Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz mobal #1414 üzenetére

Dobalj ra robbanoaknakat. Az elsotol lebenul, a tobbi lenyomja. 3mp alatt le lehet igy nyomni ha maskepp nem adja magat.

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz Dark Archon #1400 üzenetére

Az egy update a fegyverhez ami csak akkor jelenik meg ha tuningolod is. Ha nincs a fegyvereden lezer es ki van kapcsolva a celkereszted is, azokat helyettesiti. Szoval ha az emlitett ket dologbol valamelyik megvan, akkor ellat olyan feletteb ''hasznos'' informacioval peldaul, hogy milyen messze van a celpont. :D

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz Spet #1391 üzenetére

Na igen, ez a yt video, amiben ott van egy halott. Az a baj, hogy gondolom kulonbozo verziom van mint a videon, mert ha nem nyomom le a ket gepagyust meg a robot ledobasa elott, akkor buko a quest, ugyanis ha a robot ledobasakor meg el a ket gepagyus forma, a bot aktivalasa utan par masodperccel mar koszonhetek is el Maliktol. PEPS stun gun Q es gas granadeval probalkozom, de nem megy egyszeruen.
    Viszont lehetseges jatek kozben valtogatni a nehezsegi szintet? :O
    Marmint levenni konnyebbre utana visszarakni legnehezebbre?
    Meg nem probaltam ki de most ranezek mindjart. Ha ez jarhato ut, problema megoldva. Ugyanis en is azzal bukom, hogy a robot onmegsemmisitoje ol, de konyebb fokozaton van idom a kozeleben levo 1 unitot odebb vonszolni (addigra a gepagyusok mar alszanak) es ugy megoldhato, de ez csak konnyebb fokozaton megy, mert egyebkent vagy agyonsoroz a bot, vagy szetlovi BEE-t, vagy ol az onmegsemmisito. De megnezem a fokozatvaltast es akkor problema megoldva, ha meg nem, akkor non-leathal feladva (tegnap este ujra kinlodtam vele egy sort, de egyszeruen nem tudom osszehozni Give me DeusEx-en... :S)
    Direkt elmentem legkonyebben is Malik megmenteseig (cirka 1 ora mellekkuldik nelkul atrohanva secret skillpointokkal es annyi penzt osszeszedve, hogy a 6 addig vasarolhato skillpont meglegyen, bar igy ott a bibi, hogy ha futva csinalod, nincs annyira kigyurva a skilled, igy valogatni kell, nekem pl gyors futas es ejtoernyo, meg a ket unit leutese egyszerre megvan es ugy siman megoldhato legkonnyebben).
    Bocs, h. ennyit regelek, de tenyleg az agyamra megy a dolog, mert egyebkent mindenhol mashol szinte megoldom az operator meg a ghost extra xp pontokat is, szoval annyira benan nem tolom (raadasul utana ebren nem hagyok ort se, mar ahol mentes/tovabblepes elott megadja es vissza lehet menni -szinte mindenhol)
    No de a masik:
    Nem automatikus mellekkuldetesek:
    megzsarolni a rendort a kapitanysagon
    a gyilkos fegyver
    a gyilkossag beismertetese
    Ezen kivul van mas?

• JCD.Gyros

csendes tag

SPOILER!
    Ha figyeled a radiokommunikaciot, nem kell keresgelni, konkretan kozli veled Pritchard az elso nem siman megkapott mellekkuldetest, a masodikra meg konkretan felker Malik.
    Ha tevednek javitsatok ki, de en ket mellekkuldivel talalkotam ami nem jott automatikusan (szinte) a Jenny/Omally-s es a gyilkossag felderitese kinaban.
    A falatuto skill viszont nem art, az ujabb vegigjatszas soran 2 extra praxist talaltam ennek koszonhetoen (tobb is van, csak azok nem falak moge rejtve, ha jol emlekszem 5 vagy 6 eztra praxist lehet talalni), ami bar a jatek vegere ezek nelkul is kimaxolhato Jensen, de a jatek elejen nemi kenyelmi pluszt adnak.
    A fonokharcokra talaltam univerzalis megoldast, ha valaki ott akadna meg: fragmention mine. Pusztan az elvezet kedveert erdemes lenyomni mind a 3 boss-t, de ha nagyon megakadna valaki, a robbanoakna a megoldas: az elso utan addig kell rajuk dobalni a tobbit, mig fel nem dobjak a pacskert. Azert az akna a legjobb, mert bar a tobbi robbanoszer is okoz stun-t, de neha random kiszabadulnak es odebbszaladnak (kiveve az elsot, az egy tolato kamion sebessegevel mozog), ebben gatolja meg oket a mozgaserzekelos akna.
    A harmadik vegigjatszas utan azert mar talalni bugokat boven, amik felett elsiklik elsore az ember, de minthogy a legtobb felett el lehet siklani, nem annyira szembeotloek, bar egy ketto vicces azert akadt. A kedvencem az volt, hogy egy bandatag hirtelen eltunt a terkeprol (hostile allapotban), de megtalaltam felig beesve egy falba (fuggolegesen), gondolom a bug bealltakor eppen tuzelhetett, mert ugy talaltam ra, hogy folyamatosan lott machine pistollal tarcsere nelkul. A masik idegesitobb mint szorakoztato. Gaztamadas alatt fuldoklok hostile allapotban hajlamosak eleg gyarkan megfeledkezni rola, hogy ok most eppen fuldokolnak es ha a latomezejukbe kerul az ember, hajlamosak egy-egy mesterien megeresztett headshot erejeig abbahagyni a fuldoklast, majd ismet raebredni, hogy fogytan az oxigen es ajultan osszeesni. Azt azert kosz.
    Kerdes: valaki meg tudta oldani non-lethal modban Malik megmenteset Give me DeusEx fokozaton? Ha igen, had kerjek videot, mert bar a yt-n van ra probalkozas, de a robot onmegsemmisitoje ott ol egy enemyt.
    En masfel oran at probalkoztam vele, utana feladtam (konnyebb fokozaton megy).

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz Spet #1355 üzenetére

5 percnel tobb ido telt el, senki nem irt, mar feltem halott. Nem serto, teljesen ertheto es jogos, az egyrol azert irtam, mert rengeteg kommentben tette mas, igy nem is kerestem kulon topicot neki. Nem vagyok nagy forumozo, igazabol egy-ket munkaval kapcsolatos illetve politikai platformon kivul ez eletem elso foruma, de azok alapos megfontolas es szerkesztes utan kerulnek velemenyezesre, ezentul majd ekepp cselekszem itt is.

• JCD.Gyros

csendes tag

Modositok, mert rosszul emleketem. Elso Boss-nal is ajtonyitas utan rogton fight, szoval oda se visz senki turretet, csak a harmadikhoz viheto be, de ott sincs sok ertelme, ket oknal fogva. Egyreszt konnyen kinyirhato, masreszt az atvezeto video a terem tulso felere rak mint ahol a liftbol kiszallsz es teljesen felesleges elcsalogatni oda, mikor mas modszerekkel siman lenyomhato, raadasul ha cloack-ot aktivalja a turret bambul mig te megsulsz a plazmatol.
    10mm: ujrajatszok es elso bossnal 500 ammo plusz a 22 a tarban. A revolvert mindenkeppen megtartom, meg nemi minimalis robbanoszert de azt is akna formajaban helytakarekossagi okokbol. Hajodokk kornyeken kezd ritkulni hozza az ammo, de onnan meg mar nincs messze a vege, majd meglatom lehet-e kitomni fullra magam ammobol, de szerintem igen. Egyelore mig van hely olom a nepet mas weaponnal is, hogy takarekoskodjak a loszerrel, majd kiirom, hogy mennyit sikerul osszetakarekoskodni loszerbol a vegjatekra. Kiemelkedoen a legjobb fegyver.
    Nem jatszom ujra most az 1. reszt, de ott is lehet, hogy tevedtem, ha kimaxolod a skillt es a weapont, lehet, hogy nem kell MJ12 supersoldiernek es MIB-nek sem ket headshot, csak egy, de erre nem fogadok.
    Konkluzio: aki turrettel kinyirja az elso ket Boss-t az vagy hackelte a programot igen csunya modon, vagy nem tudom mit csinal sokkal jobban mint a tobbiek, vagy csak szimplan fullentett egyet, hogy vagany legyen.
    Multi kiegrol senki nem tud semmit? Jo lenne online agyonlovetni magam parszor. :D

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz Cray Tyler #1181 üzenetére

Sokmindenben egyetertunk, de a KIRALY A DEUS EX ELSO RESZE!!! :D

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz madgie #1278 üzenetére

Sehogy. Sok itt az ertekes info, de sok az eroteljes tulzas is, meg a megalmodott elmelet. Mar nem tudom kinek a kommentjeben olvastam, hogy legalabb egy oranyi jateka bukott be a steam frissites miatt, mert az bezarta neki a gamet ( :O ). Gondolom akkor csak nekem van olyan verziom ami parpercenkent autosavel.

• JCD.Gyros

csendes tag

válasz -KP- #1263 üzenetére

Az elsohoz es a harmadikhoz okes, mert mindketto a helyisegbelepes utan ajandekoz meg a megaloman monologjaval, de a csajnal az ajtorakattintaskor mar jon is a vid es ugye ajtot nyitni csak ures kezzel...

• JCD.Gyros

csendes tag

GeForce 8600
    Acer aspire5920G

Problema nelkul 1024-en, nagyritkan pillanatnyi megakadas varoson atfutaskor, de amugy semmi problema a game-val. Es elmeletileg a laptopom alig erosebb a minimalis hard-igenynel.

Szoval :C Acer!!!

• JCD.Gyros

csendes tag

Na csak azert regisztraltam, hogy hozzaszolhassak par dologhoz... :D

Nem jatszom sok-sok eve, de most kicsit visszakockulok a game-univerzumba a DeusEx3-nak koszonhetoen, mert az elso resze velemenyem szerint minden idok egyik legjobban sikerult jateka. Ronggya nyomtam, realistic-on is rutinbol toltam es multiba is szidta mindenki kedves edesanyam, mert szociopata mod rakattantam a gamera, szoval multiba is alaztam. Az elso reszhez szolnek hozza eloszor (a masodikrol inkabb nem mondok tobbet, mint, hogy ket ora szenvedes utan toroltem az emlekezetembol is, csak par toredekfile maradt, ami emlekeztet, hogy ne nyuiljak soha tobbe hozza).
    Simons NOOB! Van neki pajzsa, de ha GEP-gunba a foszforos raketat toltod 1 db nem telitalalat kivegzi oszt jonapot... A szemelyes kedvencem az egyben (is!) a 10mm-es, a botok es az allatok kivetelevel mindent visz. A szupersoldierek az MJ12-tol es a MIB-ek is 2 fejlovestol fekszenek, mire felemelnek a fegyveruket halottak. Shot gun csak multiban kis zart teru palyakra volt valo, egyeb haszna semmi, az assault rifle nem egy rossz fegyver, felteve ha kifogyott a 10mm ammo. :D
    A 3-hoz szeretnek szolni par szot mert nem birom magamban tartani. :):):)
    A legtapabb itt is a 10mm, ha arra toltok minden sebzesnovelo upgratet (nomeg panceltoro, de ugye az evidens...) meg a hegesztomaszkos bandatagok is 2 headshottol fekszenek. Legnehezebb fokozaton persze. A raketaveto jo, epp csak ammo nincs hozza, max. 10 raketat ha talaltam (bar nem figyeltem, hogy kereskedok foglalkoznak e heavy cuccal) az egesz jatek soran. :O Tescos-Zsomle jegyezte meg, hogy jo a lezer, csak gyorsan eszi a loszert. Ez igaz. De nem feltetlenul. Headshotra kivallo (igen headshot fuggo vagyok, mindenki aki nem lett leQzva fejlovestol fekudt el - kiveve aki eletben maradt ugye), szep tomegeket lehet vele likvidalni. A tobbi fegyvert szinte nem is hasznaltam. Parszor sniper, de egyszeruen nincs annyi szabad ter a jatekban, hogy megerje rakattanni (Malik megmentesenel jol jott, a ket gepagyus fejloves, meg a tavolabbi sniper likvidalasa, utana fegyvervaltas es futas a robot ledobasa elott kihelyezni EMP-aknat, mire foldeter, mar az emeleten lehet irtani a maradekot), a CombatRiflet hasznalgattam meg, de csak mert nincs annyi 10mm ammo, hogy csak azzal lehessen vegigtolni a jatekot. :D Nem, nem gyurok pacifistara! :D Jahhh... A Revolverrol megfeledkeztem! Az meg bejovos cucc a robbanoloszerek utan lovegtornyok es botok likvidalasara elsoosztalyu.
    Elnezve az augokat mar a jatek elejen, kiszurtem, hogy mi az ami kell, mi az ami raeros (pl. a typhon nalam csak a legvegen figyelt be, egyszeruen sajnaltam az ammora a helyet az invertoryban, bar a vegen tenyleg jol jon irtani a "bolondokat"). En kicsit cheateltem a szo kevessbe negativ ertelmeben. A jatek elejen kigyurtam magam xp-bol. Ghostba ahol belefer viszonylag kenyelmesen, utana visszaindulas es headshot hegyek, az ugye +20xp/paciens. A hackelesert meg bar ne adna xp-t a game, azzal megy el a fel elet, hogy accept deined... A ghost es marksman cucc kombinalasaval eleg hamar ki lehet gyurni az augokat amiket favorizalsz, utana mar jon, ahogy jon a skill...
    Fontos leszogezni egy apro tevedest, melyben sokan eltek! Celkereszt! Elkezdtem kozepesen a gamet, masfel ora utan ujrainditottam az egeszet legnehezebben es fejvakarva neztem, hogy huuuuu... ez igy durva lesz, mert ugye fedezek mogul nem mindegyik weapon reagal a button3-ra, a monitor kozepere meg csak nem tolok filccel egy pontot, szoval esc, options, gameplay es off-rol on-ra. Szep napot! Celkereszt.
    Szerintem elso boss vicc. 1 emp 1 raketa 1 emp 1 gas 1 raketa 1 tar headshot tuning10mm-el 1 konnyes bucsu. Na a ninjacsaj kicsi szivatott, ott meghaltam vagy tizszer, talan tobbszor, kisse idegesitett is, de kinyirhato, csak ra kell erezni a kis szocske ritmusara. Utolso boss vicc. Raadasul a gyenge poen kategoria. 3 probalkozasbol 3 modot talaltam amivel 1 perc alatt megfekszik, ebbol az elso a legegyszerubb: granade launcher. Rogton a beszelgetos video utan losz ra egyet, majd meg egyett, mar kaba is, ott szedeleg mig a tobbivel ki nem filezed. Par masodperc. Masik eleg egyszeru: emp, komagorcs, egy keves fejre(!) lezerrel meg 1 emp, utana meg le se szallj a lezerrel a fejerol. A harmadikat yt-rol lestem, levegobe ugralas kozben egy Rocky-s maflas es szep almokat.
    Imadtam a jatekot, de kozben bosszankodtam is nem keveset. Foleg a boduletesen primitiv AI miatt. Nem allok neki sorolni az ostobasagait, mert holnapig er a lista pedig meg csak ma van. Nagyon nagy csalodas volt. A masik dolog pedig az, hogy a masodik resz csunya bukasa utan, kb. komplexen leporoltak az elsot adtak egy uj dizajnt de ugyanaz. Hasonlosagok: a mecha-skillek ugyanazok szinte mint a nano cuccok, csak tobb reszletre lebontva. :S Malik=Jock a legszebb, hogy mindketten meghalnak ha mi nem mentjuk meg oket. :S 3 boss es a vegjatekban egy kozponti rendszer (Bob Page vs S&M cuccos sexy lady). Mindket reszben. Az infolinkunkon Alex bordzsekire es hosszu hajra cserelte a szemuveget, de nem tobb a kulonbseg, ugyanugy alig parszor futunk ossze mindkettejukkel mindket jatekban es jo, hogy vannak, mert osztjak a mi merre hany metert, de ennyi, raadasul a szupertitkos szuperbiztonsagos headsettunk mindket reszben a jatek haromnegyedenel a tortenet felgyorsitasanak erdekeben nyilvanos telefonna valtozik.
    Javitsatok ki ha tulreagalom a dolgot, de szerintem egy zsenialis jatek sok evvel kesobbi remake-je az uj epizod (helyszinek es kuldetesek kozotti parhuzamok tomkelegevel pl. Hajodokk elso resz, harmadik, meg a palyak szerkezeti felepitese is hasonlo... a kinai team melygarazsbeli buvohelyerol meg amint betettem oda a labam, az ugrott be, hogy csempesz buvohelye is pont igy nezne ki, ha nem 10 evvel korabbi technologiaval programozzak le.), nem tobb. Felreertes ne essek, elszorakoztatott, de attol meg a ket fenti kritika nagyonis helytallo szereny velemenyem szerint, az utobbi pedig megfosztott az ujdonsag varazsatol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés