- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1804 üzenetére
Namir ellen működött, de az egy bug volt, amit később javítottak.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #1771 üzenetére
A második hengsha-i látogatás vége egyébként az a jelenet.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1746 üzenetére
Ezzel egyetértek. Ki kell alakítania mindenkinek a saját stílusát. Nekem pl nem volt szükségem a falak átütésére, és a nehéz dolgok emelésére sem.
Mondjuk az is igaz, hogy minden apró sarokba benéztem, szóval nekem 50 óra körül volt a végigjátszás.
-
törölt tag
Csak a Dx-ekben a boss, mint olyan egy eleve nem létező dolog volt a HR előtt. Maximum a leges-legvégén a végkifejletnél szembesültél ilyesmivel, de soha nem voltál rákényszerítve igazából a brute force megoldásra. Talán csak az IW-ben az Omar befejezés (kill everybody) volt ilyesmi.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1662 üzenetére
Persze ha DC, akkor kérdés, hogy nem változtattak-e a viselkedésén.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1660 üzenetére
Sokáig én is szívtam Namir-ral. Aztán végül Stun Gun-nal leszedtem... Annyira elbizakodott ugyanis, hogy hajlamos megállni egy helyben. Ha jól emlékszem 17x kellett rálőnöm azzal a nonlethal cuccal.
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #1504 üzenetére
Akkor mikor először végigjátszottad nem nézted végig a legvégén a stáblistát és az utána levő outro-t. (Ehhez egy achi is kapcsolódik, The D Project néven. Azt is könnyen kikövetkeztethető, hogy a D mire utal.) Ott az egyik alak (a fickó) neve egyértelműen kiderül. A többi meg kikövetkeztethető a történések alapján.
-
törölt tag
Mert mikor aktiválták az új biochipek extra funkcióit, akkor azok folyamatos változásokat idéztek elő. Elsőre ugye csak funkciózavarok. Aztán szép folyamatosan romlott. Adam esetén az egész folyamat csak pár percig élt, mert Megan megszervizelte. Na ez az, amit az átlagaugmentáltaknál nem tudtak megoldani. A végső fázis volt a megőrülés. És ahogy Darrow mondta is, a cél a zavarkeltés volt, amit így sokkal hatékonyabban el lehetett érni, mint egyszerű funkciózavarokkal. Ezzel Darrow igazából azt akarta bizonyítani, hogy bármit megtehet az emberekkel, mivel egy központosított rendszer útján hatalma van felettük. És Ő mag ais felismerte, hogy ezzel mennyire vissza lehet élni. Máshogy pedig nem tudta bizonyítani ezt a világ számára a jelek szerint.
-
törölt tag
Annyira szervesen azért nem. Kb az az egyetlen része, ami kapcsolódik a fő történeti szálhoz, de az meg csak egy nagyon kicsi részén a DLC-nek is.
A "zombis" rész alatt gondolom a bekattant augmentáltak értendőek. Nos arra nagyon is megvan a magyarázat, mégpedig a módosított biochip. Amit ugye mi magunk is beszerezhetünk, és Namir ellen bizony okozhat némi kellemetlenséget. És az egésznek ez volt az alapvető célja. Ráadásul ha nem illik bele, akkor nem tudom, hogy miért említik már a bevezető videoban is.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1490 üzenetére
Azért ami azt illeti a The Missing Link története eléggé odaférceltnek tűnik. Sehogy sem illik az eredeti történetszálba és nem is kapcsolódik hozzá.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1488 üzenetére
Nincsenek. Ugyan azok, mint eddig.
proci985: Helyfoglalásban igen, mint írtam 2x annyi hely kell neki, mint a simának minden DLC-vel.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1478 üzenetére
Igen, minden benne van, integránsan a játékban. Ergo nem külön játékként van a Missing Link sem, hanem ott, ahonnan eredetileg kivágták. Ergo a hengsha-i kikötői robbantás után.
Annyit még nem játszottam vele, hogy érdemben nyilatkozzak az AI-ról. Grafika nem tűnik többnek, mint eddig.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #1476 üzenetére
2x annyi helyet foglal, mint a sima az összes DLC-vel.
-
törölt tag
válasz
Cray Tyler #1181 üzenetére
SPOILER
Valahogy nem érzem szükségét, hogy minden augmentációt fejlesszek. Amire nincs szükségem, ahhoz hozzá sem nyúlok, hiába gázolok térdig a praxis-okban.
A takedown esetén mutatja is, hogy rövid nyomás sleep, hosszú death.
De, a boltban van egy halott. Mint minden becsületes ember, a földön fekvő halottakat át kel kutatni, és akkor ott lesznek utalások a hogyan továbbra.
Nehéz tárgyak mozgatásával mi a probléma? Te meg bírsz emelni csak úgy egy italautomatát?
-
törölt tag
válasz
polonic #1167 üzenetére
SPOILER!
A Cloak & Daggers egy detroiti sidequest, egy korrupt rendőrt kell lebuktatni.
A Rotten Business pedig Hengsha-ban felvehető sidequest a Hong Hua Hotel-ben. Egy augmentációra kijelölt "working girl-t" kell kimenteni az elrablóitól.
A 4-et nem tudom, még nem értem a végére a játéknak.
-
törölt tag
Mindegyik esetben leírtad, hogyan kell gránátokkal és egyéb robbanó micsodákkal legyilkolni. Ez nem taktika, ez szimplán brute force. (A gránátdobást egyébként hagyományosan ebben a játékban sem tudták értelmesen megcsinálni.)
Semmi finomság, semmi választási lehetőség (ami a DX-ben volt, már amennyiben Anna-t, Gunther-t és Simons-t boss-nak tekintjük).
Ilsyde: Namir esetén a Stun Gun nem minden esetben ugyan annyi idő alatt tölt újra! Minden 3-4. esetben ~1,5x annyi ideig tart. Ez is egy elég szánalmas megoldás.
Egyébként a jelek szerint Jensen aug-ok nélkül még számolni és olvasni sem tud. Mással nem magyarázható, hogy nem tudja mennyi gránát van nála, illetve mennyi muníció az adott fegyverhez.
-
törölt tag
válasz
proci985 #1132 üzenetére
A bossfight-ok esetén nincs semmiféle taktika: gyakorlatilag csak a legnagyobb rombolóerejű fegyverekkel van esélye az embernek. Én meg nem fogom feltölteni az inventory-m >2/3-át ilyesmikkel, és a hozzájuk való munícióval csak azért, mert szükség van rájuk a játékidő <1/10000-ében. Ezek a bossfight-oknak nevezett micsodák totálisan megsemmisítik a játékélményt.
Ez nem Final Fantasy, hanem Deus Ex. A SE meg tartsa meg a hülyeségeit magának. Nyilván ők erőltették bele ezeket a mutrákat.
-
törölt tag
Egyébként teljesen okosan az ember még csak azt sem tudja éppen él-e vagy hal.
És ahogy nézem a fegyverek újratöltési ideje is Namir igényei szerint változik... Ekkora hokit.
Az is biztos, hogy erre a játékra én egyetlen további fillért sem költök. Majd ha ingyen dobálják utánam a DLC-ket (és értelmük is lesz, nem úgy, mint az eddigi kettőnek), akkor esetleg foglalkozok velük.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
proci985 #1117 üzenetére
Nem én gyilkoltam le. Stun Gun-nal aprítottam őket. Csak mikor a robot felrottyant, akkor vitte magával az egyiket.
Írhatnám, hogy SPOILER!, de tulajdonképpen nem az. Mind a kettő a jövőbe, egészen pontosan a DX-re utal előre.
Igen, IW-ben voltak érdekes mellékküldetések. És azoknál még érdemben volt hatása is az adott csoportokkal/emberekkel való további viszonyra a döntéseknek.
-
törölt tag
Vajon ha attól pusztul el valaki, hogy felrobban mellette egy általam EMP Granade-del lepukkantott robot, akkor bukom a Pacifist achit?
-
törölt tag
Érdekes, hogy egynémely "próféta" miről beszél a játékban...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #842 üzenetére
A Sonar vision már a DX-ben is megmutatta az item-eket is.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #839 üzenetére
Több helyen is, nálam is aktív volt alapból. Engem rettenetesen idegesített.
-
törölt tag
E-mail-ekben többször is előfordul Morgan Everett és Nicolette DuClaire is. Szóval a DX szereplőiből nem kevés jelen van így vagy úgy.
A tornyokat pedig nem nehéz hatástalanítani. Simán odébb kell rakni őket, mondjuk a fal felé fordítva.
-
törölt tag
válasz
PowerBuldog #782 üzenetére
A lényeg a mondanivalón van...
-
törölt tag
Stun gun-nal teljesen jól lehet ideiglenesen deaktiválni tornyokat, kamerákat...
-KP-: DX-ben tényleg nem töltődött vissza. Voltak BioEnergy Cell-ek, amiket használni kellett.
-
törölt tag
válasz
proci985 #731 üzenetére
Attól is függnek a Liberty Island-en történő dolgok, hogy kiknek tölt fel az ember. Mert Denton igencsak nem akar szóba állni az emberrel, ha valaki másnak. Egyébként meg tulajdonképpen a legkézenfekvőbb megoldás a Helios-os lenne, mert ugye mégiscsak családban marad.
Ha az ember sűrűn cserélgeti a modokat, akkor nem árt végig jóban lenni az Omar-ral (miért akarok mindig borg-ot írni?). Mert van ugye a kollektív tudat, szóval ha csúnyán viselkedik velük az ember, akkor drágábban tud tőlük vásárolni egy ideig.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
Dehogy nem. Az eredeti DX-ben is azt választottad a végén, amelyiket akartad, független attól, hogy előtte mit csináltál.
-
törölt tag
Szerintem ne erőltesd. Az összes verzió valóban neten aktiválandó, mégpedig Steam-en. Ha ezt bármilyen formában megkerülőd, akkor megsérted az EULA-t, és innentől kezdve akár fizettél érte, akár nem, warez esete áll fenn. Innentől kezdve erről a továbbiakban még véletlenül se írj!
Az, hogy problémáid vannak szintén arra utal, hogy nem a legális verzió van a birtokodban.
A további említése mindennek következményekkel fog járni!
-
törölt tag
válasz
czundermák #668 üzenetére
Simons? Ő volt a harmadik klón.
-
törölt tag
válasz
proci985 #657 üzenetére
Simons ellen gyors láthatatlanság, és Dragon's Tooth. Kb 3s-mal a beszélgetés vége után már nem volt probléma.
Anna és Gunther ellen is teljesen elég volt jól "beszélni".
Az MJ12 Commando-kat meg hátulról a hátuk közepébe helyezett Riot prod-dal lazán lehetett hatástalanítani.
katt777: Steam-es játékokhoz nem kell lemez, így NoDVD Patch sem! A DX: HR-t pedig csak és kizárólak Steam alatt lehet legálisan használni.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #542 üzenetére
Ez a "Foxi" a "Foxiest of the Hounds" lenne, Mert nyugodtan legépelhetsz akár mindenkit, a lényeg, hogy soha ne legyen riadó.
-
törölt tag
Néha a meglevő jelszó ellenére csak passzióbol is hekkelek.
De ezekkel az elbaltázott boss fight-okkal ki lehetne kergetni a világból.
Egyébként kellemes játék.
-
törölt tag
válasz
Komplikato #62 üzenetére
Tömegben nem is nagyon érdemes használni...
A sokkoló meg egészen jól használható, tipikus lopakodós fegyver. Még az MJ12 Commando-kat is simán le lehet vele gépelni.
-
törölt tag
válasz
Komplikato #60 üzenetére
Melyik kábítófegyverről van szó? Mert az első részben ilyen célra nem csak egy eszköz létezett.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #57 üzenetére
A DX1 megvan, szóval nem igazán érdekel, hogy lenne belőle még egy. Pláne, hogy kemény 1€-t spórolnék így is csak az árából.
-
törölt tag
válasz
Komplikato #52 üzenetére
Szóval majd benne lesznek a DLC-ben, csak akkor még egyszer fizethetsz majd érte.
A Soundtrack-eken mindig röhögök. Tipikusan benne van a játék filejaiban, és a CD-re sem kerül jobb minőségben. Ergo egy fillért nem ér. (GoG-on meg extraként tüntetik fel a soundtrack-et és a kézikönyvet is.)
-
törölt tag
válasz
Grave Digger #20 üzenetére
A második részt is a Warren Spector vezette IonStorm fejlesztette. Szóval az sem garancia semmire.
-
törölt tag
-
törölt tag
Az azért érdekelne hogyan folytatják a történetet. A DX:IW végén le lett zárva minden szemszögből. Legalábbis a Denton és Omar féle befejezés mindenképpen lehetetlenné teszi a történet folytatását. A Templar-ból csak nagyon erőltetetten lehetne folytatni, az Illuminati az egyetlen, ami még folytathatónak tűnik.
A hagyomány, miszerint UT motort használ megszakad. (Attól, hogy két játék ugyan azt a motort használja még nem kell feltétlenül ugyanúgy kinéznie, sok múlik az aktuális játék designerein.) Reméljük nem úgy fejlesztik ezt is, mint az IW-t (konzolról portolva PC-re), és emiatt nem lesz egy halom kompromisszum benne. Bár gyanítom az UT3 motor pont a konzolok miatt lett elvetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest