-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Davcell23 #10955 üzenetére
Azt most, hagyjuk, hogy mi a véleményem már megint erről...
Viszont nem értem a dolgot.
Tehát valamiért egyesével adtad át neki a cuccokat és egyesével is utalt? Nem igazán értem miért jó ez, de biztos van rá ésszerű magyarázat.
Viszont nem tűnt fel, hogy nem érkezett meg az első utalás?
Az, hogy te adod először a fegyvert, vagy ő a pénzt bizalom és hiszékenység kérdése.
Elgondolásnak nem lenne rossz, hogy átadsz neki egyet, elutalja a pénzt és ha megérkezett ő utal egyet, te adod a fegyvert és így tovább és így tovább.
Ha tudod, hogy 7 után nincs utalás, miért nem napközben csináltátok és akkor 4 óra alatt kiderült volna a dolog?
Illetve többieknek írom, akik erre tévednek és mindenáron pénzért akarnak skin-t árulni, hogy vegyék már a fáradságot és csináljanak már egy rohadt paypal-t! Azonnal látni a pénzt, könnyebben nyomon követhető és biztonságosabb is!
Honnan volt amúgy 30k-nyi lóvéd steam-en?
mijos: Ez elméletnek jó, de valóságalapja nulla. Ha senki nem utal vagy küld előre, akkor csomagküldéses eladás hogy valósul meg?
Elég sokat adtam el és vettem is interneten. Mindig úgy álltam a dologhoz, hogy a lenyomozhatóbb, megbízhatóbb ad először. Pl. mikor kezdtem és volt kb. 5 piros pontom, a vevőnek meg 60-65 mondtam, hogy küldöm az árut és ha letesztelte, jó akkor küldi a pénzt. Viszont volt fordított is, amikor újonccal üzleteltem. Alap, hogy ő adja először a dolgot és én küldök ezután. (Ugyanitt router eladó
)
-
szabog4
aktív tag
válasz
Davcell23 #10965 üzenetére
Nem tudok értelmeset hozzászólni, de az feltűnő, hogy a 24.000ft-os utalás egyenlege 114.333, majd az 5000ft utalásnál meg 104.324!Nem irigyellek! 24.000 ki vesz skint? O.O Abból jó pár játék kijönne!Milyen programmal lehet a skineket kikonvertálni és beküldeni a valve-nek? Egyik versengőbe mondta az egyik srác, hogy ki kell konvertálni egy progival és utána ps-el szerkesztheted és, ha beküldöd valamint elfogadják fizethetnek is (A fizetős részébe nem volt biztos)!
-
D4v3
őstag
válasz
Davcell23 #10965 üzenetére
Ehhh.. ha ránéztél volna a weboldalak címére legalább. Ott van, hogy direktdemo
Egy ticket-et azért írjál mindenképpen minden képpel, beszélgetéssel, ami van.lemusz: ez a srác egy hatalmas madár, nézd meg te is a linkeket.. 16 évesnél tuti nem több, mert annak már talán van annyi esze, hogy kitakarja, mert ezt észre fogja venni (majdnem) mindenki. A rohadt nagy szerencséje az volt, hogy most talált egy nagyobb madarat.
-
törölt tag
válasz
Davcell23 #10955 üzenetére
Már ne is haragudj, de aki hülye az szenvedjen. Még is milyen alapon küldöd el neki úgy a Skineket, hogy meg sem kaptad a pénzt, főleg egy ismeretlennek... Én neked bármilyen képet úgy össze tudnék PS-ezni, hogy rögtön elhiszi az ember, és mehet a trade... Ez ügyben, garantáltan kimerem mondani senki nem fog segíteni, ezt magadnak köszönheted, ő meg könnyen lehúzott téged, és még meg sem kellet magát erőltetnie.
Csakúgy mellékesen megkérdezem hány éves vagy? -
-
-
BTminishop
aktív tag
válasz
Davcell23 #10257 üzenetére
A hardverapro szabályzata szerint nem szabadna itt hirdetni ilyen jellegű dolgokat!
Emigy az lenne a kérdésem,hogy-hogy tudnám megoldani azt,hogy van 2 cfg-m egyik a moviemaking a másik pedig amivel játszok tehát,hogyha videót akarok vágni akkor ne kelljen mindent egyesével átálligatni. 1.6-ban megtudtam oldani de itt nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged