- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
30z.Samu
titán
válasz
zola09 #16290 üzenetére
Én a SuperGamer.hu-n vettem meg, 2600+futár. Nem viszik túlzásba, csak egy kódot kapsz, de működik. Aktiváltam Steam-en, telepítettem. Bár elsőre kicsit kételkedtem, mert eléggé csöves lett a játék menüje. Felmerült a kérdés, hogy biztos azt kaptam-e, amiért kiadtam a pénzt, aztán fél óra játék után rájöttem, hogy igen.
Ace owner: Ment a meghívó!
-
Arkennys
addikt
válasz
zola09 #16278 üzenetére
Hát részemről nem fogok azzal tökölni, hogy a bent lévő népből kikeressem hol lehet csak őt némítani, mikor ott böfög/sikoltozik a mikrofonba. Én meg azt bírom nagyon
Ezért alapból tiltva van. Ha ott susmorog valaki a fülembe, még ha normálisan, azt sem bírom elviselni. Érdekes módon nagyon kevésszer van, akinek problémát jelent MMnél a csapatból ez. "Akkor nem kell MM-re járni" - Ó dehogynem
ha nem totál agyhalottak a csapattársak enélkül a vacak nélkül sem lógok ki a sorból, és többnyire vidáman nyerünk. Bár mostanában kijutott az érdekes életformákból sajnos.
-
vzsryl
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
zola09 #15292 üzenetére
Neked is kettes accountom. Nyugodtan vedd fel, ha eddig nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest