- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
LionW
tag
válasz
bager13 #48963 üzenetére
Egy őszinte statisztikára kíváncsi lennék hogy a játékosok mekkora százaléka élvezi tényleg a játékot. Szinte biztos hogyha randomokkal megy az ember akkor lesz 1-2 flamer, rager a csapatban. Egyébként mára a haverjaim is abbahagyták, én is inkább lolozok. Haverjaim supreme, lem, le rangon voltak, és a legtöbb hasonló véleménnyen van a játékról mint én. Full rng, agyjátékkal lehet feljebb jutni, de ettől még élvezeti faktora nulla a játéknak számomra.
Szeretem a fejlődés "látszatát", és mivel nincs más competitive fps így maradt a cs. Sokkal jobban élvezem a reflex alapú fpseket, csak sajnos mára mind kihalt. (Ut, quake, cod2-4) -
Arkennys
addikt
válasz
bager13 #48550 üzenetére
most amit mentünk dettó, 3 account 100 óra alatt enemynél, sőt dicsekedett is egyik hogy ő smurf és széjjel fog alázni minket, mert ő 3 ranggal fentebb van. Elején még ez is volt, de kihoztuk 15-15-re. Na azt a mocskos ugatást ami azután jött, hogy ő bizony csak trollkodott etc
-
Dilikutya
félisten
válasz
bager13 #48520 üzenetére
Konkrétan sehogy. Délután is összerakott ilyen jó képességűekkel, profilkép alapján 14 éves, látszik, hogy 0-24 nyomják. Ez így szart sem ér. Mert még ha valami profi cucc lenne, de nem, sima arcade lövöldözés, én nem sok taktikát fedeztem fel benne, rohangálás fel-alá, aztán durr abba, akinek más a ruhája, mint neked. Haverokkal LAN-on játszottam utoljára multiban jót.
-
ViSAS
senior tag
válasz
bager13 #48286 üzenetére
Hogy kerülnék vissza a helyemre? Nem érted látom, amit mondok. Az előző példáimmal élve 7-8 nyereség & 1-2 vereség / nap. A helyemen lennék? Ugyan már. A kettővel feljebb lévő rankban is ugyanilyen eredményekkel zártam, de feljebb nem tudok menni csak lejjebb, mert már 1 lose is lejjebb dobhat.
Ez lenne a kiegyenlített? Én inkább az előző rendszert titulálnám annak, amikor folyamatosan olyan meccseim voltak, hogy rendre pár kör különbséggel nyertek, vagy nyertünk. Kismillió döntetlennel...na azokon a meccseken valóban egyelő, vagy nagyon hasonló tudású játékosok csaptak össze. Ez pedig jelenleg egy unreal trágya, már bocsánat. -
ViSAS
senior tag
válasz
bager13 #48282 üzenetére
Nem, nem mindegy, mert mint mondtam, darálok a szintemen, néha esik be csupán 1-2 vereség (lelő a csapatom, teljesen idióták, afk-k, stb.), egyedül pedig én se vagyok képes csodát tenni, de ez a 1-2 vereség pont elég ahhoz, hogy az előtte történt 7-8 sorozatos győzelmemet elkaszálja, megint ledobjon egy ranknyit és még bénábbak ellen nyomjam.
-
GabN73
addikt
válasz
bager13 #48107 üzenetére
Én meg azt, hogy ha valamit nem ad be, akkor egyből csicska vagy egy két csapattárs szemében, ha meg ő 3 tárat lő a picsába szét, és még el se talál senkit, akkor ő a pro.
Nem is értettem sose ezeket a f*szokat, hogy ez miért jó, csak szétcseszi a csapatot...
LE vagyok még mindig, most volt egy 5 win streakem, viszont utolsó meccsről kidobtak (clutch or kick 1v5nél)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #48083 üzenetére
A durcizás helyett azt kellene felfogni, hogy semmi gond nem volt az MM rang kiosztásával addig, amíg bele nem nyúltak tavasszal. Le is írtam szépen, érthetően, hogy most mi a baj vele és anno mi volt jó benne. Illetve egy gond mindig is volt. Az hogy láthatóak a rangok!
(#48087) atomanti19: Xero-nak igaza volt, csak nem tette hozzá azt, amit te. Tényleg sok LE-LEM-ből hiányzik az értelmes hozzáállás. Azok nem is valóak oda.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
bager13 #48083 üzenetére
Sok ember van az biztos, aki közelebb érzi magát a pro era-hoz mint ami a valóság.Aki supreme vagy global szinten játszik évek óta az látja hogy nincs új a nap alatt. Szerintem aki LE-LEM rangon pár száz órával nekiáll szidni az mm-et az nem is állhatna távolabb globáltól, professzionális játékfelfogástól(ami márpedig a birtokába van,állítása szerint). Nekik talán 2000+ óra is kevés lenne. Jóval előttem talán Xero írta, hogy LEM-től kezd el kialakulni az a fajta hozzáállás ami majd elvezet a játék egy következő szintjére, mondjuk szerintem 10/2 esetben igaz ez. A maradék pedig valószínűleg tovább harapdál és rúgkapál hogy ki - mennyire "madár" a globál helyett.
Szvsz nincs semmi baj a MM-el, olyan amilyen.
-
válasz
bager13 #47707 üzenetére
Nem érzed át, hogy ennek mennyi gyakorlati haszna van a mindennapokban is. Pölö a CBA-ban sorbanállásnál a nyuggerek összesúgnak a háta mögött, és vadul bökdösik egymást könyékkel,ahogy meglátják lemuszt, nem beszélve arról hogy a tömött villamoson a terhes kismamák is rendszerint ülőhellyel kínálják. Nemrégiben szó volt a kedvezőbb áfabesorolásról is.És nem légből kapott gondolatok ezek,én is napi szinten átélem a 68-as steam szintem miatt... (
)
-
-
ReSeTer
senior tag
válasz
bager13 #42982 üzenetére
Nekem is kevesebb lett, sőt nekem még input laggom is lett. Mondjuk az inkább az 50fps miatt van.
Bár már ez is égő, hogy még mindig ott tart a valve, hogy az enginejük 50fpsnél úgy akad mint másik 20nál.Egyébként ha észrevetted pont azoknak nem esett az fps-ük, akiknek legalább i5jük van. Képzeld játszanak az emberek még intel dual core-ral is, c2d, meg i3-mal is.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
bager13 #40297 üzenetére
nem tudom hogy új-e de elég jól át lehet b@szni vele sztem bárkit.
csak azt nem vágom hogy került friend listámba na mind1
az volt hogy hívtak csézni, beléptem lobbyba
adtak ts ip-t amire ha belépsz azt írja hogy valami audio plugin hiányzik és bead egy linket ( a ts és nem a srác ) hogy download here etc. rámész és leszedi ezt a fost. ahogy rámész már a géped át is adta az összes adatodat a p'csába és már ki is dob steam elköltik a pénzed ellopják a cuccaid az e-mailod + megváltoztatják azt is nehogy pw-t cserélj véletlen se ha elég gyorsan felocsúdnál ebben a helyzetben. ráadásul még az első ticketembe is belepofázott a tetűláda....Ja és az emailomra amin a régi account volt amit leloptak, regeltek egy másikat
úgyhogy most lehet"ne" bizonygatni hogy az enyém az acc ha a k'b@szott steam support válaszolna és nem sablon szövegeket küldene. rengetegszer akartak már átverni mindenhol de idáig nem sikerült nekik. most meg ilyen sz@rházi gerinctelen féreg szutyokkal átvernek......ja és ha valaki ért a
DDOS-hoz vagy bármi más hasonló cucchoz és van neki akkor ajánlanám figyelmébe ezt a kis tetűládát: 93.76.4.138 (UA) -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #40291 üzenetére
Az nincs és nem is lesz figyelembe véve. Én csak úgy megjegyeztem, hogy ez lenne a legoptimálisabb (sőt már sokszor leírtam ezt itt, amikor okfejtés volt a rangrendszerről). Pénz beszél, kutya ugat.
Örüljünk neki, hogy legalább így, ebben a formában létezik. Nekem jobb, mintha nem lenne. Különben óriási lenne a katyvasz. Tudom, tudom, sokak szerint nagyon szar a rendszer, de én jól el tudok lavírozni így is. Ha ez sem lenne, akkor menne ám az igazi panaszkodás. -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #40196 üzenetére
Én smurföltem már néhány meccset, nem sokat, de toltam rajta. Szándékosan belőttem, akit tudtam, mert ez a játék lényege. Arról nem tehetek, hogy dupla-kala vagyok. Vagyis igen. Túl keveset játszok rajta, így nem volt lehetőségem feljebb boostolni a rangját. Ez van. Ítélj el.
Remélem a smurfömmel egyszer összefutok veled, és majd kiderül számodra, hogy nincs ezzel semmi gond. Ne csak a global---> Silver smurfökből indulj ki.
-
törölt tag
válasz
bager13 #40215 üzenetére
Senkit nem érdekel hogy utálod-e, smurfök létezni fognak, ez van, az hogy téged novában fossálőnek az már nem a smurfer problémája. Ha nem szereted a rangokat, és szeretnél smurf nélkül játszani, akkor ajánlom figyelmedbe faceitet, ott nem smurföl senki, ott nincsenek is rangok, viszont az emberek jól játszanak, ezért ott meg az lenne a problémád hogy csalnak gondolom, mert ügye ráfogni másra azt hogy épp szarul játszassz az a legkönnyebb. A hasonlataid meg...furcsák. Ha nincs időd a játékra, akkor ne játsz, vagy menj casualozni.
Sztrego: "márpedig a smurf is csaló." LOL.
-
-
-
zkas90
senior tag
válasz
bager13 #40202 üzenetére
Az élet is ilyen, ha mindig mindenki mással törődsz, akkor sehova nem jutsz.
Azokkal kell törődnöd akik veled vannak (csapattársak), az ellenfelekkel pedig nem.Megpályázol egy állást, majd látod, hogy egy 3 gyerekes apuka is megpályázta ugyanazt viszont koránt sem olyan jó jelölt az állásra, mint te. Otthagyod az interjút? Ne röhögtess már.
Mondjuk azt tudom, hogy te maximum még a gimnáziumot pályázod meg, de majd meglátod te is.
-
kristof_
tag
válasz
bager13 #40168 üzenetére
Ezt a hozzászólást nem tudom értelmezni...smurf nem egyenlő a csalóval. Felvázolom a lehetőségeidet ebben a helyzetben, ha ennyire büszke vagy magadra.
Csaló a csapatodban:
1, nem rúgjátok ki, nyertek -> elveszi a nyert meccset (így is úgy is rossz nektek, ha a csapatban van)
2, nem rúgjátok ki, vesztetek -> sz*pás a köbön
3, kirúgjátok, nyertek -> kicsi rá az esély, de csak jól járhattok
4, kirúgjátok, nem nyertek -> mint, ha mi sem történt volna
Ezek után miért is olyan nagy teljesítmény, hogy kirúgtatok egy csalót a csapatból? -
mepet
addikt
válasz
bager13 #40154 üzenetére
bager13: Szerintem is etikátlan a smurf-ölés, de ettől még az van, hogy megszoksz vagy megszöksz (ezt nem a fórumra, hanem természetesen az in-game mm system-re értem).
más: Dobott volna az ellenbe végre egy Global Elite-t, erre megint nem indul el, mert 1 nem jött fel az ellenből. Másodszorra van ilyen, remélem végre belőhetek egy-két globált, kíváncsi vagyok mit tudnak.
más: Valaki indult már a Sunday Sinners Cup-on valamikor? (Így a nyáron, a vízisport és a vasárnapi másnapozódás (de szép szó) szezonának közepén sajnos nekünk tök esélytelen, hogy meglegyünk öten egy hétvégi napon, csak érdeklődnék, van-e már tapasztalat, vagy majd az elsők között leszek a ph-ról, aki (télen) kipróbálja.
más: Sajnos 2v2 kupa továbbra sem létezik sehol e földkerekségen. Hihetetlenül fantáziátlan a közösség, csak 5v5 létezik és pont kész...
-
Xero
nagyúr
válasz
bager13 #40154 üzenetére
Csak hogy érezd honnan is indult a vita...
Smurf:
Main:Deagle only játszottunk. A három társunk aki éles accounton volt szintén deagle only. Ráadásként nekem előtte volt pár hét kihagyás.
Azt hiszed, hogy itt tizenévesek játszanak csak? Nagy valószínűséggel már akkor ezzel játszottam, amikor még halvány lila gőzöd sem volt róla, hogy létezik.
Szóval stílusodra azért figyelj oda kis barátom.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #40099 üzenetére
Te csak hajtod a tiéd, nem tudod értelmezni amit írtam. Nem játszom úgy, mintha óvódások közé mennék verekedni. Belátom, van olyan smurf, aki tényleg ezt teszi, de én biztos nem és szerintem Xero sem. Only deagle-t meglövöm bárhol, ha épp funolni van kedvem.
(#40100) Sztrego: Pedig itt mindent szájbarágósan megmagyarázott. Ha ezt sem érted, akkor felesleges tovább tépnie a száját.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #40089 üzenetére
Akkor jó, én nem veszem, csak akkor legközelebb ne úgy írd nekem ezt a hencegés dolgot, mintha én hencegtem volna. Olvasd el az előző hsz-od. "Aki meg még henceg is vele, az egy szánalmas nulla. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Büszke vagyok rád..."
Én nem hencegtem semmivel. Azt a 3-4%-át az MM meccseimnek, amit smurfön nyomtam, azt általában droppért csináltam. A main accom rangját sose féltettem, bármelyik nova haverommal leálltam játszani. Közülük a nagyja rengeteget fejlődött. Én rájuk vagyok büszke, és a te szavaiddal élve "rájuk verem magam", illetve "ezzel akarok valamit kompenzálni". -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #40087 üzenetére
Szerencsére. Mivel én nem hencegtem vele, és nem posztoltam ki semmilyen képet, de ezt már egyszer le is írtam.
Ha nem megy a játék, nem tudod belőni a gonosz smurfert. Gyorsan éld ki magad, nézzél le engem, hogy november óta 50 win-t kapartam össze a smurf accomon, aminek a felét úgy értem el, hogy azonos volt a rangom a smurfön is és a mainen is.
Adok egy tanácsot, aztán vagy megfogadod, vagy nem. Próbálj meg gondolkodni a játékban és úgy nyerni. Nem, nem eco-zásról, füstökről, flashekről beszélek. Hanem együtt élni a játék ritmusával, belelátni az ellenfelek fejébe.
Én szarul lövök, még egy nova is hozza a szintemet. Nem azért vagyok LEM, mert olyan jól lövök. Hanem mert alázattal állok hozzá mindenhez, ami érdekel, és így rengeteget fejlődök. -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #40082 üzenetére
Igen, tudjuk. A vélemény meg olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra...
Tisztában vagyunk ezzel, de attól még Vanirnak van igaza.(#40083) Arkennys: Azt valóban elnéztem. De a pontosság is hülyeség. Nálam pontatlanabb CS-s nem sok létezik, mégis magas rangon játszom. Egyszerűen nem győzöm hangsúlyozni, hogy ha sikeres akarsz lenni ebben a játékban, akkor nem a fizikai kvalitásaiddal kell próbálkozni, hanem a mentálissal. Ha nincs eszed hozzá, akkor lőhetsz úgy is, mint KennyS, akkor is marad a helyben toporgás.
Én sosem voltam egy nagy lövő, akkor sem, ha 40-et nyomtam a magasabb rangú ellenfélre. Persze olyankor adja is, de akkor is ésszel csinálom. Nem futottam rájuk minden körben és lőttem 5 HS-t. -
Redneck
nagyúr
válasz
bager13 #36427 üzenetére
Szerencse hát.
Egyik haveromnak ha kijön egy új láda, első napokban mindig dob vagy 2-3 darabot. MINDIG.Nekem most az Operationnél volt először hogy az első napokban kaptam az újból. Máskor mindig akkor dobja mikor már értéktelen.
Másik ismerősöm nyitással szerencsés. Pár ládából nyitott Asiimov AWP-t, 2 kést, még egy ládára ráfekvő ismerősöm 50-60-ból pár eurós skinnél többet sem.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #36406 üzenetére
Szerinted.
Tudják itt ph-n néhányan, hogy mennyit dolgoztam azért, hogy ekkora raktáram legyen, és mennyit segítettem másoknak, hogy szintén magas értékű cuccai legyenek.
Én 7€-nyi cuccal kezdtem. Aki csóró, az azért csóró, mert lusta és/vagy ostoba a jobb raktár előállításához. Ott van pl. "könnyed" vagy "poliészter medve" kolléga. Bennük volt ambíció és szorgalom. Meg is lehet nézni, hogy hol tartanak most.
A valódi pénzre átforgatásról meg inkább nem is beszélek, de nézz csak körül HA-n kicsit. -
sikalisk
tag
válasz
bager13 #35219 üzenetére
Ki beszél itt rangról? Én.
Kérdezhetném, hogy kibeszél itt bukott meccsekért való felelősségről? Te.
A probléma, hogy ezt úgy teszitek, mintha erről bárki is beszélt volna eddig, és ti azzal nem értenétek egyet, de azért végre jó lenne a forrást is megjelölni, hogy milyen véleménnyel helyezkedtek ilyen vehemensen szembe, mert arról senki sem beszélt, hogy minden veszettt meccsért felelős vagy, még csak hasonlót sem láttam leírva.
Visszatérve a lemusz által leírtakra, tényleg érdemes visszanézni a meccseket, akik nem szokták, mert megdöbbentő dolgokat fogtok látni, és fogjátok majd a fejeteket.
-
sikalisk
tag
válasz
bager13 #35205 üzenetére
Látod ez már jelent valamit, a vesztett meccseiden kétszer voltál első, egyszer pedig utolsó, ha nem utolsó vagy, akkor felteszem hozzátok is azt a hiányzó négy kört és, ha a nyolc meccs alatt egyszer sem dobott feljebb, már léptél is volna egy rankot.
Látom az elmélet alapvetése még mindig nem jutott el az agyatokig, igen van mikor a csapat többi tagján múlik a vereség, de az ELO rendszer semmilyen mértékben sem épít a meccsek konkrét eredményére (mérközés win/loss), nem a nyert meccsre kaptok pontot, hanem a nyert körre, ha a rankodnak megfelelő teljesítmény nyújtod akkor matematikailag ugyanannyi nyert és vesztett kör lesz a statisztikád ugyanazon erősségű ellenféllel szemben, ha azonban te átlagosan jobb teljesítményt nyújtasz, akkor átlagosan több kört is nyertek, és ezért fog idővel feldobni. Továbbá az is matematikai tény, hogy minél többet játszol, annál pontosabban kijön a fenti törvényszerűség.
Már feladtam a reményt, hogy megértésétek, de azért így utoljára próbáltam másképp elmagyarázni.
-
sikalisk
tag
válasz
bager13 #35195 üzenetére
Akkor téged is megkérlek, tedd fel az utso nyolc meccsed screenjét,ha a csapatodban te voltál a top2-ben, akkor azzal már mindjárt jobban aléátámasztod a mondanivalódat.
Egyébként te is olyan sorsüldözött vagy, akinek a csapattársai a kezdőn forognak minden körben, az ellenfelei meg global elitek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest