- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
Majdhogynem. Az EC1/2 eVo-k A3090-es szenzorral szereltek, aminél a Zowie által megszabott, választható CPI értékek nem natívak (pl. 400-800-1600-3200), úgy kell kiszámolnia őket elvileg a chipnek. Emiatt rájuk volt fogva, hogy lassabb a jelfeldolgozásuk. Meg ismerten nem olyan stabilak 500Hz-en, mint az újabb kiadások.
-
Xero
nagyúr
Intel Xeon E5 3.5GHz, Dual AMD Firepro D500 2x3GB. 1280x800, minden maxon.
szerk: Mondjuk ez nem is a gameboy pc-m.
Csak a próba kedvéért néztem meg rajta, aztán töröltem is, mert csak a produktivitást rontaná.
-
Redneck
nagyúr
GTX 750Ti a jó választás számodra. Nem fogyaszt, nem melegszik, és hozza amit kell!
Slystyle: "Azzal is ugyanúgy megvolt a 120 fix (1680*1050, minden alacsonyan, 480-al is így használom), néha esett be csak alá"
Tehát nem volt 120 fix.Egyébként érdekes. Intelen teljesen más a 100-120 fps mint AMD-n. Egyik barátomnak kellett most ideiglenesen egy gép ami játszhatóan futtatja a játékot (6-8 év CS van a kezében). 300 fps után ezzel is meglövi jóformán ugyanúgy.
Egy húzott Core 2 Duo, 2 GB HyperX és egy 1 GB-os HD 4850 elég volt ehhez a szinthezmate3553:
Ugye nem memory leak van megint? -
Slystyle
őstag
Tavaly, amíg a GTX 480-am szervizben volt, addig egy kedves, helyi PH-s tag kölcsön adott egy GTS250-et. Azzal is ugyanúgy megvolt a 120 fix (1680*1050, minden alacsonyan, 480-al is így használom), néha esett be csak alá, esetleg töltött pub szerveren nem bírta tartani még. Viszont MM-en teljesen semmi gondom nem volt a GTS250 + i5 750 kombinációval.
-
Mate
nagyúr
Nem lesz gondod. CS inkább CPU-t eszi. Tesóm gépében q9400+gtx 650 TI Boost van. Full HD-ban, minden maxon. Kb. 90-100FPS-el úgy, hogy vga alig dolgozik. CPU fogja vissza. Korábban az én gépemben volt az a vga, egy erősebb procival. Szintén minden maxon és 170-180 FPS-t hozta.
-
törölt tag
Zowie EC1 eVo-val szemezgetek én is, nem tűnik rossznak. DeathAdder (1800dpi) nekem nagyon bejött, mai napig használom így valószínű hogy a következő is DA lesz, más nem nagyon fogott meg, árban sem drágább a Zowie-nál.
Ebből meg kíváncsiságképpen építek egy Kinzuaddert mert hiába 6 éves, még mindig hibátlanul működik, pedig "selejt Razer". -
Mate
nagyúr
Nekem is csinálja azt, hogy füstbe, vagy ha mögé dobok gránátot, akkor átlátok rajta egy pillanatra. Bár ebben látok értelmet. A gránát robbanásával egy kicsit szétoszlik a füst.
Viszont az már inkább bug, hogy füstön keresztül a célkeresztből látni néha, hogy ott egy ellenség. Illetve elő szokott fordulni, hogy füstön keresztül vagy füstben lévő célpontot jelez a térkép.
-
PeL
addikt
Ez amúgy milyen játék mert hogy nem CS:GO az tuti. Amúgy a dupla füst nálam is így működik, ha két füst van egymás mögött át tudok rajta látni de mondjuk nem ennyire. Mindenesetre eddig kb egyetlen alkalommal származott előnyöm belőle mert betunkoltam egy rusht Infernon B előtt. Viszont már értem azt is hogy sokszor engem is így tudnak kilőni füst mögül úgy hogy az ellenfél mindig véletlenül tudja hogy pont ott állok.
-
Slystyle
őstag
Nekem NV van, a trükköt nem ismertem és nem tudom, hogy működik-e GO-ban, de nálam nem látni át a smoke-on. Egyedüli amit észrevettem az az, hogy ha a smoke-ba gránátot dobsz, akkor egy pillanatra, mintha átlátnál rajta, de ez lehet game mechanics is.
Mindenesetre nem javaslom az ilyenek használatát, könnyen WH-sként reportolhatnak. -
-
PeL
addikt
Tudom hogy van, meg lehet kicsit meredek lenne. De valamit erre ki lehetne találni, esetleg berakni egy olyan lehetőséget hogy büntetés nélkül fel lehessen adni egy meccset csalóra hivatkozva. De ezzel is vissza lehet élni szal ez sem lenne jó. Sosem értettem miért jó egy játékban csalni. Ha valaki nem tud valamivel csalás nélkül játszani az menjen ki az udvarra homokozni vagy ne játszon. Egyébként azt a DK gyereket sem banolták ki azóta sem a "watcherek" pedig az is tutira csalt. Szal már ebben az overwatcher rendszerben sem lehet megbízni. Valami jobbat kéne kitalálni Valve-éknek mert a csalók ugyanolyan rezzenéstelen arccal és pofátlanul csalnak tovább ahogy eddig is.
(#4251) Kephamos: Nem kell bemutatni őket, elég ha felmész egy magyar pub szerverre. Szánalmas amit le tudnak egyesek művelni meg amilyen szöveget lenyomnak. Páran nagyon túlzásba tudják vinni, mindig van ok amiért beindul az arcolás meg az oltogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest