-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
Redneck #62178 üzenetére
pedig valami 5 oraja volt csében az azt megelozo 2 hetben, de hat az evek meg a rutin...
(#62179) gtamate2 ehez (is) sötet vagyok, hogy szokot ez lenni? major előtt kiadjak a kapszulakat , amiben az adott team egyik jatekosanak stickere van? direktben is adnak ki pl s1mple-s matricat, vagy azok mar ugy kerülnek fel a market-re, hogy a gyerek nyitotta a kapszulat es s1mpleset nyitott de inkabb megvalna tole.
nyugodtan kövezzetek meg, de fogalmatlan vagyok ezekkel
utolso nap a matricakat egysegaron lehet megvenni ilyen 1 napos akcio keretein belul toredekaron a marketen vagy mi? -
gtamate2
veterán
válasz
Redneck #62158 üzenetére
Működik minden one way ugyan úgy.
Abban pedig hogy cshu-s szint, nem tudom milyen volt az, szerintem inkább jöjjön ki aminek ki kell persze kultúrált keretek között (vitakultúra i mean). De akkor ezzel a témával légyszíves ezen túl fáradjunk át az OFF topicba(#62160) Gentlelelele:. +1, én is mindig lövöm a one wayt, ha látok és én is szoptam már be jópárszor mert one wayezni akartam, sajnos ritkán jön be.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Redneck #62158 üzenetére
Egy bizonyos szinten már olvassák a oneway smokeokat. Általában meccsenként ugyanazt addig érdemes csinálni, ameddig egyszer nem figyelnek fel rá. Utána azonnal megy rá a prefire, legalábbis ha nem nyomja az ellenfél full kreténbe. Illetve, ha már az ellenfél elsütötte ellened, akkor megfőleg nem éri meg próbálkozni vele.
Update: igen, működnek
-
Vanir
veterán
válasz
Redneck #62035 üzenetére
Novára és silverre nem nagy dicsőség sok fraget lőni, magasabb szintűekre nehezebb.
DM-en nem te válogatod meg az ellenfeleidet, nincs MMR amit nézzen, innentől kezdve felesleges ezen lovagolni. Sztrego-nak meg ennyi szabadideje van, hogy mások DM eredményeinek nézzen utána.De mindegy is.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #61867 üzenetére
Elég régi konfig, az proci már a játék megjelenésekor is csak alulról súrolta a minimum hardverigényt. A videokártyának elégnek kellene lennie (kivéve nuke), nekem is volt 512MB-os verzióban és a topikjában 2012 környékén ki is mértem, hogy nem ildomos a legfrissebb drivert használni hozzá, olvasd vissza ha érdekel. A 4 giga ram pedig elég szűkös, csak remélni tudom hogy nincsenek felesleges programok, szolgáltatások a háttérben és kap a játék tisztán 2 giga szabad helyet...
ajánlott: magas órajeles i7?
Oké Redneck, viccesfiú...
-
MarioAna
senior tag
válasz
Redneck #61800 üzenetére
látom magam előtt a jövőt ahol a CS:VR-ben:
- a 45 éves pasha fog "fizikailag carryzni", mert majd csak ő bírja el a VP-ból a 15kg-os nuke-defkitet...
- A vasággyal 40 kilós 14 éves vérpistike meg majd teknősbéka módjára kapálózik hanyatt fekve T kezdőn , mert nem bír felállni a 7 kilós AWP-vel ami a hátára van kötve...
- az újra összeállt fnaticnak pedig majd magasított hangszigetelt box kell majd lanon, hogy tudjanak 3-as boostolni.a warmup meg abból fog állni, hogy 100 fekvő+100 guggolás+100 négyütemű fekvőtámasz.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #61697 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha egyrészről olyan könnyű lenne fedél alá hozni egy ilyet, másrészről meg mintha nem tudnának az illetékesek arról, hogy mit szeretne a nép... dehogy nem tudnak. Csak éppen les*arják, mert így is pörög a pénz, így is van "kielégítő szolgáltatás". Lusta banda, de tényleg. Az új ládának a logóját nézted már közelebbről? Kb mint a 2014-es breakout-os. Mintha már egy egyszerű photoshop feladatra se szánnának elegendő energiát... bezzeg dotában! nem az hogy örülsz ha egy héten jön egy update, hanem van hogy egy nap 3-4 is jön! Valami bug van? Nem 1 hónap mire kijavítják, csak 1-2 nap...
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Redneck #61605 üzenetére
A pinget nem értem, légyszives világosítsatok fel!
Mobilnettel játszok, és ha a pingem átlépi az 50-et, gyakorlatilag bárkit lőhetek (akár hátba is) rámfordul, és ellő. Konkrétan shotgunnal fejbe lövöm egy csapattársam deatmachen, és látható késés van, mire vér jön elő belőle.Vagy pl a csirke, rálövök, és 1 mp mire szétrobban.
Ha a pingem 50 alatt, de inkább 40 alatt van játékban, akkor semmi ilyesmit nem veszek észre. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Redneck #61517 üzenetére
Ismerős a téma. Néhány nappal ezelőtt 2 haverral kipróbáltuk a Pvpro nevű oldalt, egy 3v3 tournamentre mentünk. Első meccsünk 3 nova ellen volt, félidőt 12-3-ra hoztuk, aztán jött a magic reconnect, a bottom fragger gyerek elment 2 percre, utánna 16-12-re vért izzadva kihoztuk, mert szóban forgó pro gyermek 1 kicsi peekből egyik körben kettőnket lőtt el. Végén persze idegesebbek voltak.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #61208 üzenetére
Threads 4 még véletlen se legyen beírva egy 2 szálas procinál. Egyébként a cs:go alapból 3 szálat szokott kezelni, ezért a threads 2 is tök felesleges. CPU Unpark utilityt mindenképpen nyomnék, ingame video beállításokat levenni minimumra, nvidia drivert is átnézni performance beállítások vannak-e beállítva, esetleg MSI módba tenni a vga-t... gugli, ha valami nem világos, illetve keresgélni még cool dolgokat, tele van a net 'csgo more fps' oldalakkal.
-
had423
aktív tag
válasz
Redneck #61135 üzenetére
Hát ha valaki ilyenre veri magát irl, akkor az még most is ciki talán. Ahol pl én csinálom a szakmai évem, oda jár a magyar elitből az egyik srác és hetente egyszer azért meg van verve. Mindig mondjuk neki, hogy "húzzál haza kattingatni", aztán elvesszük a pénzét. Amúgy nem.
De azért az istenítés az túlzás. Ingame talán igaz, de való életben nem sokan foglalkoznak vele. -
prtvlogan
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #60641 üzenetére
Mindig is magas volt, öröklött a dolog. Emlékszem már 8.os koromban is olyan 140 körül volt, azt a védőnő vagy ki, aki mérte annyira beparázott, olyan ideges lett, hogy már majdnem a mentőt akarta hívni, hogy úristen meg minden, körbe álltak a tanárok, úgy néztek rám, mint valami földönkívülire, azt ettől az egész szituációtól csak még magasabbra szökhetett az érték, ideges lettem én is, holott előtte nem voltam, azt végül eleredt az orrom vére.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #60608 üzenetére
Két folyamatosan visszatérő, egyértelmű bug szokott lenni minden meccsen. Ezek közül egyik sem fordult elő 2-3 évig, tehát komolyabb hibát nem tapasztaltam a játék hangjával kapcsolatban anno.
Egyik hiba, hogy teljesen más irányból halljuk páran az ellenfél trappolását vagy lövését, mint ahol valójában van. Néha csak 1-2 ember hallja rossz irányból, néha az egész csapat, változó.
A másik probléma, ami talán kevésbé zavaró, de minden esetben kör végéig tart (és NEM, NEM tettem le tálcára!!!444négy!), hogy pl. mirage-on állok A lerakón, és úgy hallom a B lerakó lövéseit, mintha konkrétan mellettem, pár cm-re történne a dolog, így néha elfordulok, és ha valaki bejön pl. rámpán, akkor oldalba lő... Aztán következő körben semmi probléma, és általában azon a meccsen már nem is tér vissza. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #60600 üzenetére
Legalább 2 évig semmi bajom nem volt a játék hangjával, maximum a vertikális hangok megkülönböztetése okozott problémát, de az még mindig fos szvsz. De amióta elkezdték foltozgatni, azóta kb. minden meccsen van legalább egy olyan hiba, ami miatt embert/kört vesztünk... Ez így nagyon gáz, de már megszoktam a CS:GO-tól az orbitális hibákat. Azt érzem, hogy hiába próbálkoznak, egyszerűen béna "szakemberek" dolgoznak a játék finomításán.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck #60371 üzenetére
hallod, be volt tervezve, hogy hazamegyek, kialszom magam és utána CS amíg ki nem dőlök. erre az idekinti legjobb barátom közli, hogy a feleségének születésnapja van és szeretne valami kis összejövetelt, az a pár ember legyen ott, akivel a felesége jóban van idekint... de legalább a házi pizza egy tökéletes 5/7 volt. mire hazaértem még öcsém is elaludt, pedig jött volna. sebaj, majd ma
btw, berendeltem a G410et. kíváncsi leszek a romerg-re. viszont végre egy tökéletes lanparty bill, befér a hátizsákba, világít és nem fog letörni a csuklótámasza, amire mellettem volt hajlama minden billnek. (nem, nem a csapkodás, csak a rendszeres hurcolás miatt.) meg a 600dpi 1.0 sens mellé nem fog hiányozni a numpad.
-
-
PeL
addikt
válasz
Redneck #60233 üzenetére
Azért vicces hogy mindig lesz valaki aki bepróbálkozik azzal hogy ilyesmiből tegyen szert bevételre... De leginkább azok a hibásak akik ilyesmibe képesek és hajlandóak pénzt feccölni. Majd ide is betalálnak a csalók előbb utóbb azt majd visznek mindent mint a piros hetes.
-
szebe
addikt
válasz
Redneck #60230 üzenetére
First 1500 Users Are our VIP users and will get 0.5$ after Accepting the TOS and Registering their Invoice Details!
Also you may Deposit by PayPal or bank cards! When you press the Deposit it will redirect you to PayPal website there you can choose the PayPal or Bank Card pathway! Please Read about the Rules and Conditions of Deposit/Withdraw at our TOS!
-
szebe
addikt
válasz
Redneck #60228 üzenetére
"gyere 1v1-re ha kemény vagy"
"na mivan csak ennyit mersz feltenni ellenem?"
Ahogy olvasom, ez kb zengaming/esl1v1ladder, csak rendes pénzben (feltéve ha lesz 1500-nál több játékos, akikre már nem vonatkozik az ingyen féldolcsi). Szerintem ki se próbálom, annyi lehet ott a tryhard meg a csaló, hogy inkább nem...
-
shaddy1027
tag
válasz
Redneck #60128 üzenetére
Szerintem az első verzióra gondolt.
"1. Meglepődve, értetlenül néz.
Hangfestő szó, amely a megrökönyödés okozta szemhéj- és szempillamozgást írja le.Ne kamillázz, Ede! Elmondom mégegyszer: búza vagy, mindenki tudja rólad a faluban!
A Misi csak kamillázott, amikor az Amaretto cukrászdában meglátta a volt középiskolás nőjét, a Rudikával kézenfogva."
Sírok, hogy mik vannak még azinternetekbe'
-
-
Gentlelelele
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
-
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Redneck #56629 üzenetére
Alapból nagy feszt kapnak, ha be van lőve jól akkor használható, ja meg nem árt alá vmi jobb lap amiben nem throttlingol szerencsétlen. Nekem az alapfesz 4,5GHz-hez elég... Meg arról nem tehet, hogy nem képesek több magra optimalizálni, csak 1-2-re...
(#56614) g4b3n
Felvettelek. -
rwin5
őstag
válasz
Redneck #56526 üzenetére
Nem tudtam rájönni az okára, win újratelepítés is volt és utána is jelentkezett, és nem is minimál gépigényen futott tehát, nem is az volt a baja. Előtte meg fél évig játszottam azon a konfigon kb.. Amúgy esedékes volt a gépcsere, ez a dolog is közre játszott, hogy hamarabb lett megvásárolva
-
MarioAna
senior tag
válasz
Redneck #56465 üzenetére
Pont hogy az aimlock/bot hasznosabb mint a WH ahogy nézed a videókat és elmagyarázzák, mert sokkal több infót tudsz kiszúrni lebukás nélkül, ha ügyesen csinálod. Azonban pánik helyzetnél elfelejtik és elég ha csak egy picit hosszabb ideig nyomják meg a triggert az adrenalin miatt.
WH-zni abszolút nem tudsz LAN-on, mert túl feltűnő, ellenben ezek a finomított aimbotok szinte kiszűrhetetlenek, amíg nem hibázik egy nagyobbat és utána nem kezdik el végignézni a demoját körönként/mozdulatonként.
Bármilyen gamesensed és mozgásod van ingame, 5-10 képkockáig nem tartasz egy pixelnyi pontot sehogyan sem mozgás közben. Ezzel egyből ki lehet kiszűrni az aimlockot, mert az gépiesen leköveti a beállított pontot (legtöbbször az enemy fejét, vagy akár a teste mellett lévő X egységnyire lévő pontot - a hitboxon kijelöltet).
Nézd végig Dan M klipjeit és gondold át, miért jutna eszükbe adott szituációban olyat csinálni és miért fordul velük elő olyan gyakran: krimz, flusha, byali, shox, kjaerbye.
Ettől csak az a rosszabb, hogy olyan emberekről is előkerülnek annyira gyanús klipek (Edward, Happy stb) akikről nem gondolná az ember (mivel nem kiemelkedően jó teljesítményt nyújtanak hosszú távon és nem is játszanak még csak kicsit sem gyanúsan, aztán egyszer csak belockolnak olyat, hogy azt nem lehet megmagyarázni semmivel és ráadásul mivel tapasztalatlanok ezen a téren, utána még gyanúsabb, ahogy csak egyszer lejön a lock róla és folytatja a természetesnek vett mozgást a célkereszt).Legutolsó major LAN óta pontosan átadja az érzésemet ezzel kapcsolatban, hogy 2-3 végignézett meccs után ELIGE 2TK-jánál az én vérnyomásom ment fel 200-ra úgy megijedtem, hogy csórinak befogott az aimlock a csapattársaira és lanon csapja ki pár mp múlva a VAC
, csak utána a magyarázatnál nyugodtam meg, amikor redditen linkelték a POV-ot és screenshotot a chatről.
btw elige is aimlockol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged