- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Quentin Ruby #3730 üzenetére
Nyugi, a böngésződ letöltötte a vinyódra a képeket!
-
Foglalt név
addikt
válasz
Quentin Ruby #3730 üzenetére
100as serveren volt most is
Meg úgyis régiek
-
Foglalt név
addikt
válasz
Quentin Ruby #3728 üzenetére
A Cpu-t tessék nézni. A 18-as karikásokat levettem, mert látom igencsak félrejár az eszetek.
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
Quentin Ruby #3499 üzenetére
Valamivel csak olcsóbb lesz.És remélem hatásosabb a mostani Primeccoler hűtőm, mint a gyári.
Vagy tévedek?
-
sb
veterán
válasz
Quentin Ruby #3215 üzenetére
Ok.
Eleve nem voltak 1000mhz-es terveim. Sajnos akkor vettem pont tavaly, amikor épp alig lehetett ramot kapni és az ára is felment. Eredeileg GEIL-t akartam, de az nem volt sehol. Ezutóm már bármilyen normális 800-as ram érdekelt volna, de miután felhívtam kb. 12db boltot és mégcsak 800-as modult sem találtam. Úgyhogy a végén örültem az Adatának.
Ja és az akkori áron bizony olcsó se volt...
Az egyedüli probléma az volt, hogy nekem pont akkor kellett megvennem.
Nos ezért nem esett jól az írás.... meg azért sem, mert én nem is szidtam a ramot, tényleg inkább as többiektől jött a sok post, hogy ''ménem' húzom már meg 950-re, ez Adata!''
De ettől függetlenül én is azt mondom, hogy egy 900-at illene neki menni, sima desktop, borda nélküli ramként is. Ahogy olvasgattam neten, ezek is mennek annyit általában.
Persze nem 950-1000-et, mint a drágább Adaták...és persze a 900 sem garantált....
Ez már csak szerencse kérdése volt. Jó lett volna, de a lényeg akkor az volt, hogy legyen valamilyen ramom. -
sb
veterán
válasz
Quentin Ruby #3208 üzenetére
Te se haragudj, de olvasd vissza a hozzászólásokat.
A többiek értetlenkedtek, hogy ilyen rossz nem lehet a ram. Én csak közöltem, hogy mennyit megy. Az Adatát meg végképp nem szapultam... sőt azt írtam, hogy sztem elég jó márka.
Azért az én véleményem is az, hogy mehetne többet, hisz ha elolvasod a hozzászólásokat mindenféle gagyi ram is elfutkos legalább ennyin, ha nem többön, de én ennek ellenére sem hisztiztem, hogy ménemmengymáezren!
A pénztárcafeltöltős részt meg egyenesen kár volt leírni mert csak magadat minősítetted vele. Nem tudod mennyiért vettem, mikor, miért, hogyan...ellenben én akkor is és most is tökéletes tudatában voltam a pénztárcám tartalmának és annak, hogy mennyiért és miért ezt a ramot vettem. Azt is tudtam mit remélhetek és mi az amit elvárhatok ezért. Reméltem, hogy jobban megy, mert sokaknál ez a helyzet, de tudtam, hogy el nem várhatom a tuningot.
Most meg csak szimplán leírtam a helyzetet, mert vmi téma kapcsán feljött a topicban.
Innentől fogva értelmetlen erről beszélni...
Ez a!
-
válasz
Quentin Ruby #3175 üzenetére
CPU tempet nem ismerem, de az Orthos sosem az aktuális CPU sebességet írja ki, hanem azt, amivel bootolt a gép. CPU-Z ien szempontból szerintem megbízható.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged