- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
betegphiu #14549 üzenetére
Meg kell hallgatni, több forrásról, és meg kell találni a szinergiát. A lényegtelen és egyben hazug gyári specifikációkkal meg felesleges foglalkozni. Sennheiser-ből még nem hallottam jó ár-érték arányú darabot, bár én csak az 558-ig jutottam el, de az is kuka, max. 20k-t ér a hangja. Az abszolút "V" karakterű DJ fejesek meg oda valóak, ahova, inkább ne keverjük az otthoni hallgatózáshoz...
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #14549 üzenetére
Akad még ott paraméter jócskán amire figyelni kell. Az sem mindegy, hogy a lánc többi eleme (hangforrás, erősítő) milyen minőségű.
Az, hogy a DJ fülesek jobbak lennének ismételten érdekesen fogadom. Te is hallgass meg egy komolyabb nyitott fejhallgatót és mérlegelj. A DJ megoldások általában három dologban jobbak: szigetelés, hajthatóság (hangnyomás), mély tartomány. De általánosságban azonos áron elvéreznek.Az EQ-kat és egyéb hangba nyúló dolgokat pedig alapvetően nem is szeretem. Pont fel is merült fejhallgató topicban. Az ilyesmi csak tüneti kezelés. Ha valamibe bele kell nyúlni, ott alapvetően gondok vannak. Én, ahogy abban a topicban is írtam, egyetlen helyen használok EQ-t és egyéb nyalánkságokat, autóban. Ott a katasztrofális akusztikai viszonyok miatt kénytelen az ember belenyúlni. Na de azt sem hasraütés szerűen csináltam, hanem végigmikrofonoztam a teljes autót, majd az EQ-t és a time correctiont, valamint a vágásokat intézi az Alpine Imprint.
Szobai hifinél, fő gépem hanszóróin és a fejhallgatókon is teljesen flat EQ-t használok. Ha valami nem jó, akkor a lánc elemét kell változtatni.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #14334 üzenetére
Bárki ha vac vagy overwatch ban-t kap, akkor lényegében semmissé válnak a legutóbbi meccsei a társai és az ellenfelek számára.
Tehát ha valaki élesít egy accountot, majd cheattel boostol egy emberkét, akkor azok a meccsek eltűnnek a statisztikából és a rankboost is eltűnik.
Szóval innentől, ha csaló ellen játszunk nem kell görcsölni, csak jelenteni mint a szél és a bukott meccs törlődik.
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
betegphiu #14242 üzenetére
Az én streamemmel semmi gond nem volt. Kicsit szar volt a minősége, mert szarul van bekonfigolva, de amúgy no problem. A wifi nagyobb adatmennyiségnél szerintem már hátrány mindenképp, legalábbis józan paraszti ésszel én így gondolom.
Nekem az a problémám most inkább, hogy eltűnt az utolsó adás fül alól a 2 twitchem. Pedig ott volt.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
betegphiu #14219 üzenetére
Igen.
Egyébként akit érdekel, lenne egy üzletem. Ajánlom ezeket:
eSports Láda(~0.8$) 2 db
+2db hunter case (~1-1$)Ez kéne:DEagle cobalt descruption FN 3.1$
Üdv
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #11074 üzenetére
Apple alu keyboard. Nem olcsó, de nem is hangos és nem is gagyi.
Egyébként vegyél egy normális Cherry MX Brown vagy Red kapcsolós billt és pakolj alá o gyűrűket. Teljes csönd lesz és egy normális billed is lesz végre.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #11063 üzenetére
Kb bármelyik értemesebb slim megteszi. Én sokáig használtam Apple aluval, nem volt gond.
Viszont az igazság az, hogy azon kívül kb az összes slim szemétre való. Én jelenleg PC-hez és Mac-hez is Daskeyboardot használok. Zajos ugyan, de a legjobb. A mac-es lehet, hogy eladó is lesz, amint a 4-esből is kijön a Mac layoutos brown switches. -
lemusz
addikt
válasz
betegphiu #11044 üzenetére
CS szempontjából talán a billentyűzet a legjelentéktelenebb periféria. Szerintem kb minden egyéb eszköz fontosabb ennél (még az egéralátét is), a teszkós ezer forintos is bőven megteszi. Én egy Genius G235 "gaming" billentyűzettel tolom immáron egy bő éve, de bár ne ezt vettem volna... van benne anti ghosting vagy mi a fene, tehát egyszerre több leütéssel sem gyűlik meg a baja, de CSben mi nem nyomkodunk egyszerre 3-4nél több gombot, szóval felesleges... ráadásul hangos, néha pedig beragad a TAB és CTRL...
-
gtamate2
veterán
válasz
betegphiu #7319 üzenetére
Én értem amit írtál, de ő fullon akart játszani, ami 8x MSAA is, ez már szerintem sok egy 96gt-nek. FullHD-n nekem voltak mikrolaggjaim egy Q8200@3ghz+HD5750 társaságában az 512 mb miatt. Szóval fullhdre kevés egy 512-es kártya a csgohoz. 4850-es ismerőseim is panaszkodnak. Abban viszont egyetértünk hogy a proci a lelke mindennek és attól függ a legtöbb goban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
betegphiu #7267 üzenetére
High/Low/High/Very High Multicore és FXAA ON, 16xAF.
Így van 1680x1050 felbontáson 150-200 fps-em 4 bottal aztecon deathmatch módban.
200-as limit Afterburnerben belőve. Iszonyat durván hasít, holnap megnézem élesben.Mondjuk hülye voltam emlékezhettem volna hogy a Source motor eddig minden játékban 4xAF-re tette magát gyárilag, de ha feljebb veszem sokkal jobban fut...
MSAA nem kell, csak azért próbálgattam hogy jobban meglátom e az ellent de csináltam sok screenshotot, összehasonlítottam őket és nincs értelme erőforrást pazaroljak.Voltam ma warozni egyedül. 13-5-ről sikerült bukni nukeon a sok 3 csillagos anyázós orosszal... 13-5 után valami megváltozott, az egyik ellenfél 5 füstön át és sárgán át is lelövöldözött, vagy ha épp nem füstön kaptuk akkor nagyon gyorsan mögöttünk volt mindig.
Jó lenne ha jönnél már játszani, hiányzik a mix a fiúkkal!Szerk:
Most nézem, visszadobott Gold Nova Masterbe, pedig meccs végén még Arany AK-t írt... Ez mi? Tele már a f*szom a készítőkkel. -
-
Coccolino_O
őstag
válasz
betegphiu #5462 üzenetére
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy van ugye a játéknak a hangja és effektjei, és van az, amit hallasz, amikor a társad mond valamit. Azt hittem, hogy létezik valami iránymutató, hogy 40% a játék hangereje, és 60% a társadé. Hogy a játékot is halld, és ne maradj le semmi érdemi információról.
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
betegphiu #3897 üzenetére
Egy korábbi hsz-edre reagálnék:
engem ez a leetway-es dolog érdekelne. Meg volt a regisztráció illetve meg is erősítettem azt. Van valami anti cheat program is, ami lejött (nem jut eszembe a neve).Pár kédés:
-Hogyan tudok játékot/meccset keresni?
-Versengőbeli eltiltás befolyásol-e valamit? ()
-Most speceltem egy meccset mirage_ce map volt, kicsit máshogy nézett ki a map, ha jól sejtem ez a régi 1.6 vagy cs:s féle verzió volt és hogy az ilyen és ehhez hasonló mapokat külön le kell töltenem vagy meccs előtt connectelésnél letölti-e az magától?
-Ha mondjuk csak 4-en vagyunk (vagy 2-3-an), akkor rak-e mellénk random embereket? És ha igen mi alapján?
-Hogyan tudok wart keresni?Ugye említettem, hogy belenéztem egy meccsbe és tetszett, amit láttam. Semmi folyamatosan hihetetlen frag vagy ilyesmi, hanem kúltúrált, színvonalas játék.
Írhattam volna privátba is, de
így növelem a ph! hsz-eim számátlehet érdekel mást is.
Üdv! -
PeL
addikt
válasz
betegphiu #3706 üzenetére
Nem magyar. Német nemzetiség van az ESL profilján. Amúgy vicces hogy tegnap felvettem friendsbe, hogy megkérdezzem mégis hogy gondolta ezt, meg megmutattam neki a videót és próbálta megmagyarázni a dolgokat mit hogyan és miért csinált. Még majdnem el is hittem neki
De ahogy látom a videót is minuszolta valaki, tuti hogy ő volt vagy valamelyik fanja. Azt mondta hogy a demóban van némi késleltetés és azért látom azt hogy a csávó még ki sem jött fal mögül és már lőtte scouttal. Aha persze, akkor ennyi erővel minden ban amit az overwatchok után adnak felesleges lenne... Hagyjuk már, nem is álltam le vele vitatkozni csak röhögtem azokon amiket írt. Szerinte az MX518 egér jobb mint a G400. Ja mondom azért mert utóbbiban kifinomultabb optika van, meg a G400 dobozán pont az áll hogy "The new MX518..." Vicc ez a gyerek. Csal mint az állat és hülyének akar mindenkit nézni.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
betegphiu #3604 üzenetére
Köszönöm, ez sok mindent megmagyaráz. Ma becsúszott egy +4-es, de mostanában 25 felett lövök és +10 k/d átlaggal. Persze azért mert nagyrészt Dust2-re rak be mindig a játék, azon meg viszonylag már kiismerem magam egész jól. A többin még nem.
De én csak 4 mapon játszok amúgy. d2, mirage, nuke és inferno. Nem tudom ez mennyire lowság itt cs-n belül, de pl cod2-ben is csak lan mapokon játszottam. Bár nem tudom, hogy itt mik azok, de sejtem ezek köztük vannak. -
törölt tag
válasz
betegphiu #3594 üzenetére
Régi konfigom: Amd Athlon x2 dual core 5000+ proci, nvidia 9600gt videókártya, 4GB ram ( itt is 4 lesz, csak még 2 lehetséges) szerinted, több fps lesz az új konfiggal mint ezzel?
szerk: a 9600gt 512mb, a proci pedig 2.59 ghz az új procinak pedig ha jól tudom 3ghz felett van.
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #3460 üzenetére
Elég a másodlagos lemezen lévő rendszer dolgait nullázni és az MBR-t kigyomlálni.
Ha UEFI-s lapod van, akkor azt sem árt editálni.Beteges dolog a Windows na...
Én amúgy tegnap égtem ki nagyon. Toltunk pár IRC war-t, de nagyon szerencsétlen servereken, az utolsóról ki is léptünk a fenébe, mert csak lagoltunk mint a bolond.
Utána volt pár matchmakinges, ahol már végképp nem adta. Hárman mentünk két random emberrel, de nem elég, hogy nem tudtam semmit sem lőni, azok a szerencsétlenek képtelenek voltak a helyükön maradni és tartani a plantot.
A vége az lett, hogy társ lesebezett egyet spawn-nál, amiért csak a szája járt, de normálisan taktikázni nem tudott, nálam meg betelt a pohár és kapott egy glock hs-t. Kaptam is 30 percet, szóval zártam be az egészet a picsába.
Még gondolkozom, hogy ma nekiálljak-e játszani!?
-
Xero
nagyúr
válasz
betegphiu #3321 üzenetére
(#3325) mate3553: Az is volt ezen a meccsen. Futottunk le exiten én utolsónak bombával. Hallottam, hogy jön utánunk nyugatból a CT, oda akartam dobni egy kis tüzet, erre hamarabb jött mint gondoltam, eldobtam a tüzet és mind a ketten beszorultunk a lépcsőhöz. Mind a ketten haltunk a tüzemtől.
-
válasz
betegphiu #3328 üzenetére
Mármint a GO-t vitték el az 5vs5 irányába ennyire
Bár én nagyrészt a matchmakinget nézem csak inkább, mert nem szeretek ismeretlenekkel játszani, plusz fix időm sincs rá, azt merőben gáznak tartom, hogy egy warnak titulált valamin végig anyázás megy chatbe, kör alatt is, plusz a csodás Valve szervereken 40-es ping jónak számít. Persze előbbi általános jellemzője a mai multiplayer játékoknak, utóbbi viszont több lokális Valve szerverrel javítható lenne.
-
Arkennys
addikt
válasz
betegphiu #3304 üzenetére
Nem offolás, hanem "szakmai topicban apróhirdetés" volt az oka annak, ami meg tiltott szabályzat szerint is. Offolni szoktunk, abból nincs is baj. Azért a kettő más, mondom ezt abszolút nem támadólag. Engem pl nem zavart volna a dolog.
szerk: igen, ezen én is azt tettem (szakmai megnevezésen mosolygás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged