- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #26923 üzenetére
VGA driverben teljes méret engedélyezve van, hogy szétnyújtsa a képet? Ne pedig az 1:1-et használja. Akár a monitornál is lehet beállítani ilyet.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #19501 üzenetére
Marossnál 2K.
-
ch003067
addikt
válasz
adamkaa777 #19501 üzenetére
Hardveraprón nézz körül.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #8128 üzenetére
Pedig Ali is jó volt és a módosítások után most is nagyon jó. Ahogyan agency is jó.
adamkaa777: A 8 mapból 3 bravo-s, 4 pedig payback-es, 1 pedig mind a kettőben benne volt. Miért is voltak birkák az emberek, hogy beszavaztak 3 pályát bravoból?
Ha mind a 8 pálya payback-ből lett volna, akkor nagyobb lenne a felhördülés.
-
Redneck
nagyúr
válasz
adamkaa777 #7558 üzenetére
Jó persze, múltkor is egyik napról a másikra eltűnt az áthallás hang-bug nuke-ról de tudom mindig csak rémeket látunk páran... Igaz az előző update napján -threads 4 parancs nélkül nem lehetett normálisan játszani, de másnapra az sem kellett. Írtak róla note-ot? Nem.
Nekem az M4 gyorsult és éppen hogy jobban adja. Az AWP hangja lett más.Szerk:
Nem bánom ha csak nálam ilyenAz 1.6-os M4A1-et idézi azzal lehetett tunkolni kegyetlenül. A többi fegyver változatlan.
-
szabog4
aktív tag
válasz
adamkaa777 #7474 üzenetére
Én meg azt se tudom, hogy miről beszéltek! :"D
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #7443 üzenetére
Ez hülyeség mert Fribergnek mikor volt 35-40 Win-je már akkor is tudta használni ezt. Ez inkább bizonyos Rang után van
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
adamkaa777 #7443 üzenetére
Overwatch alatt a watch menünpontot értitek ahol megtudom nézni a sajátom, a többi élő meccset és a streamelt (twitch) meccseket? nekem ~150 winem van, de kb 70-80 óta van ez. update-vel jött.
egyébként én ezzel a szar hányás auggal nem tudok lőni, néha olyanokat be ad vele, hogy én sem értem. ak-val meg wp-vel viszont amit kell azt meglövöm. csak az az idegesítő, mikor elkezdem lőni az embert, rajta van meg minden, aztán hopp 1 golyós head
wp-vel meg nem sok esélyük van.
-
Radnix
senior tag
válasz
adamkaa777 #7432 üzenetére
végre valaki kimondta
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamkaa777 #7434 üzenetére
Egyszerűen csak más lett a játék. Lassan semmi értelme Dust2-n B-rushnak, ha akárcsak 1 CT is bekempel ablakba AUG-al..szinte semmi esélyünk sincs ellene.
Én általában FAMAS/Gali-val megyek mivel utálom a komoly visszarúgású fegyvereket. Így is megvan a 10-15 frag meccsenként ami gyenge közepesnek számít, de a patch óta nagyon hasít az AUG. Volt olyan, hogy az ellen CT-nél mindenkinél az volt, győztük elfüstölni a hosszúkat és fület frakat behúzva sunnyogtunk a füstben...
A baj inkább ott van, hogy közelre is halálos lett...ha esetleg rá tudsz lepni a nyomi kemperre...
-
Arkennys
addikt
válasz
adamkaa777 #7434 üzenetére
fene gondolta, hogy ne vegyem komolyan. Cimbi, sokunknak lett egy valagnyi baja a játékkal az update óta. Nem is egyféle. Most elhiszem, hogy istenien érzed magad a beszólogatással, és igen, biztos mindenki hülye, te meg nem tudsz olvasni
Mondtam hogy futott? Nem. Konkrétan idő sem volt bármit reagálni, és igen messziről fejbekalimpált. Elhiszem hogy te a nézéseddel is ölsz a játékban, de talán, csak talán van oka hogy mindenhol látom-hallom, hogy az update óta a játék egy kalap sz*r lett. Mindegy, okosságod tudatában légy boldog.
