- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JCD.Gyros
csendes tag
Na igen, ez a yt video, amiben ott van egy halott. Az a baj, hogy gondolom kulonbozo verziom van mint a videon, mert ha nem nyomom le a ket gepagyust meg a robot ledobasa elott, akkor buko a quest, ugyanis ha a robot ledobasakor meg el a ket gepagyus forma, a bot aktivalasa utan par masodperccel mar koszonhetek is el Maliktol. PEPS stun gun Q es gas granadeval probalkozom, de nem megy egyszeruen.
Viszont lehetseges jatek kozben valtogatni a nehezsegi szintet?
Marmint levenni konnyebbre utana visszarakni legnehezebbre?
Meg nem probaltam ki de most ranezek mindjart. Ha ez jarhato ut, problema megoldva. Ugyanis en is azzal bukom, hogy a robot onmegsemmisitoje ol, de konyebb fokozaton van idom a kozeleben levo 1 unitot odebb vonszolni (addigra a gepagyusok mar alszanak) es ugy megoldhato, de ez csak konnyebb fokozaton megy, mert egyebkent vagy agyonsoroz a bot, vagy szetlovi BEE-t, vagy ol az onmegsemmisito. De megnezem a fokozatvaltast es akkor problema megoldva, ha meg nem, akkor non-leathal feladva (tegnap este ujra kinlodtam vele egy sort, de egyszeruen nem tudom osszehozni Give me DeusEx-en... :S)
Direkt elmentem legkonyebben is Malik megmenteseig (cirka 1 ora mellekkuldik nelkul atrohanva secret skillpointokkal es annyi penzt osszeszedve, hogy a 6 addig vasarolhato skillpont meglegyen, bar igy ott a bibi, hogy ha futva csinalod, nincs annyira kigyurva a skilled, igy valogatni kell, nekem pl gyors futas es ejtoernyo, meg a ket unit leutese egyszerre megvan es ugy siman megoldhato legkonnyebben).
Bocs, h. ennyit regelek, de tenyleg az agyamra megy a dolog, mert egyebkent mindenhol mashol szinte megoldom az operator meg a ghost extra xp pontokat is, szoval annyira benan nem tolom (raadasul utana ebren nem hagyok ort se, mar ahol mentes/tovabblepes elott megadja es vissza lehet menni -szinte mindenhol)
No de a masik:
Nem automatikus mellekkuldetesek:
megzsarolni a rendort a kapitanysagon
a gyilkos fegyver
a gyilkossag beismertetese
Ezen kivul van mas? -
-
-
JCD.Gyros
csendes tag
5 percnel tobb ido telt el, senki nem irt, mar feltem halott. Nem serto, teljesen ertheto es jogos, az egyrol azert irtam, mert rengeteg kommentben tette mas, igy nem is kerestem kulon topicot neki. Nem vagyok nagy forumozo, igazabol egy-ket munkaval kapcsolatos illetve politikai platformon kivul ez eletem elso foruma, de azok alapos megfontolas es szerkesztes utan kerulnek velemenyezesre, ezentul majd ekepp cselekszem itt is.
-
Kareszovics
addikt
Igen fura dolgok, amiket leírsz, nekem az utóbbi évek egyik olyan játéka volt a DXHR, ahol sem bugokkal, sem quest problémákkal nem találkoztam.
Az emberek meg azért halottak, mert ha az ajtón lépsz be (legyen az lopakodás, vagy sem) mindenképp meghalnak, mert aktiválod a csapdát. Ahhoz, hogy ne haljanak meg a szervízalagúton kell a szobába behatolni és az asztalon(?) levő bombát hatástalanítani kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest