Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Hát nem tudom. DC most annyiba kerül mint amennyiért vettem az alapjátékot és az összes dlc-t.

Még nagyon gondolkodom rajta hogy megvegyem ezért a pár ficsörért.
Javított graf nem tudom miket jelent mert ha teszem azt nagyobb textúrák lennének benne esetleg árnyékok is meg a karakterek nem úgy néznének ki mint a gumibábuk akkor megvenném. De gondolom belekerült egy-két alig észrevehető effekt és kész.
Szerk.: ránéztem a Steames Directors Cut képernyőmentésekre és semmi változást nem vettem észre a grafikán.
-
törölt tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Akkor mikor először végigjátszottad nem nézted végig a legvégén a stáblistát és az utána levő outro-t. (Ehhez egy achi is kapcsolódik, The D Project néven. Azt is könnyen kikövetkeztethető, hogy a D mire utal.) Ott az egyik alak (a fickó) neve egyértelműen kiderül. A többi meg kikövetkeztethető a történések alapján.
-
KubanitoS
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek, bár a Mass Effectben szerintem inkább a kék a domináns. A két játéknak nem sok köze van egymáshoz. Más történet, más minden, de mégis. mintha ugyanabban a világban játszanál, csak más karakterekkel.
Mondjuk ez nem baj, mivel imádom a Mass Effectet. 
-
polonic
félisten
válasz
whitezo88
üzenetére
Spoiler
Nem kell ott kódot keresni. De van pár helyen pocket secretary. Inkább hekkelj mindent, amit tudsz. Legalább xp-t is kapsz érte.
Spoiler vége
----------------
Arra jöttem rá, hogy nem szabad nekem leülni a játékkal játszani. Este 7-kor kezdtem el és fél 2-ig játszottam vele, csak egy fél órás szünet volt közben.
Ez már durva.
Nem volt még ilyen egy játék esetében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leírtuk jól pedig.
Mondjuk ez nem baj, mivel imádom a Mass Effectet.