szerk: redneck, nem nem bug. Te is béna vagy biztosan, Adam majd megmondja a frankót
-
Arkennys
addikt
válasz
adamkaa777 #7432 üzenetére
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy van, aki csak okoskodni másokkal jár ide
-
warmonger441
aktív tag
válasz
adamkaa777 #7364 üzenetére
Lehet, gőzöm sincs. A lényeg hogy most CT-ben nem nagyon látok olyat aki ne aug-al jönne... :/ Míg az AK-val még van hogy egy helyből is csak az első golyót adja be, addig AUG-al mellre tunkolsz futás közben és be is adja a hs-t. <<< és így tényleg szr az AK. Lehet hogy ugyanúgy adja, csak furcsa hogy közelharcban is a szerencsében kell bízni az AUG ellen.
-
Redneck
nagyúr
válasz
adamkaa777 #7362 üzenetére
Azt se írták le az updateben hogy furcsa hang-áthallások vannak például nukeon, vagy hogy nem kezel le hirtelen 4 magot update után a játék.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
adamkaa777 #7362 üzenetére
Nem nyúltak hozzá HA jól tudom. Viszont idáig is shift-el kellett megállni hogy mihamarabb pontos legyen a fegyver. viszont ez a mozgás közbeni + szórás, valamint az aug ereje miatt nekem is olyan mintha szr lenne az AK: eddig test lövésben jobb volt az augtól, most már viszont a +RPM és a kicsi szórás miatt egyszerűen szívás.
-
Norbika88
senior tag
válasz
adamkaa777 #7207 üzenetére
Köszi.
Nem követtem a cs go híreket, steamen se olvastam el az update ot.
Szerettem, mert klasszikusba, dust 2 megy orrba szájba pubon.
Személy szerint a map vote ot kivetetném, had menjen az összes körbe. -
killer095
őstag
válasz
adamkaa777 #7188 üzenetére
FPS dropra patch jött? mert nálam eléggé dropolt még reggel
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #7188 üzenetére
Nekem eddig is szar volt és gondoltam update megoldja. De ahelyett, hogy megoldotta volna, már az is szar, ami eddig jó volt.
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #7139 üzenetére
Én is észrevettem, hogy kevesebb van, eddig be volt cap-elve 150-re, először olyan 80-90 között mozgott, majd észrevettem, hogy be volt kapcsolva az FXAA, azt kilőttem, de csak ilyen 20 fps-t nyertem rajta kb.
E mellé elég ingatag a dolog, spec cam-on pl meg van a fix 150. -
bolcsodal
addikt
válasz
adamkaa777 #7129 üzenetére
Aim-en nem segít ezse....
Szóval, de lesznek. És ezekre azonnal lehet küldeni a report-ot...
-
Vismajor01
addikt
válasz
adamkaa777 #7129 üzenetére
Hát mostmár célozni is kell, valóban szomorú
-
Arkennys
addikt
válasz
adamkaa777 #7090 üzenetére
sima első fegyverládáé is lent volt mikor potyogott, most meg már ahhoz képest baromi magas...
-
bager13
senior tag
válasz
adamkaa777 #7064 üzenetére
Átverés volt. 3 eurót nem ért az egész amit adni akart és még ebből eladás után még jön le. Szóval szerintem hanyagoljátok...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
adamkaa777 #7064 üzenetére
Eztet hogy tetszik gondolni?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
adamkaa777 #6951 üzenetére
CoD 2-ben volt olyan, hogy billentyűre rálehetett állítani ilyen kamu akadást.
F12 volt a hivatalos neve. Pont akkor nyomta be, amikor kinézett/kiugrott valahonnan, és ennek a mikro laggnak köszönhetően nehezebb volt eltalálni.
ZeroDK: Nem lehet mindenki olyan pro, mint te.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #6377 üzenetére
Engemet is felkúrt már rendesen az MM, valószínű addig nem játszok MM-et míg nem lesz új update... 8 meccsből 6 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, Top 1-2-be ott voltam mindig lőttem az enemyt is, de nem ugrottam feljebb, máskor meg 2-3 győzelem elég volt, hát vicc
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #6365 üzenetére
Nem, az órát számolja pub-on is, úgy szereztem meg a silver-t, egyetlen óra hiányzott és most játszottam pub-on egy órát és 10 helyett 11 órát ír.
Amúgy sem úgy írja, hogy Operation Competitve Time Logged, csak Operation Time Logged.A meccsek nyerése a húzósabb, nekem csak 6db nyert van Bravo mapokon.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #6365 üzenetére
Ha mész DM-et Bravo pályákon akkor nem számolja?
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #6363 üzenetére
Ha már csak pár óra kell, azt pub-on is meglehet, de ha competitive-et akarsz játszani, abba én is beszállok, bár nem hiszem, hogy 20.-áig már összejönne nekem az arany.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #6071 üzenetére
Én fix 128FPS-en játszok, így nem vettem észre különbséget de most kipróbáltam a menüben, és ott 999FPS helyett csak 4-500FPS-em volt SweetFX-el. Bár játékban nagyon minimális a csökkenés, de én nem veszem észre, mivel korlátozott az fps-em
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #6067 üzenetére
Nem vettem észre FPS csökkenést.
-
kiszi07
senior tag
válasz
adamkaa777 #5877 üzenetére
Nem, bármennyi accod is lehet..
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #5879 üzenetére
Nem. Lehet 20 accod is, semmi nem tiltja
-
Lacccca87
addikt
válasz
adamkaa777 #5879 üzenetére
HA nem csalsz akkor nem.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #5877 üzenetére
Ezt kinek címezted?
Illetve hogy érted az egyszerre több steam accal való játékot? Egy időben?
-
Lacccca87
addikt
válasz
adamkaa777 #5793 üzenetére
A stream nézés is tanulás annak köze nincs a beállításokhoz. Annka viszont legalább van értelme, mondjukop tt is csak azoknak akik nem voltak benne vagy 1.6 vagy css kezdetétől a cs-be, meg 1-2 "új" mapp ról érdemes nézni, a többi meg ugyis az ezer éves hívások mennek a még régebbi spotokkal max 1-2 gránát dobás változott meg ahogy felfrissítették a mappot.
-
Slystyle
őstag
válasz
Multi játékoknál alapvető az alacsony grafika, szóval ezt nem tekinteném érvnek ebben az esetben.
Amúgy támogatom ezt az "utánzás" dolgot, mármint egyetértek, hogy ez az egy szinten. De ez is egyén függő, mivel én olyan ember vagyok, hogy ha tudom, hogy valami miatt nem megy, akkor azon változtatok valamit, nem pedig neki állok cfg-ket keresni pro játékosoktól. Persze vannak emberek, akik erre nem képesek vagy csak szimplán lusták és leszednek egy cfg-t.
Így voltam a színekkel CS-ben. Észrevettem, hogy a CT sötét helyen számomra szinte észrevehetetlen, mert beleolvad a fekete/sötétkék ruhájával, ezért játszottam kicsit a brightness-el és a gamma-val. Megtaláltam MAGAMNAK, hogy mi a jó beállítás erre.
Ugyanez a sensi-vel, magamnak tapasztaltam ki, hogy hogy lesz számomra jó, a célkeresztet is hagytam default static-on, mert nekem így jó és még sorolhatnám.Szerintem nincs egyikkel se különösebben probléma, hogy miként és mi alapján állítja be a játékát, de az a tény, hogy folyamat a cfg, meg ilyen beállítás, olyan beállítás, ilyen szín, olyan szín, amolyan pro beállítások stb kommentek érkeznek, az már kicsit irritáló.
Ha valaki új, elkezdi magának kitapasztalni a játékot és ha segítség kell neki, akkor majd úgyis kérdez. Ekkor nyugodtan lehet adni tippeket/tanácsokat, hogy ki, mit és hogyan használ. Addig pedig ahogy látjátok, csak a feszültséget szítja, ami új emberek számára visszataszítható is lehet majd.
Szvsz jobb most abbahagyni, míg nem lesz személyeskedés a vége. -
Bahama
aktív tag
válasz
Egyébként a legtöbbet tényleg a "nagyoktól" lehet tanulni.
Anno még nem voltak streamek, és a demeket kellet nézni amennyit csak tudtál.A beállítások kb 10%-t ha számítanak. Voltam pl olyan LAN-on ahol nagyon szar gépek voltak, de mindenkinek. A 100 fix fps nem volt meg 1.6-ban, aztán a smokeról ne is beszéljünk.
És érdekes módon ugyanazok az emberek voltak az első 3-ban mint máskor.A szín állítgatáshoz meg annyit, hogy nekem pl kalibrált ips monitorom van, de így is nagyon gyenge a CS láthataósága. Ezért mielőtt elkzdtek játszani, bemegyek a driverbe, és felhúzom egy kicsit az értékeket.
(Talán lehetne presetet is menteni, de én már csak így szeretem)És én személy szerint nem ajánlok semmi +módosítást, mert ezek általában nem megengedettek.
Ok hogy nem nagy szám, de ha már kicsit is komolyabban veszed, és indulsz pár versenyen, akkor ezek mind tiltva vannak, és akkor megint szarban leszek, ha ezekhez szoksz hozzá. -
Lacccca87
addikt
válasz
adamkaa777 #5790 üzenetére
Persze a gyakorlásnak köze sincs ahhoz hogy fejlődtél és megtanultad a játékot hanem amikor beálíltottad ezeket a szutykokat egycsapásra jobb lettél, látod erre mondják hogy placebó.
De ez utánzás. -
törölt tag
válasz
adamkaa777 #5781 üzenetére
Ment PÜ!
De másnak is leírom, tehát akik AMD-sek, és olyan szín beállításokkal akarnak játszani mint a NiP csapat, és a többi Pro, itt lesz a beállítás képben mellékelve:Brightness 1.6-1.8 közt állítsátok játékban,
FIGYELEM: Amilyen felbontáson játszol a játékban, olyan felbontás legyen beállítva az asztalnak is, mert az a hőmérséklet színbeállítás elállítódik, ha nem egyezik a két felbontás, és vissza teszi alapra!
NiP Friberg féle CFG, saját kézre szabva, és finomítva megtalálható nálam, akinek kell írjon PÜ-t
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #5772 üzenetére
Én ugyanezzel a beállítással használom a játékot. Mivel AMD-s vagyok itt máshogy kell beállítani, de sokkal szebb így a játék. Csak ajánlani tudom
(#5774) mate3553: Én ezt a SweetFX-es módot nem használnám, le kell venni az élsimitást, FXAA Off-ra stb... 1024x768 / 1280x1024 4:3 (wide) minden grafikai elemet Low-ra venni. Lehető legjobb
-
Bahama
aktív tag
válasz
Régen LAN szabályokban korlátozva volt max 25%-ra, ha jól emlékszem.
-
Mate
nagyúr
válasz
Én tervezem kipróbálni, csak még lusta voltam.
Viszont lehet ezt fogom megpróbálni:
-
Redneck
nagyúr
válasz
Szerintem az akinek nem túl teltek a monitor színei. Bár kétlem hogy 100%-on
Vagy akkor a monitor van teljesen elállítva.
-
Jim-Y
veterán
válasz
adamkaa777 #5732 üzenetére
Azért este 11 után találkoztam már jófej arcokkal, de tény, hogy sok azért a szótlan vagy a másik véglet, az idióta. De azt tartom, hogy még mindig sokkal jobb a helyzet mint ami 2 csillagon mehet.
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #5667 üzenetére
Ahogy nézem Seaside az volt Payback-en is (talán kicsit másabb is volt), meg van 1.1-es map remake is.
G4ula84: Az esports kulcs esports ládákat (esports 2013 és esports winter) nyit. Ládákból többféle van, Bravo, CS:GO Case 1 és CS:GO Case 2-hoz normál kulcs kell, meg van most a Winter Offensive láda, amihez Winter Offensive kulcs kell.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #5651 üzenetére
És mi lesz helyette? Hova tűnnek a mostani pályák amiket Bravo belépőkkel el lehetett érni? Vagy most már bárki csatlakozhat
-
bladegery
senior tag
válasz
Szerintem nagy esely van ra hogy meghosszabitjak ezt is.
-
Mate
nagyúr
válasz
Nem.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #5557 üzenetére
Tapasztalat. Szűk helyen, közelre legtöbb ember inkább pisztolyra vált.
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamkaa777 #5557 üzenetére
Gondolom a sebzés miatt mondta! Én is észrevettem, hogy csökken a sebzése. Viszont amíg M4A4-el jó ha egyszer találsz fejre a visszarúgás miatt az M4AS1-el akár 2-3x-or is sikerülhet ha jól célzol.
Testre szerintem is használhatatlan szinte.
(#5556) mate3553: Csak ne lenne ordenáré visszarúgása...
Jó ha egy lövést el tudsz helyezni oda ahová akartad...mondjuk az esetek többségében elég is...
-
illes.bence
tag
válasz
adamkaa777 #5388 üzenetére
link Ha megnézed, a világ legjobb játékosai is 400-as dpi-n kis sens el játszanak, és nem véletlenül a legjobbak
(#5411) stefyY: Nem is olyan rossz!
-
illes.bence
tag
válasz
adamkaa777 #5339 üzenetére
kis dpi, kis sens
-
lemusz
addikt
válasz
Mert nincs 100%osan precíz válasz ebben a kérdésben.
-
dReFiX
senior tag
válasz
DPI max aztán ahhoz állítod játék alapján az érzékenységet. Mivel a DPI beállítás felelős a mozgás érzékelésére és minél magasabb annál jobban leköveti a gyorsabb mozdulatokat, szvsz.
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #5375 üzenetére
Egyszerű fél megoldások, én úgy mondanám inkább, mert mástól is várok napi szinten hívást.
Nekem a Skype és a TS hangminősége ugyanolyan, minden olyan ember, akivel beszéltem TS-en és Skype-on is az elmúlt évek alatt, semmi különbség sem volt a kettő minősége között. Ha volt is, az annyira elenyésző, hogy nincs értelme vitatni a különbséget.
Éppen ezért mondom, hogy TS jobb egy csoportnál az alkalmazkodásra. Ha neked is lenne egy bátyád, aki bömbölteti a zenét(érdekes mód mindig épp akkor, mikor játszok...
), akkor hidd el, hogy te is rászoknál a PTT-re, mert a többiek nem értékelnék a hangzavart. Igaz nekem kellene már átköltözni a másik szobába, vagy legalább a gépet átvinni, csak hát ott meg elég szűkös már így is a hely és bútort pakolni valahogy nincs már kedvem, a sok költözés elvette a kedvem.
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #5367 üzenetére
Hát nem tudom milyen szerveren voltál, mikor TS-t használtál, de nálunk nincs semmilyen másfél mp-s késés. Sőt, még angliai elhelyezkedésű TS-en sincs semmilyen késés (max annyi, ahány milliszekundumos pinged van oda).
TS számomra sokkal jobb, Skype-on ugyebár nincs Push-to-talk, így ha esetleg bátyám zenét hallgat, nem hallja bele senki, míg Skype-on folyamat hallaná a többi ember. Ott van az ismerősöm, akivel mindig játszom, neki mechanikus bill-je (ráadásul kék switch-es, a leghangosabb) van és minden leütött gomb hangját hallom Skype-on keresztül, ha meg a mikijét gyengíti, akkor meg a hangját lehet alig hallani.
A hanggal sem tudom mi problémátok, már 4 éve használok TS-et és mégis mindenkinek kristálytiszta a hangja, persze van kivétel is, akinek esetleg olcsó 500Ft-os mikije van, de őt is lehet érteni, max van valami statikus zaj nála.
Azt sem értem, hogy Win8-on miért nem megy. Számos tagja a csapatunknak 8 és 8.1-et használ/használt és ugyanolyan volt a hangminősége/hangerőssége, mint azelőtt. Ha vissza is váltottak 7-re, az nem a TS miatt volt.
Skype-al még az a problémám, hogy ha CS-zek (és csak ebben mutatkozik meg) és jön egy hívás, akkor a kis bejövő hívás ablaka lesz aktív. Tehát mozogni tudok a játékban, de ha kattintok egyet, akkor ledobja a tálcára a játékot. Játék full-screen-ben megy, szóval nem értem. Steam fórumra is posztoltam, egyetlen srác ajánlott annyit, hogy rakjam addig elfoglalt-ra magam, ami egy megoldás, de azért mégsem.
Plusz még az a problémám, hogy én főként külföldi emberekkel játszom és az egyik srác, akivel játék mellett beszélgetni is szoktunk Skype-on, sokszor akad a hangja, mintha túl nagy lenne a ping, de a netemmel semmi gond (100/30-at nehéz leterhelni ilyesmivel és totál rendben van a ping UK-ba is). Játék közben pedig infózásnál elég fontos, hogy ne akadjon senki hangja.TS-t még azért preferálom a VOIP helyett, hogy ha meghalsz, akkor ugyanúgy tudsz beszélni. Múltkor ez mentette meg a kört, mivel ha leszednek, egy kicsit ott marad a kamera és látni, hogy merre megy az ellen (jobbik esetekben). Inferno-n mid-ről, arch-on keresztül mentek volna B-re rakni a T-k és ezt nem tudtam volna mondani a társamnak, ha VOIP-ot használok. Ő tudott forogni és le is hozta a 2v1-et T ellen.
Összességében azt tudom mondani, hogy ha egyedül vagy 1-2 emberrel játszogat az ember, még használható a Skype/VOIP, de ha megvan egy 5-ös fogat, akkor kötelező a TS szvsz. Mindenkinek megvannak a szokásai egy csoporton belül és TS-en lehet a legjobban alkalmazkodni egymáshoz, ahogy én figyeltem meg.
Más: Amúgy nem érzitek laggosabbnak a játékot mostanában? Mióta megy/ment ez a free L4D2 szisztéma, maga a Steam kliens is le volt terhelve és a játék is elég furcsa volt. Látszik, hogy eltalálok valakit, mégsem regeli be a hit-et. Ping-ek és a packet-loss totálisan rendben, tehát tuti nem nálam a gond.
-
stefyY
őstag
válasz
adamkaa777 #5371 üzenetére
Az én tapasztalatom az ( CoD2-ben van nagyobb tapasztalatom, de lehet, hogy mindegy is ), hogy a rántások pontosabbak lowDPI-n.
400 DPI @ 0.9 sens-en játszok.
-
Jim-Y
veterán
válasz
adamkaa777 #5367 üzenetére
notepad++
-
Coccolino_O
őstag
válasz
adamkaa777 #5345 üzenetére
Skype eléggé tudja enni a netet meg a gyengébb gépeket is. Szerintem ideálisabb a ts.
-
stefyY
őstag
válasz
adamkaa777 #5339 üzenetére
Low DPI és high ingame sensitivity...
Egyébiránt sokkal jobban preferálom valamiért a TS-t, ha már témánál vagyunk..esports-os karrierem kezdetén még a TeamSpeak 2 és a Ventrilo voltak a menők, utóbbi eléggé eltűnt, TS3-at pedig rengetegen használnak...
-
Xero
nagyúr
válasz
adamkaa777 #5256 üzenetére
Első körben pozíciótól függően heg vagy smoke és five seven.
-
Xero
nagyúr
válasz
adamkaa777 #5247 üzenetére
USP - Pontosabb, csendesebb.
Five-seven - első CT körben, mivel erős a kevó ellen és a terrorok úgyis csak azt vesznek
P250 - eco körökre -
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #5250 üzenetére
pisztolyos körre? Én mindig p250-et veszek
Nem kerül sokba és sokkal jobban tudok vele lőni, mint simával. 5-7 is jó, de drágább.
-
kiszi07
senior tag
válasz
adamkaa777 #5250 üzenetére
De egyébként első körben, ha tudsz lőni felesleges venned valami pl kevo, gránát
Pl, ha ECO van t-be akkor p2000-et veszek
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
P2000.
Az USP (nekem) használhatatlan.
-
kiszi07
senior tag
válasz
P2000-at jobban szeretem én pl
-
Mate
nagyúr
válasz
p250
-
stefyY
őstag
válasz
adamkaa777 #5211 üzenetére
Az miért baj...? Lehet, hogy bugokat szedtek ki...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
adamkaa777 #5205 üzenetére
Egyébként tényleg. A legeslegkezdőbbeknek még hasznára lehet (valahol a képernyő közepétől távol), de aki akármennyire is tudja "olvasni" a játékot, annak teljesen felesleges.
-
bladegery
senior tag
válasz
adamkaa777 #5203 üzenetére
most oldjak meg vagy nem erdekel?
Irhatnek egy jo kis bf4-es vagy cod ghostos autos peldat en is
-
kiszi07
senior tag
válasz
adamkaa777 #5196 üzenetére
Viszont
-
Jim-Y
veterán
válasz
adamkaa777 #5196 üzenetére
Na ja.. nem lesz
De te azert helyettem is loj egy-kettot
-
killer095
őstag
válasz
adamkaa777 #5132 üzenetére
2 magos AMD 2.8 ghz + 8400gs
Driverek frissek
Valami CFG nincs? -
ch003067
addikt
válasz
adamkaa777 #5000 üzenetére
Mire gondolsz ? A gépemnek el kell bírnia, sőt, full low beállításokon, HD-be..... A net is elég hozzá.
Amikor megvettem nyár közepe tájékán, akkor semmi baj nem volt vele... akkor ment rendesen, és amióta bejöttek a hülye updatek, azóta csinálja ezt... Amikor mindenki panaszkodott, azóta ilyen fos...
-
bladegery
senior tag
válasz
adamkaa777 #4985 üzenetére
Par het szerintem.
-
Xero
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4877 üzenetére
Na igen. Egy sima ak-s (master guardian I) nem nagyon fog Supreme-t meglövöldözni, de még sima sas-t (legendary eagle) sem.
-
Kephamos
addikt
válasz
adamkaa777 #4877 üzenetére
Számomra jelenleg a kétcsillag is elég nagy falat.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4873 üzenetére
Számomra a legszánalmasabb, amit nem sikerült megértenem a mai napig, hogy könnyed módban mi a francnak csalni? Mert ott is vannak ám, aki aim-ozik, WH-zik eszméletlen feltűnően.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4871 üzenetére
Azt szeretem még, amikor ellennél van 5 klántag, egyik direkt, iszonyat feltűnően csal és hozza a köröket nekik, majd amikor már sínen van a dolog, akkor kilép.
Volt amikor megnéztem az egyik ilyen klán csoportját, voltak 20-an, abból 7 VAC tiltásos volt
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4864 üzenetére
Jó napja volt. Van ilyen
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4787 üzenetére
Akkor már inkább halászlé. Karácsony jön
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
adamkaa777 #4777 üzenetére
Lehet akkor, hogy valamelyik cfg file-od írásvédett lett. Lehet hülyeség amit mondok, de érdemes megnézni őket, hogy valóban azok-e.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
adamkaa777 #4774 üzenetére
Milyen időközönként?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
adamkaa777 #4774 üzenetére
Hogy lásd, hogy maximális grafikához jobb gép kell. Napi összeesküvés rovatunkat olvashatták.
-
Dictator^
veterán
válasz
adamkaa777 #4726 üzenetére
Köszi, próbálom
-
Lacccca87
addikt
válasz
adamkaa777 #4686 üzenetére
Az is jó. low sense mellé amgas DPI kell, szal olyat néz aminek a legnagyobb és még belefér a keretbe.
-
lemusz
addikt
válasz
adamkaa777 #4651 üzenetére
Az a csuszka az. Vezérlőpult- minden vezérlőpultelem- egér- egérmutató beállításai. 11 pötty van ott és 6.-on kell tanyáznia a beállításnak. Nem 5.-en és nem a 7.-en, pontosan a 6.-on. Alatta pedig vedd ki a rámutatás pontosságánál a pipát!
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4643 üzenetére
Az gáz, ha nem tudom hány dpi-vel megy az egerem és még be se léptem a beállításokba?
-
Lmh
őstag
válasz
adamkaa777 #4568 üzenetére
mi a túró az az arany kitűző?
bocsi nekem angol a steam/cs xD
-
bladegery
senior tag
válasz
adamkaa777 #4520 üzenetére
sv_showimpacts 1
amugy ird be a konzolba hogy: map de_dust2
aztan ezeket:
sv_cheats 1
ammo_grenade_limit_default 10000
ammo_grenade_limit_flashbang 10000
ammo_grenade_limit_total 100000
sv_showimpacts 1
mp_c4timer 60
mp_freezetime 0
mp_warmuptime 0
mp_roundtime 9
mp_startmoney 16000
mp_restartgame 1
bot_kick
sv_infinite_ammo 1
bind "capslock" "noclip"
sv_grenade_trajectory 1
sv_grenade_trajectory_thickness 1
sv_grenade_trajectory_dash 1 -
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4517 üzenetére
Keress vissza, leírtam, hogy miként lehet létrehozni.
-
Lacccca87
addikt
válasz
adamkaa777 #4307 üzenetére
semmi.
-
D4v3
őstag
válasz
adamkaa777 #4307 üzenetére
64-es az mm (net_graph 1).
-
Xero
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4257 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a pro-k 128-as stabil servereken játszanak, míg a matchmaking 64-es server farm!?
128-as serveren én is kipötyögöm a fejest az esetek 90%-ában. Ott kb úgy adja mint 1.5/1.6-ban. -
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4262 üzenetére
Amiről beszélek kb. 3 napja van csak. Korábban nem volt ilyen a helyzet.
Amióta leakciózták és teletömték a szervereket.
-
Mate
nagyúr
válasz
Meg korábban írtam ,hogy mi a probléma. Időnként megőrül a játék és mintha aim-ozna a játékos. Nekem is volt ilyen, tök mindegy hova lőttem beadta fejlövésnek.....
A másik amikor nem veszi be a lövést. Kipróbáltam ismerősömmel. Megállt 1 helyben 3-at kellet fejre lőnöm AVP-vel mire meghalt. Első kettő golyó eltűnt. Nem sebezte se őt, se háta mögött a falat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Hát nem tudom, amikor dupla AK-s voltam akkor sokkal kevesebb egy lövéses hs-t kaptam mint mikor arany nova szinten voltam. Szerintem a tapasztaltabb játékosok, 1: jobban lőnek, 2: jobban helyezkednek, jobban ismerik a játékot, de alsóbb szinteken meg sokkal több a csaló. Szerintem
pl: 3 csillagos játékban 80%-ban hs-tól halok meg, amikor meg magasabb kategóriában játszom akkor kb 3 hs-ot kapok összesen, vagy 5-t max. Csak hogy a különbségeket éreztessem
-
Mate
nagyúr
válasz
Vagy verseny szerverek jól működnek, míg a simák megzuhantak...
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4033 üzenetére
14:30 rémlik. Bár nem tudom milyen időzóna van megadva. Elvileg Svédországban van a verseny, remélhetőleg az időpontok ottaniak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest