- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
FoxiestFox #1832 üzenetére
60-on is szaggat, v-sync mellett is akadozik, ki-bekapcsoltam a driverben a beállításokat, az sem segített. Witcher 3, Black Mesa is szaggat, Cyberpunk, Dark Souls 3 szépen megy, nem ugrál a GPU órajel. Majd visszaváltok Nvidiára később.
-
-KP-
addikt
válasz
FoxiestFox #1825 üzenetére
le ne törjön a körmöd
-
-KP-
addikt
válasz
FoxiestFox #1823 üzenetére
link?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1819 üzenetére
Nem kell, mindkettőnknek igaza van.
Nehézségi szinttől függ. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1817 üzenetére
Csak az utolsót. Fejleszteni is csak a számát meg a visszatöltés sebességét lehet csak. Legalábbis én így emlékszem.
-
Hunork
veterán
válasz
FoxiestFox #1812 üzenetére
A fiamnak sem. Rám csak most került sor.
Tényleg másnál is volt, utána néztem természetesen. Vagy csak valóban én voltam az Ultra-hardcore játékmenet tesztalanya.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1804 üzenetére
Namir ellen működött, de az egy bug volt, amit később javítottak.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1791 üzenetére
egyébként terminátor módban mennyire teljesíthető/nehéz a játék?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1785 üzenetére
stealth megvan, hack lvl. 3-ig, nehéz tárgyak megvan, ugrás, esés megvan, falakon átlátás stb. ezek megvannak, vastüdő is, meg a hackek extrái. hal futás nincs, de nem szoktam futkározni. ha futok akkor meg mint a nyúl az első csatornáig, nem érdekel, hogy ki hall meg
hack eszközhöz csak végső esetben nyúlok, mondom, hogy elég sok meg is maradt. igazából nehezebbnek gondoltam a játékot, és tartalékoltam, hogy ha leküzdhetetlen akadályba ütközöm, legyen mivel buffolni.
felesleges volt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1783 üzenetére
jogos, de így is van 3 felhasználatlan praxis pontom az utolsó helyszín elején, már nincs értelme mire költeni, mert így is teljes túlerőben vagyok.
mindig nézegetem, hogy el kellene költeni, csak minek, ha így is mindenkit kézzel szedegetek le különösebb erőfeszítés nélkül.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1780 üzenetére
3-as szintig megvan a skill, a felett meg vagy megtaláltam a kódot leírva valahol (jellemzően ez volt a helyzet, mert molyolós típus vagyok, minden lyukba és zsebbe belenézek) vagy rádobtam egy AUD-ot, így is maradt a játék végére 10+.
Azért érdekes ez, mert amúgy a széf és a gépek kódja is létező, rákerestem neten, és ki is próbáltam őket, működnek, ami azt jelenti, hogy valahol elérhetőnek kellene lenniük, ugyanis a hackelés ha jól emlékszem csak nyit, nem adja vissza a kódot/passt.
@Reno7: be, persze. mondjuk sok értelmét nem látom, ha jól olvastam a wikin csak valami IRL zeneszámra történő utalás, sztori vonatkozása semmi.
-
Maxtreme
addikt
válasz
FoxiestFox #1767 üzenetére
ja hogy lesz később. Akkor nem töröm magam köszi
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1757 üzenetére
nVidiából mi van pariban a 6770-nel? a gtx260 nagyjából ott van teljesítményben, de nem tud dx11-et és fogyasztásban is elmarad.
nem ragaszkodom az amd-hez, csak prociban, mert lapot nem cserélnék.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1746 üzenetére
Persze, a smiley arra vonatkozott, hogy "na akkor most legyek okos, mindneki mást mond". Persze igazából számítanom kellett volna erre, ilyen sok skill meg többféle lehetséges játéksítlus mellett.
Amúgy nyilván mindneki játsszon a maga stílusa szerint, én sem szemellenzővel csinálom ugyanazt, mint amit egy adott guide ír, de ahogy látom nincs lehetőség az elköltött skill pontok újrakonfigurálására (már ha jól látom), attól meg nincs zavaróbb szerintem, ha rakás dologról lemaradsz (mint pl itt, új útvonalak, jutalmak stb), csak azért, mert rosszul használtál fel 4-5 pontot a játék elején, mert fogalmad nem volt ugyebár arról, hogy tényleghesen menniy haszna lesz a szóban forgó skilleknek a játék során.
DeFranco: Ezt vagy ezt nemtom olvastad-e. Igaz, hogy a beállításoknak nincs a legtöbb esetben drasztikus jelentősége, de azért van egy-két feature ami durván lehúzhatja a teljesítményt például az SSAO.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1751 üzenetére
nem tudom felmérni az erőviszonyokat ahhoz képest, amit írsz sajnos.
az biztos, hogy nagyon durva fps dropok vannak főleg az utcai részeken, bőven beesik tizenx fps-re a játék tartósan, rendesen szaggat, bosszantó. nem vagyok egy fps fag, elég lenne egy decens 25-30 fixen.
a keret nyilván minimális, nem szeretnék sokat költeni a fejlesztésre, tehát az a pontot keresem ami a legolcsóbb, de még megbirkózik a játékkal korrektül.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1746 üzenetére
Ezzel egyetértek. Ki kell alakítania mindenkinek a saját stílusát. Nekem pl nem volt szükségem a falak átütésére, és a nehéz dolgok emelésére sem.
Mondjuk az is igaz, hogy minden apró sarokba benéztem, szóval nekem 50 óra körül volt a végigjátszás.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1744 üzenetére
Guide-okban azt írják, hogy a falon átlátás felesleges, mert arra ott van a map, az is bőven elég, mérges gázos veszély meg alig van a játékban
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1740 üzenetére
Jó, ilyen alapon akkor végtelen ideig lehet lenni vele.
Második végigjátszásom nekem is biztosan lesz, a DC (de az már lehet angolul, azért vannak félrefordítások a magyarításban meg eléggé...hát magyarul furán hangzó, nyers szövegek...mondjuk ha nem hagyok sok időt a két walktrough között lehet nem is kellene sokat szótárazni).
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox #1720 üzenetére
Ahum. Magyarul mindent a helyén kell kezelni.
Hát, ha a Fall nem volt teljes érétkű játék PC, remélem a Mankind divided duplán az lesz.
Köszönöm a válaszokat.
-
Zolás
addikt
válasz
FoxiestFox #1713 üzenetére
Értem. Még eddig nem játszottam a játékkal, az akkori gépemen nem ment rendesen, most meg nem szeretném megszívatni magamat. Akkor beaktiválom a dc kódot, és játszom vele rendesen.
Mindenkinek köszönöm a választ -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1713 üzenetére
Egyetlen baj szerintem a Missing Linkkel, hogy így integrálva nagyon fel tudod tápolni Jensent és a végére szinte maxon lesz minden aug. Kicsit finomíthattak volna az xp szerzésén, de amúgy tényleg bele kellett rakni, így kerek a sztori.
-
hulio86
csendes tag
válasz
FoxiestFox #1690 üzenetére
ha minden párbeszédet ki akarok szótárazni sose érek a végére a játéknak
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1686 üzenetére
Witcher 3 után kapcsolnak majd rá asszem, volt is hír, hogy utána átcsoportosítanak embereket arra a projektre. 2016-os megjelenést nem tudom, hogy fogják-e tudni tartani...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1684 üzenetére
Erről is írtak egy keveset:
"Some of you have had concerns that “Universe” meant “MMO”. Rest assured, it does not. Deus Ex Universe is the name we are giving to the fictional world and the rich lore we are creating for it, which will of course include core games, as well as any other projects that will help bring the world of Deus Ex to life."
Szerintem egy olyan rendszert kell elképzelni, mint ami a Human Revolution - The Fall - Icarus Effectnél volt, vagy a Final Fantasy univerzumnál a VII - Crisis Core- Advent Children esetében, tehát hogy különböző csatornákon és platformokon mesélnek el egybefüggő sztorikat. De igazából manapság már a legtöbb top kategóriás sorozathoz készülnek könyvek, képregények, rajzfilmek, filmek, amik egymásba kapcsolódnak, pl.: Star Wars ugye, vagy Mass Effect, Halo, Witcher, itt meg az egészet közrefogja ez a Unvierse elnevezés.
Viszont lassan érne már egy bejelentés a kövi játékról, remélem legkésőbb jövőre az E3-on lehull róla a lepel, mert már nagyon várom. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1680 üzenetére
Nem tudok róla sajnos.
Bár a Square amilyen ütemben jelenti be a játékait, ha mondjuk az E3-on jönne róla info, már jövőre megjelenhetne. Szép remények...Más: itt egy videó, csávó kielemzi Adam lakását. Érdekes.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1675 üzenetére
Igen. Mondjuk ez a "papírforma", várható is volt, a két szegmens, ahol a robotika fejlődik a haditechnika és a sporttechnika. Mint a Deus Exben is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1673 üzenetére
Hm mi? Kicsit morbid, nem?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1669 üzenetére
Elvileg igen. Volt egy Steam topik hozzá és ott azt írták, hogy unlockolni lehet őket ott is.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1662 üzenetére
Persze ha DC, akkor kérdés, hogy nem változtattak-e a viselkedésén.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1660 üzenetére
Sokáig én is szívtam Namir-ral. Aztán végül Stun Gun-nal leszedtem... Annyira elbizakodott ugyanis, hogy hajlamos megállni egy helyben. Ha jól emlékszem 17x kellett rálőnöm azzal a nonlethal cuccal.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1655 üzenetére
van a sztoriban jelentősége?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1653 üzenetére
későbbre nem marad akkor. meg béna is vagyok
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1651 üzenetére
hát, az energiatöltővel nagyon deficites vagyok, nagy nehezen összekapartam 10 csokit, sokáig csak 5 volt, igaz volt mellé egy hordó is, végszükség esetén használom csak.
őszintén szólva végignéztem amint felrobban a gép, esélyem nem volt, meg le is fagytam, hogy akkor most mi van, majd lehet ha lesz második (erőszakos) végigjátszás, akkor nekik megyek
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1647 üzenetére
akkó' jó, ott fogok állatkodni
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1644 üzenetére
és gondolom a hagyományos, nem DC esetében pedig tök független a két rész egymástól, azt csinálok a ML-ben amit akarok, nincs hatással a fő játékra sem az augmentációk sem az achik sem semmilyen szempontból?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1642 üzenetére
Az teljesen korrekt, lehet lesz is még pár dolog, amit inkább máshogy osztok el.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1624 üzenetére
kettőre álltam rá, revolver és pisztoly, harmadik lethal már nem fér
emellett tranq, stun gun meg a peps és a lőszerek, emellett gyakorlatilag már semminek nem marad hely. pár gránát pár müzliszelet és kész
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1622 üzenetére
(amúgy én is lassan haladok, mert mindenhova benézek, minden levelet jegyzetet ebookot elolvasok - legalább gyakorlom az angolt - meg minden centit bejárok amit tudok... de így is rengeteg minden kimarad, gondolom, a faláttörést például csak most tanultam meg... viszont rájöttem, hogy a revolver nagyon jó a nehéz tárgyak meg a turretek mozgatására
)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1615 üzenetére
igen, tranq-al megy, de az már egy könnyítés. megcsináltam én is. csináld meg kézzel
@GypsFulvus2: azt már most látom, hogy mindent meg lehet oldani a játékban mindenhogy, egyszerűen lecsinálom a bokám néha, hogy mennyire sok a lehetőség...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1608 üzenetére
Akkor hülye vagyok, nem tudom miért írtam Ausztráliát...
Azt a szobát átkutattam én is, de volt azt hiszem két emelet (egy biztos, ahova levitt a lift) ami kérdéses volt, meg is lehetett kerülni.
Amúgy a pacifist achit elrontja, ha a turretet átállítom és az szedi le őket?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1604 üzenetére
Remélhetőleg lesz következő rész és nem csak mobilfronton erősítenek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1602 üzenetére
Szerintem lehetnének nehezebbek. Ebből a szempontból az Arkham City az etalon számomra, ott kreatívak meg nehezek voltak a boss fightok. Itt a kevesebb több lett volna, egyszerűen annyiféle lehetőséged van kijátszani őket, fegyver nélkül is két perc alatt le lehet zúzni Barrettet, 0 kihívás van mindegyikben. Nem teljesen értem, hogy neked ez miért jó, dehát ízlések és pofonok.
Amivel nem jutottam dűlőre, az ez a duplacsövő sörétes. Annyira gyenge valamiért, hogy az szörnyű, egyszerűen nem éri meg lecserélni a rendes sörétest erre. Bár jól néz ki, úgyhogy megtartottam, de nem használom soha, a revolver mostmár fel van fejlesztve teljesen, azzal aprítok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1600 üzenetére
Mondjuk ez azért fura hozzáállás, tekintve, hogy az alapjátékban a boss fightokhoz vezető út nehezebb volt, mint maga a főellenfél. Azért egy normális játékban ez nem így működik, egy szabvány, ellenségektől teli szobának nem kéne nagyobb kihívást adnia, mint egy agyontápolt főellenfélnek. Szerintem.
Mondjuk enélkül nem lenne mit fikázni, mert más hibája nincs a Director's Cutnak. Volt az a kellemetlen bug meg még néhány grafikai de ennyi. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1598 üzenetére
Hogy jó? Így nincs benne kihívás, hát egyből meghal.
Legközelebb majd az ágyúkkal szedem le szerintem. Meg Barrettet is. A Namir Boss Fightra kíváncsi leszek, hogy oldották meg, az tényleg elég harmat volt mindig is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1596 üzenetére
Jólvan, kíváncsi elszek rá.
Most a Fedorova Boss Fight kicsit csalódás volt, két Typhoon kellett csak neki, mert a második egy olyan kondenzátor bigyó mellett volt és megb*szta az áram. Konkrétan 50 hp-t sem vesztettem és kinyiffant a szerencsétlen.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1584 üzenetére
megvan, igen, köszi
azóta már továbbjutottam, bár hiányzik az a fránya praxispont (véletlenül elnyomtam a meggyőző beszélgetést a tulajjal, és így a lenti pultos mellékküldetése nem adta meg a praxispontot, csak az infót), de már montrealban vagyok. most értem oda...
-
genndy
addikt
válasz
FoxiestFox #1580 üzenetére
Igen, de ezekre a helyekre mind elvisz a sztori is, nem kell külön felfedezni őket, elég akkor is amikor úgyis odajutsz, erre gondoltam.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1576 üzenetére
akkor majd megveszem akkor
drágább nem lesz
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1573 üzenetére
Notórius gyűjtögető-felfedező vagyok, minden sarokba benézek, mindenkivel végigbeszélem az összes lehetőséget, minden kutyaszart kinyitok, képes vagyok 5 gépfegyverért ötször fordulni (hogy ne konvertálja lőszerre), mire egyszer végigviszem, szerintem megunom így is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1567 üzenetére
Spoilerek nélkül kérdezem: kikötőben kis kapszulába be, főszálból ki, missing link végigjátsz', majd főszálra vissza?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1557 üzenetére
Nem egyszer töltöttem vissza
kb. 4 EMP meg a revolver elintézte a dolgot, lőttem még rá valamiket, szerintem azzal a nagy peps skulóval is küldtem rá egyet, de azokra már nem emlékszem, mert éppen sokkos állapotban voltam
Aztán elkapott egyszer amikor közelért, bevitt egy critet, utána meg a maradék pisztolyommal lőttem a fejét mindenmindegy alapon, és szerencsém volt, mert a harmadik-negyedikre onnan már jött a cutscene. Tény, hogy lefeleződött az inventorym, az összes hp visszaállító dolgot elhasználtam, plusz az EMP-k, meg a revolver lőszer.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1555 üzenetére
Sima verzió, megpakolva pár földi jóval, missing link, remote bomb, sniper, stb. Nem tudom ez milyen kiadás, deus ex collectionként nyertem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1549 üzenetére
Hát, akkor nekem marad a régi, ezt kár volt kihagyni a részükről...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1547 üzenetére
A mentés átviteléről te sem tudsz nyilatkozni? Elölről biztos nem kezdem el emiatt...
@HáGé: köszi
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1538 üzenetére
Nekem bejön az új is, bár asszem van egy mod vagy patch, ami a DC-be is visszahozza az eredeti "golden haze" effektet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1536 üzenetére
Azért van különbség
Nem azt mondom, hogy számottevő, de mikor láttam gameplay videókat, rögtön feltűnt, hogy nincs meg annyira az arany szín, meg jóval sötétebbek a belső terek is. -
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1531 üzenetére
Nem vettem meg a DC-t mert nem tetszik az átszínezés a grafikában.
Akkor azt mondod, hogy itt is mindent visz a revolver, mint a Half-Life-ban?
Azt érdemes vinni?
Non-lethal öcsi (pacifist?) már nem lesz meg, mert pár npc-t örök vadászmezőkre költöztetett már valami bug, mert annak ellenére, hogy a tranq.gun-nal kaptak az arcukba, meghótták magukat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1527 üzenetére
Hahaha... user error
Elfelejtettem, hogy azt a nyílpuskát eltettem a raktáramba jó igényesen, hogy maradjon hely az eladandó lootnak, és így nem is volt nálam, amikor le akartam adni a küldetést... miután visszaszereztem a raktáramból, akkor már le is tudtam adni
Amúgy nem tudom, hogy jól csinálom-e, de a következőképpen raktárazok: van egy raktár detroitban a kosárpálya mellett, ami anno valami két gengszteré volt, és lézer- valamit mérges gáz védi. Mivel nem ismerem a sztorit, de számítok váratlan fordulatra, nem hagyok semmit sem a lakásomon, sem a sarif főhadiszálláson, így ami nem fér be, ide, a hozzám nem köthető raktárban tárolom a szajrét.
Spoilerezés nélkül kérdezem: jól gondolom, hogy ha valamit ebbe a konténerbe bepakolok az ott marad? Ez így jó ötlet?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1525 üzenetére
Igen, megtaláltam a táskát a drogot, meg a bandaterületen a padló alatt a fegyverrakást is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1523 üzenetére
Egy ajtó mögött találtam egy szűk folyosón, egy szemétkupacban. A szemétkupactól jobbra két nagy böszöm láda van, az egyik rádőlve a másikra. A GPS vitt oda, és be is adta rá a részteljesítményt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1519 üzenetére
Köszönöm, akkor ezzel nem lesz gond. Bizakodom, hogy ez csak egy bug a Steam áruházban és hamarosan ugyanúgy lehet majd Director's Cuttá varázsolni a játékot, mint a Winter Sale előtt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1517 üzenetére
Azt még hadd kérdezzem meg, nem tudom milyen gépen tolod, de optimalizáltabb lett a játék? Nekem Detroit eléggé szaggatós volt az alapjátékkal (aluljáró kijáratánál meg a lázongás után a Sarif épület előtt).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1515 üzenetére
Én meg hülye voltam hogy halogattam. "Majd ha játszani akarok vele, megveszem az update-et és kipróbálom." Aha lóf*szt.
Amúgy a Director's Cut achievementjei ugyanazok, mint az alapjátéké+The Missing Link-é, igaz?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1513 üzenetére
Nekem nem az kell. Az alap Deus Exet+DLC lehet upgradelni 4-5 euróért. Daa-raa is írta épp csak már nincs ilyen lehetőség a Steamen és senki nem tudja miért.
-
válasz
FoxiestFox #1509 üzenetére
A válasz a kérdésre: nem.
A második látogatáskor már nem férünk hozzá a Sarif székházhoz. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1490 üzenetére
Azért ami azt illeti a The Missing Link története eléggé odaférceltnek tűnik. Sehogy sem illik az eredeti történetszálba és nem is kapcsolódik hozzá.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1488 üzenetére
Nincsenek. Ugyan azok, mint eddig.
proci985: Helyfoglalásban igen, mint írtam 2x annyi hely kell neki, mint a simának minden DLC-vel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox #1482 üzenetére
mármint az éles aknák hatástalanításán és felvételén is elvileg elbukható a dolog.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox #1473 üzenetére
aknákat nem szabad felvenni, én ott buktam el anno.
apropó, directors cutnál van dlc is, ha már megvettem korábban a DX:HR collectorst és a missing link dlct?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1478 üzenetére
Igen, minden benne van, integránsan a játékban. Ergo nem külön játékként van a Missing Link sem, hanem ott, ahonnan eredetileg kivágták. Ergo a hengsha-i kikötői robbantás után.
Annyit még nem játszottam vele, hogy érdemben nyilatkozzak az AI-ról. Grafika nem tűnik többnek, mint eddig.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1476 üzenetére
2x annyi helyet foglal, mint a sima az összes DLC-vel.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1473 üzenetére
Én DIshonoreddel vagyok így, most tolom a "tiszta kéz" Achikat... Komolyan mondom brutál.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1470 üzenetére
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1468 üzenetére
Nem akarok hazudni Neked, de emlékeim szerint én azt sem mertem használni.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1460 üzenetére
Szerintem max a hackelésben hiányozna (na jó meg a gáznál...).
Give Me Deus Ex-en nyomtam, spóroltam a nehézfegyverekkel, vártam egy boss-fightot a végére (még egy turretet is cipeltem a hajóig, hátha Burke után ott vár valami über-boss), de aztán nem kellett semmi...
Nem volt túl nehéz.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1464 üzenetére
Privát Profil; felveszlek.
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1462 üzenetére
-
Kareszovics
addikt
válasz
FoxiestFox #1460 üzenetére
Úgy is elég jó.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1456 üzenetére
Mindkettő. Mozdulni sem tudok, aztán egyszer csak hirtelen visszakapom az irányítást.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1447 üzenetére
A GPU-Z sajnos nem segített...
Give Me Deus Ex nehézségen Barrettet csak úgy tudtam kinyírni, hogy a cutscene után kb. minden 5. próbálkozásra maradt annyi HP-m (hypostimmel persze), hogy fedezékbe fussak...
Többi bossnál nem lesz ennyire gáz, de most majdnem feladtam...
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1445 üzenetére
Megpróbálom.
Nagyon tetszik, első végigjátszás rohanós volt 20 óra alatt, most kezdtem újra legnehezebb fokozaton mindent megnézek/mindent elolvasok/minden mellékküldetést megcsinálok üzemmódban.
Már egyszer nekifutottam a játéknak a megjelenés után, de akkor (valószínűleg) CPU-limit miatt játszhatatlan volt, fájt is a szívem hogy félbe kellett hagynom...
Egyébként a VGA-nál ki lehet lőni ezt a tényezőt, ha tényleg ez a probléma?
-
pylon
tag
válasz
FoxiestFox #1435 üzenetére
Én szemen lőttem valakit azt hiszem egyszer és meghalt
Hong Kongban pedig belesett a vízbe az elájult katona és megfulladtps.: mondjuk factory zero achi bugos a Missing Linkben és nem adta meg (másnak se ahogy olvastam)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #1429 üzenetére
Hát remélem azért megkapom majd, sztem egyszer kétszer meghaltak így véletlenül a formák
A robotnál nem halt meg senki szerencsére, arra direkt figyelmet, a zombik meg majd kapják a peps-et...
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #1425 üzenetére
Láttam én is, fájt a szíves, de gép upgrade-ig nem veszem meg, mert diavetítés, utána viszont mindenképpen, akció nélkül is...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox #1329 üzenetére
ha túl sokat vársz, Malik meghal.
taktikám nekem az volt, hogy kiszedtem a két katonát aki elindulhat a robot felé (egyik a gépágyús), utánna a robot (időben eddigra az első kettőnek feküdnie kell), utánna jöttek jobbra a géppisztolyosok, végül a mesterlövész balra fent.
augmentációk nélkül is meg lehet csinálni, bár úgy a támadók fele nem élte túl
. stun gun annyit nem bénít, hogy két stun között ki tudj lőni egy katonát.
irányítópanellel túl egyszerű lenne
egyébként az a rész pacifisttel messze a játék leghúzósabb pillanata.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox #1327 üzenetére
igen, Maliknál pont az a nehéz, hogy megindul az egyik gépágyús katona, akit még azelőtt kell kiütni, hogy az EMPs robot robbanási hatókörébe essen. azaz: ha a csata végén van ott halott (rákattintva látszik), akkor bukod az achievmentet. egyébként ha az ember erőszakos ráncigálás közben is halhat meg ellenfél.
Pancheában a zombikat nem tudom, szerintem azokat sem lehet kiütni. értük nem jár xp.
ja igen: a játék elején amikot betörnek a laborba, akkor sem szabad megölni senkit, mert akkor sem jár az achi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest