- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért lenne fura? Én sokat járok Faceitre, ESL kupákra, mm-et igazából annyira nem szeretem, néha játszok, de most ráálltam, és így alakult. Sokan már 20-25 winnel Supremek, nincs ebbe semmi fura
(#25810) IreN!CuS Meg bizony, ha meglövöd őket, akkor csatlakozhatsz, aztán rankolsz
-
Coccolino_O
őstag
Nem tudom, nem ismerem őket, interneten meg mindenki azt ír, amit akar.
Számomra az a furcsa, hogy sorra buktak le az utóbbi időkben a profi játékosok csalással, és hogyan lehetséges az, hogy a többiek nem tudtak erről. Milyen vicces volt, hogy kioshima kimentette az összes cuccát egy másik fiókra, JW alig talált el embert awp-vel lanon, és a többi. Szóval most megint lappangani fog ez a dolog tovább. Azt már tudják a profik, hogy esea-ra nem szabad menni játszani, v. csak csalás nélkül, mert ott bizony repülni fog a banhammer. A játék továbbra sem lett tisztább, csak max. most nem használnak csalásokat, de egyszer majd elül ez a dolog is, aztán mehet minden tovább. Számomra csalódás volt ezeket a dolgokat megélni, most már mindig ott fog motoszkálni az ember fejében, hogy vajon használnak-e csalást v. tényleg ilyen jók a profik.
-
Coccolino_O
őstag
Volt valami összeférhetetlenség a háttérben, legalábbis hltv-n ezt írták. Belső viszály közte meg még valaki között. És ez valószínűbbnek is tűnik, mint az, hogy azért rakják ki, mert nem teljesít. Akkor ennyi erővel Extenz-nek se lenne semmi keresnivalója egyik csapatban sem. Sőt, az egész régi titan-t el lehetne meszelni ezen az alapon. Olyan szarok voltak (csapatként), hogy papírforma meccseket se tudtak hozni.
Shox a világ egyik legjobb játékosa, szóval azért van közöttük különbség. Persze Scream előtt is ott van a lehetőség erre.
-
Coccolino_O
őstag
Köszönöm, eddig nem voltam tisztában a felbontásokkal.
A senki nem játszik azon a felbontáson eléggé erős kijelentés, például az aimbot scream is úgy tolja, akit lehet ezért kritizálni, de attól függetlenül még mindig iszonyat jó játékos. Azért sem kell majmolni őket, mert van amikor hátrány éri a mezei játékost, ez a tipikus 16:9 vs. 16:10 képaránynál abszolút látható. Olof a legutóbbi lanon arról a szuper helyről sem látta, hogy átsétált az egész ellenfél csapat "előtte". Sajnos sokan bekajálják, hogy játssz ilyen egérrel, olyan fülessel, felbontással, konfiggal, mint ők, és akkor majd te is olyan jó leszel, mint ők. Ezek a dolgok valamiért kitörölhetetlenek a játékosok agyából.
-
vzsryl
nagyúr
1. A KanDisznókat azért hoztam fel, mert egy kis szarkazmussal próbáltam reagálni arra, hogy szerinted a taxok miatt kap ki a NIP online. Ezt megérteni kell, és nem komolyan reagálni rá.
2. A NIP és mások még mindig nem csak a NIP. Ezt a tényt próbáld feldolgozni, és ne szajkózd folyamatosan a NIP-et. Nem csak a NIP, ismétlem; nem csak a NIP!
3. Szerintem a felnőtt viselkedés nem abban nyilvánul meg, hogy mások szövegéből kivágsz egy magadnak kedvező részt, aztán azzal ferdíted el a másik fél mondandóját. Pl.: "NIP" "KanDisznók" "kikap". Ebből te ezt a 3 szót ragadtad ki, és egymásután rakva kitaláltad a te "valóságod".
4. Szerintem a felnőtt viselkedés nem abban nyilvánul meg, hogy másokat megbélyegzel azzal, hogy általánosít, amikor a te általánosításod a legkirívóbb az egész vitában. Pl.: Na a magyarokból indulj ki...
A magyarok lehet elferdítik a valóságot, de ezt nagyon bután és átláthatóan csinálják. Azért tartunk itt, ahol. Fejlettebb országokban, népeknél ez sokkal drasztikusabban és okosabban jelenik meg. Emiatt tudnak haladni előre, és átgázolni a kisebbiken. A skandinávok valóban szépen csinálják a maguk kis dolgait, de mivel skandináv cégnél dolgozom, ezért tudom, hogy itt is ugyanúgy megrohad az alma...
5. Ha belátod, hogy létezik a CSGO-s bunda - be is linkelted - akkor nem értem, hogy miért állsz ki mégis ennyire a saját igazad mellett. Annál a csapatnál volt egy becsületes ember, aki nem bírta elviselni. Más csapatoknál, lehet senki sem becsületes. Sajnos ritka tulajdonság...
6. Szépen leírtam, hogy elfogadom a véleményed, látok rációt a meglátásaidban, érveidben, és egyértelműnek tartom, hogy nem bundáznak folyamatosan. De te nem tudod elfogadni, hogy a másik fél úgy gondolja, hogy ettől függetlenül mégis van bunda. Nem mindig, de van. És elég sokszor ahhoz, hogy zavaró legyen. -
Coccolino_O
őstag
Istenem, akadj már le erről a NiP-ről. Nemcsak róluk van szó, ha még esetleg pont ők is lettek kiemelve... Mondhattam volna a vP-t is példának.
"Most meg ilyen nagyvonalúan legyen neked igazad duma lol
Hát még jó hogy nekem van igazam, ez nem is eldöntendő kérdés. Nem is értem hol itt a vita?""
Nem értem, hogy mi a reteknek jársz fórumra, ha csak a saját igazadat tudod egyfolytában mantrázni. De hagyjuk, úgysem fogjuk meggyőzni a másikat.
"Én ettől nem alszom nyugodtabban, csak rohadtul lefáraszt, hogy ebben az országban mindenki ferdít, meg mást mond, meg megmásít és félrebeszél. Szokjatok le a mellébeszélésről pls."
Ezt hívják terelésnek.
-
vzsryl
nagyúr
A NIP-et csak kiemeltem, de ugyanúgy vonatkozik a többi csapatra is.
Ez se lehetett gyenge meccs... Kíváncsi vagyok, hogy vajon hányan tépték a hajukat.
Én tényként kezelem a bundát, mint te a magad igazát. Ez egy általánosítás, ami egy óriási nagy bűn, mégsem tudom magam lebeszélni róla. Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy ha egy ember előtt ott hever a pénz, akkor érte nyúl. Ez van.
Ha szerinted nem bundáznak a nagy csapatok, akkor oké. Elfogadom, hogy a te meglátásaid szerint nem történhet bunda. Én viszont másként tekintek az egészre.
Te úgy gondolod, hogy a NIP taxok miatt kap ki online. Én meg úgy gondolom, hogy kikaphat így is úgy is. Ahogy a többi elképesztő eredményű meccsen kikap más nagy csapat is, méghozzá feltűnően gyenge teljesítmény révén. Én ebből sajnos csak rossz következtetést tudok levonni; bunda. Értem én, hogy mire gondolsz, elfogadom az érveidet, de sajnos nem tudok egyetérteni veled.Ahogy észrevettem, adományokat a twichelő "sztárok" kapnak.
-
vzsryl
nagyúr
Szóval te a velem való vitát hozod fel példaként, amit megmásítasz. Semmilyen két hónap nem rémlik, én legalábbis ilyet nem hoztam fel, az biztos, ráadásul rohadtul nem csak a NIP-ről volt szó, hanem csak sima példaként említettem, mert a skinjeiket is figyeltem.
A politikát meg hanyagoljuk, mivel a fórum szabályzata tiltja az erről való diskurzust. Nem véletlen, hisz végtelen vitákhoz, veszekedésekhez, kitiltásokhoz vezetne, ami tönkretenné az egész fórum színvonalát.
Amióta van fogadás, azóta van bunda. Van ahol szankció követi, van hol nem. Természetesen ha nincs szankció, akkor sokkal kecsegtetőbb a bundázás felé fordulni.
Nem csak skinekről kell beszélni, hisz a saját példámból tudom, hogy valódi pénzre is lehet cserélni egy kis türelemmel és fifikával. -
Slystyle
őstag
Ezt cáfolnám, egyszerűen megnézhető. Vedd le a grafot teljesen minimumra, játssz egy kis DM-et és monitorozd a GPU kihasználtságot. Ha így nem pörög 98-99%-on, hanem tegyük fel, csak 50-60%-on, akkor menj játssz egy meccset ESEA-n. Ha ugyanez a helyzet áll fent, akkor nincs bitcoin farmolás, de már amúgy sincs.
Tudtommal egyetlen egy ember próbált meg nyerészkedni belőle és meg is váltak tőle, de még úgy is klasszisokkal jobb volt, mint az MM vagy a Faceit. Ha minőségi játékosokkal és minőségi környezetben akarsz játszani, akkor ESEA és pont. Egyszerűen nincs jobb alternatíva.
Faceit pedig azért tudott így elterjedni, mert van ingyenes része, ergó ezért van több vérpisti ott, mint ESEA-n. ESEA-n is vannak, nem azt mondom, mert mindenhol vannak (nincs tökéletes semmiből sem, bármiről is legyen szó), de itt lényegesen kevesebb. -
Coccolino_O
őstag
El vagy tévedve kicsit. Attól még, hogy te valamit hiszel, az még nem tény. Nagyon ügyes voltál, hogy visszanézted az elmúlt x hónap összes meccsét, de mi alapvetően nemcsak a nip-ről beszéltünk, hanem arról, hogy régen elég sok olyan meccs volt, amikor látványosan szarul játszott egy top csapat egy sokkal gyengébb ellen. És ismerjük az emberi jellemet (kapzsi), ebből kifolyólag eltudjuk képzelni, hogy mi volt az oka a gyenge teljesítményüknek. Én is emlékszem egy konkrét meccsre, ahol tényleg noname csapat ellen játszott a nip, de iszonyat botok voltak. Ez még valamikor év elején (február-március) körül talán, akkor voltam pár hónapos a játékban. Szóval mi nem azt mondjuk, hogy minden meccset eladnak, hanem azt, hogy ahol sok pénz forog kockán (már pedig vannak őrültek, akik felraknak több száz eurós tárgyakat), ott elképzelhető, hogy nem lesz tisztességes a meccs. Nincsen semmi ellenőrzés, nem fog kiderülni, ez szerintem eléggé jó táptalajt ad a visszaélésekre. És ami a legfontosabb, egyik játékost sem ismerjük személyesen. Mert a monitoron keresztül mindenki nagyon jó fej meg jó arc, de nem tudjuk, hogy hogyan viszonyulnak ezekhez a dolgokhoz. A skin tisztán e-penis eszköz, lehet, hogy a profik között is akad olyan, akinek ez számít.
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
Milyen esea bitcoin farm? Már megint lemaradtam.Rákerestem interneten. Mik vannak.Faceit olyan, amilyen, régen eléggé szar volt, most nem tudom, mi a helyzet.
"Jók ezek az oldalak és jó az ötlet is, csak rohadtul nem működik egyik se..."
Sejtettem, hogy szakértő leszel megint.
Akkor nyugodtan menj vissza versengőre, ahol úgy csalnak le, ahogy akarnak. Az tényleg sokkal jobb.
És még ott a szeretett 64 tick is, amin nem mindig sikerül úgy lelőnöd az ellenfelet, ahogy te azt elsőre gondolnád.
-
vzsryl
nagyúr
Ő már COD-ban is nagy név volt. Aztán COD2-ben is, majd COD4-ben 2011-ben minden európai LAN-t megnyertek az Animus, majd az Anexis égisze alatt (Stormy, Boco, Z1kox, FUTUREE, kZstar). Ráadásul abban az évben őt választották Tec9-on a világ legjobb SMG player-nek (ott nagyobb szerepe van, mint CS-ben).
