- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine #352 üzenetére
Az megmarad az első végigvitel során.
( értettem a poént
) Gondold el, ha 2-3 alkalommal se fedezem fel ugyanazt akkor kimarad egy rész a játékból amit pedig nem engedhetünk meg magunknak. A lényeg hogy másodszorra már jó lenne tudni hogy mit hol találok mert őszintén szólva elég durván lett megcsinálva a Hengsha pályrarész. Több kerülete is van és még mindig totál eltévedt vagyok pedig szoktam térképet is nézni.
-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine #312 üzenetére
Persze de akkor hol marad a fun?
Feloldottam hogy két embert is kiüthessek egyszerre hangtalanul cuccot, jóféle. Combat rifle meg már totál fullos. 20 helyett 40 töltény/tár, laser sight, silencer, rate of fire, damage... Szóval keményen ki lehet vele átkozni az ellent
-
-
Komplikato
veterán
válasz
Wolverine #172 üzenetére
Érdekes, a GamStart fórumon is azt írták, hogy csak szürke import lehet. Ezek szerint ha valamit nem a "két nagy" cég hozz be, akkor az nem lehet legális? Mindegy én és sokan mások megvettük itthon. Amúgy is meg lehet venni online digitális verziókat ... meg rendelni is lehetett kintről. Azt is sokan már napokkal ezelőtt megkapták.
-
Pala
veterán
válasz
Wolverine #127 üzenetére
Hát akkor - nincs mit tenni - végső elkeseredésemben felrakom a steamet is.
A Deus Exért megteszem (ha nincs más mód... de lesz
). De pl. anno a HL2-ért nem tettem meg.
Mukorka: BF3-mat is tervezem megvenni, Legalábbis eddig. Origint még nem ismerem, bár az is szükségtelen/haszontalan program az én szememben, így ódzkodom tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Google Pixel topik
- Autós kamerák
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- E-roller topik
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest