Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz bbdzyx #32617 üzenetére

    Szerintem nagyon sok igazság van benne. Szinte minden bekezdést olvasva jöttek az emlékek arról, hogy ez már megtörtént velem, még konkrét szituációk is. Szerintem érdemes megfontolni azokat a dolgokat amiket ír.

    Hozhatnék rengeted példát de felesleges. Illetve egyet mégis. Az utóbbi pár napban többször előfordult hogy este csak 1-2 meccsre való időm volt, nem néztem ki van online, felmentem és játszottam. Felgyűlt bennem, hogy én most játszani akarok és ezen az 1-2 meccsen jó leszek. Két különböző nap 2 első CT körben öltem 3-at. Sosem szoktam, pisztoly kör sosem volt az erősségem.

    Első esetben nyertünk, meg még utána 1 kört, majd kikaptunk, mert eco körben bementek a T-k emberveszteség nélkül D2-n B lerakóra. Én ezen nem tudtam túllendülni, írtam a társaknak hogy ez hogy lehetséges, ezen agyaltam körökig majd a magabiztos első pozícióból a végén találtam magam, mert nem voltam ott fejben. Míg én elkönyveltem, hogy ezekkel a "noob"-okkal biztos kikapunk a többiek csak szórakoztak és játszottak, végül nyertük a meccset.

    Másik esetben 3 kill ellenére buktuk a kört és egyszerre leesett a morálom jópár körön át jöttek a szokásos gondolatok, hogy megint noobokat fogtam ki, megint ki fogunk kapni majd pár kör után összeszedtem magam és végül azt a meccset is nyertünk (nem rajtam múlott, az egész csapat összeszedte magát).

    Sokkal több dől el fejben, mint az ember gondolná és ez akár kliséhalmaz akár nem a cikk lényegében erről szól. Nincs annál lehangolóbb és/vagy idegesítőbb ha csapattársad már bemelegítés alatt kijelenti hogy az ellenfél cheater, reportolja mindet, az első bukott kör után jön a "naugyemegmondtam" és 3 kör után az egész csapat elhiszi, hogy ezeket nem lehet lelőni esetleg xy ki is lép.

    Persze ha vér istván azt gondolja magáról hogy ő a világ legjobb játékosa attól nem lesz az de akinek van egy kis érzéke a dologhoz annál nagyon is sokat számít a hozzáállás és a koncentráció ill. a csapattársak és a hangulat.
    Én legalábbis magamon így vettem észre.

Új hozzászólás Aktív témák