Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Az megmarad az első végigvitel során.
( értettem a poént
) Gondold el, ha 2-3 alkalommal se fedezem fel ugyanazt akkor kimarad egy rész a játékból amit pedig nem engedhetünk meg magunknak. A lényeg hogy másodszorra már jó lenne tudni hogy mit hol találok mert őszintén szólva elég durván lett megcsinálva a Hengsha pályrarész. Több kerülete is van és még mindig totál eltévedt vagyok pedig szoktam térképet is nézni. -
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Persze de akkor hol marad a fun?

Feloldottam hogy két embert is kiüthessek egyszerre hangtalanul cuccot, jóféle. Combat rifle meg már totál fullos. 20 helyett 40 töltény/tár, laser sight, silencer, rate of fire, damage... Szóval keményen ki lehet vele átkozni az ellent

-
-
Komplikato
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Érdekes, a GamStart fórumon is azt írták, hogy csak szürke import lehet. Ezek szerint ha valamit nem a "két nagy" cég hozz be, akkor az nem lehet legális? Mindegy én és sokan mások megvettük itthon. Amúgy is meg lehet venni online digitális verziókat ... meg rendelni is lehetett kintről. Azt is sokan már napokkal ezelőtt megkapták.
-
Pala
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Hát akkor - nincs mit tenni - végső elkeseredésemben felrakom a steamet is.
A Deus Exért megteszem (ha nincs más mód... de lesz
). De pl. anno a HL2-ért nem tettem meg. 
Mukorka: BF3-mat is tervezem megvenni, Legalábbis eddig. Origint még nem ismerem, bár az is szükségtelen/haszontalan program az én szememben, így ódzkodom tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( értettem a poént
) Gondold el, ha 2-3 alkalommal se fedezem fel ugyanazt akkor kimarad egy rész a játékból amit pedig nem engedhetünk meg magunknak. A lényeg hogy másodszorra már jó lenne tudni hogy mit hol találok mert őszintén szólva elég durván lett megcsinálva a Hengsha pályrarész. Több kerülete is van és még mindig totál eltévedt vagyok pedig szoktam térképet is nézni.
). De pl. anno a HL2-ért nem tettem meg.
A régi időkben egy játéknak egy topikja volt, így oda linkeltük az újdonságokat. Sajnos én már ebben őszültem meg, így reflexből mindig is linkelgetni fogok majd.