Szóval elég régi név az esport világában. -
-
Xero
nagyúr
SS-ok alapján, igaz publicon, de összefutottam Steel barátoddal ha minden igaz. Érdeklődd meg tőle egészen nyugodtan, hogy WP ellenében mennyit is ér egy scope riffle, pedig én ritka nagy bot vagyok.
Ha keverném valakivel, akkor bocs.
Nyilván lehet használni, nem is vitatom, de ha valaki jól bánik az AK-val, távolról ugyan olyan magabiztosan fog vele lőni, mint azokkal.
(#23248) vzsryl: Game? 10 perc és gameboypc előtt vagyok.
-
pr1mzejEE
addikt
Van valami abban amit mondasz egyebkent. Abbol kiindulva, higy a profknal is vannak meglepo vásárlások. De pl aug-ot csak akkor veszem fel, ha eco van (mad kerdes hogy nagyon ritkan veszik). Ennek csupán annyi az oka, hogy nem tudok vele ugy loni, mint teszem azt pl ak-val.
-
vorosmarti
senior tag
Az az igazság h pár hónapja nemigen hasznalok sem AUG-ot, sem 553-at, mert szeretnék megtanulni rendesen célozni. Ettől függetlenül mindkettő jó fegyver, csak valóban az ára, ahogy Xero irja... Na, azt elfogadom, h ez a kérdés más súllyal esik latba a magasabb skill-el rendelkezők esetében mint a silver-eknél.
-
Xero
nagyúr
-
Mate
nagyúr
-
Coccolino_O
őstag
Ahhoz képest, elég sok nagypofájú egyén volt cod2-ben is, legalábbis, amikor én játszottam vele. Persze ez betudható a 15-ös átlag életkornak is. A kedvencem akkor is az volt, amikor közeledett icl, és sokan kirakták, mintha mennének lan-ra. Ha meg volt lanon, akkor ő már pubon félisten volt. Belőni nem volt szabad, mert akkor jött a shitstorm.
Sajnálom, hogy ezt kell megállapítanom, de ez nem játéktól függ, a magyar közösség ilyen alapból...
-
vzsryl
nagyúr
Már béta verziótól követem a csgo scene-t, amikor csak a VG létezett és első NIP elleni meccsükön 16-2-re cseszte meg őket. Amiből mindenki azt a következtetést vonta le, hogy a CSS közösség fogja uralni a GO-t. Aztán mégse lett úgy.😊
Utóljára a csgl indulásakor fogadtam párat, és összesen kb. 10-15centet buktam. Nem fogadok, de figyelemmel követem ezt a bunda folyamatot. Kb. olyan, mint az igazi sportban, csak itt nincs senki, aki az orrukra koppintana.
Én csak tradelni szoktam csgl-en, mert nem vagyok hülye vagy csókos, hogy fogadjak. Azért van 7€-ból 2 hónap alatt kb. 1050€-m. -
SamS20
senior tag
Ilyen felrakok magamra majd bukom a meccset dolog nincs, vagy annyira ritka hogy elhanyagolható...
Teljesen egyet értek amúgy veled, végig olvasva a kommenteket, biztos van bunda meccs, de elhanyagolhato. Nem azt mondom h én értek a fogadáshoz, de az utóbbi időben a barátomnak kb 38-40e ftot hoztunk össze kb 8-9 euró befektetéssel.
Énis volt h fogadtam vele együtt, volt hogy nem.
Én speciel jobban féltettem a skinjeimet amikkel ténylegesen játszom is, ő meg csak azért fogadott mert nem a fizetését akarta játékokra költeni. (Amiből majd a skinek eladásából lesz ugye pénz)
Tegnap pont kérdezte tőlem h fnaticra (mivel nagyon jó formában vannak) mehet e az all in(90$), én meg mondtam h ne tegye mert a vp jó cachen, és inkább hagyta is.
Ami utólag is engem igazol
Aki bukja a skinjeit az vagy nagyon nagyot akar nyerni és ész nélkül fogad, vagy nem elég alapos, vagy a csapatának szar napja van akire tett.
-
Coccolino_O
őstag
Év elején (amikor elkezdtem ezzel játszani), akkor azért volt pár érdekes meccsük a srácoknak. Nem tudom, hogy kik ellen nyomták, de furcsán szarul játszottak, tényleg valami "noname" csapat picsázta el őket. Nem emlékszem a nevükre, de nem is ez a fontos. Számomra nagyon furcsa volt. VP is top csapat, de gondolom ők sem keveredhetnek semmiféle bunda botrányba.
-
vzsryl
nagyúr
Nem konyítok hozzá, csak több, mint 10 éve CS-zek, és COD4-ben invite-os voltam, és EU top csapatok ellen voltam több ízben eredményes, mivel hetente 2-3 pénzdíjas kupán is résztvettem, általában felső ágon... Méghozzá mix csapatokkal, tax nélkül. Van ilyen. De amit csgl-en fogadható meccseken lehet tapasztalni, az felborítja az "esport háztartásom". Dotához nem értek, csak fps-sel játszom, és 99.99%-ban (már 100%) multiban.
-
Coccolino_O
őstag
Nincsen semmi baj a stílusoddal, csak ne csinálj úgy, mintha ismernéd az összes játékost személyesen, mert te láttál 300 meccset. És? Mindenki talpig becsületes, kivéve a magyarok. A magyarok egy karambit fade-ért cserébe az anyjukat is eladnák. A foci a lehető legrosszabb példa. Amikor ott is rengeteget bundáznak/bundáztak. Nekem igazából mindegy, mert én nem fogadok, és nem is azért szoktam meccset nézni, de azért én ezt nehezen tudom elfogadni, hogy ahol ennyi pénz forog kockán, ott nincsen olyan, aki mohó. Ráadásul sohasem fog kiderülni, rá lehet fogni arra, hogy nem voltak ott fejben, meg nem érdekli őket az online eredmény.
-
Coccolino_O
őstag
Nem tudok mutatni, mert ezer éve történt az a meccs, és már nem is emlékszem a részletekre. Csak felmerül ilyen esetekben az emberben a cinizmus. 70% a nipen, 30% a sehol sem jegyzett csapaton, aztán elpicsázzák őket, mintha nem ők lennének a világ egyik legjobb csapata. Szerintem ugyanolyan légből kapott gondolat kijelenteni, hogy sosem bundázik senki, minthogy minden meccs le van zsírozva. Mellesleg nem is ezt állítottuk, de mindegy. Csak annyit, hogy azért voltak érdekes dolgok. Persze mindent meg lehet magyarázni.
"Láthatóan a felszínen mozogtok, de tényleg nem akarok megbántani senkit."
Szóval te szakértő vagy. Akkor meg minek vitázunk, úgyis neked van igazad.
-
Coccolino_O
őstag
Amikor noname csapatok verik őket, azokról beszélünk. Nem amikor a világ 16 legjobb csapatába tartozóak ellen kapnak ki. Én nem szoktam olyan sok meccset nézni, de amikor kikap egy nip egy ilyen "életemben nem hallottam" csapat ellen, és ráadásul úgy, hogy mintha életükben először játszanának a játékkal. Ilyenkor az emberben általában két eshetőség merül fel. Nem érdekli őket v. meg van bundázva a meccs. Mondom ezt úgy, hogy nagyon régóta nem fogadok, mert hülyeségnek tartom.
-
freeknight
őstag
+100000!
Gyerekek, azért gondolkodjunk már... valószínűleg elcsalják a meccseket pár skin miatt
. Még egyszer: skinek miatt. Kicsit nevetséges, ha jobban belegondoltok. Pláne, hogy a Valve 100%, hogy olyan skint ad oda a pro teameknek, amilyet csak kérnek. Nekik ez jó reklám, látod a meccsen, hogy milyen fasza vulcanja van, ennek a srácnak, és mész megvenni. A Valve-nél meg csilingel a pénztár 0 befektetett melóval (még csak nem is ők csinálják a skineket). Gondoljatok bele, mint bármilyen más sportban meg akárhol a szponzorok. Ronaldo is mindig Nike-ban jár... és nyilván nem kell érte fizetnie, sőt a Nike fizet neki, hogy hordja. A skinekkel is valami ilyesmi lehet.
Az meg, hogy pénzzé teszik a rare skineket, az egy fokkal már hihetőbb, de ez se nagyon elképzelhető. Az emberek nagyja lounge-on kulccsal fizet (erről ti is tudnátok mesélni), mert nincs az a bolond, aki több száz eurókat adjon egy késért. Ezek nem Botticellik, hanem rongyos pixelek
. És valószínű, hogy a több száz kulccsal egyenként nekiállnak csencselni... nem éri meg a befektetett melót. Jó, persze előbb-utóbb lesz egy olyan idióta, aki irl pénzzel fizet egy ritkább skinért, de azt ki is kell várni, ha egyáltalán akad egy ilyen marha. Te ezért kockáztatnád, hogy lebukj, és befeketítsd a neved, egy ennyire valószínűtlen megtérülési biznisznél? Ráadásul az a pár skin nekik aprópénz.
El kell fogadni, hogy az esport-ban nagyon ingadozó teljesítményt nyújtanak a játékosok. Minden a reflexeken múlik, szerencsén, meg teamworkön. Ha valaki már egy órával kevesebett alszik a verseny előtt, az máris igen negatívan hat ki a teljesítményére. Ezen kívül meg van még kismillió faktor. Itt milliókat sem ölnek az utánpótlásba, mint a fociban, ahol jó edzéstechnikával meg csapatmunkával évekig kitartó sikercsapatot lehet kovácsolni. Már holnap jöhet egy 18 éves Pistike, aki százada legjobb reflexeivel rendelkezik, és egymaga (!) boríthatja az egész cs szcénában az egyensúlyt.
Többek között emiatt a random, bizonytalan és kiszámíthatatlan faktorok miatt nem lesz soha ténylegesen elismert sport az esport, bármennyire is jó lenne. De ez már más téma, és más vitaHa meg vesztesz fogadáson, nyilván te láttál mindent előre, de a szemetek eladták a meccset. Én is mindig ezt mondom, ha bukok tippmixen
. Lehet, hogy igaz, de 99%-ban sajnos nem. De jó ezzel nyugtatni magam
-
vzsryl
nagyúr
Ahhoz nekem nincs közöm. Azt látom, hogy csgl-en néha láthatóan hagyják magukat, direkt nem lőnek vissza, vagy silver elite szinten ráfekszenek az egér balgombjára és össze-vissza lőnek, sőt volt olyan, hogy döntő pillanatban megállt a gyerek, lelőtték, utána meg mintha mi se történt volna, mozgott tovább. Meccs végén meg nem panaszkodott net szakadásra vagy hasonlók, és a pingjén sem mutatkozott, stb...
-
vzsryl
nagyúr
Elég sokat forgok a pénz körül. Az embereknek pénzre van szüksége, és ha van, akkor még többre. Ez az évezredek alatt beleíródott a génjeikbe már... Ne magyarázza nekem senki se, hogy egy megye3-as csapat megveri a BL győztest... Itt nem olyan a bunda, mint fociban, nincsen UEFA vagy FIFA, aki megdorgálja őket. Itt szabadon ronggyá kereshetik magukat.
Szerintem te vagy erősen eltájolva. De örülök, hogy ez a véleményed, mert egyrészt nem lehetünk egyformák, másrészt jobbnak látod a világot, mint én, és ez jó.szerk.: Mellesleg NIP szurkoló vagyok...
-
vzsryl
nagyúr
Ja, azért vannak tele több száz €-s késekkel. És már a csgl-es fogadások elkezdése után nem sokkal is ez volt a helyzet. Pl. Hiko-nak nem rég FN Crimson karambitja volt, amiből pár darab létezik összesen, emiatt 6000-7000€-ért vesztegetik...
Cocomaci: Azért mert két meccsel megkeresik a havi fizetésük...
-
IreN!CuS
addikt
Nosika nem érdemel kommentet a pár hónapos cod4 pályafutásom alatt elég volt vele játszani
Newz amikor én bekerültem az inf-be már nagyon inaktív volt.
PGCC-s lanon te ott voltál ( cod2 ) valamelyik plázában volt ?Azért annyira nem alap a DMG . Én már menőnek érzem a ~270 óra utáni seriff rangot , de hát aki arc nélkül top
Szerk.: ja hogy a dmg = seriff értem
Szer. kettő : anno valaki linkelt itt egy olyan táblázatot amiben benne volt melyik fegyver mennyit sebez ha van armor ha nincs , ugye most lett változtatás a smgknél . Van frissített lista ?
-
langward
tag
Nincs olyan hogy T vagy CT map. Csak rossz tactic és/vagy gyenge játékosok, ha nem hozza az egyik oldal.
Tapasztalatom szerint, én pl. mind1 mit játszok.Most nem játszok, mert gép felújítás közepette vagyok, de itt a profilom ha majd valaki szeretne játszani egy jó 2 hét múlva (várom az MSI GTX980 Gaming-et..) .
http://steamcommunity.com/id/langward -
Coccolino_O
őstag
Az eleje nehéz. Próbáld meg, hogy veszel 4 kulcsért ak redline ft-t és eladod 4 kulcsért plusz 1 kulcs értékű skinért, hátha lesz valaki, aki bevállalja. Én így kezdtem. Eljutsz 7 kulcsig, jöhet az első m4a4 asiimov bs. Eladod nyolcért. Jöhet az első ak-47 vulcan bs. Azt is eladod 1 kulcs haszonnal. Jaguar-t ne vegyél, azzal én csak szenvedtem. Ahogy haladsz, jöhet komolyabb kinézetű m4a4 asiimov. Ha pl. ezzel a metódussal eljutottál 18 kulcsig, onnantól már lehetőséged lesz venni m4a1-s cyrex-et és eladni 1 v. 2 kulcs haszonnal. Ott már képbe jön a vulcan ft is, amit szintén eltudsz adni szép haszonnal. És így tovább. Türelem kell hozzá és hiénának kell lenned, mert az üzletben nincsen barátság.
Az is működhet, hogy bedobod a redline-t any offers-re, aztán hátha valaki megkínál egy finom ajánlattal, amivel erősen ráfizet a dologra. Ahogy korábban conszi is ecsetelte.
Más: Még hogy a skin-nek nincsen hatalma. Egy srác tegnap egy meccsen minden körben elmondta, hogy adjam neki a cyrex-et. Mondom, ez hülye...
-
Coccolino_O
őstag
Overwacth sem mindig megoldás. Amikor még a nagy nézős időszakomat néztem, sokszor fogtam a fejemet, hogy ez most csalás volt, v. szimplán látta/hallotta az ellenfelet. Amióta esean-n 4 ezer órával rendelkező ember ellen játszottam, azóta jóval finomabban mondom bárkire is azt, hogy csal. Mert nem minden eset egyértelmű. Főleg több embernek.
mate3553: Nyilván, azért az aimot nem nehéz felismerni.
-
gyáliSanyi
őstag
Óránkétn 280 vagy több ezer játékos van fennt, ez egy nap lehet több mint 1 mill. Na ezeket ellenőrizni elég nehéz lehet. Pláne ha becsúszik 1-2 új cheat.
Nem tudom mi annak a cheatnek a neve angolul, amikor a falon és füstön át is látni, hogy merre mozog az ellenfél. Na ott is ha egy kicsit rájátszik a csaló meccs alatt észre sem veszik, hogy csalt. Na ilyeneket meg kiszúrni lehetetlen, ha egy kicsit okosan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest