Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Reclaiming a Stolen Steam Account
Steam Support Account: erre egy új fiókot kell nyitni, nem a már meglévő Steam fiók adataival kell belépni!Haver meg olvassa el, és fogja fel ami a Steam fórum Téma összefoglalóban le van írva!
-
-
DeathBat666
aktív tag
Nem, de tudom ki ő, ismerem, régen sokat játszottam vele együtt, hülyeségből átírtam én is a nevem Soki-ra, ketten 1.6 ba nagyon sokat waroztunk (Easy pro mondd valamit?), eléggé ismertek minket, és végül csgo t is ezzel a névvel kezdtem el (mert ő már befejezte a csé-t és mondta, ha gondolom átvehetem
)
-
MurdR
veterán
Nem sírni kellett volna, hanem rávágni hogy: Lengyel magyar jóbarát.
Én meg mászkáltam eddig egy közösségi szerverre mert normális csókák voltak, tegnap este meg arról folyt a vita, hogy a gyomorfekély az ragályos-e, meg amikor bement a gyerek hosszúra elkezdett egy hosszú sorozatot lőni, és ordította micbe hogy raaaambooooooooo. Annyira felbaszott az érdektelenség hogy ott is hagytam őket meccs közben. Ja és állás ellenünk:9-0.
-
pr1mzejEE
addikt
Ezt fejtsd ki..
Anno mikor kb 13 éves lehettem (régen) még a mohaa:sh idejében rendeztünk egy házi 1v1 kupát egy 30 fős baráti társaságban, ahol az -=Old-Boy'S=- tag-ból következtethetően nagyjából 30 éves tagok voltak. (Tehát "kiváltságos" voltam az én korommal ott
)
Egy alap 5 fős baráti társaság alapította és mellé szedtek össze ~25 embert jobbára innen a ph!-ról.
Ezt csak azért írnám le, mert elég barátias légkör volt, minden péntek, szombat játszottunk este 2-3 órát és voltak akik össze is jártak a való életben.
Mégis rohadt nagy vita lett az egészből, sértődgetések mindenféle apróságokon.
Szóval úgy szervezz ilyet, hogy ezekkel számolj. -
regener
veterán
Segítenek vele?
Gyakorlatilag a saját esélyed többszörözöd az ő kárukra is ha jelentkeznek.Off vége.
-
regener
veterán
A referral linkedet mindjárt töröltetem.
Ide menjtek, ne a linkéjére: http://www.curse.com/dreamhack-cs-go-skin-giveaway
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest