alapjátékban, de nem vihetők át (szerencsére, sok értelme szerintem nem lenne).
Amiket fentebb írtam, és HáGÉ is, grafikában változott a szűrő, árnyékok, ellenfelek AI-ja, a bossharcok végre DX-hez méltók, a Missing Link oda került, ahol a helye van, meg ilyesmi..
Gépigénye kb mint az alapjátéké. -
-
válasz
DeFranco #1532 üzenetére
Átszínezés? Nekem nem tűnt fel ilyesmi.. ha csináltak is vele valamit, nem vehető észre.
Érdemes megvenni amúgy. Már csak a Deus Exhez méltó bossfightok miatt is, meg ugye ott van a plusz küldetés (Tong fia), és már a Missing Link is benne van alapból, tehát így teljes a játék.Nekem még sosem halt meg senki a stun-tranq használattól, pedig adogattam fejbe is
Robot-robbanástól viszont simán halnak, de az ominózus küldetésben, ahol könnyen előfordul ilyen, elég csak egy katonát arrébb húzni. -
válasz
DeFranco #1530 üzenetére
Ha a Director's Cutot játszod, a bossok legyőzetők trükkösen is, ha a simát, akkor valami erősebb lőfegyver, vagy robbanószer nem árt. De őket is meg lehet fogni ezek nélkül, csak úgy nehezebb.
Nálam lőfegyverből csak egy feltápolt revolver volt, mivel én is mindig non-lethalt mentem. -
-
-
-
válasz
Bad Pritt #1518 üzenetére
Nem esküdnék meg rá, de mintha néhány npc részletesebb lenne, illetve a fény-árnyékhatások pár helyen talán megváltoztak.
Nálam körülbelül ugyanúgy fut natívon (1680x1050), mint az alap.
A nagyobb csetepatéknál (sok npc, sok fényhatás) esik be 15-20 fps közé, de az esetek többségében 20-30 között van.
Kipróbáltam 1280x800-on is, úgy röcc nélkül megy (30-60 fps), de natívon sokkal szebb, tehát elviselem a kevesebb fps-t, hisz úgyis sunnyogósan játszom, a reakcióidőmre nincs sok szükség.A gépem gamer körökben már ócskavasnak számít, tehát nem aggódnék a gépigény miatt.
-
válasz
Bad Pritt #1516 üzenetére
Ha ez szándékos, nem tudom mi céljuk lehet vele, többet árt a renoméjuknak, mint amennyi bevételt esetleg hoz még.
Azt se felejtsük el, hogy alapból úgy kellett volna kiadni a játékot, amilyen a DC, de ez mondjuk elnézhető, hisz a cucc piszok jó.Az achikban nem vettem észre változást, úgyhogy vélhetően igen.
-
-
-
válasz
FoxiestFox #1509 üzenetére
A válasz a kérdésre: nem.
A második látogatáskor már nem férünk hozzá a Sarif székházhoz. -
Végül elkezdtem én is a DC-t.
Nem tudjátok véletlen, hogy
SPOILER
Sarif meggyőzése után elfelejtettem megnézni Adam gépén a levelet, ami a múltjáról tartalmaz információkat, és így mentem Shanghai-ba.
A későbbi Detroiti látogatáskor tudom pótolni ezt a szálat? A nyomozós-nénis szálra gondolok.
SPOILER vége. -
válasz
#65675776 #1497 üzenetére
Jaja, Adam esetében őt még csak "kikapcsolta" Zhao (*) , viszont Darrow még nem aktiválta a zombiszimulátort, csak miután társalogtunk Megannel.
Mikor Pancheán beszélgetünk Taggarttel, nem véletlen érvel Adam a "monsters" kifejezés ellen, hisz ő is épphogy csak megúszta a dolgot.*első végigjátszásnál én amúgy sejtettem, hogy itt valami sunnyogás lesz az új chippel, így nem vettem meg, szerencsére, aztán persze kipróbáltam később, milyen úgy Namir ellen, hát, nem túl jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest