- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #75093 üzenetére
PH!-n is van ám banán
-
goccer
aktív tag
válasz
Kalacskepu #75076 üzenetére
Na látom csak összejött hála a jó égnek
Ez a lendülettel kereshetnél magadnak egy cheater fórumot azt oda írogass inkább a cimbiknek. -
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #75076 üzenetére
A bünöző 50 Cent mehetne a csaló profilra
-
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #75073 üzenetére
Valahol vicces, hogy csalóként ezt viccesnek találod. Ébresztő, egy csaló vagy!
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #75041 üzenetére
Mobilján az gondolom a gamesens cheat fóruma? Miért nem vert egy sallert neki valaki?
-
szebe
addikt
válasz
Kalacskepu #74977 üzenetére
Top grafikát várnak egyesek egy olyan címnél, ahol a Source nem tudta kiszorítani az 1.6-ot, és a GO-nak is jelentős hátszél kellett a kiadó részéről.
A többire meg:
Nézzük meg, milyen címek tudnak megtölteni egy Spodeket, Lanxess-t, MSG-t, vagy bármilyen nagyobb csarnokot/stadiont. Nem sok ilyen van, de CSGO köztük szerepel.
Emellé még odarakom az antwerpi major 2 milliós peak nézőszámot, aztán lehet jönni Apexekkel meg Warzoneokkal. -
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #74957 üzenetére
Szerintem 2022-ben elvárható lenne egy top grafikás csgo
-
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #74947 üzenetére
Miért, Warzone nem competitív?
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #74833 üzenetére
Holnapra megálmodom, steames activity fül alatt láthatod majd.
Diamond viszont nehezebb lesz valószínű mint legutóbb, nem olyan egyértelmű most a navi.
-
válasz
Kalacskepu #74674 üzenetére
Linux alatt a megoldás.
[link]
Nálam megoldódott. -
Spet
addikt
válasz
Kalacskepu #74637 üzenetére
Én is kiváltottam a drágábbakból, de még van 6 napom rajtuk, addig meg még összeomolhat a piac.
-
Spet
addikt
válasz
Kalacskepu #74635 üzenetére
Jelenleg a piacon keves van fent mint latod te is. Ezen felul token ara folott is aruljak ami egyertelmu profit (akar vehetsz jatekon belul ujjakat). Viszont azt figyelembe kell venni, hogy 1 het trade/market ban van rajtuk amikor kivaltod.
Rengeteg youtubernel viszont lehetett latni, hogy nem 1-2 csomaggal fog kivaltani, hanem 100-200 db-t. Kerdes, hogy ezzel majd letorik-e a piacot, ha lejar a market ban, vagy ok is lassan dobjak a piacra, hogy arat fent tartsak.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kalacskepu #74613 üzenetére
Az utolsó, azaz mostani szakaszt szerintem már csak a döntő után fogja.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Kalacskepu #74483 üzenetére
Nekem 8 rémlik az előzőnél, nem?
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #74450 üzenetére
a játék adta lehetőségek kijátszása nem minősül bugnak csak csalásnak szerintem
(kispityuvan eddig is tudott ilyesmit mókázni, aki nagyon szeretett volna)
az viszont nagyon valószínű, hogy fognak még finomítani valamit ezen a funkción (is)
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #74437 üzenetére
meg még után ki tudja hány hétig....
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Kalacskepu #74397 üzenetére
Persze, a személyre szabott cheatek ellen nehéz harcolni, de pont ezért lenne az AI segítség, ami kiszűrné a gyanús mozgásokat. Ez már most is megvan, de ahelyett, hogy egyből kivágná a nyilvánvaló rage-mode-osokat a spinbotjukkal együtt, csak OW-ra küldi őket, hogy aztán nézhessem folyamatosan a hvh-kat.
Miközben vannak ötletek, hogy például össze lehetne vetni az egérből hw szinten jövő jelet a kurzormozgással, így még az 5% aimbotosokat is ki lehetne szűrni, meg el lehetne már végre törölni azt, hogy egy nap alatt 11 report kell az OW-hoz, szóval napi két premade durva csalás "belefér". Meg van egy csomó, más online játékban már bevált csalókiszórás, ha lenne szándék, a teljesen egyedire megírt csalással se menne semmire a használója. -
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #74394 üzenetére
[link] - Ugyanakkor ennek a hatékonysága megkérdőjelezendő szerintem. Mindenesetre úgy reportolok azóta, ja.
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #74369 üzenetére
Okos meglátás.
Ugyanakkor így is lehetsz célpont, ha a barátlistádon vannak gazdagok...
-
válasz
Kalacskepu #74258 üzenetére
Honnan máshonnan, ha nem Oroszból…
-
válasz
Kalacskepu #74207 üzenetére
A Breakout case-ből olyan sok volt és olyan olcsón, hogy kb 80-85%-át az élettartamának 3-5 cent között töltötte, ismerek olyat aki törölte az inventory-ból mert csak a helyet fogalalta és lám, most 2.2eur lett darabja.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kalacskepu #74207 üzenetére
még 2 hét a summer saleig aztán bedőlnek az árak egy időre
-
válasz
Kalacskepu #74197 üzenetére
Volt egy srác Redditen, hogy pont kb. 10 XP híján volt a 21-es szinthez (1 game), erre jött az update, és meg kellett vennie a Prime-ot.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Kalacskepu #74167 üzenetére
TF2 kulcsot 1,5 eur-ért kapni, és nincs rajta trade korlátozás.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Kalacskepu #74165 üzenetére
Szerintem pont én vagyok az akinek ezt nem kell magyarázni. De ha CSGO kulcsot tradelsz akkor ugyanúgy 7 napos tradeban lesz rajta, mint bármi más itemen. Az eredeti kérdésedben meg azt kerestél. Azt ugyan nem írtad, hogy mire kell, viszont látszik, hogy inkább te nem néztél utána a dolgoknak
Legközelebb inkább nézz utána, mielőtt elkezdesz okoskodni.
-
lemusz
addikt
válasz
Hát akkor elfogadnak oké, de ha megnézed több szettet adnak a tf2 kulcsért, ami ráadásul olcsóbb is valamennyivel. Ráadásul likvidebb is, mint bármelyik csgos kulcs, Toncsi se mondott neked hülyeségeket. Mi kérünk elnézést, hogy próbáltunk segíteni, még ha nem is a konkrét kérdésre válaszolva, hanem a megoldandó problémára fókuszálva.
-
Spet
addikt
válasz
Koszonjuk ezt az epito jellegu hozzaszolast. Holnap mar megyek is templomba, annyira megvaltoztatta az eletemet.
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #74165 üzenetére
Te is jobban utána nézhetnél. [link] Hydra kulcsot ami a legolcsóbb nem fogadnak el, a többi drágábbat igen, de jobban kijössz pl. 2db tf2 kulccsal, mint 1 csgossal...
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Kalacskepu #74163 üzenetére
tf2 kulcsokat
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Kalacskepu #74161 üzenetére
aki jártas a témában tudja, hogy kulcsokkal már nem tradelnek
-
válasz
Kalacskepu #74159 üzenetére
kulcsot instant kapod ... nem is értem mit kérdezel
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #73823 üzenetére
-
válasz
Kalacskepu #73779 üzenetére
Igazából amit én leírtam az az "Anti Aim", amit pedig te az a "Legit Anti Aim". Az egyik a földet nézi, a másik meg "elvileg" téged
-
lemusz
addikt
válasz
Kalacskepu #73743 üzenetére
Jelentkezz Kodinál te is egy videóra. Úgy tűnik sokat tudsz.
-
válasz
Kalacskepu #73646 üzenetére
Igen, többek között erre gondoltam. Bár nyilván tudja jól ezt a Valve is, nem tudom, hogy mi lesz a terv ezek után.
-
kristof123
őstag
válasz
Kalacskepu #73638 üzenetére
Én az előző 2 acc-ból kiindulva inkább kivárom vele a leárazást. Bőven mínuszban vagyok. xD
-
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #73610 üzenetére
Hát igen, legalább a tök egyértelmű csalókat tilthatná azonnal a rendszer. Siralmas, hogy a pörgő aimos lejátszhatja a meccset. Azzal, hogy ingyenes a csgo, sokkal több lett a csaló is, éppen ezért nem elég az a hozzáállás, ami a múltban volt.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73590 üzenetére
na akkor lehet, hogy majd nekifutok újra ezeknek a guardian (védelmező) küldetéseknek....azt hiszem, talán az első heti Engage pályás szarakodás óta nem eröltettem ezt a játékmódot
-
kristof123
őstag
válasz
Kalacskepu #73553 üzenetére
Katasztrófa volt az mm, kb csak granyókat vettem, mert mindenki pörgött. : D
"Mondjuk ha eléred a level 21-et még akkor se az igazi, ott is szoktak még azért csalni."
Teljesen mind1 hányas szinten vannak, kb minden 3. meccsen csal valaki. Szinte már az az újdonság ha jó meccset játszunk mm-ben. : D(#73554) bepken:
xDDDDD
Én olyanokkal is játszottam akik gugolva közlekedtek és eltévedtek a mapon. De csúcsidőben jönnek a csalók is rendesen. -
kristof123
őstag
válasz
Kalacskepu #73549 üzenetére
Neeeem. : DD
Tavaly megpróbáltam felhúzni 21re competitiv-el, de pár meccs alatt feladtam. -
kristof123
őstag
válasz
Kalacskepu #73539 üzenetére
Erre nem is gondoltam, így már fixen meg fogom venni a 3. acc-ra is az operationt. Legalább meglesz az is prime.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73539 üzenetére
a küldetések teljesítésével ugyanúgy kell majd non-prime szenvedni, nem?
wjbhbdux! köszi az infot, délután kipróbálom
-
Entonik
junior tag
válasz
Kalacskepu #73473 üzenetére
Buek,szerintem nem.
-
Entonik
junior tag
válasz
Kalacskepu #73469 üzenetére
Azért sokan csaloznak,mikor csak gyengébbek a másiknál .
-
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #73438 üzenetére
Az első három ládát 1 eu fölött adtam el, az elsőt 1,70-ért, de még most is 70 cent fölött megy el. Már pluszban vagyok.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73443 üzenetére
ott is benne van a pakliban, hogy utolsó napon mindenki az akkor épp legértékesebb cuccokat próbálja majd kiszedni, megnő a kínálat, ezáltal beesik mindennek az ára....
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73441 üzenetére
ugye?
rohadtul semmi értelme, de nekem is viszket a tenyerem, hogy be kéne majd húzni egy olyan maszkos havert. csak ugye ott is lutri, hogy mit kapsz...
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73438 üzenetére
gondolom, még rögtön az elején eladott párat, amikor még 1 euró felett mentek. (első nap)
én kockáztatok és kivárok most szerintem. aztán vagy bebukom vagy nem
a vége felé lesz valószínűleg féláras pass, akkor biztosan be fognak esni az árak, de idővel hátha normalizálódik (nekem jelenleg kerek 1 eurós áron vannak fenn a ládák) -
válasz
Kalacskepu #73286 üzenetére
Én még nem találkoztam nagyon ezzel a jelenséggel, hogy lenézne bárki is. Bár direkt kint van a mainem linkje a csgo-s profilomon, hogy azon van ban, aztán még viccesebb ha reportolnak és másolják chatbe...
Amúgy ezt soha ne tegye senki egyébként, mert akkor botokkal addig spamelik az OW-t ameddig a report ID alapján meg nem találják és ártatlannak mondják magukat.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73137 üzenetére
kétlem, hogy ez az állítás így megállná a helyet. max nem hatékonyak a módszerek, amikkel próbálták visszavetni a csalókat (ami végeredményben hasonló, de mégsem ugyanaz a kettő)
(#73136) lemusz - nem sok reményt fűzök természetesen hozzá én sem nyugi
viszont az, hogy major hiányában nem lesz se belépő, se matrica, se semmiből bevételük...talán kicsit motiválja mégis őket abban, hogy akármilyen contet kijöjjön, amivel pénzt tudnak behúzni.
-
válasz
Kalacskepu #73082 üzenetére
Grat, nagyon jó felfogás.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73082 üzenetére
"OW ban-t úgyse én kapok, hanem aki használta." - bocsi, de ez a mentalitás komolyan kiábrándító... sajnálom, hogyha itt kell ezt megtudnod, de nagyon kevés választ el téged, aki tud a csalóról, és fel is használja a tőle "kapott" infót játék közben... attól a játékostól, aki csal - ráadásul nem is valami random emberke, hanem a haverod...
lehet, hogy kicsit teátrális vagyok, de talán még magánál a csalónál is nagyobb kárt okozol a közösségnek ezzel a hozzáállással/mentalitással/viselkedéssel
-
duracell89
senior tag
válasz
Kalacskepu #73090 üzenetére
“Azon pubon fepmentem direkt csalni, mert elegem volt a játékból.”
Óvoda -
Golden9
veterán
válasz
Kalacskepu #73086 üzenetére
Sziasztok!
A másodlagos fiókoddal azért összeszedtél egy banánt.
Y....o 8. szintű
"1 feljegyzett VAC-kitiltás
1340 nap az utolsó kitiltás óta" -
goccer
aktív tag
válasz
Kalacskepu #73079 üzenetére
Ha a haverod lesúgja neked, hogy mi merre, akkor szerinted mit fognak látni OW-ban? Mindegy is látom itt nagyon alapvető dolgok hiányoznak. Sok szerencsét a továbbiakban, remélem mielőbbi felcarryznek a csiter pajtik sheriffbe
-
válasz
Kalacskepu #73079 üzenetére
Attól még közvetve te is csaltál...
Én ha a saját csapatban van csaló, akkor minél előbb rúgatom ki. -
válasz
Kalacskepu #73064 üzenetére
-
goccer
aktív tag
válasz
Klasszikus vérpisti kétszer kitúrják smoke-on keresztül, azt máris azt hiszi, hogy mindenki csal és bekapcsolja, majd még a fórumra is beírja, hatalmas
Tényleg egy vicc mi lett ebből a játékból, én már csak 5v5-öt tolok haverokkal, meg Valorantozok...
-
Dawe966
csendes tag
válasz
Pontosan emiatt töröltem a francba az egészet. Bár én egyedül játszottam, de a legutóbb 3 meccsem full csalók ellen játszottam, valahogy mindenki elkapta azt a prefire-t falon át állandóan, igaz csak nova 2 volt a rangom. Most pihentetem, tudja a fene meddig.
-
válasz
Kalacskepu #73030 üzenetére
-
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #72982 üzenetére
Dehogy játszom jól
Sosem voltam igazán jó, ezért is értetlenkedem a rankomon, amit csak a rankkönnyítés magyarázhat. Valamikor 2015-ben volt egy rankkönnyítés, akkor Sasig jutottam Nova 2-ből.
De most sem vagyok jó, szar egérrel játszom 75Hz-en, és amúgy is alig játszom, mégis lépkedek felfelé. Régen meg amikor megszakadtam, annyit játszottam sem tudtam Sas fölé menni. -
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #72978 üzenetére
Sasban négy vereség zsinórban, majd két győzelem= LEM
Szárnysegédben meg úgy vagyok Global, hogy döntetlenek és vereségek vannak többségben.
-
válasz
Kalacskepu #72955 üzenetére
Igen. Nagyon szuper ez az új anticheat update. Nekem NOD32-vel és a hangkártya programjával akad össze. De redditen azt is írják, hogy Windows Defender-t is untrusted-nek jelöli meg. Köszönjük Valve!
Egyébként itt lehet megnézni, hogy miért nem indul trusted módban a játék (ha valakinek szintén ugyanilyen problémája akad, mint nekem):
x:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<id>\730\local\cfg\trustedlaunch.cfg -
apollo12
veterán
válasz
Kalacskepu #72955 üzenetére
Nagyon jó, tegnap kb 3 al találkoztam akik falat lőtték
Lassan nem érdemes gémelni annyian csalnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest