Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
whitezo88 #1504 üzenetére
Hát nem tudom. DC most annyiba kerül mint amennyiért vettem az alapjátékot és az összes dlc-t.
Még nagyon gondolkodom rajta hogy megvegyem ezért a pár ficsörért.
Javított graf nem tudom miket jelent mert ha teszem azt nagyobb textúrák lennének benne esetleg árnyékok is meg a karakterek nem úgy néznének ki mint a gumibábuk akkor megvenném. De gondolom belekerült egy-két alig észrevehető effekt és kész.
Szerk.: ránéztem a Steames Directors Cut képernyőmentésekre és semmi változást nem vettem észre a grafikán.
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #1504 üzenetére
Akkor mikor először végigjátszottad nem nézted végig a legvégén a stáblistát és az utána levő outro-t. (Ehhez egy achi is kapcsolódik, The D Project néven. Azt is könnyen kikövetkeztethető, hogy a D mire utal.) Ott az egyik alak (a fickó) neve egyértelműen kiderül. A többi meg kikövetkeztethető a történések alapján.
-
KubanitoS
veterán
válasz
whitezo88 #1075 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek, bár a Mass Effectben szerintem inkább a kék a domináns. A két játéknak nem sok köze van egymáshoz. Más történet, más minden, de mégis. mintha ugyanabban a világban játszanál, csak más karakterekkel.
Mondjuk ez nem baj, mivel imádom a Mass Effectet.
-
polonic
félisten
válasz
whitezo88 #1062 üzenetére
Spoiler
Nem kell ott kódot keresni. De van pár helyen pocket secretary. Inkább hekkelj mindent, amit tudsz. Legalább xp-t is kapsz érte.
Spoiler vége
----------------
Arra jöttem rá, hogy nem szabad nekem leülni a játékkal játszani. Este 7-kor kezdtem el és fél 2-ig játszottam vele, csak egy fél órás szünet volt közben.
Ez már durva.
Nem volt még ilyen egy játék esetében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest