- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
válasz
bladegery #6818 üzenetére
Nem úgy, hogy beraknám ak-sok meg sherifek közé 5 nyert meccs után, remélem ezt te is belátod...
3 csillag/4 csillag körül is a legtöbb unranked 2 db/meccs volt amivel eddig összefutottam. Főleg nem 3 unrankeddel egy csapatban ak szinten.Silveres srác mért írogatna? Valószínűleg tudatában van annak, hogy a ranglétra alján van, és játszhatnak vele unrankedek.
-
Slystyle
őstag
válasz
bladegery #6699 üzenetére
Úgy néz ki nem, én is csak pislogtam, hogy ilyet dobott. Sok olyan skin-t láttam már, amit azt hittem csak ládából lehet és mégis kidobta meccs végén. Ez alatt a lila és a rózsaszín item-ekre gondolok legfőképp. Ritka nagyon, de megtörténik ezek szerint, olyan esélyekkel mint ha nyitsz egy ládát és abban kés lesz.
-
Serpiko
addikt
válasz
bladegery #6401 üzenetére
Köszönöm jelentkezem, ha kell valami mondjuk van pénzem tárcában eladtam pár játékkártyát.
(#6413) Slystyle: Eladni a ládákat aztán megvenni ami kell tényleg jól hangzik nem rossz ötlet. Párat kifogok nyitni csak úgy poénból.
Apropó Operation Bravo most talátam rá, de nem is tudom megkéne venni most akciós. Megéri? Vagy felesleges.
-
Mark21
tag
válasz
bladegery #6358 üzenetére
A győzelem esetén kapnánk csak + ratinget, ergo sima frageléssel, ha nem hozod a kört sehol sem vagy. Ehhez hozzátartozik az egyéni tudás, van aki lefrageli az egész teamet és hozza a köröket a rendszer elején, de az 2-3 meccs után a te szintedről feljebb lép addig amíg ezt tudja csinálni. Ennek a rendszernek is kell valamennyi idő, hogy beálljon és mindenki a tudásának megfelelő bracketbe kerüljön.
-
Arkennys
addikt
válasz
bladegery #6289 üzenetére
Nem ritka, agency. És képzeld, egy nagy sz*rnak tartom az egész rangozást, de attól kompetitive-et néha játszanék. Ennyi erővel totál random is jobb lenne sorsolásnál, ahányszor kiszúr velem a hiper rangos összerakás. Azért a hivatalos megmondóember géned látom ficánkolt válasz első soránál
-
-
válasz
bladegery #5930 üzenetére
Nem is arra irányult a kérdésem, hogy több FPS-el fusson , mint a wines változat, ha, nem , hogy jobban van-e optimalizálva, ami által gyengébb hardverrel is tudja azt az FPS-t , mint mondjuk a wines egy erősebb hardverrel.
Mondjuk ezt talán Xero tudná nekem megmondani
OKÉ, akkor meg is jöttél közbe és megválaszoltad. THX!
-
Lacccca87
addikt
válasz
bladegery #5898 üzenetére
Az a baj hogy ez nem baromság.
VAC BAN-t nem az eredeti tulaj kapja hanem az az account amivel éppen meg van osztva a játék, legalábbis erről mentek beszélgetések az utóbbi frissítése óta a rendszernek.
Szóval elég csak 3-4 accountot előre elkészíteni és ha bannolnak 2-3 héten belül akkor nem gond megosztod a könyvtárad a másik accountoddal és kész.Próbálni nem próbáltam mert 1. sosem csaltam 2. nicns family share hozzáférésem, lehet kamu, lehet nem de sztem reális.
-
Bahama
aktív tag
válasz
bladegery #5616 üzenetére
Simán látják egymást oda vissza másolok rajtuk.
Steamen is látszik egymásnak friendsben.
Viszont ha saját servert kreálok bármelyik gépen, azt az egyik sem látja, se a lannál, se a friendnél a szerver keresőben.
Most direkt kikapcsoltam a tűzfalat is, de így is ugyanazokat csinálja. Direkt ip megadás consolba, utána főmenübe dobja aki connectelni akar...
Amit nem tudok pontosan az, hogyha beírom az sv_lan 1-t akkor az egyből "átváltozik"?
Csak mert máshol azt írták hogy kell egy map váltás, de akkor engem meg kidob a játék, vagy most épp befagy mielőtt vége előtt a maptöltésnél... -
Redneck
nagyúr
válasz
bladegery #5612 üzenetére
Az a tré hogy vannak sok playeres szerók ahol nekem 3,8-ra tekert 965-tel is leesik az fps sokszor random. Én természetesen 5v5-re járok fel ott nincs gond de néha felmegyek egy-egy publicra lőni és ha sokan beállnak és szar a szerver akkor előfordulnak ilyen dropok.
-
Arkennys
addikt
válasz
bladegery #5573 üzenetére
Pl fegyverek megvitatása ami közben megesett, már inkább. Egér sensitivity stb már megmondom könyökön jön ki, mert megmond valaki egy hűdefrankó értéket, ámde:
nem ezen múlik a játék igazán, minimális amit számít, de még inkább mindenki szerintem tapasztalja már ki, neki mi a jó
Most én elkezdenék valamelyikőtök egér beállításaival játszani, szétszidnám a világot is. Beállítom magamnak ha valami nem jó, kis kísérletezési szellem. Jó, infókérésre van a topic egyrészt, csak már az utóbbi időben nagyon technikai, és azon belül ilyen irányban voltak a dolgok. Ha ez tetszik nyugodtan, de azért már megemlítettem.
-
-
Slystyle
őstag
válasz
bladegery #5191 üzenetére
Ha igényesen és rendesen van benne az információ, akkor természetes. A Cry3-as topikhoz pl mi csináltuk meg a blogot. Fegyverek, perkek, mapok, magáról a játékról infó, PH játékos lista, de beszéljen helyettem maga az írás, ötletet jó lesz belőle meríteni.
Az első hsz-be került be a C3-as topikban linkként. -
Mate
nagyúr
válasz
bladegery #5073 üzenetére
Próbáld ki a pályát
Overpass még talán Cobble-nál is nagyobb. Mindenesetre mind a kettő rohadt nagy.
7v7-ben volt olyan kör, hogy senki nem halt meg.... Csak kerestük egymást, de nem találtuk. Aztán lerakták a bombát, de mire odaértünk robbant. 5v5-re szerintem alkalmatlan.
-
Slystyle
őstag
válasz
bladegery #5073 üzenetére
mate3553: Igen néztem, de a pár csíkon kívül kb. csak egy mintázat fedi, aminek ilyen karbon szerű felülete van. Én is szeretem a minimál, letisztult és egyszerű dolgokat, de szerintem fegyvereknél ez nem dukál. A másik, hogy sok skin-nek jobban áll a viseletes állapot, mint maga a Factory New, főleg az említett egy mintázatú fegyvereken, mégis az esetek többségében az az olcsóbb a market-en, ami már használt kinézetileg.
Cobble-re tényleg nagyon kevés lehet. Rettentő nagy a pálya. Múltkor mentünk rajta pár MM-et és az 5v5 meg egyszerűen még a kevéstől is kevesebb. Nagyon nyílt és nagy pálya, igazi AWP paradicsom.
Az Overpass meg jó map, de szerintem túlságosan is T oldali. Azon is mentünk vagy 3-4 kört, abból az egyiknél 14/1-re hozta első körben a T oldal, aztán mikor mi voltunk T oldalon, akkor végig hoztuk a köröket és 16/14-re nyertünk. A B lerakót az esetek 99%-ban le lehet hozni T-vel. CT-nél meg kb 4 ember biztos kell, mivel CT-ként elég lassacskán ér oda az ember. Mondjuk egy összeszokottabb csapattal biztos be lehet védeni 2-3 emberrel, de inkább akkor már 2 A és 3 B felállás.
Coccolino_O: Persze, mindenki készíthet és küldhet be, aztán majd ha megszavazzák, akkor bekerülhet a következő hasonló update-be. Valószínűleg ha majd vége a Bravo-nak, akkor majd lesz új pakk.
-
Spet
addikt
válasz
bladegery #4889 üzenetére
Cobblestone: eléggé kiegyenlített pályára sikeredett hiába hiszi mindenki akivel játszottam, hogy Ct map (B rush illetve sima hátba támadhatósági lehetőség miatt lehet vinni a köröket T-ből simán).
Overpass: a herotot kapsz pálya. Ha nem dolgozik össze a csapat akkor simán visznek mindent a Ct-k vagy T-k (első ilyen meccsemen 16:2-re vertek minket retard orosz csapattársak miatt).
Pár órás tapasztalat egyenlőre.
-
Spet
addikt
válasz
bladegery #4886 üzenetére
Megjelentek az új ládák, érdemes farmorni őket
Hivatalos link
Szerk.: Jah igen és 2 GB
-
Arkennys
addikt
válasz
bladegery #4765 üzenetére
Ahogy mate is mondta, az is bajom volt, hogy itthon öreg laptopon élek több mint egy hete. Most este megyek vissza rendes géphez, mivel holnap vizsga. Valóban, a héten néha fogok játszani egyet-egyet, de valszeg nem versengőt, csak könnyedet, amíg ez a szívás tart. Nem szeretem az olyanokat, akik vidáman pálcát törnek más fölött, és legyintve mondják ezt a "bármire tudsz időt csinálni ha akarsz", mert ez csak egy hangzatos marhaság
-
Mate
nagyúr
válasz
bladegery #4761 üzenetére
Én is gyakran posztolok elég sok topicba, ennek ellenére nincs időm versenyre. Ennek egészen egyszerű oka van, egyhuzamban nem nagyon tudok gép előtt lenni 40-50 perceket.
Arról nem is beszélve, hogy Arkennys ha jól tudom most laptopot használ, amin nem megy a CS. Így ha még ideje lenne, akkor se lenne meg a technikai háttér.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
bladegery #4648 üzenetére
45 centin fordulok 180 fokot kb. Másrészt érzem, hogy az x-y tengely elállításával máshogy "mozog" az egér. Nagyon minimálisan, de lehet érezni.
Egyébként lemusz, hogy "megvédjem" magam én érzem a dpi-k közötti felbontást és amiket leírtál azokat is ismerem. Amit írtál abba nem szeretnék bele kötni, mert nincs is miért. Viszont 3500 dpi-n, 1800dpi-n és 900dpi-n is máshogy reagál az egér a rántásra. 6 vagy 7 éve van da-m vagy a fene se tudja mióta, de szinte hozzá nőtt a kezemhez és nagyon érzem, ha valami nem kóser.
A skill csoporthoz meg annyit, hogy ha úgy adódik még sasoknál is képes vagyok 30-at lőni, sőt lőttem is (de még master globalos ellen is, bár őszintén szólva azért annyira nem veszem komolyan, mint látszik és kérlek ne hidd, hogy most az e-péniszemet akarom mutogatni
), de van mikor pl 4 csillagosoknál lövök 15-öt. Nálam inkább a mozgás hiánya meg ilyesmik a problémák, aki mondjuk előtte 1.6 vagy source-al tolta sokáig és átlagosan lő az már simán eltudja kenni a bajszom. Csak ennyit szerettem volna.
-
Xero
nagyúr
válasz
bladegery #4660 üzenetére
Na akkor legalább nem csak én játszom még ilyen öreg technikával.
Viszont már rommá kopott a 3.0 a tizenx év alatt, szóval rendeltem is a napokban egy da2013-t. Elvileg hétfőre ide is ér. Kíváncsi leszek milyen lesz.Amúgy én 3-as ingame sens-el játszom, mivel nagyon apró a jelenlegi padom.
-
Mate
nagyúr
válasz
bladegery #4655 üzenetére
A gond ott van, hogy sok ember, akinek adott játék 100%-ban nem való azt hiszi, ha vesz egy fasza egeret+billentyűzetet, egy +40%-al drágább monitort és egy gamer felirattal ellátott, amúgy használhatatlan fülest, akkor majd megmutatja a világnak....
Itteni fórumot megtalálható játékosok közül Xero-nak tudom csak, hogy milyen egere van (vagy volt). Hát és azzal is elég szépen adta.
-
Xero
nagyúr
válasz
bladegery #4631 üzenetére
Ez a legritkább esetben igaz. Ha összeszokottak és jó a kommunikáció, akkor sokkal ütőképesebbek, akár egyedileg erősebb ellenféllel szemben is.
Mondok egy példát: Inferno B-t saját szintemen (dupla ak - sheriff) nem megszokott csapattal nehézkesen fogom meg, ha erős az ellenfél, viszont a megszokott emberekkel röhögve megfogjuk annyira, hogy akár egyikőnk a kör 1/4-e után már bőven A-n lehet rásegíteni. Tegnap emlékeim szerint összesen egyszer tudtak ellenünk B-t lerakni, de akkor is egy fake info miatti gyors váltás és eco kör volt éppen.
-
D4v3
őstag
válasz
bladegery #4624 üzenetére
Nem érdekel, hogy vesztettünk, az se, hogy mennyire. De nagy baromságnak tartom továbbra is, hogy új játékos = 0 skill legalább 10-20 meccsen keresztül, amit így tudnak csak balanszolni. Ez olyan mintha összejönne 5 hobbifocista Ronaldo és Messi ellen, aki mellett ott futkosna még 3 ember, aki nem szokott focizni, csak látta, próbálta egyszer stb. (és szerintem minimum 80%-a a rank nélkülieknek vagy másik cs-ből jön vagy van fps múltja, tehát 0-nak abszolút nem vehető senki).. Vagy játsszanak külön pool-ban az újak vagy egy rejtett ratingnek kéne működnie, ami meccsről meccsre besorolja, max. nem teszi közzé. Vagy ne mutasson senkinek semmit és akkor nincs min sírni, de ha már van matchmaking, akkor miért nem lehet normálisan működőt csinálni (arról nem is beszélve, mikor 1+1+3 embert összerak egy 5 fős klán ellen, mert az nála megint csak egyenlő)?
-
Dictator^
veterán
válasz
bladegery #4464 üzenetére
Asszem 1 kivételével mindet nyertük. Kivéve azt, amiben a csapattársaim, egymás lötték (persze nem folyamatosan, bár a végén az egyik srácot asszem 24 órára eltiltoták a competetivetől FF miatt)..
Az enemy teambe meg volt 3 srác ilyen 24-4, 14-3...-al.. Bár Én se álltam fényesen, de akik velem voltak kb a botnál is rosszabbul játszottak. -
Mate
nagyúr
válasz
Már megbocsáss, de szerintem ez baromi nagy hülyeség lenne.
1. A beugrónak mint felettem is írták pl. 13-5-nél beugrani nem nagy móka. Nem tudja ki mit fog, nem tudja mire számíthat ellenféltől, még nem lőtte be magát stb.
2. Vegyük példának Xero-ékat. Akik aránylag összeszokott 5 fős csapattal játszanak. Bármikor előfordulhat, hogy egyiküknek elmegy a net, vagy bármi történik. Ilyenkor ott a bot, amivel azért ha meghaltak lehet nyomni.
Na ha bevezetnék a te megoldásodat, akkor ilyenkor beadna valakit. Mi van ha egy idióta barmot ad be, aki hátráltatja csak a csapatot? Akkor tönkreteszi 4 másik ember játékát? Oké, ki lehet rúgni és akkor jön megint egy másik ,vagy hogy?
Szerintem így jó ahogy van, nem kell ezen változtatni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Arra nem gondoltok, hogy ha mondjuk 13-4 -re megy egy csapat, a másik csapatból kilép valaki, akkor elég unfair lenne a helyzet azzal szemben aki ekkor ugrik be? De még akkor is unfair lenne ha mondjuk csak 9-6 -ra megy az egyik csapat. Szerintem jól van ez így, maximum jobban kéne büntetni azt, aki kilép egy ilyen meccsből, és nyílván az is hozzá tartozna ilyenkor, hogy a valve meg tudja állapítani valahogy, hogy azért léptél-e le, mert elment a neted, vagy csak simán leléptél, mondjuk ez is kijátszható, tehát szerintem jól van ez így, ahogy most van.
Ennél nagyobb/égetőbb gondok is vannak a játékkal.
-
PeL
addikt
válasz
bladegery #4345 üzenetére
Ez is hasznos lehet ha már meg akarsz tanulni lőni
A legjobb training map eddig ami megjelent, teljesen interaktív. Lehet nekem is elő kéne vennem újra
A spawn nál bugos, berak a föld alá de noclip-el ki lehet jönni.
-
PeL
addikt
válasz
bladegery #4317 üzenetére
nem tudom miért de ha "fps_max 60" -al lekorlátozom az fps-t valamiért úgy érzem mintha legalább 200 fps-el menne a játék, olyan simán "folyik" a kép, semmi darabosságot nem érzek. Amúgy én sem értem miért ne lenne elég a 60 fps, játszottam pár meccset így és ugyanúgy adta mint korlátozás nélkül. Akkor lenne kevés a 60 fps ha te lennél a szerver, mert akkor a server side tickrate is automatikusan lekorlátozódik annyira.
-
Mate
nagyúr
válasz
bladegery #4172 üzenetére
Akkor nekem a két legszarabb közül az egyik volt benne
Ez érdekes, hogy már megint szar a game-ük.
Tegnap megvádolták nip-et a meccsükön, hogy érdekes, amikor az ellen belendül és jól megy nekik mindig meghal az egyiküknek a gépe és szünet.
Hát most is hasonló, így megtörik a lendület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest