-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
kelekyle
őstag
válasz
GoTReX #55770 üzenetére
Én nem játszottam sehol a cuccaimmal csak steam marketben adtam-vetem. Dobott pl. Gamma ládát, azt eladtam 2 euroért, dobott nem rég valami rusnya AK-t azt eladtam 1,4 euroért és így tovább... és ezekből megvásároltam azokat az olcsóbb skineket, amik tetszenek nekem (pl. 1 euro alatt bronze deco, statrak deagle stb...).
egyszer 5eurot töltöttem, nyitottam 3 ládát de bukta az egész, inkább várok, nem baszok el erre pénzt, nem ad akkorát a játékhoz csak jó nézegetni -
marec1122
senior tag
válasz
GoTReX #55662 üzenetére
Ami azt illeti sztem a köré épült sefteléssel nincs gond. Inkább a szerencsejátékkal illetve azzal hogy a szülőknek halvány lila segédibolyájuk sincs hogy a csemetéik mire költik a szendvics pénzt. Gondoljunk bele abba hogy bár szerinted drága vagy épp felesleges egy skin, mégis van rá fizetőképes kereslet. Nagyjából egy Zsolnay porcelán vázát tudnék hasonlatként felhozni, ami bár számomra semmit sem ér mégis van rá ember aki megvegye. Tulajdonképpen ha valaki odafigyel és nem hisz fűnek fának illetve nem akar nagyot szakítani egy fogadáson teljesen jól el lehet lavírozni ezen a terepen még akkor is ha nem kívánsz másokat megrövidíteni. Kis lépésenként lehet pénzt termelni amit utána szabadon felhasználhatsz játékok vásárlására vagy épp megpróbálhatod pénzé tenni amid van.
-
MarioAna
senior tag
válasz
GoTReX #55642 üzenetére
Kinézetben számít illetve értékben is.
CSGOSTASH oldalon érdemes rákeresni arra a skinre ami megtetszett, és megnézni az oldalukon lévő "wear" videót, hogy mennyire romlik a skin "kinézete" az állapotok között (legörgetsz és Skin Previews).Pl ennél szinte semmi változás nincs, csak sötétebb az alap:
Deagle Corinthian
Míg például ennél jelentős a legkisebb wear változás is:
Deagle Crimson -
Spet
addikt
válasz
GoTReX #55642 üzenetére
Illetve számít mostanság igencsak a float érték.
-
BMS
őstag
-
Feherfy
tag
válasz
GoTReX #50391 üzenetére
Rengeteget költenek.
Ha szétnézel, a youtube és twitch láda nyitásos, skines szerencsejátékos videókkal van tele. Van jó pár oldal ami a skinekkel való fogadásra épül.
Ezeknek hála a drága skin inkább "státusz szimbólum" lett. Volt már hogy nekem is beszóltak hogy "nice knife, silver", csak mert nincs kés skinem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest