-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
zsolt1225 #19654 üzenetére
Ahogyan felettem leírták, az az oka, hogy mivel ezzel keresnek pénzt, és nincsen idejük átszokni egy másik felbontásra, nem szórakoznak ilyesmivel. A saját beállításaiddal leszel a legjobb önmagadhoz képest.
Kipróbáltam pl. Sly célkeresztjét, és az embert nem találtam el. Kipróbáltam egy csomó játékosnak az cpi beállítását, és ugyanez volt az eredmény.
Szóval saját magadnak kell találni olyan beállításokat, amivel "adja".
-
Slystyle
őstag
válasz
zsolt1225 #19654 üzenetére
Ezt már egyszer átveséztük a topikban, mármint ami a felbontást illeti.
A profi játékosok így szokták meg réges-régen még mikor a szélesvásznú monitorok még csak el sem kezdtek kacsingatni a piacra. Mivel az események elég közel vannak egymáshoz, így nincs idejük megszokni egy másik felbontást. Persze gondolnád, hogy hisz ez csak felbontás, na de ahhoz már igazítani kell az egérérzékenységet is és az új egérérzékenységgel új muscle-memory-t berögzíteni (pl. mennyit és hogyan kell egy 180-hoz rántani stb.). Na ez az ami sok időt igényel, nem pedig csak átkattintani FullHD-ra.
Gondolom ha te is profi lennél, akkor egy major előtt nem nagyon szórakoznál ilyenekkel, mivel elég sok múlik egy ilyen apróságon.Az pedig, hogy sokan elkezdik copy-zni őket, az már csak fanboyism és placebo effekt. Ezzel pedig szerintem túl is van tárgyalva.
-
válasz
zsolt1225 #19650 üzenetére
A sweetfx más, amit linkeltem az a VGA saját beállításaiban módosítja a paramétert, olyan, mintha a catalyst control centerben te húznád fel a telítettséget 200-ra.
A sweetfx ha jól rémlik egy külön program ami saját "effektet" rak a képre, emiatt romlik vele a teljesítmény valamennyire. -
törölt tag
válasz
zsolt1225 #19642 üzenetére
AMD színbeállításoknál az élénkséget átállítod 200-ra, és letöltesz hozzá egy SweetFX-et, amivel olyan élénk színeket kapsz, mint nVidia-nal a Digital Vibrance. Bár ott is 1-2 dolgot a settingsbe ki kell kapcsolni, hogy ne vegyen le annyi FPS-t.
De elküldöm az enyémet innen letölthető, és itt az útmutató is.
Remélem tudtam segíteni. -
sto1911
veterán
válasz
zsolt1225 #18880 üzenetére
Ez nem is kerdes, hogy igy van. A johoz konnyu hozzaszokni. De TN panelen sem tunik fel milyen gagyik a szinei, mig egy IPS melle nem rakod
Ahogy a kocsim is elvisz barhova, es a multkor pl. ket -harom lampanal voltam egy Ferrari hatuljaban, pedig az enyem csak 74 lovas -
-
Coccolino_O
őstag
válasz
zsolt1225 #17950 üzenetére
BO3 lesz a negyeddöntő meg az elődöntő, meg a döntő is.
Biztos vagyok benne, hogy iszonyat sok meccs lesz, ezzel is növelve az esélyünket, hátha kapunk souvenir ládát.
VitaD5: Ez a skin vagányul néz ki.
Belenézve a steam workshopba, nem is értem, miért ilyen gagyi szutykokat raknak be, mint cayman meg royal blue...
Ezerszer szebben kidolgozott és látványosabb skinek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged