- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
7870 az jó, az ára is korrekt, volt hozzá szerencsém egy pár napig, amíg ismerősnek szereltem össze gépet. 8-as szériára én nem várnék, de ez én vagyok. Először abból is a csúcs fog megjelenni, aztán mire szépen beszivárog a piacra a középkategória, kiderül, hogy adott gyártó adott kártyája miért ajánlott vagy éppen nem ajánlott, addig eltelik fél év, és csak vártál. Ettől függetlenül biztosan jó kártyák lesznek azok is, attól függ igazából, hogy mennyire ráérős a dolog számodra.
-
Pala
veterán
válasz
GypsFulvus2 #1451 üzenetére
Én inkább eladni akarom a karimat (egy kicsit később még, nem most). Bár semmi bajom az 5870-nel, de inkább valami vele hasonló szintű, de modernebb kártyára váltanék (pl. 7790).
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
válasz
proci985 #1422 üzenetére
Még viszonylag az elején járok (Detroit streets), de már én is látom, hogy sokszor csak oszloptól oszlopig kúszva-lapulva lehet előre haladni.
A "normál" végigjátszásnál nagyon rá voltam szokva a hackelésre is, most meg vagy mindenhova kódot kell keresgélni, vagy más úton továbbjutni.
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
Mivel már újév van, én a magam részéről kijelentem: szerintem ez 2011 év játéka, ráadásul toronymagasan verve minden mást, ami tavaly megjelent!
-
Pala
veterán
Valaki próbálta már aug-fejlesztés és fegyver upgrade-k nélkül végigvinni a játékot? Nemrég nekikezdtem, csak azt használom, amit alapszinten megkapok. Hát mit mondjak...nem egyszerű!
Főleg a hackelés hiánya, vagyis lvl1-en egy idő után szinte semmire se jó, szinte mindenre alternatív megoldást kell találni. De elvileg végig lehet így is játszani.
-
Pala
veterán
válasz
Komplikato #425 üzenetére
Jaja, tényleg!
Ez az egyetlen, amit hiányolok az új Deus Exből: a szúró-vágó kézifegyverek hiányát. Legalábbis eddig nem találtam (9. küldetésnél járok). Pedig jó lett volna egy szál késsel vagy fogpiszkálóval végigvinni a játékot.
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #422 üzenetére
A zenéjét leszámítva katasztrófa volt az egész.
Csak azért említettem meg, mert ugyanúgy Ion Stormos alkotás volt, mint a Deus Ex, pár hónappal előtte adták ki.
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #418 üzenetére
Daikatanát lehagytad.
-
Pala
veterán
Szerintem kifejezetten szép!
Valahogy úgy jól "egyben van" a látvány, letisztult. A megvilágítások, fények pedig zseniálisak, sok helyszínen alapvetően meghatározzák a játék hangulatát.
Most így kb. 15 óra játék után azt mondom, sikerült beérni (lehagyni!?) az első részt, pedig erre aztán nem gondoltam volna fél évvel ezelőtt. Számomra minden további nélkül az év játéka, sőt, az elmúlt 3 évé együttesen!
Jah, és külön pozitívum, hogy rendesen optimalizálták pc-re, azt hiszem manapság ennek már örülni kell.
-
Pala
veterán
válasz
PowerBuldog #317 üzenetére
Én a legelső bosst pisztollyal vadásztam le.
Viszonylag hamar kinyúlt tőle.
Egyébként vannak a játékban szúró-, vágófegyverek? Most érkeztem meg a kínai pályára, de eddig se pajszer, se kés, se kard nem került az utamba.
-
Pala
veterán
válasz
Komplikato #296 üzenetére
Wehehe, én lemészároltam az egész rendőrséget!
Kemény tűzharcok voltak, de sikerült! Azóta szabadon garázdálkodok odabent.
-
Pala
veterán
Ha lenne is hozzá magyarítás, nekem személy szerint eszem ágában nem lenne úgy játszani vele.
(csak elcseszi... mint ahogy a filmeket a szinkron....)
Ettől függetlenül szinte biztos, hogy lesz majd hozzá valami homemade magyarítás, viszont - mivel elég sok a szöveg a játékban - azért azt nem két perc összedobni.
-
Pala
veterán
válasz
Wolverine #127 üzenetére
Hát akkor - nincs mit tenni - végső elkeseredésemben felrakom a steamet is.
A Deus Exért megteszem (ha nincs más mód... de lesz
). De pl. anno a HL2-ért nem tettem meg.
Mukorka: BF3-mat is tervezem megvenni, Legalábbis eddig. Origint még nem ismerem, bár az is szükségtelen/haszontalan program az én szememben, így ódzkodom tőle.
-
Pala
veterán
Tudom, ez az én bogaram, de nekem nem esik nehezemre együtt élni vele.
Minimalista lévén a lehető legkevesebb "szemetet" akarom a vinyómon látni. Kicsit (nagyon!?
) konzervatív vagyok ebben a témában, szeretem a végtelenül egyszerű, célszerű dolgokat. tíz éve ha feltelepítettem egy játékot, akkor maximum egy legfrissebb DirectX kellett mellé és csókolom. Most meg? Dx, Visual C++ anyámkínja, PhysX (adott esetben), .NET, ilyen keretprogi, olyan keretprogi, aktiválj, regisztrálj ide, regisztrálj oda...a játékokat dlc-kre szabdalják... borzalom. Küzdeni ellene persze nem tudok (és nincs is értelme), de amit és amíg lehet, kiiktatok.
-
Pala
veterán
Deus Ex: Human Revolution Performance Preview
Végre sok-sok év után egy hangulatos, tartalmas fps!
A béta alapján amondó vagyok, még az első részt is sikerült beérniük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest