- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem vagyok már ilyen toleráns, kb. az első CS publik csalóktól figyelem a tendenciát, irtanám őket, ahol lehet (komplett fiók leves, azonos email címmel ne engedjen másik reget, ha van rajta, az is ban)
Ok, ez persze nem feltétlen életszerű, de így meg visszatartó erő nincs, még egy kamu email fiókkal se kell fáradnia.
A VAC meg olyan amilyen, jó ideje nem közlik mikor frissítik, delayed ban van, még az az élvezet se marad meg, mint VAC1 idején, amikor szép kövér betűkkel kiírta, ha valakit csalással kivágott
-
Ahogy írják, a VAC ban végleges, de csak adott játékra. Szóval akár végigcsalhatnám 1.6-ot, majd ha ott ban, CS:Source, aztán ha ott is, még a GO hátra van. Ezért tiltanám egyből a fiókot, akinek fent van több játéka, talán észhez térne picit, meg utána vehetné fel a 100 ismerősét újra, egy kis magyarázkodás keretében.
Ami lejár, azok a kitiltások meccsből kilépkedés meg stb miatt.
Azt nem tudom, az overwatch ban végleges-e, mert anno a Valve nyilatkozta, végleges bant nem adnak emberekre bízva, külső forrásból se vesznek fel senkit VAC banra, mivel az egy teljesen automata rendszer. -
bolcsodal
addikt
Nah. Kipróbáltam okostelefonról (USB tethering) 3G-nettel is. Minden maradt a régi, így az internetkapcsolattal (routerrel) kapcsolatos hibákat el is felejthetem valahol máshol van a baj.
1 hónapja költözött be egy GTX750Ti a gépbe, mint új komponens.....
Leszedem a VGA drivert és újrarakom hátha.
-
bolcsodal
addikt
Némi tapasztalattal elég könnyű eplülöníteni a "bemakkolást" az aim-hack-től. Mondjuk egy no-recoilt már nehezebb kiszúrni. Szerintem a WH is eldönthető. Én szorgalmasan nézegetem a küldött anyagot. Úgy látom, hogy kb. 20%-a az eseteknek elég egyértelmű. A többit pedig dühből irígységből nyomják fel...
-
Coccolino_O
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest