- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
wjbhbdux #64601 üzenetére
Én fogok 1800x-t venni.
1700x fps bench map-en lazán hoz fix 300-400-t 1080p-n is. Ez a test kb úgy marhaság ahogy van.Cserébe játékokon kívül általánosan erősebb egy 6900k-nál úgy, hogy gyakorlatilag még beta biosokon hokizik a rendszer és tele van gyermekbetegségekkel.
(#64609) dugø: Az remélem megvan, hogy adott órajelen ott van ahol a kétszer olyan drága 6900k? Piszok sok dologban le van maradva (jellemzően memória related cumó), de teljesítmény/ár arányban ha csak CS-re és munkára kell, akkor hibátlan választás.
Egy 7700K elsírná magát a workflowmtól, míg ez valószínűleg bírni fogja. Bár még nyitott kérdés a virtualizációs képesség.
Amúgy életem első AMD-je lesz. Így sok sok év Intel és PPC után ezt is ki kell próbálni, ha már sikerült ilyet gurítani.
Azt az aprócska tényt pedig ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a 6900k TDP-je jelentősen magasabb, ergo lényegesen csendesebb gépet lehet egy ryzen köré építeni, ami nálam pl elég erős szempont.
-
kretenallat
senior tag
válasz
wjbhbdux #64367 üzenetére
per clock hasonló teljesítménye van a ryzennek a leakek alapján, mint az inteleknek, viszont az intelnél van pár magasabb órajelű modell, ami hiányzik AMD oldalon. viszont ha árszinten hasonlítgatjuk össze a procikat, nem órajelek alapján, akkor már simán hozhat jó (jobb) teljesítményt a ryzen is, plusz a tuning sincs kizárva.
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #63517 üzenetére
Ha kiszednék a D2-t "pihenni" kb törölném is a játékot és nem néznék vissza. MM keresésnél ha lehet, konzervatív vagyok és szeretem a triumvirátust (d2-infi-nuke) játszani. Ez persze nem zárja ki azt, hogy már én is ősz szakállt növesztettem a tuscanra, prodigy-re, mansion-re stb-re várva..
-
MarioAna
senior tag
válasz
wjbhbdux #58658 üzenetére
Én próbáltam integrált hangkarin és Xonar DG-n is, de halk mindenhogy (már a 3. mikrofonom). A kattogásokat felveszi (egér, mechanikus bill), de én elég halkan beszélek és ez a probléma. Többen is jelezték, hogy in-game nem igazán hallják amit mondok "mint ha víz alatt beszélnék TS-en", aztán így lépnem kellett.
-
Xero
nagyúr
válasz
wjbhbdux #58360 üzenetére
Ez így hatásvadász.
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a közvetlen kapcsolatot szüntetik meg a kliensek és a szerverek között, így némi biztonságot nyerve. Az úgynevezett relé (továbbító inkább) szerverek egyfajta virtuális magán hálózatba juttatják a klienst, aki így a lehető legideálisabb útvonalon éri el a szervert.A kérdés természetesen az, hogy ezek a relék hol és milyen sűrűn lesznek elhelyezve, illetve milyen magas szintű redundanciával fognak rendelkezni.
Ha minden klappol ezzel a kliensek, azaz mi játékosok csak jól járunk. Stabilabb, gyorsabb, biztonságosabb, redundáns kapcsolat a szerverek felé.
-
Redneck
nagyúr
válasz
wjbhbdux #56279 üzenetére
Nekem már a CZ túlnerfelés is sok volt. A kihagyott ziccer Revolverről nem is beszélve. Lehetett volna egy sima hatlövetű 3x6 golyóval, a Deserthez hasonló viselkedéssel. De nem, helyette lett ez a szar ami csak funolni jó maximum.
Ezektől amúgy mit várnak? Nem most indult a játék, hogy állítgassanak.
-
válasz
wjbhbdux #55840 üzenetére
65 fok fél óra után. Az az érdekes, hogy már az első 2 percben előjön, tehát úgy mond még bemelegedni sincs ideje rendesen a gépnek. :/
Mindenki másnak is köszönöm a választ. Próbálkozunk a tanácsokkal.
ű
Nem akarok hitvitát nyitni, de szerintem ott qrta el, hogy nem Toshiba-t vett.
-
kretenallat
senior tag
válasz
wjbhbdux #55742 üzenetére
Az a pénz akkor lesz a valve-é, amikor levonják az átutalásnál. Mindaddig a pillanatig annak a pénznek az ellenértékével "tartoznak" az adott embernek.Ha mondjuk te abból a steam pénztárcából pl. nem CSGOs cuccot veszel, hanem mondjuk egy DOOMot, akkor azzal kiadása lesz a valvenak is. Így ami egy steam tárcában figyel az még nem mind a valve-é.
(Lefordítva: ha adnak neked 2000et egy pizzára és a maradék a tiéd, akkor nem lesz mind a 2000ft a tiéd, csak ha te sütöd a pizzát. Amíg az illető dönthet úgy, hogy inkább más pizzériából szeretné a pizzát, addig az a pénz nem lesz a tiéd.)
BTW: a csodás steamcsoport sajnos zártkörű lett, valaki legyen oly kedves és inveljen be, id/kretenallat
-
kuLi_
tag
válasz
wjbhbdux #55737 üzenetére
Nem szükséges szétoltani, hazudni járok fel én is az internetre. Vagy elhiszed, vagy összeáll esetleg a kép (mondjuk elég annyi, hogy anno egy "véletlen trade ban-wave" után varázsütésre az összes opskins bot whitelisted lett egy csapásra és valamiért, ki tudja, miért, de véletlenül azóta sem hallottál bentragadt itemeket), vagy sem, ez mindegy is. Tévképzeteket illetően esetleg fontolóra venném vzsryl hozzászólását picivel fentebb. Én szimplán nem hiszek a csodákban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wjbhbdux #55742 üzenetére
A wallet valódi pénzből van (ez gondolom egyértelmű), tehát az a sok-sok millió $, ami mozog a marketen, az mind valódi pénzből születik, csak átmegy egy vagy több emberen.
A 13%-ot szerintem nem csak törlik/kivonják. Ha feltöltesz 10$-t a walletedre, és veszel egy 10$-os skint, akkor 1.3$ elvész az üzlet folyamán, amivel a volvo az eladót "károsítja meg". Ha ezt a skint a megvásárlója szintén eladja 10$-ért, akkor csak 8.7$ marad a 10$-os walletből. Ez a 13% mindig levonódik a nagy körforgásban, tehát ha eddig feltöltésre került 1 milliárd $, akkor az csak 870 milliót ért a steam marketen, tehát 130 milliót "kispórolt" a volvo. Aztán jönnek az árzuhanások, amikor a 10$-ért vásárolt itemet már csak 5$-ért tudod eladni stb... Most ez a feltevés csak a marketre vonatkozik, és nem a játék vásárlásokra. -
GabN73
addikt
válasz
wjbhbdux #55710 üzenetére
"Végre"
Mondjuk nem ilyen formában, hanem jogilag rendesen megfogalmazott, korhoz kötött regisztrációs/játszhatós dologra gondoltam, és nem egy ilyen "bejelentjük hogy ez szerencsejáték oszt' majd megkérjük őket hogy zárjanak be" dologra számítottam.
Kérdés az, hogy így esetlegesen készülnek e valamilyen formában majd "fekete" szerencsejátékos oldalak...
Vagy esetleg lesz e olyan, ahol megoldják egy személyi scanneléssel a dolgot (és valahogy hozzárendelik az acchoz), így maradnak e ezek az oldalak...
kíváncsi leszek, hogy milyen hatással lesz az árakra.
---
#Faceites dolog:
Ma reggel 7-kor a számlámra vissza lett utalva a 7.99 font(igaz az árfolyam miatt kicsi veszteséggel)
Becsülendő tőlük, egész hamar válaszoltak, elnézést kértek.
Ha úgy lesz időm esetleg, tuti hogy ismételten előfizetek, egyszerűen nagyszerűek! -
szebe
addikt
válasz
wjbhbdux #55710 üzenetére
Lounge maradhatna, ha más nem, a cserék miatt (bár nyilván van a cserének más fóruma bőven). Meg ugye az azért mégsem valami huszadrangú scammer jackpot oldal.
De gondolom nem kivételeznek, és mindent lelövetnek majd idővel.Másrészt a csgo streamek így végre tényleg a játékról fognak szólni, és nem a zs kategóriás gambling oldalakról, meg az azokat reklámozó "játékosokról".
-
Xero
nagyúr
válasz
wjbhbdux #55621 üzenetére
CS mikor halt meg? Gyakorlatilag mióta létezik CS folyamatosan felfelé ível az esport.
1.6 korszakban hol volt 500-as vagy milliós prize pool? Sehol. Sőt amennyire tudom 1.6-ban a tető 100k-s prize pool volt. Most 1M-nál járunk. Hol voltak ilyen szintű rendezvények?
Elég előkeresni pár poros videot Heaton-ékról. Kb ICL színvonal. Ma pedig egy fél stadiont simán megtöltenek emberekkel ÉS mellette online is nézik alaphangon fél millióan.
Ez most egyébként is rosszkor jött.
- Az NA scene kb lemondott ezekről a tornákról, így a nézőbázis is megcsappant, a nekik túl korai időpontról nem is szólva.
- Az EB nagyon sokat kanibalizált a nézőkből. Ha két dolog pörgött egyszerre én is inkább az EB-t néztem, hiszen az 4 év múlva lesz, míg major lesz fél év múlva.
- Bárhol lehet nézni valóban, de minek? Egyrészt az aug közepe nem főszezon már nyaralás szempontjából, míg a július eleje nagyon is az. A fiatalabb korosztály akik a nézőbázis jelentős részét teszik ki, nem biztos, hogy 2-5GB-os mobilnet csomagokkal rohangálnak. Meg amúgy is a francnak van kedve telefonon nézni. Ok tableten még követem, de telefonon már csak ha nagyon muszáj.A háttérben húzódó média és befektetői háború nem hinném, hogy nagyban befolyásolná a dolgot. Ha valaki kihullik jön más a helyébe, csak némi tőke kell, ami látva az irl tömegeket simán megtérül.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wjbhbdux #55603 üzenetére
1. Nyár közepe (nyaralások közepe) van.
2. EB döntő napja.
3. A legnagyobb scene kontinenséről (EU) nem volt döntős, tehát a csgo játékosok nagy része nem tudott kinek szurkolni igazán.Én mocskosul sikeresnek ítélem, hogy még ilyen tényezők mellett is ennyien nézték a meccset. Szvsz. ha lesz valami év végi major, európai csapattal a döntőben, akkor azt a meccset min. 30%-kal többen fogják nézni, mint a Colombus döntőjét.
-
Xero
nagyúr
válasz
wjbhbdux #55526 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, de ismerve a Valve-t, nem nagy kaland régiókorlátossá tenni.
(#55527) sss: Azért a poker sem olyan egyszerű eset, de valóban meg lehet oldani, bár attól még ott a szerencse faktor erősen. Mondom van ismerős aki ebből él. Amikor vele volt a szerencse simán, behúzta a havi 5-10e euro-t, de volt hogy több hónapig nem jött ki a lépés és jó ha 1000 euro-t ki tudott szedni.
Mondjuk ő mindig tutira megy. Egyszerre játszik 10-20 asztalnál (anno amikor egy másik cimboránknál leültettük a 30"-os Dell elé játszani először, mi is csak néztünk, hogy azt is képes megtölteni asztalokkal
) és nem száll el soha.
-
maximilian4
addikt
válasz
wjbhbdux #54980 üzenetére
Pályából adódó hasonlóság ellenélre köze nincs a cs-hez. Továbbra is fenntartom állításom, miszerint Koreai adatok alapján ne állípaítsunk már meg badarságokat. Inkább várjuk ki globális viszonylatban mi lesz a helyzet pár hónap vagy egy év múlva. Egyébként nincs még ow topik vagy csak unatkozol?
-
-
GabN73
addikt
válasz
wjbhbdux #54965 üzenetére
"Ha nagyon felfut az overwatch PC-n, akkor 1-2 év múlva eltűnhet a CS, mert 2 csapat FPS-re nem lesz igény."
Ezzel nem teljesen értenék egyet, ha tényleg felfut competitive az OW, akkor abból is valszeg pénz jönne be az adott orgnak. Lásd dota2 vs lol (esetleg még smite meg hots). Amíg valahol milliós díjazás van + milliós tételek jönnek be matricákból pl, az nem fog 1-2 éven belül eltűnni. + a CS-nek egész nagy története van.
Annyi, hogy híreket olvasva egyszer kicsit meglesz nyírbálva a trade meg a szerencsejátékos oldalak nagy része, valahol szerintem már készül egy szabályozás a 18 év alattiak letiltásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged