- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Egy Core 2 Duo E6300-as procinak mekkora az a hőmérséklet ami még belefér? Tehát ami még nem károsítja. Most épp 70-fokosak a magok 100%-os terhelésen. Ez sok? Meddig mehetek el?
-
Szoszibá
tag
válasz
westlake #2343 üzenetére
Még 1 kérdésem lenne és leszállok rólatok! Azt szeretném tudni, hogy 350 es FSB mellett (mert eljutottam odáig, de felette már ujraindul a win) MÉRT BOOTOL LASSABBAN A WINDOWS ÉS MÉRT LASSABB? Minden alkalmazás lassabban indul, és az egész gép lassabb lett... Ez miért van? Kérlek válaszoljatok...
Válaszaitokat nagyon köszönöm előre is... -
Szoszibá
tag
Értsétek már meg, hogy mient lesz pénzem erősebb procira meg még egy memóriára megveszem...
ÉS akkor izmosabb proci lesz benne, meg 2*1 Gb és az DUAL-ban...
Értettem a célzást is és igen felfogtam...
Bár nem nagyon értem mért nem fér össze ez a két dolog. A proci meg a lap. Nincs ráírva hogy ebbe csak IZOMÁLLAT processzort rakjál...
De legalább válaszoltál és ezt nagyon köszönöm... -
Szoszibá
tag
És maradt kérdés igen! Mért indul ujra a gép 310 FSB-nél, pedig ez még (úgy veszem ki a látottakból) semmi...
Itt más sem emelt még feszültség szintet, minden alapon megy náluk is...
Kérlek válaszoljatok! -
Szoszibá
tag
válasz
Gorneck #2323 üzenetére
Ne fikázzd a gépet! Te vagy beteg...
Attól hogy sokan úgy írják még nem biztos hogy úgy van...
Most ne gyere azzal hogy hány millióan állítják és biztos igazuk van...
Mit tudsz te arról , hogy mire használom a gépet... Semmit! Ha nekem ez így jó az mért fáj neked?!
És sok mindent találtam tőle csak ezeket másoltam oda te beteg ember... -
Szoszibá
tag
válasz
westlake #2298 üzenetére
Szia! Képzeld olvasgattam és olyan írásokra bukkantam amiben egyenesen istennek tekinted a lapot... Ki is jelentetted hogy ez az egyik legjobb lap Core 2 Duo pl: allandale alá...
Akkor megkérlek ne kezd el fikázni a lapot se engem...
470-es Fsb nekem bőven elég. 370 is bőven jó lenne csak jutnék el odáig...
Kérlek segíts (SEGÍTSETEK) , hogy a 310 nél se induljon ujra a gép...
Mit tegyek, mit csináljak...
Jah és a lap topikjában bezzeg segítettél mindenkinek...
NORMÁLIS válaszaitokat megköszönném és nagyon örülnék... -
Szoszibá
tag
válasz
Gorneck #2309 üzenetére
Westlake: kezdem kiismerni a lapot.. tenyleg a valaha nalam jart legjobb lap.. gyors, tabil, konnyen kezelheto..
voltmoddal isten ez a lap.. rekordokat dontok memoriatuningban...
a valaha altalam hasznalt legjobb lap! minden tekintetben
Ezt írta róla. Na most akkor ne fikázd itt nekem... A proci meg jó bele, nincs gond... Majd ha lesz pénzem lehet veszek bele nagyonnat, de most kielégít... -
Szoszibá
tag
válasz
westlake #2298 üzenetére
Szia! Csak az a baj, hogy már 310 nél sem töltődik be a windows normálisan. Tekeri a kék csíkot és ujraindul.
Ez miért van? Nem írnád le nekem lépésről lépésre hogy mit kell csinálnom? Amúgy a 3 Ghz több mint jó eredmény (lenne) számomra.
JAH! És kikapcsoltam az EIST-et a bioszban de továbbra is lecsökkenti a szorzót és a feszültséget a proci... Mit csináljak vele?
Válaszodat előre is köszönöm!
Péter -
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Az EIST-funkciót hogy lehet kikapcsolni? Válaszotokat előre is köszönöm!
Péter -
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Egy ASUS P5W64 WS Professional alaplapom, Kingmax 1GB-os 800 Mhz-es ramom és egy Intel Core 2 Duo E6300-as processzorom van. Szeretném tuningolni a procit és a memóriát is. Nem hajt a vágy hogy a legtöbbet kihozzam belőle csak tudni szeretném miket kell tennem...
Szeretnék egy átfogó mindenre kiterjedő leírást valakitől, aki lépésről lépésre leírja nekem, hogy mit kell tennem. Az FSB beállítástól, a feszültség emelésen át, a memória frekvenciájáig mindent tudni szeretnék. Sejtésem van mit kellene tennem, de jó lenne ezt profiktól hallani...
Nagyon örülnék ha segítenétek!
VÁLASZAITOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
PÉTER
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest