- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BioNiCMaN
addikt
Megtaláltam őket, csak nem volt kedvem 1000 pénzt a futár kezébe nyomni, de megoldottam másképp.
Egyébként beszéltem velük 16.00 óra körül, akkor mondták, hogy még egy darab van, úgyhogy azt gyorsan megrendeltem.
(#471) v-paci
Nem divat kérdése, de se hülye, se fukar nincs a városban... Végülis 30.000 embernek minek is...(#473) TESCO-Zsömle
Köszi, de asszem inkább maradok a 8k-s limited edisönnél.Még szerencs, hogy nem volt a CDG-ben, spóroltam 1.380,- Ft-ot.
Egyébként Steamen, hogyan működhet az Augmented edisön? Elpostázzák a 40 oldalas Artbook-ot?
(#474) polonic
Ahogy mondod, mert hüje azé' nem vagyok. -
Pala
veterán
Szerintem kifejezetten szép!
Valahogy úgy jól "egyben van" a látvány, letisztult. A megvilágítások, fények pedig zseniálisak, sok helyszínen alapvetően meghatározzák a játék hangulatát.
Most így kb. 15 óra játék után azt mondom, sikerült beérni (lehagyni!?) az első részt, pedig erre aztán nem gondoltam volna fél évvel ezelőtt. Számomra minden további nélkül az év játéka, sőt, az elmúlt 3 évé együttesen!
Jah, és külön pozitívum, hogy rendesen optimalizálták pc-re, azt hiszem manapság ennek már örülni kell.
-
-
Mukorka
addikt
Nem jártam még a kórházban
Nagyon lassan haladok, annyira élvezem végre a gamet. Totál retró dolgok, szabad NPC hent, bárhol bárkit.
A Tranqulizer cuccnak a dartsai kiállnak az ellenből, vicces hogy szemenlövöm és kacsintgat
Neked sikerült Tindall-tól elkérned az adataid a formának?
-
Mukorka
addikt
Most vagyok ott, nekem sikerült. Igaz , kellett hozzá az a bizonyos fejlesztés ami a párbeszédet tápolja alternatív utakra. Jó kis cucc <3
-
czundermák
aktív tag
Revolver szintén jó, személy szerint arra raktam minden tuningot ezidáig, bosson kivül minden 1 lövés volt, ha használni kellett.
!!!SPOILER!!!
Kínában, mikor beszélni kell a csapossal (sebhelyes arcú fazon Tong) van rá mód, hogy az első eszmecsere alatt elárulja, hogy ő az akit keresek? El lettem küldve utána az alsó csaposhoz, aki valami jeladókat akar hatástalaníttatni, szerncse, hogy pont onnan jövök ahova küldött, megvan a sok jóféle alternatív útvonal.// -
Mukorka
addikt
Az igen. Spoiler. Én lethalt toltam. akkor meg választhattam hogy pisztoly vagy távolsági fegyót kérek. Mindenki pusztult
Jó volt egy-két rész amikor rejtett helyeken mentem hogy ne öljek le mindenkit.
Amúgy jó cuccok vannak, kicsit eltartott rájönni hogy mit mikor mivel de már jól megy
-
Mukorka
addikt
Kegyetlen jó gamma lett, Eddig fel is vettem 1080p-be a játékot . Az optimalizálás is jó lett, a játékmenet meg kiváló. Egyetlen hiányom hogy a guggolást nem lehet lenyomva tartás szerint szabályozni.
Én közepesen kezdtem ( Give me Challange ). Keményen visszalőnek, már egyszer sikerült is megmurdálnom. Gameplay alatt ti mit kapcsoltok ki-be? Ilyeneket hogy auto inventory kezelés, meg hogy mutassa az objektumokat kivilágítva amik a küldikhez kellenek? Eddig csak azt kapcsoltam ki hogy ne magától rendezze az inventoryt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest