- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0rZ
aktív tag
válasz
szabog4 #69161 üzenetére
Nem játszottál rajta eleget, azért.
http://blog.counter-strike.net/index.php/2017/09/19342/ -
wjbhbdux
veterán
válasz
szabog4 #32841 üzenetére
sehogy nem működik, mert a valve bannolta a botjaikat. az ilyen oldalak a felhasználók részéről a lopott skinek tisztára mosására jók, az oldal meg lehúzza a jó cuccokat és egy kés helyett visszaad 75 lófasz itemet.
szerződés sem éri meg, mivel random. 1-2 esetben van nagyobb esély jobb skinre, de ott vagy 50 eurónyit kell belepakolni, és ott is jöhet 5 eurós helyette. -
Xero
nagyúr
válasz
szabog4 #15391 üzenetére
Ezért megyek csak premadet. Ma mentünk először ketten randomokkal. Döntetlen. Utána hárman randomokkal. Kikaptunk (na mondjuk ott valami nem volt tiszta az ellennél).
Majd mentünk két teljes premadet. Fura módon azokat nyertük...Annyiszor megfogadtam, de tényleg csak teljes csapattal éri meg a MM. A kártyát pedig holnap beteszem és szerintem szépen lassan előfizetek én is esea-ra.
-
Slystyle
őstag
válasz
szabog4 #11679 üzenetére
Crosshair thickness-t leveszed alacsonyra, hogy meglegyen a narancs csík és az outline-t veszed nagyobbra.
Most néztem meg a WiLDtv-s stream-et, elég szomorú, hogy nem kommentálja egyetlen egy magyar sem, hanem csak kivan dobva a Cpgh hivatalos stream-je. Így nem nehéz nézettségre és követőkre szert tenni...
-
Slystyle
őstag
válasz
szabog4 #11640 üzenetére
Először mikor én elkezdtem GO-zni, akkor csak pub-oltam, mivel nem volt semmi olyan ismerősöm, akivel tudtam volna játszani komolyabban meg persze más FPS játékról álltam át, így szokni kellett a mozgást és annak sebességét, a fegyvereket, pályákat stb., de már akkor is kaptam drop-okat, úgy, hogy még a competitive módhoz hozzá se szagoltam.
Más: Erre figyeljen mindenki!
-
Mate
nagyúr
válasz
szabog4 #11638 üzenetére
A phönixből nem várható, hogy bekerül pálya.
Bravoból se került be.
Beta tesztelésként 2 "gyárinak" szánt pályát beraktak a bravo pályák közé a vége felé.
A phönix pass-al elérhető 8 db pálya, a korábbi Bravo illetve payback pályák szavaztatásával kerültek ki. Tehát a legtöbb szavazatot kapott 8 pálya került be újra.
-
Slystyle
őstag
válasz
szabog4 #11636 üzenetére
Nem kell hozzá competitive skill group, hogy drop-okra legyél jogosult.
panasonic19: Minden fegyverfestés és láda eladható a market-en, persze a nagyjukat kb 0,01€-ért fogod tudni eladni. Egy-két láda/skin még többet ér ettől, szóval először nehéz elindulni, de ha van Operation Pass-od, akkor gyorsabb a wallet feltöltésének folyamata.
szabog4: A Bravo-ba az Overpass és Coblestone csak tesztként került bele, alapból nem volt az operation tartalma. Ha vége van, akkor vége van, de a pályák még pár közösségi szerveren elérhetőek lesznek természetesen.
-
lemusz
addikt
válasz
szabog4 #10973 üzenetére
Nem tudom, de én úgy hallottam nem fizetnek érte. Haverod szerintem a pályakészítőkkel keverte, azok tényleg kaptak/kapnak valamennyit. Skineknél talán a készítő kap egy ingyen példányt a raktárába azt annyi. Ami persze ha gondolom Factory New és rögtön a kiadás napján van, akkor nem keveset ér...
-
PeL
addikt
válasz
szabog4 #9931 üzenetére
Pl.: http://leetway.com/
-
martin.p
tag
válasz
szabog4 #9887 üzenetére
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy emiatt az eljárás miatt csúszik a kép? Ha igen, akkor mivel orvosolható? Csak mert hiába van több fpsem, nem adja... , kevesebb fpsel adja, viszont akadozok, szóval azt szeretném megoldani, hogy adja és több FPSem legyen.
video.txt
"setting.mat_queue_mode" "2"indítási opciók:
-novid -high -threads 2ui: Update előtt volt rendes fpsem, és adta is, csak akkor nem kellett a -threads 2 és a mat_quene_mode 2 parancs...
köszi.
-
Xero
nagyúr
válasz
szabog4 #8882 üzenetére
Meglepő módon a csgolounge a csgolounge.com-on érhető el.
Csak skinekben lehet fogadni. -
Xero
nagyúr
válasz
szabog4 #7996 üzenetére
Fura. Nekem egyedül a memória túlcsordulással volt gondom ha tálcán volt, de az ezt javító update óta semmi baja. A megjelenés óta játszom GO-val.
Szerk: Teszem hozzá két gépen és két eltérő operációsrendszeren is azonosak a tapasztalataim. ( PC adatlapon - Win 7 x64, MacPro - OS X 10.8 )
-
Slystyle
őstag
válasz
szabog4 #7414 üzenetére
A szín jelölések kommunikációhoz és éberséghez jó. Ha tudod, hogy xy haverod lila színű, akkor tudni fogod, hogy merre jár stb. De ez jó random embereknél is, mert akkor szín alapján gyorsan be tudod azonosítani a játékost és annak nevét.
Fps cap-hez pedig: fps_max 150 - a 150-es értéket pedig lecseréled egy tetszőlegesre.
Xero: Hangulatos kis videó lett, tetszik a zene. Igazi jó kis kikapcsolódás lehetett.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
szabog4 #7382 üzenetére
"Nagyon ráálltak erre a fizess módira. Ilyen új láda, olyan új láda, ilyen kapszula olyan kapszula kulcs, DÖGcédula ...miegymás."
Szerintem eddig is ez volt, lásd dlc-k és társai. Amúgy meg, nem kötelező megvenni, és jobb sem lesz ezektől senki. Az biztos, hogy nekünk játékosoknak az lenne a jó, ha játékkal foglalkoznának többet, és nem ezekkel.
-
pr1mzejEE
addikt
-
-
PeL
addikt
válasz
szabog4 #3624 üzenetére
Intel Core 2 Duo 3800+ 2,1GHz
A 3800+ féle jelölést csak az AMD használ. Akkor most AMD vagy Intel procid van?
8GB-nál több RAM-ot venni meg még szinte abszolút felesleges, semminek nem kell annyi RAM. Feltéve ha nem akarsz videót tömöríteni és konvertálni, játszani, videót nézni, zenét hallgatni, internetezni egy időben...
-
Mardel
őstag
-
Mate
nagyúr
válasz
szabog4 #2639 üzenetére
Volt, hogy tesómmal játszottunk 3 vadidegennel egy csapatban. Semmi csapattaktika nem volt, állandóan megöltek minket.
Addig bírtam, mígnem egyik körben tesóm átszól, hogy ezek egymást lövik. Nem is foglalkoztam vele, gondoltam hülye.
Következő körben épp ugranék ki, hogy kikapjam a sniperest, amikor elkezdenek lőni. Nem értettem mi a *asz van, hisz ellenfél nem láthat. Hátrafordultam és társaim lőttek.... Vagyis, hogy pontos legyek le akartak sebezni, hogy hamarabb vége legyen....Annyira felhúzott, hogy következő körben indulásnál leszúrtam hátulról az egyiket. Még le se ért a hullája a földre, már menübe dobott
Szóval sok idióta van.
De volt olyan, amikor kapásból 4-en indultunk. Esélyünk se volt, egy klán ellen nyomtuk. Aláztak minden körben. Csak időhúzás volt az egész, így hát szavaztunk a feladásról. 3 igen és 1 tartózkodással nem lett megszavazva, mert volt egy idióta aki bokrokba bujkált, gondolván feladják majd.... Legalább 8 szavazás volt, de miatta nem tudtuk megszavazni.
Így hát kellet előtte egy kirúgó szavazás is
-
válasz
szabog4 #2269 üzenetére
Ne a piacon vedd a kulcsot 2 euróért, 1.79 körül van ha a ládánál openeled...
Véletlen mi esik ki, asszonnyal eddig olyan 5-t nyitottunk, értelmes (azaz amit használok lövölde során) cucc páromnak esett egy darab (USP-S skin). Többi csak töltelék cucc, el lehet adni 0.1 euróért, 6-7 darabból kijön egy közepesen értelmes valami (aug, sg553, famas, galil), amit használ is az ember.
AK-ra fáj a fogam, de drágák, ha meg drága, legyen stattrakkes, na az még drágább, majd egyszerMeg glock meg usp-s kellene még, távcsövessel mindig is faszkéz voltam, így az kimarad.
Vicc, amekkora baromságnak gondoltam ezt, múlt héten nyomorult skinek miatt CSztem vagy 10 órát. Még is csak ki van ez találva.
Bár a missing mapos hibával (workshop letölti a mapot, majd közli, hogy nincs meg), amit 1 hét alatt nem tudnak megoldani, felcseszték az agyam, plusz van most egy finom kis szerver oldali exploit is, amire eddig 0 reakció, mert minek a pórnéphez szólni.Az FPS-em most jó, az alábbiak után: beta 13.10-es Catalyst, összes workshop map törlése, minden workshop map leszedése kedvencek közül. steam/userdata mappa ürítése, meg a paraméter amit írtatok.
A kifagyás nálam a sok maptól volt, valamelyik hibás volt, aztán mivel a háttérben töltikézi őket ez a csoda, ott elakadt és crash. -
PeL
addikt
válasz
szabog4 #2201 üzenetére
Nekem sem lett volna különösebb gondom a Microsoft egeremmel, kellően hozzászoktam 2005 óta... Leszámítva azt hogy néha fogta magát és egyszerűen elpörgött mintha folyamatosan húztam volna egyik irányba, vagy pl. nem bírta a hirtelen gyors húzást mert a gagyi szenzora miatt random irányba mászkált akkor is, ez sokszor okoz agyvérzés közeli idegállapotokat elhiheted, mikor ez pont a legnagyobb lövöldözések között jön elő. Sokszor nem sok tartotta hogy megfogjam és a falhoz vágjam... Pár hete ezt meg is untam és úgy döntöttem véget vetek ennek, jött egy G400. Ezt ránthatom akármilyen gyorsan, nem pörög el, nem ugrál el mikor úgy tartja kedve. A célnak tökéletes, megfizethető árú, kényelmes, nagyon pontos egér.
-
lemusz
addikt
válasz
szabog4 #2164 üzenetére
Mindegy mit, csak nyögjünk vmit?
Akkor tessék! Teljesen el vagyok hűlve most a prohardvertől. Monitoros topikban elméletileg hozzáértő és tanácsokat osztó fazon olyat állít, hogy 120Hz csak 3Dben van... FPS játékokkal játszóknak meg 60Hz-es, 8-14 ms-es IPS modelleket ajánlanak...
Oké hogy azoknak olyan szépek a színei, hogy szinte "életre kel a kép a vásznon", de ettől nem fogja jobban meglőni játékokban...
-
Arkennys
addikt
válasz
szabog4 #2137 üzenetére
Hát igen, én is úgy vagyok vele, hogy jó esetben megéri, mert eléggé meggyengül a másik csapat ettől, hogy a többiek már nyerhessenek tőlünk. Aztán tépem a hajam mikor pl maradt egy ellenfél mi három emberünkre, és lerambózza őket fél perc alatt, mázli és reflex segítségével, végére marad 5 élete
a boom-os skin nem is olyan rossz, de ennyiből már legalább egy frankó játék kijön sale alatt
-
Arkennys
addikt
válasz
szabog4 #2131 üzenetére
Hát, olyat én is szoktam, hogy egész csapat balra el. Én jobbra, füst plusz csaligránát, és más szögben, mint ahol az durrog, várok kicsit. A megzavarodott kikeveredőket leszedem, utána elmegyek másfelé, amíg még tart a füst. Jó eséllyel másfelé indulnak meg utána, főleg, ha látták hogy elhalálozott, aki bemászott.
Csak magányos nindzsaként elég sokszor leszednek, mindenfelé ugye nem lehet nézni egyszerre, és tipikusan ha kereszteződésnél balra nézek, jobbról tarkómnak nyomják a puskacsövet rögtön.
de annál nagyobb öröm nincs, mint mikor valami sniper fraggyűjtő annyira les a távcsövébe, hogy megkerülve be lehet cserkészni, és közvetlen közelről sörétessel fejbeküldeni. Megfizethetetlen dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest