- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Kiolvastam a könyvet. Nekem nagyon tetszett. Kb. a könyv felénél tart ott a történet ahol a játék kezdődik. Akinek a játék bejött és szereti a témát annak ajánlom.
-
Xaels
félisten
Valaki kiolvasta már a Deus Ex: Ikarosz-hatás c. könyvet?
-
Xaels
félisten
válasz
Dark Archon #1357 üzenetére
Emlékeim szerint Jensen lakásán találsz valami páncélszekrényszerűséget.
-
Xaels
félisten
válasz
FehérHolló #533 üzenetére
Lehet megpróbálom, de nem fűzök hozzá sok reményt. Lett volna még 1-2 cucc amire lehet beneveztem volna náluk, de ezek után... Persze ha neki büdös a Magyar ember pénze.
-
Xaels
félisten
válasz
FehérHolló #530 üzenetére
Kipróbáltam és ez az üzi fogad nagyban piros alapon fehér betűkkel: "Sorry, “DEUS EX : HUMAN REVOLUTION - AGGRESSIVE MODE” doesn’t ship to Hungary" - Mondom a Q....
-
Xaels
félisten
[link] Ez egész pofás és jó lenne tudni, hogy ide is feltétel nélkül szállítanak-e. Lehet berendelek innen
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #498 üzenetére
Nem mindig. Tapasztaltam egyéb hasonló holmi beszerzésénél. Na de mindegy. Majd meglátom.
-
Xaels
félisten
Nem tudom, de a Shadowrun világban is lenne potenciál, ha nem cseszik el mint a legutolsó próbálkozás. A cyber beültetések és az ősi mágia vegyítése baromira izgalmas lehetne jó tálalásban.
Bp.-esn nem tudtok rendes boltot ahol esetleg lehetne beszerezni Deus Ex-es pólót vagy valamit? A hivatalos oldalon van, de elég drága alapból és arra még rájön a szállítás is.
-
Xaels
félisten
Pont ugyanaz. Árban nagyon jó moduláris táp és a picike NZXT Vulcan-ba kell is.
Spoilerveszély:Ma végre megvolt Barrett nekem is. Olyan téren csalódás kicsit, hogy inkább ügyesen kell likvidálni mint ésszel és az a tipikus klasszikus Boss. Lődd ahol éred kb.
Amúgy a történet és a csavarok nagyon tetszenek. Rég találkoztam olyan játékkal amiben ennyire odafigyeltek a részletekre. Már csak abban reménykedem, hogy ez a banda ráteszi valahogy a mancsát a Shadowrun jogokra és összehoznak valami hasonló kategóriájú játékot abból is.
-
Xaels
félisten
Na 3 nap után végre megint játszhatok vele. Nagyon vártam már
Bionicman. GameShop [link] a bolt a 4-6os vonalán a Mechwart liget és a Széna tér között van.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #431 üzenetére
automatikusan kijavít néha és ha nem veszem észre ez az eredmény. Mert telefonról irok
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #429 üzenetére
hülye T9 szótár
-
Xaels
félisten
válasz
Plazmacucci #404 üzenetére
A textúra élességért felelős opció az Anisotropic Filtering. Én ezt alapból minden játékra ráeröltetem a CCC-ben.
Amúgy tény, hogy nem a legszebb játék bizonyos szemszögből, de itt végre nem csak papíron létezik a tesszaláció és maga a világ nagyon hangulatos, kidolgozott és a részletekben van a lényeg. Ez nem Crysis ahol mindent az arcodba tolnak. Az atmoszféra mindenért kárpótol.
-
Xaels
félisten
válasz
Komplikato #309 üzenetére
Ja sajna kevés demo van. Én még a Space Marine demonak is örültem.
-
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
Iszonyatosan jó a játék. Az elején buktam egy mellék küldetést egy rossznak tűnő döntés miatt, de most emiatt jó kódokhoz és jelszavakhoz jutottam hozzá.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #250 üzenetére
De nem töltődik gyorsan vissza csak ha fejleszted és amikor vannak 2-en 3-an akkor szviattyú van
Hard-on nincs Automata Mentés?
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #248 üzenetére
Dehogyisnem. Ahhoz kell valamennyi nafta legyen az elemeidben. Ha csutkára vagy merülve akkor nincs, már tapasztaltam.
-
Xaels
félisten
Rendesen lefáradtam agyilag a játéktól. Eddig sikerült úgy játszanom, hogy senkit sem öltem meg, de kifogyott a lőszer a kábító stukkerból és éppen benn vagyok az ellenség vonalai mögött. Lehet hogy itt lesz még vérengzés.
-
Xaels
félisten
válasz
PowerBuldog #231 üzenetére
Alapból F8
-
Xaels
félisten
válasz
PowerBuldog #225 üzenetére
Tudtommal igen. Mivel az Új API-hoz kellenek ezek az új eljárások a régi MSAA-val szemben. [link]
Jajj már minek nézegetitek az fps-t. Én ránézek és ha harc közben nem akad akkor jó
Főleg az ilyen egyjátékosos játékokban.
-
Xaels
félisten
válasz
czundermák #198 üzenetére
Nekem a Serious Sam 2 eleje
Mukorka: mindent érdemes átolvasni, minden helyre érdemes bekukkantani mert van amikor egy belépési kódot így meg lehet tudni. Én mondjuk kitanultam amennyire eddig tudtam a hack-elést így nem nagyon marad zárva előttem semmi. Engem már csak 2 szoba választ el a kijárattól csak ott összesen van vagy 10-12 rendőr akiknek nem szabadna észre venniük. Imádom ezt a játékot.
-
Xaels
félisten
Bele tellett egy kis időbe, de megtaláltam az alternatív bejáratot. Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve lopakodni kell az épületben különben elég sokan vesznek célba. Már az egyik mellék küldit leadtam onnan de a főszál még mindig nincs meg. Nem könnyű, nagyon nem. Rég szívtam ennyire játékkal, de ezt most kifejezetten élvezem.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #182 üzenetére
Nem bánod meg, max a holnap reggeli beesett, karikás szemeket
Mukorka: Hosszú küldi az tény, pláne ha úgy akarod megcsinálni, hogy mindenkit csak elkábítasz. Amikor beszélgetsz a főnökkel bevetés előtt megkérdezi, hogy akarod a küldetést véghez vinni, akkor én a humánusabbat választottam és össz-vissz egy kábító pisztolyt kaptam
-
Xaels
félisten
Tényleg szépen megy, pedig DX11-ben van és Tessalation is be van kapcsolva. A VGA nem pörög úgy mint Heroes6 demo alatt pedig a látvány káprázatos
Na igen én is azon kezdtem, de sikerült többször is meghalni már az elején mert nem gondoltam, hogy ennyire ügyesek az NPC-k és ennyire könnyen halunk. Elszoktam tőle, de egy cseppet sem zavar.
Az Inventory kezelést én is kikapcsoltam, de egyelőre rá kell állni a játékmenetre így hagytam a világító körvonalakat. Majd második kijátszásra kikapcsolom
-
Xaels
félisten
Eljött végre ez a nap is. Gyerekek, az állam keresem annyira jó a játék. Végre valami kihívás, gondlokodós és látványos játék egyben. Az elején a stáblistás-műtős videónál folyamatosan szaladgált a hideg a hátamon annyira jó volt. A játékmenet meg egyszerűen zseniális. Ha ilyen marad a játék a végéig nagyon bánni fogom, hogy nem CE lett belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest