- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Többször olvastalak végig,nem nagyon értettem,de asszem végre megvilágosodtam.Úgy gondolod,h csak szinkronban tudod húzni a procit?Ha úgy megy..akkor visszaosztva többet kell mennie!1:1-ben sose tud annyit egy ram,mint pl.1:1:1,5(vagy cpuZ szerinti 2:3-ban.Ha ezt akartad mondani,akkor a lap-ram 1ütt nem szeret x fsb-n bizonyos visszaosztásokat.Nálam Abitnál pl.hiába lazább elvileg az 1:1,66 mint az 1:1,25 mégse szerette a deszka.CL5-ös ramot miért járatnál cl6-ban?Nem ez a megoldás.(ne kérdezd h mi
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.