- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
JCD.Gyros #1394 üzenetére
Én hard fokozaton csináltam meg: először kilőttem távolságival a 2 gépágyúst, hogy még a közelébe se jussanak Malik-nak (na meg ha robbana robot akkor ne haljanak meg) majd a többit meg elintéztem testi erővel vagy kábító pisztollyal vagy gáz gránáttal sprinteléssel megspékelve. Persze nem sikerült minden elsőre de úgy 4-ik 5-ik gyakorlatra mindenki kábultan a földön Malik pedig megmentve.
Nem olyan nehéz hard fokozaton sem csak tudni kell elosztani a praxis pontokat rendesen (hosszabb sprintelés, immunitás gránátokra, energy cell maxon 2 unit ütés egyszerre stb.)
-
Spet
addikt
válasz
JCD.Gyros #1390 üzenetére
Kábító fegyverek illetve altató gázgránát alkalmazása elengedhetetlen. Lényegtelen, ha felfedeznek, legalább elveszel egy kis sebzést Malik-tól így időt spórolsz. Illetve bug vagy exploit: ha valakit testi erőddel kábítasz addig a többi ellenfél nem lő így további időt spórolsz meg.
-
Huma
addikt
válasz
JCD.Gyros #1353 üzenetére
Hát én a múltkor letöltöttem. Gondoltam végignyomom a szériát és sorban megyek. De az első rész annyira brutál elavult, hogy nem bírta bevenni a gyomrom. Pedig még egy graf javító modot is felraktam. Játszottam vele egy órát aztán kiléptem.
A sztori biztos remek. De minden kihalt és kopár. Az ellenfelek zombikként kóricálnak, stb.
Mivel elég sokat játszottam régebben ezért össze tudom vetni az akkori játékokkal és régen biztos hogy nagyon jó játék volt. Pl elég kevés játékban lehetett akkoriban minden tárgyat felvenni a földről. Nekem spec most egy sem jut az eszembe.A Human Revolutiont viszont biztos végignyomom. Már a gépemen pihen pár napja, de még nem játszottam vele.
A második részt azért hagyom ki mert arról mindenhol azt olvastam, hogy közepes játék lett.
-
Spet
addikt
válasz
JCD.Gyros #1354 üzenetére
Látom nagyon jól elszórakoztatod magad, főleg azzal, hogy kevered össze vissza az 1. illetve 3. részt (mindkettőnek meg van maga topicja [csak rá kell keresni] szóval csak a megfelelő helyre kell címezni a hozzászólást
). Ráadásul igazából így csak "szemeteled" a topicot (floodolsz), szinte feleslegesen, hiszen önmagad hozzászólásaid követik egymást. Ha esetleg valami eszedbe jut akkor tudod az előző hozzászólásodat szerkesztened 5 percen belül. Ajánlom figyelmedbe elolvasni az általános alapelveket.
Remélem nem volt számodra ez sértő megjegyzés, de mielőtt valahova valamit leírsz először nézd meg az első hozzászólást, hogy miről is szól pontosan a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest