- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui04
aktív tag
válasz
Dark Archon #1403 üzenetére
Azért ez nem pontosan van így. Nem azt jelzi, hogy hova lősz, hanem hogy hova kell lőnöd, hogy eltaláld a célpontot. Főleg arra jó, ha valakit mozgás közben (mármint a célpont mozog, sétál például) akarsz lelőni.
-
JCD.Gyros
csendes tag
válasz
Dark Archon #1400 üzenetére
Az egy update a fegyverhez ami csak akkor jelenik meg ha tuningolod is. Ha nincs a fegyvereden lezer es ki van kapcsolva a celkereszted is, azokat helyettesiti. Szoval ha az emlitett ket dologbol valamelyik megvan, akkor ellat olyan feletteb ''hasznos'' informacioval peldaul, hogy milyen messze van a celpont.
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1400 üzenetére
Célzósegédlet (szép csúnya szóval
). Ha azt használod akkor nagyobb eséllyel találod el a célpontot (pontosan jelzi hova fog menni a lövedék).
-
Huma
addikt
válasz
Dark Archon #1392 üzenetére
Ha az Nvidia támogatta volna akkor 10 percenként fagyna.
Szóval örülj neki. -
válasz
Dark Archon #1385 üzenetére
Gyors utazás? Annyira kicsik amúgy is a városok, hogy teljesen felesleges. A küldetésekhez meg tényleg nem kell mindenkit leszólítani.
-
Spet
addikt
válasz
Nem kell minden embert leszólítanod, csak azokat akiket nem citizen-nek police officer-nek vagy más tömegesen előforduló megkülönböztető névvel rendelkeznek
.
Eleinte nekem is labirintus szerűnek tűntek a városok, de ha kiismered magad már bennük akkor nagyon gyorsan el lehet jutni A pontból B-be (főleg hogy nem is igazán nagyok a városok,sajnos
).
-
genndy
addikt
válasz
Arra gondoltam, hogy nem bóklászhatsz szabadon a világban, mert vagy a városban mászkálsz (ahol nincs sok tennivaló), vagy küldetéseket csinálsz (ami meg lineáris).
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1367 üzenetére
Megmondom őszintén én csak a legszükségesebbeket hordoztam magammal, nem igazán változtattam az inventorym tartalmán
(shotgun/automata gépkarabély, pisztoly, +a kábító fegyverek).
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1365 üzenetére
Nem egy szokásos páncélszekrény, hanem rejtett páncélszekrény
(csak nem szeretném lelőni, hogy merre lehet megtalálni
)
-
Spet
addikt
válasz
Dark Archon #1361 üzenetére
If you don't upgrade your inventory you will gonna have a bad time! Csak úgy tapasztalatból mondom
Egyébként a mesterlövész puskának sajnos tényleg nem sok értelme van a játék során, illetve akár a játék legelején is meglehet szerezni ha nagyon akarja az ember és még pénzt sem kell rá költeni
Szerl.: Valami fegyver viszont a boss fight-hoz feltétlen kell, de nem kell aggódni pacifist acsit az nem érinti!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dark Archon #1361 üzenetére
Én alapvetően pacifista leszek, úgy tervezem, ezért nem tartok igényt a fegyverre, de eldobni én sem akarom. Egyelőre így elférek, úgy is csak kézzel dolgozom még, most vagyok az első boss után (akit még dumálással le lehetett győzni) közvetlenül. Így a lakásba sem jutottam még el.
A hackhez szükséges vírusokat én nem tudom, hogy hogy használja fel a gép, mert látom, hogy fogy néha, pedig én nem utasítottam rá. A hackelés úgy általában még elég ködös nekem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dark Archon #1357 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, így egy támogató UP-pal segítem a kérdést.
(amúgy én az első misszió során felvehető első augment pontból inventory-t bővítettem, de ettől még tény, hogy rengeteg helyet foglal a skuló meg a többi cucc, amit alapból ad a kieg)
-
Xaels
félisten
válasz
Dark Archon #1357 üzenetére
Emlékeim szerint Jensen lakásán találsz valami páncélszekrényszerűséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest