- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Még ha tényleg képre mutat, akkor se nyitnám meg.
Amikor még tradelgettem (bár én kispályás vagyok/voltam pár itteni emberhez képest) se nyitottam meg olyan linket, ami nem imageshack/imgur/snag/stb, szóval csak az ismertebbeket. A többség egyébként rakott képet a profiljára. -
po1son
addikt
Sajnos igen, pedig nem lenne rossz ötlet, nekem paypalon kellet egyszer igazolnom a személy azonosságomat, de hát nem egy súlycsoport a kettő.
sss - Nem ér semmit, de törvényileg ilyenkor az oldal mossa kezeit, ha vki hamis személyazonosságot add meg.
CraBByzzz - Lehet nem is kell majd használni vpn-t, hanem simán trükközés nélkül menni fog.
-
edgR
őstag
- a háttérben futó böngésző ugyanúgy eszi a RAMot...
- nincs kedvem bezárni a böngészőt CS indítás előtt azzal a potom 20 tabbal amit fixen használok, még ha utána csoportosan, könyvjelzőkezelőből nyithatom is mindet meg újra
- egyáltalán nem kezelhető könnyen a kliens beépített böngészője, és nagyjából tényleg csak böngészésre jó, arról nem beszélve, hogy amíg nem kezdesz el ott is bejelentkezni valahová (pl. PH fórum ugyebár...), csak inkognitó módban használható, adblock és minden egyéb nélkülMás problémám nincs vele
-
Slystyle
őstag
Engem aztán nem érdekel, hogy mit csinálnak, csak maradjon olyan maga a játékmenet, mint most. Ezalatt azt értem, hogy ne váljon olyan Free to Play játék belőle, ahol megvásárolja majd az újgazdag kis srác az OP dolgokat, de semmi skill-je nincs és mégis jól fog ezek miatt teljesíteni.
Skin-ekkel sincs bajom, szerintem a Valve és a közösség is jól járt velük egyaránt. -
Slystyle
őstag
Nem tudom ki beszélt itt TF3-ról, de ha te mondod.
Craft-olni amúgy sem lehet olyan szinten, mind TF2-ben és nincsenek benne teljesen új item-ek, mint pl. egy kalap vagy melee fegyver.
Amúgy minden skin-nél lesz még egy beesés, mert nem tudhatod, hogy hányan várnak még arra az apró kis emelkedésre, hogy eladhassák a régi skin-jeiket. És mi történik ha mindenki egyszerre pakolja fel őket? Hát persze, hogy esés, mivel mindenki majd gyorsan meg akar tőle szabadulni és elkezdik az emberek lenyomni az árat.
Ha majd ezek az emberek megszabadultak tőlük, akkor elkezd majd lassan felívelni és a türelmes emberek fognak jól járni. Persze nem hinném, hogy majd lesz olyan, aki 100-200€-t kiad mondjuk egy Doomkitty skin-ért egy olyan játékban, ami már "kihalt" (ha már a messzi jövőről van szó). -
Mate
nagyúr
1. Ilyen jellegű ajánlat rengeteg steam-es topicban fellelhető.
2. Teljesen korrekt ajánlat. Nem sok régebbi ph-sról tudok, aki ilyet csinálna, hasonló százalékokkal dolgozva.Más:
Nem gondoltam volna, hogy ph-n is fogom használni az adblock-ot, de úgy látszik eljött az ideje....
-
Xero
nagyúr
Ha a két bot ez előtt boostolt global volt, akkor nem kell meglepődni.
Amúgy nekem napok-hetek óta nem adja, de már nem is görcsölök rajta.
(#10501) PeL: Én pont azért kaptam le a demot, hogy rossz napjaimon megnézzem és röhögjek rajtuk.
Annyira nyilvánvaló volt a wh, hogy csoda, hogy ennyit lőttünk rájuk.
-
horush
addikt
Hát nem tudom. Ugyan én egyedül nem szoktam járni, általában meg van az 5 ember, de engem global elite-tel még nem dobott össze (vagyis talán egyszer igen, de arra nem emlékszem biztosan), pedig 2AK és sheriff szinten szoktam lenni. Supreme master first class már volt párszor, de általában ő egyedül van pár kisebb szintűvel és sokszor nyerünk is. Persze ilyenkor röhögni szoktunk rajta, de mindenki tudja nagyon jól, ha hozna egy vele egy szintű csapatot, esélyünk nem lenne.
Mondjuk azt nem értem teljesen, hogyha te jelenleg nova1 vagy, akkor hogy tud bedobni global elite-et, hiszen kb. egyedül "többet ér" a rangja, mint 5 nova1-nek.Persze néha kerülhet hiba a mátrixba.
-
Mate
nagyúr
silver.
Megint kifogtunk egy olyan csapatot....
6x gurított kb. gránátot valamelyikünk mellé az idióta. bedobnak mellém egy molotovot, erre nem tudok menekülni mert ott áll előttem a fasz bambán.
Azon, hogy fejbe dob villanóval, vagy befüstöl mikor snipereznék, már nem téma. Az az alap. De amit ezek műveltek.....
A szerver meg különösen jó volt. 6. körtől kezdve kb. mindenki p90-el mert mindent fejre adott vele....
-
Dictator^
veterán
Hogy kell ? Mármint, hogy kell átvenni az irányítást ?
Fel is tünt, mintha a bot neve mellé írva párszor a saját csapattársam neve lenne dobva.De amugy ilyenkor nem kéne keresnie, helyette más embert?
Deathmatchnél ugyanez történt..
Simán servert keresni nem lehet? Csak ez az automata kereső létezik? -
Mate
nagyúr
Hát ennél valamivel hatásosabb megoldás kellene
Gyakorlatilag most legalizálva van a dolog. Ha már mindenképp pénzre hajt a valve, lehetne fegyverskinek helyett Aim-os fegyverek. 10-20-30 stb. %-al rásegítene Aim-ra.
Akinek sok pénze van vehetne 100% aim-os fegyvert és kész. Legalább hamar megszednék magukat
-
Arkennys
addikt
ne is beszéljünk erről...tegnap alvás előtt meccseztem még egyet, undorító volt. Gyerek most kezdhetett WH-t használni, mert nagyon feltűnően csinálta, fedezéken át hátulról tarkónlőtt AWPvel, stb, de sorozatban. Aztán még csapata ott arcozott, hogy kinyírtak minket, hiába vadásztuk hárman is folyamatosan ezt a kis mocskot. Kicsit elvette a kedvem megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest